Jag är inte död..bokstavligt

Men bara nästan. För det första har jag inte ens fixat min söndriga dator. Har varken hunnit eller orkat. Jag har haft så mycket att göra på sistone. Har jobbat hur mycket som helst och gått massa modevisningar, så jag 'r så gott som död. Men nu är det bara en modevisning kvar, på onsdag. Sen får vi se ifall det blir några fler. Skulle oifs tippa på en i maj eller juni.
Det är oerhört svårt att försöka få in mina kompisar i detta. Moa har jag lekt med en del. Erika har jag varit på examensfest hos och dessutom har hon vart hos mig hela helgen nu :) v Jag är bara typ överlycklig! Bara det att jag jobbade både i fredags när hon kom och o lördags. Men vi drog ut på hotellet och det var superkul! Jag hade så kul att jag inte ens orkade bry mig om massa skit som hände på kvällen. Erika kom hit oftare för fan! :)

Idag är jag förövrigt ledig och just nu gör jag inte ett skit. Så skönt! Jag går och väntar på att klockan ska bli halv 6, då ska Moa v och jag ut och gå i solen. Mys!

Just nu på min to-do-list är absolut att fixa min dator så jag slipper sitta på Dannes, sen ska jag tävla hopptävling på Mio i maj, och till slut sluta stressa! Det är det enda jag har inbokat just nu.


RSS 2.0