Dagens outfit x 2

Jobbet:
Tröja - Bon a'parte
Spetskjol - ?
Leggings - Gt






Träningskläder


Måndag

Tjo bitches!
Idag börjar en ny vecka. Ska komma in i lite bra rutiner nu. Började med att jobba tio till sex. Vid kvart i sju mötte jag upp Moa v och vi gick ut och gick. I EN TIMMA! Fan vad vi är duktiga! Sen hem och äta lite och direkt till stallet där jag red. Red bara lite mer än tio minuter. Men med armen så måste jag börja lugnt, plus att Mio också måste börja lugnt nu när han har stått så länge.
Sitter och glor på Seinfeld nu och ska snart sova hade jag tänkt.
Imorgon ska jag jobba, ut och gå med Moa igen. Wiie! I love. Sen rida. Så dagen ser i stort sett ut precis som idag.
Måste städa klart mitt rum någon gång också. Känner mig lite efter med det. Men nån dag nu fram över så ska jag hunnit dammsuga och byta lakan och allt!
Hörs imorgon :)
Puss&Natti
v / tina

Söndag igen

Tja alla! Nu sitter jag och tar dte lugnt och kollar på seinfeld. Har nyss vart hos Moa och danne följde med. Tulle var helt galen. Först blev han jätteglad när vi kom och hoppade ner från fönstret. Kom till oss och började gnida sig och spinna. Han var jättemysig :) Sen lekte han som fan med.
Ska fortsätta att städa nu, sen ut och gå och rida.

Just det. Den 13 eller 12 december så sticker jag till göteborg (förhoppningsvis). Men nickce och en annan av hans kompisar. Men som vanligt är det ju alltid någon som kommer emellan, som jag inte ens träffar just nu. Fan!

:)

jag mår så jevla bra just nu! skulle bara säga det :) jag kan göra allt! I love it!

jag skiter i detta, jag kan skriva ut namn om jag vill här! nickce, du är det bästa som finns!
Och moa med såklart. Känns mycket bättre nu när hon och jag kan va så mycket. Love you v

Ha en nice fortsatt lördagskväll alla! Det ska jag iaf!


städa, städa och städa

Tja! Nu har jag nyss kommit hem från Moa. Var där och matade kissen och lite. Lekte som en idiot gjorde han. :) Sötisen! Pappa var med också. Nu hade jag tänkt att börja städa mitt rum som jag har som projekt idag och imorgon. Men först måste jag till stallet, kan antagligen inte rida än för armen är lite irriterad idag och kan inte lyfta den rakt upp.
Hej så länge!
v / tina

Okej då...

Kan ju lika gärna skriva det här då. Anledningen till att jag inte mått så superbra i veckan är att jag tog influensasprutan i onsdags. Så nu vet ni det.. :b
Igår kväll lekte jag ju med Moa, och Tulle. Som jag förövrigt är kattvakt till ikväll och imorgon förmiddag. :) Ska ta kort på honom sen om kameran vill. Han är så jevla söt! Ska dra dit runt åtta ikväll och ge tönten mat :)

Hade tänkt att kolla på en Beck-film nu. Lånade två av Moa igår. Monstret och vita nätter (som iofs går på tv4+ ikväll, men jag orkar inte vänta, och alla reklamerna med). Men jag funderar på att kolla på monstret nu.
Sedan har jag tänkt att träna lite idag och rida. Men det får bli i eftermiddag/kväll. Ska nog städa och julpynta lite med. Dvs sätta upp min "Jul-lampa". Men tror jag ska sätta upp nåt glitter eller nån tomte någonstans med. Mysigt ju!
Ne nu måste jag titta, ska bara hämta mitt kaffe först. :)
puss



Im better

Tjoho! Åkte och jobbade vid två och jobbade till över sex. Det blev en liten miss med räkningarna så Lotta och jag blev kvar en stund. Men alls löste sig till slut. Bra det!
Nehe nu ska jag ner och fixa lite sen sticker jag till Moa. v

