Fredag

Tjoho idag är det fredag. Ska åka och jobba några timmar sen. Jobbar mellan 13-18. Sen ska jag åka ut och longera min häst hade jag tänkt. Han har inte blivit riden sedan i lördags med tanke på att jag ramlade av.
Jag har hunnit med en powerwalk och ska dricka mitt kaffe nu.
v



Dagens torsdag

Jeans - only
Linne och kofta - veromoda
Armband - hm

Vetlanda

Kom nyss hem från mamma och pappa. Mamma och jag drog till vetlanda i eftermiddags. Fikade lite och shoppade lite. Kom hem med en tröja och en kökshandduk. Aja det är alltid något. Hoppas på att det har kommit något fint på veromoda när jag jobbar imorgon. :) Är mycket shoppingsugen!

GE MIG!

Ge mig den blusen tack :)

Godmorgon!

Jag tänkte att jag skulle sova hela natten och till klockan halv tio. Är ledig idag, så ville sova länge. Men så blev det ju inte riktigt. Vaknade av att det bankade som fan och hamrade, Grannarna lägger om taket. Åhh! Så jag vaknade kvart över åtta och låg och snoozade utan att somna till tio. KUL! Sedan hade grannen under oss på tv:n jättehögt. Men nu är jag relativt pigg. Äter frukost nu och sen ska jag fixa lite. MÅste dra till stallet och mocka med, eller om jag ska longera honom. Har inte berättat att jag ramlade av i fredags och slog i ryggen som fan. Var nästan helt orörlig i fredags kväll och lördagen. Men nu är det lite bättre, men vågar inte riktigt rida än.

Chilla

Nu ska jag ta det lugnt med en kaffe, Chic och GI&Hälsa :)
Puss

New shoes


Dagens tisdag

Detta är jag idag.
Jeans -  only
Ärmlös blus - veromoda
Bastop -veromoda
Skor (nya) - skopunkten
Halsband - lindex
Armband -hm








Mitt lördagsgodis!

melon och kiwi är mycket gott!

Spelkväll på gröna gatan

Sitter och spelar lite spel med mina släktingar. Väldigt mysigt! :-) vi ska väl spela en omgång till med andra ord. Sedan blir det nog sängen. Får dela den med mamma o katten inatt. Pappa jobbar nämligen natt så han måste sova i min säng när han kommer hem vid fem på morgonen. Puss o natti på er sen!

Torsdag

Nu är jag ledig i två dagar, sedan jobbar jag lördag och är ledig två dagar igen. Ska nog vara hemma lite över påsk. Får se ifall jag sover där med. Binno ska vara Hult. Orka sitta hemma själv i lägenheten.
Kom precis hem från en powerwalk runt ränneslätt. Blåste som in i... Fick jätteont i öronen :( Hann med att träna en liten stund med. Nu ska jag dricka en kopp kaffe och ta det lite lugnt. Sedan blir det att laga någon lunch och dra till stallet. Mio var ganska stel igår eftersom  jag inte red något i helgen och har bara skrittat i två dagar innan. Men igår blev det ett dressrpass. Blir nog det idag med, eller om jag ska lägga fram lite bommar. Aja vi får se!
Fick hem nya chic-tidningen igår med, wiie! Så ska läsa den nu med kaffet :)
Puss!

Kvällspromenad

Robin och jag var ute på en liten kvällspromenad nyss :)


Hej :)

Nu är jag här igen. Har haft så mycket att göra och det har hänt en hel del. Bodde ju hemma en vecka för några veckor sedan. Men jag flyttade hem till lägenheten efter lite mer än en vecka. Så nu känns allt bra igen :)
Vi har haft både tjejkväll på jobbet och modevisning i bruzaholm förra veckan, så det blev lite stressigt, mycket att göra. Men nu är det klart och jag ser fram emot en vecka med lite jobb och påskfirande. Robin och jag äter inte så mycket godis på helger längre, eller vi hade våra svullomånader när jag flyttade hit, så vi har nöjt oss med mörk choklad och naturgodis. Men nu är det ju påsk snart, då måste man ha påskägg med lösgodis i. Så är det bara! Men det förbränner man ju nu när man är ledig några dagar och kan träna lite hårdare.
Lite random pics

RSS 2.0