Dagens

Allt från veromoda, förutom leggingsen som är från kappahl.



Tisdag

Idag har jag inte hunnit göra så mycket för jag har jobbat. När jag slutade åkte jag till stallet och red. Han gick hur bra som helst. Ska nog börja rida med dressyrsadeln snart. (ska bara putsa upp den först.. !! opps..) Tränade lite nyss med, bara några övningar. Skulle egentligen powerwalkat när jag kom hem, men jag klippte pappa istället för jag hade lovat det.
Nu ska jag ner och duscha och fixa lite kvällsmat. Imorgon vet jag inte ifall jag ska jobba utan dom ringer efter mig om de behöver mig, de ska nämligen inventera hela dagen.


Tisdag

Idag har jag inte hunnit göra så mycket för jag har jobbat. När jag slutade åkte jag till stallet och red. Han gick hur bra som helst. Ska nog börja rida med dressyrsadeln snart. (ska bara putsa upp den först.. !! opps..) Tränade lite nyss med, bara några övningar. Skulle egentligen powerwalkat när jag kom hem, men jag klippte pappa istället för jag hade lovat det.
Nu ska jag ner och duscha och fixa lite kvällsmat. Imorgon vet jag inte ifall jag ska jobba utan dom ringer efter mig om de behöver mig, de ska nämligen inventera hela dagen.


Sova

Nu ska jag sova, är ganska trött. Och eftersom jag ska jobba imorgon så kan det vara skönt att sova lite längre.

Pusspuss & Natti v

Motion, motion och mera motion

Nu har jag motionerat klart för idag tycker jag. Var ju ute och powerwalkade innan och nu har jag vart och ridit. Red i 45 minuter. När jag kom hem gick Moa och jag ut och powerwalkade i sjöängen. Sen nu alldeles nyss tränade jag lite. Bara en stund för jag känner hur det bränner i benen. Och jag måste kunna gå imorgon eftersom jag ska jobba.
Tror att jag somnar rätt gott inatt sen. Gäspar redan nu.
Imorgon ska jag som sagt jobba, vet inte om jag ska powerwalka, men rida ska jag iaf göra. För det gick så bra idag!


Powerwalken

Är hemma från powerwalken nu. Gick i 25 minuter. Kändes ganska lagom efter frukosten. Gick runt lilla sjön fast runt hela, så gick lite mer i skogen. Precis innan lilla skogen så brukar det finnas kanadagäss, och det fanns det nu med. En familj på fem. Innan var jag ganska rädd för dom men nu kändes det okej att gå förbi dom. Fast jag gjorde tabben att kanske lätta på rädslan lite för mycket. Dom var precis vid stigen och jag gick på den utan att vika av, så pappan (antar jag att det var) blev arg och fräste som fan för en av ungarna råkade vara en halvmeter från stigen, så det blev rädd och trippade iväg. Så pappan blev jättearg på mig! Scary så jag sprang iväg. Nu är väl anatgliegn den rädslan av dom tillbaka antar jag... Typiskt!



Ny vecka

Nu är det ny vecka igen. Och jag jobbar två dagar denna vecka. I lördags var jag på stadsfesten :) Fick biljetter av Kerstin. Jättesnällt! Blev hur glad som helst. sedan var binno och jag i jönköping igår, kom hem med en mascara. Kul. Skulle hitta skor men alla var typ slut. Boots.. Så fick beställa från H&M igen. SÅ dom kommer i oktober.

Idag ska jag, powerwalka, rida och städa mitt rum lite. Sen ska jag nog rensa ur garderoberna igen. Hann aldrig klart sist.


Shopping från förra veckan

Allt från Veromoda såklart ;)


baceball jacka - 239,95:-


t-shirt 89,95:-


tunika 159,95:-


dagens

fulaste kläder. Kände mig bajsful..

t-shirt och byxor - veromoda
sjal - gt
jacka - mammas


Torsdag

För det är väl torsdag idag? Jag har verkligen ingen koll på vad det är för dagar nu. Men idag har jag iaf jobbat och ridit. Det är typ det enda jag gjort. Skulle gått ut och powerwalkat efter stallet med jag orkade verkligen inte! Har lite ont i benen det bränner rejält. Men men, nu ska jag läsa lite maträtter och sen gå och duscha. Imorgon börjar jag vid kvart i nio för det är städdag. Men efter vi städat får vi färska frallor från princess. Super! mmm... Gott! 
Nehe om man kanske skulle röra lite på sig. Just det, förhoppningsvis sticker vi till jönköping i helgen. Måste verkligen ha skor och sen lite grejer till lägenheten kanske. We will see.




