Torsdag

Har trott att det varit onsdag idag hela dan... Så kan det gå ibland!

Iaf var pappa och jag på ett ställe idag, som gick väldigt bra :) Nu ska allt bli bra snart igen. Me like!

Dessutom mår min kisse-bajs mycket bättre idag. Han kan gå och spinga nu, så det lblir utgång för honom imorgon :) Han kommer att bli överlycklig! Wiiie!

Nehe, nu måste jag medicinera honom och sätta in den där äckliga sprutan i hålet på honom :( Måste öppna upp hålet med för att kunna spruta in. Har nämligen börjat läka ihop utanpå. Och det är innuti han måste läka först. Så måste liksom tänja på hålet!! Usch, min stackars bebis <3 :/

Kanske hörs senare :) Herrå

Jag älskar dig ju!

hopp, då sitter man här och gråter igen då... Min katt är skadad. Väldigt skadad! Min älskling har ett hål i bröstet, och veterinären sa att han kan ha blivit skjuten. Jag kan fan inte ens tänka mig att nån kan göra något sådant. Fan orkar inte skriva vad som hänt.. klarar inte det igen.. står här om någon vill läsa: http://martina-j.bilddagboken.se
Jag har haft honom i mer än halva mitt liv och jag klarar mig inte utan honom! Försvinn inte!  faan!
Jag älskar dig ju! <'3




Triologin

Vet ni? Jag ska snart ha en "Sagan om ringen- dag". Ska kolla på alla sagan om ringen filmerna på en dag. Det ska bli skitkul :) Ska bara kolla vilken dag det blir. Måste nämligen planera, så att jag inte ska göra något viktigt just den dagen. Måste ju hinna med stallet och allt innan. Det kommer nog att bli nästa vecka skulle jag tro. Denna vecka går inte, bara imorgon isf. Men eftersom jag inte spinnade eller gick ut och gick idag, så måste jag göra det imorgon. Sedan på onsdag så ska jag och Moa rida ut + att vi ska klippa Mio. Så då hinner jag inte. På torsdag ska jag bort på morgonen, sedan vill jag kolla på tränigen på Persö på kvällen. Så den dagen går inte heller. Och fredag är helt omöjligt, måste vara i stallet lite längre då. Sedan så kommer Robin på kvällen. På lördag ska jag tävla på morgonen och sedan på eftermiddagen bär det av till linköping på konsert. Sabaton :D Och på söndag slutligen, så ska jag rida O'Melet. Fast det tar ju inte så lång tid. Hmm, ska nog börja fundera på ifall jag ska tinga söndagen då. Aja, vi får se.

Nu måste jag sätta i nya lakan i sängen, sedan blir det en Pirates, ettan tror jag. Sedan sömn. Ska ju köra momo till sjukan igen. Nehe ha det bra allihopa. Kommer att uppdatera bilddagboken imorgon med. Är ganska seg på det. Kommer upp bilder på Robin klippning som jag fixade och lite egobilder på mig eventuellt.

Godnatt på er!

Ps. Kolla vad fint Erika skrev om mig på hennes bdb <3 (den 14/11 bild nr 5) http://forevermemories.bilddagboken.se




Måndag

Godmorgon!
Nu är det måndag igen. Väcktes av väckarklockan vid halv åtta. Usch! Men jag hade lovat momo att köra henne till sjukhuset. Efter det hade jag tänkt att gå ut och gå, men det var nästan snöstorm ute. Så hade ingen vidare lust att gå ut då. Så jag hade tänkt att spinna lite ikväll istället.

Nu sitter jag och tittar på pirates of the caribbean tre. Älskar den filmen! Iaf snart ska jag städa och dammsuga mitt rum + byta lakan. Efter det ska jag till markestad och mocka åt kitty hästar och sedan till anhult och rida Mio.
Vi hörs senare! Hej

Uppdatering
Nu är det kväll. Ska skriva vad jag har gjort för något. Jag åkte till markestad-stallet runt klockan två. Kitty frågade ifall jag kunde mocka åt hennes hästar idag. Sex stycken. Var lagom sliten efter det, dessutom visste jag att jag skulle rida Mio efter det. Så åkte till Anhult direkt efter, red och mockade. Sen messade Moa och frågade ifall jag kunde mocka åt Plutt med. Och det gjorde jag. ^^ Så har mockat åt åtta hästar idag. Har jätteont i armarna. :( Kom hem för ungefär två timmar sen. Sedan dess har jag städat mitt rum och snart ska jag dammsuga. Efter det blir det spinning. Lite träning med hantlar efter med. usch :( Stackars min kropp. Aja.. Det ska nog gå.

