Tisdag-Fettisdagen

Tjo! Jag har inte skrivit här på ett tag har jag märkt. Har verkligen inte orkat. Har knappt suttit någonting vid datorn.

Kan väl säga lite saker som hänt sen sist.

Jag har lekte med Ida i lördags. Det var mys, vi vinade lite :)

Sedan har jag lekt med Moa en hel del. Igår var vi ute och gick med xenne. :) Nice!

Har lekt med Binno också. :)

Jag har även ridit lite, inte så mycket bara för att jag är så lat. Tränat har jag med gjort lite.

Jobbat har jag med gjort då. Igår var jag däremot ledig :) Det var ganska skönt.

Jag klarade slutprovet på min svenska spel utbildning. Fick alla rätt :) wiiie!


Ne fan nu ska jag fixa lite saker. Ska diska, städa lite, hänga upp tvätt och sedan blir det att träna :)

Imorgon:
Jobba, rida, ut med Moa, träna :)



Just det! Har ätit en semla idag med såklart ;)

Måndag 16/2

Måndag igen nu då.. Snart kommer det bli onsdag igen och närmare helgen igen..

Idag har jag:

Vaknade ganska pigg. Det var skönt att göra det :)
Åkte och jobbade 10-13
Red Mio. Skrittade och travade, red barbacka.
Åkte hem och bytte om, åkte till Anders.
Åkte till Netto och hälsade på Moa :)
Hem och lagade mat till mig och Danne.
Skulle ut och gå, men fastnade vid tv:n istället.
Städade
Skulle tränat men fastnade vid datorn.

Och nu sitter jag vid datorn igen. Har nyss duschat och snart ska jag ner och fixa lite mar

Thursday

Usch för mig idag. Har ätit godis hela dagen. Började igår med att jag och pappa åkte och köpte semlor. Gott! Men jevligt onyttigt. Sedan kom Robin på kvällen och vi stack till hemköp och köpte lösgodis. Som vi sedan ångrade att vi hade gjort, som vanligt. Det gör vi alltid sen när vi börjat äta. ^^

När Robin åkte i morse så lämnade han lite godis kvar åt mig på tvbordet. Lovade mig själv att inte äta något. Det gick bra... fram till att jag kom till affären. En säljare hade lämnat en flaska med massa choklad i till oss. Så då sprack min plan om att inte äta något godis. Var så jevla sugen, så det blev lite choklad där. Då tänkte jag att det var ju ingen idé att godiset som var kvar hemma skulle bli ouppätet. Så jag åt upp det. Fan! Fikade idag med, bara för mamma o momo hade köpt fika när de var och handlade. Usch på mig!

Aja, dagen då. Jobbade som sagt idag, mellan nio till runt halv ett. Sedan gick jag hem och åt mat som momo lagade. Gick upp till mitt rum efter maten, och jag somnade lite. Blev så lat att jag inte orkade åka ut till stallet. Tänkte att jag skulle skritta länge idag. Men nehe, så blev det ju inte. Slutade med att jag åkte ut efter halv 4 och skrittade bara en kvart. Var ju tvungen att komma hem till Hell's kitchen!! Kom lite sent, så missade fem minuter. Men men...

Pluggade även idag. Lite mer än en timma. Ska plugga mer nästa vecka. :) Pluggar Oddset just nu. Lången, bomben, matchen och allt. Lite krångligt. Måste läsa mer om det! Riktigt noga.

Imorgon jobbar jag mellan 9-13 typ. Sedan måste jag ut och gå, och efter det blir det träning med shaun T ;) haha

Hej svejs




Tuesday

Dagen började med att jag gick upp runt klockan nio. Var helt död. Vet inte varför, men var väldigt trött iaf. Åkte och jobbade. Skulle ridit Mio idag också. Moa var också i stallet och hon skulle rida Plutt med. Men det blev ingen ridning för någon av oss. Ridhuset var upptaget. Jag kom hem från stallet runt ett och lagade lite mat. Sedan gick jag och Moa en en-timmas-runda med Xenne. Skitskönt var det att komma ut. Bara det att vi fick gå i snö. Var inte så mysigt med gympadojor. Kom hem typ klockan fyra, och då började beroendet sätta igång, Tv:n. Kollade på Top Model, och Hell's kitchen som vanligt. När det var slut satte jag mig och pluggade lite. Går en utbildning nu :) Wiie! Svenska Spel. Riktigt kul faktiskt, men mycket att hålla reda på. Men jag gillar utmaningar :)

Imorgon ska jag göra något läskigt. :( Ska till tandläkaren. Fan, jag hoppas verkligen att jag inte har några hål. Har aldrig borrat någon gång heller.