Shopping

Shoppingen från Jönköping med Hanna v


(linne) H&M - 49,95:-

(pyjamas) H&M 99:-

(sjal) Gina tricot 129:-

Stan

Detta kom jag med hem från stan. Strumpor och en kalenderbok. Hämtade även ut binnos och mitt paket från H&M, men det visar jag sedan. Alla mina saker kom inte utan två av sakerna kommer i oktober. Men ett par leggings och en bh kom.






Jag hatar regn!

Fan vad jag hatar regn. Jag satt och åt frukost vid tio och då sken solen och jag tänkte att då kan jag gå ut och powerwalka runt sjön efter halv elva. Och nu spöregnar det verkligen! Jag är ganska trött på att gå ut i regnet nu. Men men har man ett avtal med sin kropp så har man väl ingen val? fan fan fan...
Ska ner på stan sen och lämna en skinnjacka jag lånat hem, eller jag lånade hem två och ska ha den ena. Sen ska jag hämta mitt hmpaket, det skulle jag gjort igår och det står att de har öppet till 20. Jag kom dit 19.40 och då var det stängt! Kul...


Dagens..

Har vart i Nässjö nu, eller ja, jag kom hem typ vid tre. Har iaf fixat internetbank nu, äntligen! Har inte alls brytt mig eller orkat fixa innan. Jag var ute och gick innan, i spöregn. Duktigt! Nu ska jag dra till Q8 och hämta mitt H&M paket, sen dra till stallet och rida tönten. Började galoppera igår, lite bara och han vart hur pigg som helst.


Allt från gina förutom jackan, Jc mammas.



God Morgon :)

Hellu! Vaknade runt halv tio och har nyss ätit frukost. Tänkte dra ut och powerwalka snart men nu regnar det. Buhu! Gick ju i regn igår och det var inte så mysigt. Men men, det är bara att sätta på sig skorna och bege sig utåt.
Drar ju till nässjö sen med. Ska gå till rusta med och kolla på om det finns någon filofax där. Behöver verkligen en sådan igen.


Dagens outfit

Rosa linne - veromoda
spetslinne - veromoda
kjol -  gt



Shopping från i somras

Detta är bara en del, har handlat lite i jönköping när jag var med Hanna v och förra veckan, mm.



Måndag

Tjoho!
Idag har jag jobbat, ridit och powerwalkat i regn. Jag slapp regnet när jag red som tur var. När jag var ute och gick så höll jag att gå på en fet padda! Skrek till så jag antar att folk trodde jag var dum i huvudet, men men, what to do?
Nu ska jag ner och fixa lite kellogsspecial och sen sova. Har sån värk i benen efter powerwalkingen.

Imorgon ska jag powerwalka efter frukosten, städa, tvätta, åka till Nässjö - har tid hos banken (hos Marcellina). Rida, powerwalka igen och sen träna om jag orkar.

v / tina

Skorna

Här är skorna jag hittade igår :)
Love


Dagens outfit, fredag

jacka - (ny) veromoda
tunika - gt
sjal - hm





Uppdatering

Här kommer lite uppdatering eftersom jag inte bloggat så noga.

I veckan:
Det har inte hänt så mycket. Jobbade tis,ons,tors och fredag. Har varit ute och gått varje dag hela veckodagarna (slarvade i helgen). Har även ridit en hel del. Så nästa vecka eller veckan som börjar imorgon så ska jag småstarta med galoppen. Äntligen! Lekt med Robin v har jag gjort med. Och Moa v.

Helgen:
Igår kom min lilla kusin, Marino och Jennie. Men innan det var Robin och jag i Vetlanda och shoppade. Var tvungen att ha nya svarta leggings och jag handlar bara dom från gina tricot. För jag älskar dom! Sprang även på ett par skor på skokanonen. Och jag som bara skulle ha leggings. Mne det brukar gå så. Skorna var som converse fast som i skinn. Sedan idag har jag haft en jag-är-så-deprimerad-dag. Jag hatar sådana dagar. Brukar inte få dom så jätteofta med ibland slår det till tyvärr. Så det enda jag har gjort idag är att spelat ps3 med binno, städat lte och longerat pållen.

Nehe, nu sitter jag och kollar på sagan om återkomsten (den bästa såklart)! Ska sova snart med för jag ska jobba imorgon. Wiie! Jobbar inte förrän på fredag och lördag igen sen. Det är lite surt att vara ledig så många dagar mitt i veckan. Men jag är nöjd iaf.

Massa jobb!