Ska sova tidigt ikväll med. Ska köra momo till sjukhuset imorgon med.

Fan provade att sätta på boxern, men den funkar fortfarande inte :( FAN!! Klarar mig inte utan den egentligen. Måste lämna in den och se vad det är för fel på den. Kosta vad det kosta vill... typ..  Sitter och kollar på massa dvd:er nu i brist på annat.
Nehe nu måste jag dammsuga.
so long

Aladdin en klassiker

Hej hopp!

Just nu sitter jag i sängen och har precis just satt på disney's Aladdin. Verkligen en klassiker som jag inte sett på hur många år sedan som helst. Ville inte svika mitt disney-intresse, så tänkte kolla på den nu innan sängdags.
I annat fall skulle jag just nu sitta och zappa på tv:n och kolla vad det finns för program att titta på. Men det hände en grej igår med min box. Jag ramlade ned på golvet på min strömbrytare (en vit som har sex uttag). Med andra ord så ramlade jag på den röda knappen som stänger av alla saker som sitter i uttaget. Dvs tv:n stängdes av samt boxern. Jippie! Inte.. När vi skulle sätta på boxern igen så funkade den inte. Så jag är lagom glad nu. Jag lever för mina program på eftermiddagen och kvällen. Usch! Kommer att få panik. Får väl antagligen lämna in boxern om det inte funkar om några dagar. Tänkte prova att sätta på den på tisdag, eller imorgon kväll. Se hur den reagerar. Måste ha den!
Ne nog om mina problem. :b Nu ska jag berätta vad som hänt i helgen :)

I fredags var jag med Hanna <3 Hon kom in med bussen vid två. Vi åkte till stallet och sedan kom vi hem och kollade på idol. Sedan i lördags åkte hon hem vid tio på morgonen, för att Robin och jag skulle till Vetlanda. Hoppas att vi kommer att träffas igen snart <3

Som sagt var Robin och jag i Vetlanda igår. Hittade inte alls mycket... Ville hitta något att ha på mig på julafton, men nehe, det hittade jag inte.

Ne nu ska jag dricka mitt gröna te och en macka. Ha det, så hörs vi imorgon :)


Onsdag

Kära onsdag! Vart har vi gjort idag?

Dagen började med att jag åkte till Netto, och köpte bananer av Moa. :) dom kostade sju spänn och jag som hade med mig fyrtio. Hmm, ska nog börja kolla upp vad saker och ting brukar kosta numera. Då vet jag att tre bananer INTE kostar så mycket som fyrtio spänn iaf. Bra Martina!
Efter att jag vart på Netto så åkte jag till Markestad och red jupiter. Banan var stenhård, men Kitty sa att jag kunde rida iaf. Det gick ganska bra och efter typ 30 min var jag helt död. Även att vi skrittade mest och travade lite. Aja, red igenom honom rätt okej, och till slut jobbade han i form bara jag hade stöd på honom. Weei!
Jag hade tänkt att rida Mio direkt efter, men blev så svettig och trött. Det lät inte så frestande att sätta sig upp på ännu en häst då. Så jag åkte hem, gjorde en fruktdrink och gick ut och gick en sväng. Gick runt sjön. Kände hur mina ben gick allt snabbare och snabbare, blev till en 25 minuters powerwalking istället. Så nu jevlar förbrände jag fett. :) hoppas jag.

När jag kom hem diskade jag och tvättade åt mamma, sedan blev det lite tv-tittande. Project Runway och Top Model.

