Lite

I morgon börjar en ny vecka igen. Denna vecka har gått snabbt som in i.. I helgen var det iaf stadsfest. Robin och jag gick inte för att vi inte ville betala så mycket pengar. 350 spänn var lite att ta i tycker jag. Men men, inte jag som bestämmer.

Vi åkte ut med robins bil i fredags med. Stannade och hade lite kul :b haha ne men vi pratade också. Sen när vi skulle starta bilen så ville den inte starta. Så upptäckte vi att batteriet var helt dött, då vi hade haft på sterion och lysena. Smart drag.. inte! Så jag ringde pappa ( detta var ungefär halv 2-2 på natten )och mamma o pappa hade naturligtvis druckit eftersom de var på stadsfesten. Så de kunde inte komma och hjälpa oss. Pappa var lagom glad, så han tänkte ringa nässjö taxi om att de skulle hjälpa oss med startkablar. Men sedan så ringde robin sin bror, som kom ut och hjälpte oss med startkablar. Typ vid halv 3 på natten, som tur var hade inte han druckit.. Så vi kom till slut hem iaf. :) Det var tur, annars hade vi varit tvugna att kanske sova i bilen, och det hade nog varit rätt kallt. Det var en upplevelse. Som jag dessutom inte vill vara med om igen. :b

Igår var jag , robin och danne i vetlanda med. Jag hade tänkt att shoppa lite, men det blev inte så mkt av med det. Jag kom hem med ett linne som var på rea på gina tricot och sen ett par trosor ( som vanligt ). Danne och robin handlade var sitt par svarta jeans på JC. Skitsnygga båda två :) Blev sugen att köpa ett par jeans jag med, så jag provade tre par på Gina tricot, men köpte inga, och nu ångrar jag mig. För jag vill ha några. :(

Imorgon ska även mitt liv börja på nytt! Ska börja bli mer ordentlig. Hjälpa till mer hemma och så. Hjälpa momo mer eftersom hon börjar på gammal, eller gammal o gammal, men hon vill inte riktigt köra bil längre, så ska börja köra henne oftare dit hon vill. Annars brukar jag vara så lat och säga att jag inte hinner, fast jag egentligen gör det.

Ska ut och gå imorgon med och börja rida mer ordentligt. Har inte ridit på hela veckan bara för jag varit lat. :/ Fy på mig och stackars Mio. Men ska rida dressyr på honom imorgon. :)


xOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOxOx


Nu har vi varit ihop mer än 4 år. Och jag känner att ingenting händer eller förändras. Känns så konstigt. Vi går inte riktigbt framåt alls. Vi sitter kvar på samma plats som vi alltid gjort. Det är inte så att jag vill flytta ihop eller förlova mig eller nåt, för det tror jag inte hjälper alls. Jag vet inte vad det är för fel, och jag vet inte hur jag eller du ska kunna ändra på det heller. Vad fan ska jag göra. Vet ingenting längre. Blir så rastlös och lat! Jag vill för mycket men kan inte göra nåt.
Allt är så jevla jobbigt. Vissa stunder är allt jättebra, men andra är bara hemska.

Detta var inte ens meningen att det skulle hända, men jag "fångades av spänningen" eller jhur man nu säger. Förlåt!! Jag vet att du inte kan förlåta mig, men det blev bara så och jag visste inte vad jag skulle göra! Jag är så ledsen...


over and out

tråkigt...




Jag har så jevla tråkigt + att jag är en idiot! Jag är en person som förstör allt. Jag förstör det bästa jag har... Det är nåt allvarligt fel på mig. Jag måste sluta med all skit jag håller på med. :/ Jag vill ju egentligen bara ditt bästa!.

Jag vill ha tillbaka mitt gamla liv. Det var knappast så mycket bättre. Men hade inga problem då. Pappa har sagt att jag ska ge det ett halvår till, vet inte om det kan gå så länge, men jag får kämpa, det sista jag har. Så kanske allt blir bra till slut!