Aja, men dit ska jag inte direkt på morgonen. Först jobbar jag mellan 10-13 och vid 14 ska jag vara hos tandläkaren. Så ska se fall jag kan sluta lite tidigare, så jag hinner duscha innan jag ska dit. Efter det ska jag antagligen följa med Moa och Xenne ut och gå. :) När jag kommer hem därifrån ska jag träna med Shaun T ;) haha yes!
På kvällen kommer Binno hit också :) <3


Moa och Xenne <3<3

Natusan-är bra

Skulle bara göra ett reklaminslag för min Bodylotion.
Natusan 24hour moisture

Skitbra och sen så luktar den gott också! TESTA! ;)


Monday

Nu är det måndag igen. usch helgen gick jättesnabbt. Hade velat att den fortsatt ett bra tag till.

Kommer knappt ihåg när jag skrev sist, och jag orkar inte kolla. Men jag gissar på att det var i onsdags jag skrev sist.

Torsdag; Jag jobbade mellan 9-12. Sedan åkte jag till stallet och fixade Mio och tränade horsemanship. Det gick bra! När jag kom hem så tror jag att jag fastnade vid tv:n såklart.

Fredag; Jobbade mellan 9-12 igen. Åkte till stallet. Tror inte att jag red, för jag hade bråttom hem, skulle städa. Iaf så städade jag som sagt när jag kom hem. Sedan kom Robin på kvällen :)

Lördag; Robin och jag åkte till jönköping. :) skulle köpa en massa saker. Behövde en ny martingal till mio och sen ett fleecetäcke. Sedan ville jag köpa lite saker till mig med. Till Mio så hittade jag en jättefin martingal, med vita sömmer på. Sedan ett fleecetäcke med, ett rött med fina paspoaler.(stava) Jätte snyggt var det. Bara det att när jag testade det idag, så var det nästan för litet. Det gick inte rida med det, så det får bli att åka på träningar och tävlingar i det. Till mig själv så köpte jag; en grå klänning/tunika, en svart långkofta, t-shirt, polotröja till stallet. Fikade på IKEA också. Gott! :D
När vi kom hem, så var mina kusiner och min moster här. Mamma hade gjort semlor, så robin och jag åt först mat och efter det så fikade vi. Sedan slappade vi hela kvällen, kollade på Melodifestivalen med. Sedan somnade jag rätt så tidigt tror jag.

Söndag; Vaknade av att mamma väckte oss. Frukost. Sedan slappade vi och åkte sedan ut och åkte med bilen en sväng. Eller mer än en timma. Åkte och mockade åt Mio. Och sen åkte Robino hem :b

Idag då, ja, vad har jag gjort idag. Jag kom nyss hem från jobbet. Red Mio, skrittade bara. Eftersom han har stått så länge så vill jag inte börja hårt med honom. Och nu har jag fastnat vid tv:n igen som vanligt. Ska träna idag iaf. Senare ikväll blir det nog. Ville ut och gå med, men vem fan vill gå ut och gå i snön med gympadojor?
   Nehe, nu ska jag städa lite, sedan är det Top Model på 3:an.


helgen var bäst. bästa på länge. känns som allt är bra igen. om detta inte är kärlek så vet jag inte vad det är. det är iaf något bra och jag älskar det.  binno <3

Snart fredag

Snart är det äntligen fredag :D Wiiiie!

Idag har jag inte gjort ngt knappt. Jobbade mellan nio och tolv. Sedan åkte jag till stallet och longerade Mio. När jag kom hem så åt jag och därefter kom mamma o momo hem. Dom hade köpt semlor och fan vad det var gott! ska ju till jönköping nu på lördag, om vädret tillåter. Iaf då vill jag fika på IKEA och då ska jag lätt ta en semla ^^

Ne nu ska jag fixa något att äta, plocka fram kläder tills imorgon, och sen kolla på tv.

Ha det!

Fan vad tiden går

Shit vad denna vecka gått snabbt. Redan torsdag imorgon. Så nu kommer jag snart äntligen träffa Robin igen :) Wiie! då ska vi till jönköping, om det inte är snöstorm då. Hoppas inte, för då blir jag ledsen. Måste dit och köpa en massa saker. okej då, jag behöver inte mer än en sak. Men jag vill ha lite berömelsesaker till mig. Tycker jag är värd det.