Åkte till anhult runt fem, red i cirka 30 min, orkade inte mer. Jaja, jag är lat! Men jag har så ont i ryggen med. Hade skolios i mina unga dagar. Har det fortfarande kan man säga.
   Skolios har man när man är i tonåren och växer. (ryggen är sned) Men mitt är fortfarande kvar, men tydligen får det inte kallas skolios längre eftersom jag inte växer mer. Så nu heter det något med fel i muskelfästena. Det är surt att gå omkring med sne rygg på två ställen i ryggraden.

Aja tillbaka till min dag. När jag kom hem från stallet fick jag reda på att min bror klarat sitt upppkörning på lastbil idag! :) Wiie! Grattis till honom <3

 Ne om man kanske ska slagga nu då. Imon blir det en jobbig, men framförallt  en rolig dag :)

- Upp vid cirka 9.30.
- Ut med Chivas 10.30
- Städa och dammsuga rummet
- Ut med Chivas ca: 14
- Stallet Markestad. Rida O'Melet
- Stallet anhult. Rida Mio
- Hem, ut med Chivas 18.30
- Åka till Persö med Moisch 19.00 Kolla på Conny-träning för första ggn.
- Hem, Robin kommer 20.30
- Ut med Chivas 21

Ganska mycket att göra. :b Men ibland är det kul att göra mycket saker på en dag. Somnar nog gott imorgon natt, med Binno <'3


Natti på er!

Tjo tisdag

Hellu! Idag har jag inte gjort så mycket. Hjälpte pappa med att slänga skräp på soptippen... Sedan åkte vi till Nässjö en stund med bussen. Hämtades av eric för han slutade lite över 7. Så vi kom hem runt 8. Vid kvart över åkte jag direkt till stallet och kom hem för typ 1 timma sen. Och nu sitter jag och slappar. Ska sova tidigt hade jag tänkt för jag ska göra en massa saker imon. ;b Skriver lite imon med om vad jag gjort. ^^

Sova nu då, efter 2 1/2 men :)

Natti sen

Marabou Premium

Tjo! Nu sitter jag och tröstkäkar lite choklad. Har sån mensvärk idag. Tyck synd om mig!

Älskar mörk choklad, det är bra, för det är inte så jätte onyttigt :) Wiiie! J
ust nu är Marabou-Premium-Dark Orange mitt val :)



Imorgon börjar dagen med en powerwalking och sedan ridning ngn gång!

Gonatt och sov så gott!

SEG!

Fan vad jag är seg på att skriva här då. :b Får nästan dåligt samvete. Kommer inte ens ihåg vad jag gjort nu i veckan och helgen. Men ska försöka iaf.

I onsdags tror jag att jag fixade Robins hår. Klippte dte och färgade det svart.  Kommer upp bilder på det på bilddagboken sen. Det blev iaf skitsnyggt, tycker jag då ;)

I torsdags har jag ingen aning om vad jag gjorde :s Usch på mig!

I fredags så var jag själv hemma. Eller själv och själv, hela familjen var hemma men inte Robin, det var det jag menade ^^ Jag satt och pressade idol :b Det var inte alls så kul!

I går hoppade jag och Moa :) Det gick faktiskt bra! Hoppade  kombination på ett galoppspång emellan och sedan en oxer. :)
Robin kom igår med :) Wiie! Myspys, tycker om honom mest, för han är bäst! <3 Han är min bästa kompis, som ingen annan får ta! Så det så! 4 ½  den 8 december. Och jevlar, det är inte lite länge det!

Just nu sitter jag och har mensvärk. Fy! Nu är det rätt så lugnt. Men det kommer nog några infall av smärta senare under kvällen :(

Nästa helg ska Robin och jag åka till vetlanda en sväng :) Ser ifall jag hittar ngt. Gör jag alltid, så det var ett dumt påstående ;)

The Terminal nu!

hej o gonatt

Tisdag

Wiiie! Idag har jag gjort lite roliga saker. Jag började morgonen med att gå ut med Chivas. :) I regnet :b hehe, men det gick bra. När jag kom hem så skulle jag äta maten mamma lagade igår. Tänkte sitta vid datorn och äta. Men maten ville tydligen inte det, så den bestämde sig för att lämna brickan och kasta sig på trappan. Hela jevla trappan var full med passta och biffar. Så dagen började bli jobbig efter det.