Bye bitches

Fredag

Fan! jag år fortfarande inte bra. :( Jag som ville jobba på veromoda idag, men det är nog ingen idé. Ringde till Lotta nyss och sa att jag inte var bra än. Men jag tänkte gå lite senare och försöka för jag ska ta en alvedon nu och se om det blir bättre. Hoppas det...

v / tina

Trött

Jag känner mig trött men jag tror inte att jag kommer att somna ändån. Har ju sovit i princip hela dagen. Men jag ska iaf försöka. Vill ju så gärna jobba imorgon så jag hoppas jag mår bättre, och då vill jag ha sovit iaf i sju timmar helst.
Jag längtar till imorgon faktiskt. Vill ha min nya klänning när jag jobbar på veromoda. :)
Nehe ska la dra mig nu då. Men jag skriver nog mer imorgon skulle jag tro.

natti på er!
v / tina

Goddag

Jag sitter här hemma och glor. Not able to do anything, typ. Känner mig lite invalid. Men imorgon ska jag jobba, skiter i hur jag mår. Klarar inte av att sitta och glo här. Jag vill verkligen rida med, men det går ju inte. Fan!

Idag på morgonen tog jag upp katten till mitt rum och i min säng. Nu kan jag inte få honom härifrån. Han vägrar gå dän, så jag får knappt plats i min egen säng. Fullt med hår är det med på mina svarta lakan. Men han ligger här och spinner och jag har inte hjärta till att ta bort honom...

Haha, kom just på en sak som jag kan försöka göra. Börja rensa min garderob. Kanske att jag orkar det.. Kan ju iaf försöka. :)

Hej så länge!


Jag vill SHOPPA

Får stora besvär snart. Jag måste shoppa! Jag vill ha en kjol på veromoda, nya skor, armband, ja en massa saker till! Snart är det dags för julen och jag måste köpa julklappar till andra med plus present till Erika och robin. Jag brukar säga att december månad är hemsk för mig. Varför fyller pojkvännen och bästa kompisen en dag efter varandra! I DECEMBER! Plus att dom också ska ha julklappar. damn you! ;) ne men jag älskar er ändå! v

Nu ska jag titta lite på sen sova tror jag. Känner mig ganska slö och trött.
Men jag uppdaterar mig imorgon igen.
Puss & Natti på er!

Onsdag

Halva veckan har snart gått. Och jag sitter hemma, blev yr och så på Lejonkulan så jag gick hem. Sitter här och nyser nu, kanske nåt på G? mm, kanske. Har suttit och kollat på lite smycken på cocoo.se. Har hittat en klocka och två armband. Kanske ska skicka efter, men jag får se. Vi ska få in smycken till veromoda från ett annat märke, så ska nog köpa något därifrån först :)
men nu ska jag vila lite.
Puss&Hej

Lucky?

Yepp I am. Lotta sa till mig idag att hon tyckte jag såg gladare ut på något sätt. Det kanske jag är? Jag tänker bara på mig själv nu och jag behöver verkligen det. Det är jätteskönt!
Idag har jag ju jobbat, fick sluta vid halv fem. Så Moa v och jag drog ut och gick vid 6 i 40 minuter. Börjar bli riktigt duktig på det nu. Har gått i tre dagar i streck. Sedan har jag ridit idag med. Wiie! red i en halvtimma men han var jättestel så jag måste verkligen komma igång med honom.
Ne shit nu måste jag lägga mig. Men jag skriver mer imorgon!
Puss&Gonatt

Tisdag

Tjoho! Becca är i full gång och städa här på Lejonkulan och jag står och skriver blogg. Jag är lite lat. Men jag städa ganska mycket förrförra veckan. Men ska hjälpa henne snart..
Förövrigt hade jag en jättedålig hårdag idag. Tuperade upp det bara, men när jag kom hit så hade allt lagt sigb igen. Damp! Så jag gjorde en inbakad fläta där fram så nu ser det lite bättre ut. Brukar inte ha sånna dagar för mitt brukar bli bra oftast.
Ska moppa golvet nu, sen läsa Sofi' Mode.
v / tina

the continue...