Ne nu ska jag berätta vad jag har gjort de två senaste dagarna:

Igår jobbade jag mellan 10-13. Sen kom Moa ut med sin hund Xenne. Skulle egentligen gjort något med Mio, men orkade inte. Så han fick stå igår. Jag följde med Moa till skogen istället, där vi släppte Xenne. Helt galen är hon ^^ Men skitcool!
När jag kom hem fixade jag lite saker hemma, typ tvätta och putsa mina ridstövlar och lite. Sedan blev det tv:n för det mesta, fram till natten som vanligt. Fan, jag följer för mycket serier.

Idag har jag heller inte gjort så jätte mycket. Jobbade mellan 10-13. Longerade Mio, som var helt galen. När jag kom hem så lagade jag lite mat. Stekte ett ägg och gjorde en shake till. Gott! Gick och mötte Moa <3 vi gick ut och gick med Xenne. en lång promenad blev det. Var ute lite mer än en timma. Jätteskönt var det, plus att jag kan gå ordentligt nu utan att det gör ont. Är skitglad för då kan jag börja träna igen. Det är bara blåmärkena som gör ont nu. Iaf, efter att jag kom hem, så blev det kaffe och tv:n, igen... Älskar tv:n. kollade på top model, hells kitchen, cops, simpsons/(duschade emellan), sedan var det Top Model igen och nu är det en film jag kollar på. Bourne Identity. Pratade med binno <3 nyss också. :)

Imorgon blir det jobb mellan 9-12 ungefär. Tror att jag jobbar över någon timma eller så, så att jag tar igen min sjukdag. Ska nog gå dit imorgon med. Så onödigt att ta bilen, när det bara tar 10 minuter att gå.

Hörs imorgon :)



no more fucking tears for you, fuck you

Måndag:

Usch för måndagar. Har haft mensvärk hela dagen, men jobbade iaf. Fast det var inte så farligt, hade inte så ont som jag brukar ha, så det var skönt. När jag kom hem så slappade jag och städade mitt rum. Sen har jag inte gjort något mer idag.

Kollar på ett program på fyran nu, om familjer med massa barn. När det är slut ska jag duscha och sedan sova. Är skittrött.
Har lite ont i halsen också. Fan! Eric och Danne är ju sjuka här hemma, så det är ju antagligen så att jag blivit smittad. fan, vill inte vara sjuk nu! Går ju inte att skydda sig heller, då skulle jag inte kunna vistas här hemma. Bajs!

Saknar redan binno. Lite jobbigt, men han kommer på fredag.. antar jag..

Imorgon ska jag jobba, sen fixa en massa i källaren. På onsdag ska jag äntligen försöka börja träna igen. Ska se ifall min röv och mitt lår säger emot. aja, det märks.

Ha det! :)

Hej från Martina

Jorden har anropat mig ett tag och nu är jag tillbaka. Har inte suttit någonting vid datorn nu på sistone. Men nu för tillfället är jag tillbaka igen.

Efter min incident i onsdags med Mio så har jag mest vilat. Just nu är mitt lår/röv gult. Jättesnyggt.. inte! Men det försvinner nog efter ett tag. Jag åkte aldrig in till sjukhuset, och jag var på jobbet på torsdagen, men det kändes i nacken. Hade skitont i nacken när jag hade jobbat. Stod och masserade mig själv hela tiden. Gjorde int tills i fredags. Så det är skönt att man inte känner av det längre. Men ryggen är inte att leka med. Skitont nu! Fast låret/röven är värst. Kan knappt ligga på sidan jag har ont. Inte sitta heller, och man kan inte ta där heller, då skriker jag.

I fredags kom älskling. Vi har haft ett uppehåll, eller jag har haft det.... Aja, men det var skönt att träffas igen. Vart ifrån varann i en månad ungefär. Men nu känns allt bäst! Så han har varit här hela helgen. Vi skulle egentligen åkt till jönköping igår, men det blev inte så, orkade inte gå bland tusen av folk en lönehelg. Så vi ska åka till dit nu nästa helg. Då ska jag shoppa! MASSA! Eller ja, mest till min pålle då. Ska skämma bort honom lite. Det förtjänar han, bara för jag skrämde honom så i onsdags och allt. Slutsatsen av helgen är iaf att vi mest var ute och åkte bil, myste och slappade. Passade perfekt för mig! Och idag har jag fått mensvärk. Wiiie, vad jag är glad inte.. Så imorgon blir det att jobba medmensvärk och det är inte så kul. Ska försöka klara hela dagen. Men det gör jag! Sedan blir det att komma hem och vila ut värken.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


Helgen var bäst!
Har saknat dig, trodde faktiskt inte att jag skulle det, men det gjorde jag och det är mycket positivt!
snart varit ihop i fem år. det trodde jag inte det heller. men jag älskar det!

tina v min älskade binno
frvr n ever babe <3 n ever n ever...



RSS 2.0