Jag kom till stallet och Moa och jag skulle rida en stund i ridhuset. Regnade så jevla mycket. :/ Men iaf, jag skulle gå och hämta Mio i hagen. Var 50 cm med lera utanför. Men jag hade stövlar så jag blev ju inte blöt...  När jag tagit ut Mio och skulle sätta dit eltråden, såville inte Mio följa med dom tio centimeterna. Så jag fastnade i leran med stöveln och föll handlöst rakt ner i leran , fortfarande 50 cm. FAN! Allstå nu menar jag blöt lera, med mer vatten i än lera typ. Så jag var ganska irriterad + att mina ridbyxor var lagom snygga. Jag fick rida i regnbyxor och det gick inte så jättebra. Bajs :( Får rida ordentligare imorgon då. Om jag orkar, om det inte regnar. För då hämtar jag fan inte honom i hagen. Slår vad om att jag kommer ramla då med. :b
Jag skulle också ridit O'Melet idag. Men jag messade till Kitty och sa att jag skulle rida imon istället. Hade bara blöta kläder och så fick jag ont i ryggen när jag ramlade.

När jag kom hem så bakade jag ^^ Weeii! Kanelhjärtan hette det tror jag. Asgott blev dom xD Bäst på att baka ju. Eller ja typ...

Imorgon börjar dagen igen med en promenad med Bästa hunden Chivas :) Sedan blir det stallet + det andra stallet också. Sen kommr Robin på kvällen, ska klippa och färga hans hår. ^^ Ska bli coolt och roligt. yeaj!

Öh, Moa!! Kan ta ditt med när jag ändå är igång. ;) Haha, ne vågar jag inte. Kommer nog förstöra det helt.

Ne nu ska jag ner och ta nåt att äta, sen kolla lite på Van Helsing. Har missat lite nu när jag suttit här. :b

ha det!


Ps. Grattis till Min Hanna <3 19 år idag.


Gaah panik!

Fan vilken tråkig måndag det har varit. Började med att jag vaknade vid typ elva. Kunde inte somna igår, för jag låg och tänkte på en massa saker. Men iaf.. Efter jag hade ätit frukost städade jag mitt rum lite.

Senare på eftermiddagen åkte jag till stallet. Moa coh jag löshoppade Plutt och Mio. Gick jättebra! Plutt hoppade runt 105, och Mio hoppade lite högre.Höjde till 125 typ. Men han blev så trött och ville inte hoppa över. Så vi lade ner hindret till lägre och då hoppade han. Vill inte pressa honom för mycket. Har bara löshoppat 5 ggr i det lilla ridhuset. Funderar på att åka till Lena nästa gång. :)

När jag kom hem från stallet , ville min dator inte ta emot internet. Va fan! Den ville inte starta internet. Visade inte ens att nätverkssladden var i. Hmm, iaf så är det jag som förstört den. Har haft den i sängen på lakanen och inte brytt mig att det har blivit varm. Så det har antagligen blivit överhettad. Bajs! Därför sitter jag nu på datorn i hallen. Saknar att sitta i min säng med datorn och kolla på tv samtidigt. FAN!  Aja ska kolla imorgon vad den säger, om den vill eller inte.

Har klippt eric idag med ^^ Wiie! Gick skitbra!  Rakade då som jag gjorde med pappa alltså. Men det blev skitsnyggt!

Imorgon förmiddag blir det att gå ut i regnet med pälskhunden Chivas, som förövrigt är bäst i världen :) I löve him! give me! Sedan efter det blir det stallet. :) Anhult. Och sedan efter det bär det av till Markestad. Till O'Melet :)

Jag får panik snart! Måste köpa julklappar och presenter!
Inköp:
- Födelsedagspresent till Erika <3 (fyller 12/12) + Julklapp
 -Födelsedagspresent till Binno <3 (fyller 11/12)+ Julklapp , Bajsungar, nu ruinerar mig varje december ;) haha. Men älskar er ändån.
- Julklappar till mamma o pappa, som jag delar med syskonen.
- Julklapp till momo
- Köpa försenad födelsedagspresent till ida <3
Kanske inte låter som så mcyket julklappar till så många ... Men... Erika och jag köper runt hundralappen till födelsedag och julklapp (200kr) Robin och jag rör det sig om femhundralappen både födelsedag och julklapp (1000kr) fan, redan 1200 kr. Men det löser sig :) mamma o pappa lägger till, till binnos presenter och julklappar. Det är bra det!