Kom hem från stallet för en halvtimma sedan. Blev lite sent. Var nämligen ute och gick med Moa i 40 minuter, sen gick vi hem till henne v. Lekte med Tulle som är lite cp, men typ sötast i världen! Hann ju iaf inte rida eftersom det blev så sent. Åkte ut till stallet efter nio.. Släppte honom i ridhuset och lekte och jagade honom. Han tycker det är skitkul så han fick sin motion. Imorgon måste jag iaf rida. Vill komma igång ordentligt med honom nu.
Imorgon ser förhopnningsvis dagen ut såhär:

Jobba
Rida
Ut och gå eller träna
Städa

Ska ner och fixa en sak nu, sen ska jag sova. Natti på er :)
v / tina

Måndag

Tjoho! Har inte hunnit skriva något förrän nu. Men jag har jobbat, 10-18 i Lejonkulan. Har tillbringat lite tid hos momo och nu sitter jag här. Sitter och funderar på vad jag ska göra. vill jag gå ut och gå i regnet och sedan åka ut och rida? Eller vill jag rida nu och hem och träna inne efter? Tror att jag väljer nummer två, eftersom jag var ute och gick igår.
Ska ner och äta lite nu sen drar jag till stallet. Hörs senare :)

EGO...

..kväll. Duschade innan och la en ansiktsmask. Är jättelen nu. Sedan har jag målat tårna svarta och gjort fransk manikyr på naglarna. Ska sova nu snart fast jag är inte riktigt trött än. Aja kanske blir det lite senare.
Just det, min bodylotion luktar jättegott. MUSK by BETTINA BARTY. Mamma köpte den till mig i somras med tillhörande deo och showergel.
Ne nu ska jag ner och fixa lite vatten.
natti på er alla :) Puss




Welcome to my closet

Här är klänningen. 159.95 :- Veromoda
Älskar den :) Fickor på den också.


DUKTIGT

Har nyss varit ute och gått.. i regnet. Var lagon mysigt, men ändå kändes det skönt att komma ut. tränade lite övningar nu med bollen och jag är helt död. Vilar lite nu sedan är det dags att ta tag i rummet och garderoberna.

Sunday

Tja alla! Just nu sitter jag och glor på the city - maraton på MTV. Har sett alla avsnitt innan, men hur ska man annars fördriva en söndag? Tycker om Whitney Port jättemycket. Väldigt söt! Men jag tror att jag ska dra ut och gå snart. Inte så roligt väder att dra ut i, men känner att jag måste komma ut lite. Efter det ska jag nog städa upp lite. Vill nämligen komma igång med min rensning av garderoben. Får inte plats med alla mina kläder längre :/
Hörs sen :)
Puss


Next...

Har nyss kollat klart på filmen och jag tycker den var jättebra! Lite sådär halvjobbigt med våldtäckten och det, men annars väldigt bra. Nu måste jag se efterföljaren. Kvinnan som lekte med elden. Men nu ska jag titta på nästa film, på trean. The vanishing. Har sett den innan, men kommer inte ihåg så mycket.
Ska nog sova till filmen för jag känner mig ganska trött nu. Ska göra en massa saker imorgon, så vill inte vara för trött..
Just det.. Jag lägger in en bild på klänningen jag köpte, imorgon. Jag älskar den :)

Natti på er sen töntar.
v / tina

FILM

Vi har hyrt filmen: Män som hatar kvinnor. Är den bra? Ska dra och kolla på den snart och käka lite choklad :)


Det är lördag

Tja! Idag är det lördag och jag har varit på stan och köpt min klänning. Det blev en grå :) en jättefin.
Nu väntar jag på att  eric ska laga mat, och efter när vi ätit ska jag dra till stallet och rida.
ne nu ska jag kolla klart på en film jag började på. Men jag skriver nog senare, om jag hinner.
Puss