Idag iaf så har jag vart på vårdcentralen. :b Gjorde blodprov och lite. Ska kolla min ämnesomsätting och se fall den står rätt till. Hoppas det :) Har ett hål i armen nu med. :/ Hehe. Gjorde blodprovet i armen, kändes knappt. Tycker inte att sprutor är alls farligt. Tycker faktiskt det är läskigt när de ska ta i fingret istället. Så ´hellre armen än fingret, finns så mkt känsliga celler där.

Igår bakade jag kärleksmums! De var goda, mums! Men får bara äta dom på onsdagar och helger. Håller på att sluta fika på veckodagarna, förutom onsdag såklart då. ^^ Det är ju lilllördag.

 I helgen är det stadsfest här i eksjö. Jippie!  inte. för fan biljetterna kostar ju 300 spänn. Vill inte lägga ut så mkt pengar för att se lite band, eller okej då, 60 band typ. Men fan vet bara vilka 10 är. Sen kan man ju stå utanför och lyssna då fall man har lust. Ska nog försöka satsa på det tror jag. Får se fall jag hör charlotte perrelli och alla andra ^^

Vill åka tillbaka till kolmården iår. Var där förra året med. Skitkul, så vill verkligen tillbaka!




Ska förhoppningsvis också snart beställa biljetter till Sabaton i linköping. De spelar 29 november. Ska bli så kul!! me love! <3


v robin, frvr


tack & hej

Uppdatering!

Hej igen! Glömmer hela tiden bort att jag har en blogg. :/

Aja, iaf förra helgen var jag med Hanna <3 Var på¨hopptävling på Persö och sedan slappade vi och åt godis mest ^^

Sen kom Robin på måndagen, eller om det var tisdagen. Kommer inte ihåg. Men vi har varit hela veckan, fram till i söndags. Vi åkte bland annat till Ullared :) Köpte saker för typ 700 eller om det var 800 spänn. Fattar fortfarande inte hur det kunde bli så mkt. :/ Så jag är pank nu, typ.

Idag vaknade jag av en  borr, nere i källaren. Håller på att borra fjärrvärme. Så pappa slipper gå ner och tända ved varje morgon vid 5. Sen kommer han också att sluta hosta, vilket är bra :)

Nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag ut och gå runt sjön :b Sedan blir det att städa och fixa lite. Åka till stallet ska jag också göra, och ska börja rida ordentligt idag med ^^

Hej svejs
/ Tina :)


Tråkig dag!

Det är nu jag hatar sommaren. Eller om man nu kan kalla det sommar. Allt jevla regn! Tror jag blir galen snart. Går inte rida i detta förbannade vädret! :( Jag som precis bestämt mig för att komma igång med hästen igen. Hade tänkt att börja satsa på dressyr lite mer, och mer lydnad och sådant. Så, iaf , så småningom eller rättare sagt nästa vecka, så ska jag beställa lite saker ifrån Börjes. Lite longeringsstuff! Ska bli kul, tänkte med börja lite mer med tömkörning som han tydligen tyckte var kul. (som jag inte visste)
Har även städat mitt rum idag. Dammsugat allt! Ska lägga i nya lakan i sängen med. Alltid mysigt att sova i nytvättade lakan! :)

Skulle ut och sprungit idag med. Men nehe, det går ju inte, om man inte vill bli sjuk då. Ska försöka mig på lite pilates istället, eftersom jag har en sådan fin boll ^^. Ska bli lite fit nu hade jag tänkt. Så jag kan rida hästen, utan att känna mig för stor. (vilket jag egentligen inte är, men skyller på) Men skulle vara skönt att inte ha dallriga lår och rumpa längre ;)

Aja, nu ska jag la försöka mig på att bli vän med bollen och se vad den kan göra åt mig :b

Just det! Hanna och jag ska antagligen vara i helgen! MYS!!!! Längtar som in i! <3

Hej svejs
/ Tina



Skriva Dagbok

Hej!

Idag kom jag på att jag har en blogg. Sedan kom jag på att jag inte utnyttjat att skriva i den heller. Men nu är det slut med det. Ska börja skriva om mina dagar. Kul det låter... inte! ;b

Men jag börjar att skriva imorgon, om hur min dag varit. För nu ska jag somna till en film hade jag tänkt!

Ha det bra / Tina





RSS 2.0