Just det, sen vill jag ha ett inköp till mig:
- En filofax eller vad det heter. Sån där liten almanacka. Behöver verkligen en sån nu. Glömmer saker jag ska göra hela tiden. :(


GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING HANNA! HON FYLLER 19 ÅR OM 8 MINUTER! <3 <3 <3

Ne fan. Sova nu. Gonatt ! :b

Kanske

Söndag, Fars dag <3

Dagen började med en frukost med hela familjen + robin + chrille. :b Sedan gav Eric, jag och Danne pappa en present. En lykta som man sätter ljus i och ställer ute. Kan ta kort nån gång och lägga ut, för den var jättefin :)
Robin och jag myste en stund <3 och sedan åkte jag till stallet. Red ut med Moa en stund :) Vi red en bit och sen kom vi på att vi inte antagligen skulle hinna att rida den rundan vi tänkt, eftersom att båda skulle bort.

Vid klockan fem åkte vi till Bruzaholm till farfar. :) Åt tårta och massa annat skit. Som iofs va gott xD Aja. Fan det ska jag gå bort imon, det jag fikade.

Sedan har det inte hänt så mycket mer idag. Eller jo, jag klippte pappa idag. Gick jättebra. Eller jag rakade om man säger så. ^^ Inte så svårt. Ska klippa Eric imorgon med. Så nu ROBIN, nu kan jag klippa dig med ;).
Håller på att kolla på hästhoppning nu, och sen efter det ska jag sova. För jag är skittrött. :b

Imon ska jag gå ut och gå på morgonen och sedan städa mitt rum. Åka till stallet nån gång. Och klippa eric på kvällen då ;) weeeiii! :)

 Ne fan, sova nu. Hörs kanske imon om jag orkar skirva :b


Gonatt <3

LöRdAg

Tja och idag är det då lördag. :b Sedan i onsdags har det hänt en del. Men skriver inte allt här, för jag måste springa och kolla på Beck så börjar nu. Gaaaah panik! Får skitbråttom nu.

I torsdags så hoppade Moa och jag Plutt o Mio :) Det gick jättebra och Plutt var galen ;) Haha, fast han är ju bäst, så han får va galen! Mio var lite seg, eller han samlar sig så mycket inne i det lilla ridhuset. Så allt känns som att det går så sakta på hindrerna. Men Moa och jag har börjat snacka om att vi ska till Bagge nån gång och hoppa. Blir roligare om ridhuset är större.

Sedan i fredags (igår) så började jag med att gå runt sjön. Var jätteskönt. Men lite läskigt väder. :/ När jag kom hem så tränade jag lite med. Blää, jobbigt som in i.. Aja , efter det iaf så åkte jag till Anders. Prata,, prata,pata :) Direkt efter det så åkte jag till stallet och hjälpte Moa o klippa plutt, som för övrigt var hur snäll som helst. :) Både mio och Plutt stod. På tal om klippning så behöver Mio också klippas nu. :b Kommer bli ganska jobbigt. Men det ska nog gå bra ^-^

 Senare på kvällen kom Robin :) Vi kollade på idol sen gjorde vi inte så mycket mer. Somnade typ...

