Buhu

Usch jag hatar verkligen att vara sjuk! imorgon ska jag jobba med, men jag tänker fan inte vara hemma för det. No sir! Jag hittade mina skor igår förresten!! wiie! Älskar dom verkligen, ska visa dom sedan eller imorgon för jag har fortfarande inte ngt batteri.
Ska nog ner och tvätta lite nu, hela mitt rum är full med tvätt känns det som. Mest lakan och örngott.
Måste åka till stallet med, men jag tror inte dte blir någon ridning. Kanske släpper honom i ridhuset eller något.



SJUK

Hej och bajs! Jag har gått och blivit sjuk. Snyft.. Fast det har inte riktigt brutit ut helt än, så jag orkar med och åka till jönköping idag och köpa skor :) wiie! Köpte två par trosor på veromoda igår och ett par byxor i lördags. kan visa sen nån gång om jag orkar. Sitter knappt vid datorn dom dagarna jag jobbar. Hinner verkligen inte för jag ska powerwalka direkt efter jag slutat och sen rida.
Sitter och glor på Harry Potter och fenixorden nu. Den är bra!

Nehe nu ska jag dricka lite kaffe och sen hämtar jag Binno vid fem så sticker vi sen. SKOOOOR! TAGGA TAGGA! :D

Just det ska fixa modevisningsbilderna med. Men batteriet i kameran dog när jag skulle föra över.

Torsdag

Modevisningen gick jättebra igår. Är lite trött idag med kerstin ringde och frågade ifall jag kunde jobba mellan 12-16 idag. Och det vill jag verkligen! Älskar att jobba ju. Sitter och glor på seinfeld nu och är å sista säsongen. Vad ska jag kolla på sen? Buhu...
Nehe nu ska jag städa upp lite, sen fixa mig och äta lite. Sen hörs vi igen efter fyra.
Pussen

Ormar överallt!

Moa och jag var ute och gick innan. Vi råkade på tre ormar, varav en jag gick på. Fy fan! Dte var jevligt läskigt kan jag säga. Usch!
Men om två timmar är det dags att ge sig av till Veromoda och peppa för modevsingen ikväll :) Wiie!
Nu ska jag städa upp lite för binno kommer hit och sover efter sen. Måste duscha och fixa lite med.

Puss på er! Wish me luck!

Stadshotellet

Imorgon är modevisningen på stadshotellet och jag har satt ihop 16 olika outfits till våra 4 ingångar. Fy fan vad det var jobbigt. Var helt slut idag! Så det blev varken ridning eller powerwalk men det hinner jag med imorgon för jag är ledig hela dagen fram till fem. Då bär det av till veromoda, fixa allt med tjejorna och få upp allt i hotellet. Sedan är modevisningen, sen dricka lite efter kanske och sen hem och sova. Blä, hoppas bara jag inte kommer med i tidningen. Mamma, marcellina och Robin har köpt biljetter och ska komma och kolla. Ska se ifall Binno kan ta lite kort som jag kan lägga upp här sen :)


Blogga

Fan! Jag har inte bloggat på flera år känns det som. Men sitter hemma hos robin nu och gör det för jag orkar inte sätta på datorn hemma. Haha.. Men idag har jag iaf jobbat hela dagen. Imorgon ska jag jobba eftermiddag så jag börjar vid ett. Wiie så då hinner jag powerwalka innan jobbet. Ne nu ska jag dra hem tror jag, är så himla sugen på kaffe.

Puss hej! :)



Lite bilder från veckan

Jag har inte hunnit skriva så mycket den här veckan. Har haft för många bollar i luften. Men det ska det bli ändring på. Här kommer lite bilder under veckan. På mig ;)
Sista bilden är på mina nya strumpbyxor :)