Wiie! Har fått en massa jobbtider nu på veromoda. Jag är väldigt glad! Tjänar ju mycket mer nu än när jag praktiserade. I love this! Handlade en top idag med. Fan jag måste verkligen ta kort på alla mina nyinköp.
Imorgon ska jag jobba, shoppa? en tröja till om binno tycker den är snygg. Sen ska jag rida och gå ut och gå :) Gjorde samma saker idag förresten. Först var jag i stallet och red, putsade sadeln med. Sen när jag kom hem åt jag en banan och stack ut och gick i mörkret. Gick en halvtimma och klockan blev kvart i tio. Usch, mörkret! Buhu...

Nu ska jag föna håret, läsa och sova.

natti på er v

Sova snart

Nu ska jag alldeles starx sova tror jag. Fast jag inte ens är trött. Får nog ligga och läsa en stund så blir jag nog trött.
Har för övrigt varit duktig och ridit och gått ut och gått med Moa v. Så med andra ord har jag vart ute och gått två gånger idag. Duktigt!
Imorgon ska jag jobba,heldag. Sedan ska jag ut och gå och rida. Hinner nog inte med så mycket mer skulle jag tro.
Ne nu ska jag smörja in mig och sen lägga mig. Natti på er :)


Orkar inte

Usch jag orkar verkligen inte ta itu med mina garderober. Det brukar ta nästan en halv dag att göra. Var ute och gick innan. I regnet! Men det funkade, det duggade bara lite. Så nu har jag gjort det iaf.
Jag kanske skulle börja lite lätt på den ena garderoben bara? Den ena ser ganska bra ut uppe men där nere är allt bara inslängt. Jobbigt värre!
Klädhuset/veromoda ringde innan och frågade ifall jag kunde jobba imorgon. Det gör jag mer än gärna :) Har redan fått ons, tors och fre sedan innan.

Nehe nu börjar tyra banks show. Ska kolla på det lite samtidigt som jag ska rensa.


denna är inte så farlig, bara där nere.


denna är lite värre...

Måndag morgon

Godmorgon alla!
Eller ja typ iaf, vaknade för en och en halv timma sedan. Nu ska jag titta på top model och sen ska jag dra ut och gå runt sjön. Mys! Ska rensa mina garderober idag med tror jag.. Det blir en lång dag ;)


Söndag

Hellu!
Dagen började med att ingenting hände typ. Binno och jag låg kvar i sängen efter frukosten till klockan två för då åkte han. Sedan gick jag upp och började städa lite, och fastnade vid tv:n. Satt även ute på balkongen och läste lite i solen när den var framme.
Vid sex var Moa och jag ute och gick, det var fortfarande varmt så det tog sin lilla tid. Men motion är alltid motion.
Sedan har jag vart i stallet med. Red en barbacka en stund och började trava. Känns jättebra nu när man kan sätta igång honom igen.

Usch jag saknar Binno redan. :( v


Lördag

Tjoho!
Idag har jag jobbat och jag har knappt sovit någonting inatt. Vaknade vid tre inatt av att mamma står på balkongen och bråkar med Danne i telefon. Idiot säger jag bara!
När jag kom hem åt jag middag och sedan stack jag ut till Moas v sommarstuga och  hälsade på hennes pappas schäfervalp. Hur söt som helst!
När jag kom hem därifrån, så firade vi pappa och eric som fyller år idag. Tårta är gott, men nu mår jag illa., Blä!
Ska alldeles starx åka till stallet och rida, innan det börjar regna. Känns som om det ska börja när som helst.

Godmorgon typ

Vaknade typ för en timma sedan. Är hur seg som helst, plus att jag skulle gå ut och gå nu och då börjar det att spöregna. Fan! FÅr helt enkelt hitta på något att göra under tiden.


gomorron :b



~ *-* ~


Kunde vart en finare bild om mindre av rumpan hade synts :b   Kanske..


Jönköping med älsk

Idag har jag vart och shoppat med Hanna v i jönköping. Nicklas var sjuk så ville helst inte komma hem till henne :( Men det kommer jag att göra snart. SNART! Blev lite saker handlade men inte saker jag skulle leta efter. Eller jo en pyjamas skulle jag ha. Sen ett linne och en sjal. Visar imorgon, för nu ska jag fortsätta titta på sex and the city.

Imorgon ska jag:
Ut och gå
tvätta
rida
träna
mysa!



Skadad

Jag har blivit mystiskt skadad i knät. Fick jätteont helst plötsligt för någon timma sedan. Så momo fick linda om det. Fan! Jag som skulle gå ut och gå runt sjön i eftermiddag. buhu! Men jag får helt enkelt försöka, jag har ju stöd runt nu så det måste gå. Nu ska jag hänga tvätt och läsa vidare i boken.

v / tina

Dagens..