Idag däremot har jag ridit två hästar. Weeeiii! :) Åkte först ut på förmiddagen med Robin, till Po'melet :) Fick rida själv på banan. Var hans första gång. Och han var jätte nervös för att han var själv. Men han lugnade ner sig efter ett tag. Efter några varv med Robin hjälp, blev han jättelugn. Och vi skrittade sedan själva. Jag stannade och skänklade honom jätte ofta. Och han tog skrittskänkeln varje gång :) Asduktig var han <3

Sedan efter det åkte vi till Anhult. Red dressyrpass på Mio<3, och han  gick superbra. Även att hon stod igår, så det var jättekul :) Och sedan efter det har Robin och jag bara slappat framför Tv:n. Gött som fan! Och nu börjar visst Beck igen. Så måste dra. ;)

Men fan först innan jag drar så ska jag göra lite saker imon :b Ska först till stallet med Moa xD typ vid 12. Sen vid 4 tiden ska vi i familjen till fafa o famo och fira farsdag :) <3



Hej svejs!

Onsdag :)

Hej hå. Idag har det inte hänt så mycket. :b Kan Berätta lite om vad som hände igår :)

Jag åkte med Carro <3 till Markestad vid klockan tolv. Vi red ut på Jupiter och O'melet. Det gick bra, fast O'melet var lite fjantig, men det är klart, eftersom han bara är tre år. :) Men jevligt lugn iaf är han. Men jag hade bråttom därifrån för jag skulle till anhult och rida Mio också. Jag skulle rida med Moa med :) Vi red lite dressyr i ridhuset. Och vi bytte hästar en stund med. Gaaah! Jag älskar plutt va fan! Han är ju bäst. Efter vi hade ridit åkte vi ut till Persö för att jag skulle anmäla mig till tävlingen på lördag. Dressyrtävling. Men va fan, när vi kom dit så skulle det bara vara klasserna, LB:3, LA:3. Och jag har ridit och tränat LB:1 som alltid vart med när jag tävlat där. Så såklart tänkte jag att den klassen skulle vara igen. Men nehe. Så jag ska skita i att tävla på lördag. :( Är skitsur, ville så gärna vara med. Men men så är det. Jag ska vara med på hopptävlingen den 29/11. + att vi ska på sabaton då också i linköping. Men pappa sa att jag hann och tävla iaf. :) Ska inte åka till linköping förrän klockan 4 typ. Så jag hinner tävla innan wiiie! :) Och Moa SKA komma och kolla. Jag tvingar henne till det ;) Men hon kommer nog utan tvång hoppas jag :) haha.

Idag har jag vart i stallet med. Var i stallet runt halv tolv för att Moa och jag skulle rida ut. Men vi red inte så länge, för hon skulle hem och kolla på en ny lägenhet + att det var så jevla kallt ute med :/ usch!
När jag kom hem städade och dammsugade jag mitt rum. Ska snart byta lakan med, ska bara duscha först :)
Snart kommer Robin också och vi ska åka och köpa mys då. Eller jag iaf, ska köpa lite onsdagsgodis :) Gott!

Imorgon ska Moa och jag hoppa :D KUL FAN!  Ska bära upp lite hinder från banan upp till ridhuset. Blir roligare att hoppa om det finns mer att hoppa om man säger ^^ Ska ta med kameran och försöka ta lite kort med ^^


Ha det bra!

Måndag

Fan vad jag är seg på att skriva i min blogg nu för tiden. :b Kanske beror på att det inte händer så speciellt mycket i mitt liv just nu. Hmm, vad ska jag börja nu då. Sist jag skrev var i tisdags, förra veckan. Jo men, jag kan börja med onsdagen då.

I onsdags så var jag och tränade dressyr för Lena :) Gick jättebra! Red dressyrprogram. Jag provade att rida i min kompis gamla dressyrsadel :p Alltså, gammal menar jag med att det inte är hennes längre ^^ Men det gick inte alls bra, för jag hade inget stöd. :( Men iaf, jag hade med min sadel med, så det gick mycket bättre då. Jag red LB:1 två ggr, och Lena dömde. Första ggn hade jag den lånade sadeln. + att Mio var ganska tjurig hela tiden, vi vet inte ifall det var sadeln eller om han bara ponnytjurade. Iaf så fick jag bara 55% första rundan. Haha! Han gjorde halvhalter hela tiden och ville inte öka något på diagonalerna. Men andra gången när jag hade min sadel och han var lite mer lugn så red jag på 66% och då sa Lena att hon till och med dömde hårt. Det var skitkul att det gick så bra :)
   Sedan på kvällen tror jag att Robin kom <3 Jo men det var nog i onsdags ja :)

Fan i torsdags har jag ingen aning om vad jag gjorde :S hmm, cp. Aja det var nog inget vikigt för annars hade jag nog kommit ihåg det.