Snart tisdag

Snart läggdags. Eller om några timmar. Ska måla naglarna och lite sånt först. För det kommer jag inte hinna innan jobbet imorgon. Blir en stund framför spegeln på mornarna, håret sminket och sen kläderna. Egentlgen orkar jag itne, men det kommer ju in en del söta killar..  :) Lite roligare om man ser lite fixad ut då.. Hemma kan jag gå med mina metaltröjor, det är det bästa som finns, men det får jag inte på jobbet. Buhu...
Imorgon har jag fullt upp :) Ska följa ett nytt powerwalk-schema i sex veckor. Fy fan vad det kommer att bli jobbigt! Speciellt när jag jobbar så mycket nu. Sen ska jag rida minst fem dagar i veckan. Shit! Men jag måste! Hoppas inte jag blir sjuk eller något bara.
Iaf då, imorgon ska jag:
Jobba 9.45-18.15, powerwalka 30 min, rida, städa.
Det är typ det jag hinner innan klockan blir elva. Just det, måste dra till apoteket imorgon innan jag börjar. Måste handla lite saker.

Puss & Natti på er! v



ska jag bli brunett i höst igen kanske? Tror nog det.



Jag hatar sånna dagar

Jag får damp här hemma! Finns ingenting man kan göra. Skulle egnetligen rensa ur mina garderober, men det är inte så lätt att hitta ork till det när man har mensvärk. Kanske kan organisera lite i ena garderoben, eller försöka iaf. Imorgon ska jag jobba :) Wiie! Hoppas jag inte har ont i magen bara.
Ska försöka åka ut till stallet senare ikväll och longera tönten. Han behöver röra på sig innan jag sitter upp och rider imorgon, annars flyger jag väl av.
Nu ska jag ner och hänga upp en tunika som jag tvättade innan. Tänkte ha den på jobbet imorgon tillsammans med ett par nya strumpbyxor jag köpt, som jag inte visat än, men kan göra det imorgon.

Då var det dags igen

..för mensvärk. Fan! Idag skulle jag inte jobbat, tänkte att det var bra eftersom jag visste att jag skulle ha ont i magen. Då ringer Kerstin från klädhuset och undrar ifall jag ville jobba idag. Och det vill jag verkligen! Vill inget annat! Men idag sa kroppen verkligen Nej.. Usch jag hatar att tacka nej till jobbchanser. Men jag vet om jag hade gått så hade jag nog dött av smärta för just nu ligger jg bara i sängen och tittar på Seinfeld på dvd. Har legat och messat med älsklingen hanna med v
Nehe om man ska titta lite mer på seinfeld då.
Puss på er!



?

SINGEL?


what to do..

Ed Hardy

Fick den här snygga kepsen av min jobbarkompis Jonas i lördags. Han såg att jag hade en Ed Hardy keps till jobbet en dag, och sa att han hade en hemma som jag kunde få!! Tack så mycket söt!

Puss på min kepa

Städdags

Nu ska jag börja städa lite :b Mitt rum är ganska stökigt.


Godmorgon

Nu har jag gått upp.. Ne skojja bara. Åt frukost typ vid elva. Och nu ska jag strax städa om jag orkar. Just nu mår jag ganska bra, känner bara lite illamående ibland men det blir väl värre imorgon. Fast då brukar det bara vara magvärk. ska åka och köpa pch fixa en sak till binno imorgon hade jag tänkt, fast det vet han inte om. BLir en ful liten överraskning typ.


min fina pyjamas ;)

Seg uppdatering

Usch nu har jag varit dålig på att uppdatera. Men jag har jobbat ganska mycket.  Love it! jobbade idag med och igår var vi lite i lägenheten och spelade ett nytt spel robin har köpt. men jag var tvungen att lägga mig tidigt eftersom jag jobbade idag så vi gick hem runt elva. Jag vill inte flytta, jag tycker jag har det så bra nu. Mamma tycker att jag ska flytta til en egen lägenthet, men va fan orka! Jag hatar verkligen att vara själv... Får se hur det blir med den saken. Shoppade lite idag med, en stcikad kofta och ett par strumpbyxor. Tar nog liet kort imorgon och lägger upp, för jag kan ändån inte göra så mcyket då. Ska ha mens så det blir väl antagligen lite värk imorgon med då.
Nu ska jag städa lite, sen åka och rida och sen får vi se vad kvällen erbjuder :)

Puss på er!

RSS 2.0