Tunika - gt
Leggings - kappahl
Sjal - hm


Onsdag

Kom nyss upp från en kaffe med Momo. Gott! Vid nio skulle jag vara hos Anders och jag gick dit. Det var ganska skönt att gå även att jag tog skinnjackan och jag kokade i den. Det såg kallt ut när jag tittade ut. Men det var det inte...
Nu ska jag ta och rensa min byrå och garderob. Jag hittar inte mina nya kläder jag köpte innan vi stack till kroatien. Lapparna är kvar och allt! Hittar dom verkligen inte. Leta leta leta...

FÖRRESTEN, IMORGON ÅKER JAG TILL JKPG TILL HANNA!! v v v

v

Binno och jag på öland förra sommaren. Tihihi jag var blond då och han svart. Cool...

Love you to death... I sure hope so!
v



Tönten

Mamma köpte en ny grimma till Mio när jag var i tyskland. En LILA, till en kille. Haha! Men han var jättesöt i den. Syns inte så väl på bilden men den är verkligen lila.
Imorgon ska jag upp tidigt, ska dra till Anders och snacka lite. Sen ska jag ut och gå, rida, sen vill jag ha en kaffedrink på Campingen. Supergoda! Svart kaffe, glass, mjukglass och kakao. Mums!
Nehe bitches nu ska jag duscha, bädda och sen sova. Ska försöka iaf lär inte lyckas dock..


Mitt rum

Så här blev resultatet av mitt rum. Ganska städat mot vad det brukar vara, och mattan med. Ska bara sätta i nya lakan sedan är det helt klart :)


SABATON 28/10 !!

Jag är så ful. Trodde sabaton spelade i augusti. 28/8. Va fan! Jag läste fel det var 28/10. Men ska dit iaf, Huskvarna! :) Det är ju bara två månader, det går snabbt.


Kroatien

Jag och Binno sitter och käkar glass/kaffe på en uteservering i Pula.


Städat

Tja!
Idag har jag städat hela dagen. Lagt in en matta i mitt rum med. Ska alldeles strax ut och gå runt sjön. Har inte tränat på hur länge som helst, så det ska bli skönt att komma igång igen. Sen ska jag dra till stallet och göra en makeover på min häst. Klippa manen och svansen och rykta honom ordentligt. Ska skritta igång honom lite med. Vill verkligen komma ut på någon tävling iår.
Ikväll ska jag börja läsa en bok som mamma tyckte jag skulle läsa. "Kelper - Hypnotisören"



Hemma från Wacken

Igår kom vi hem från wacken. Fy fan vad kul det var! Edguy var klart bäst!! Har tyvärr inga bilder för jag hade inte med kameran. Men Erika har lite kort så jag väntar på dom :)

Idag har jag städat, lekt lite med Moa och typ rensat lite på vinden. Imorgon ska jag städa mitt rum klart, ut och gå och rida.

Här kommer en bild på mig från kroatien. Är inte riktigt med på den :b

Uppdatera

Bloggen är under konstruktion. Så det kommer att se lite konstig ut, så att ni vet!

Dagens..

Tja! Idag har jag jobbat. Sedan har vi firat danne lite. Han fyller 16 år idag :) GRATTIS!
Imorgon kommer Erika v, och på onsdag drar vi till WACKEN OPEN AIR! WIIIEEEE! Men imorgon när hon kommer ska vi till stan, måste ragga upp en BH. Har inga bra längre.

Ska ner och äta nu, sen sova.

v / tina

Här är mitt nya linne plus ett bälte jag köpte innan kroatien :)




Klättrat på väggarna

Jag har vart så rastlös hela kvällen och eftermiddagen. Har nästan klättrat på väggarna. Jag hatar att vara själv, det är det värsta jag vet. Det finns ingenting jag och mig själv kan göra tillsammans. Sitter här med min kaffe och 2 1/2 men på tv. Det är ganska mys! Men ska gå och duscha strax för jag jobbar imorgon.
Kom på att jag måste ha en ny bh. Lindex finns ju i stan nu, så det blir billigare att hitta nu. Istället för att dra till nässjö eller jkpg ;)

v / tina

No more FF

Igår kom mamma och pappa hem. Oh no! Nedå. men det är skönt att ha dom hemma. Har fått leva som en gris en hel vecka. Städar jag på kvällen så ser det likadant ut när jag kommer upp på morgonen. Daniel...
Sitter med HM katalogen i knät och det finns en del saker jag vill ha där i. Samtidigt är det skitjobbigt att shoppa höstkläder när det bara är augusti. Det ska ju egentligen vara sommar nu, men inte fan ser jag någon sol?



stranden i kroatien :)

RSS 2.0