I fredags började morgonen med att jag gick till Anders. Tror att det var klockan halv elva. Direkt efter det, klockan halv tolv så åkte jag till Hemköp för att köpa Baugette och Pucko :) Var tvungen att köpa något att ha med mig till stallet. Skulle åka till två stall, och så hade jag inte ätit middag. För direkt efter jag handlat åkte jag hem och åt ett ägg och åkte sedan till Anhult. Moa och jag hoppade lite i ridhuset. Men fan vad segt det är att hoppa där. Så litet, så minocki tar inte i ordentligt. Jag hoppade även Plutt några språng och Moa hoppade Mio. Fan vad kul det var :) Och bra gick det  för båda ^^
Sedan vid två, kom Carr till Anhult och vi åkte tillsammans till Markestad. Carro skulle rida Jupiter och jag skulle provrida O'Melet. En treårig halvblodsvalack :) Skitsnygg är han. Han är inte inriden direkt. Han kan inte skänklarna rikigt än. Men iaf, så har jag nu bestämt mig att ge det ett försök. Så nu har jag en till häst att sköta :) det ska bli rikigt kul :)

På kvällen kom Robin :) Sedan blev det helg och Robin och jag gjorde inte alls mycket. Satt mest hemma och glodde på Tv. Åkte ut med hans bil en ganska lång sväng med på lördan. Mys :) Vi märkte också på kvällen att Canal+ funkade. Wiie! ^^ Haha. Så vi hade så tråkigt att vi låg och glodde på porr en stund. Eller jag, med andra ord. För Robin var inte intresserad, vilket jag också märkte... Ni kanske fattar. Haha aja. Han är tråk :b Fast det var en ganska tråkig film, så jag vände över och kollade på "The Cell" imellanåt ^^

Mio fick också stå hela helgen för jag var för lat för att rida. Vi var hos famo&fafa igår på kvällen och fikade lite med. Gött!

Och nu äntligen har vi kommit fram till vad jag då gjort idag. :)

Moa lurade ut mig till stallet vid halv elva i morse. Bajs på henne ;) haha, nedå hon är bäst! Jag red och hon longerade. Fan vad Mio var dum idag. Fast det är inte så konstigt med tanke på att han hade stått i två dagar. Han var stel och en massa shit, så jag fick ont i fingrarna :(

När jag kom hem från stallet, så satte jag igång med att röja ut min stora garderob, som har varit en så kallad " slänga in alla saker som jag inte använder" garderob. Man typ öppnade den och saker rasade ut. en iaf så hade jag tänkt att göra om det till en klädgarderob istället för en-massa-skit-garderob. Mamma och pappa var på Ikea i lördags och köte som en stålbyrå typ. Fan orkar inte förklara. Så det har jag gjort idag. Från klockan 13 på dagen till nu för en timma sen, klockan är nu 23.30, så lång tid tog det.  Fan jag har skitont i knäna och i ryggen, så nu hade jag tänkt att sova riktigt gott :) För imorgon är en lång dag igen med två hästar.

Jag  hade först tänkt att gå en promenad på morgonen och sen ska jag möta upp Carro i Höreda och vi ska åka till Markestad och rida. :) Ska rida O'melet igen. Wiie ska bli kul :) Ska ta lite kort på honom med så ni ser hur han ser ut. Lägger ut det på Bdb imon tror jag, om inte kameran cpar. Sedan direkt efter Markestad så bär det av till Anhult och jag ska rida med Mooooaa :D  Och när jag kommer hem därfrån ska jag städa mitt rum, dammsuga och lite. Ska fjäska för Robin och säga att han kommer hit på Onsdag (a) Hoppas han kan <3

Ne fan nu måste jag kolla klart på Indiana Jones ;) Ha det gött!

Gonatt sen <3

RSS 2.0