Fredagsmys

Dags för fredagsmys.. lalala ^^. Mmm.. Jobbade på veromoda mellan 10-12.30 sedan resten Lejonkulan. Packade upp en massa nya saker på veromoda idag. Två av sakerna vill jag ha.. En klänning jättesnygg och billig, sen en snygg skinnkjol. Fick jättont i fötterna efter att gå i mina klackar. Men det är bara att vänja sig. Ska köpa nya till julen.
Har inte hunnit göra så mycket mer idag. Ska la åka till stallet senare, kanske rida. Sen ska jag kolla på nån film. sen fixa en sak... Imorgon ska jag iaf shoppa på stan. Wiie! I like! Klänningen först och främst sen lite hygiensaker. Typ deo, ansiktsvatten och sånt.
ska läsa fredagsbilagan nu och äta lite choklad :)
v / tina

dagens:
t-shirt - Veromoda
klänning och leggings - gt
klocka - ur o penn


Nattlinne

Här är det nya linnet. Mys! inte riktigt min stil med vitt men jag hade nästan ett likadant svart. Ska ner och tvätta av sminket och sen göra lite te. Vill försöka somna tidigare inatt.
Var och red innan förresten, det gick ganska bra. red barbacka. Däremot gick jag inte ut och gick. Kände att jag inte skulle hinna med det. Men det får bli i helgen istället.
Vi hörs imorgon :)
Natti töntar.
v / tina


KLÄDER

Ja eller typ. En sjal och sovlinne. Har hämtat några av mina varor från H&M idag :) Har fortfarande inga batterier i kameran så jag lägger upp bilder på grejerna från H&M:s hemsida.
Ska snart dra ut och gå en sväng hade jag tänkt, sen rida.



Tja torsdag

Nu står jag i Lejonkulan. Vi sitter egentligen och äter lite lunch nu. Men jag är så snabb´med min så jag är redan klar. Macka från princess fick det bli, och Lotta sitter med en hamburgare från Knekten. Har jobbat på Veromoda mellan tio och halv ett. Det var ganska lugnt där, så Kerstin satte mig i lite beställning på smycken. Ska nog köpa en del av smyckerna när dom kommer. Blev ganska mycket rockigt.(ovanligt)
Idag känner jag mig mycket bättre och ska både ut och gå¨och rida hade jag tänkt. Wiie äntligen :)
Ska fortsätta att läsa lite sofis mode nu. Hörs senare
Puss


Mitt nya schampoo

Mamma har köpt ett nytt schampoo till mig. Elvive (L'Oreal ) har specialiserat sig på ett schampoo till slingat hår. Highlights heter det. Testade det nu, men ser ju inget resultat än. Måste nog använda det ett tag. Men iaf så ska det ta fram slingorna mer. :)
Nehe nu ska jag bädda nya lakan och sen sova. Ska ju upp och jobba imorgon, och jag har ingen aning vad jag ska ta på mig. Kanske lackleggingsen och en tunika? Aja, det fixar jag imorgon.
Natti på er
v / tina


buhu

Bajs, är fortfarande sjuk :( Får damp snart! Har inget att göra. Städade rummet innan men nu är ju det klart! What do to? Har suttit och kollat igenom bal och studentbilderna lite. Detta var då 07. Here you go :)


Balklänningen som var för jevla dyr att göra, med tanke på att man bara har den en gång :b


nedå jag hade inte druckit. :b Men jag var ju glad :) mamma o jag


erika och jag :)


BITCH

Min älskade bitch har namnsdag idag. Grattis MOA! :) v v v v


Hej...

Jag har fortfarande feber. Suck... Vill verkligen gå och jobba. Kan inte göra något här hemma. Men jag har ju fortfarande ont i huvudet, kanske inte är så skönt att jobba då. Förhoppningsvis är det bättre imorgon för jag vill inte missa jobben på veromoda. Men vi får se..
Fan jag är så rastlös! Jag kan inte rida, jag kan inte gå ut och gå, inte träna. Ingenting! Det enda man kan göra är typ baka. Men jag fikar inte i veckorna..
Om jag är frisk i helgen ska jag göra en massa projekt här hemma. Det kan bli kul.

Ska snart ner och ta en kaffe hos momo. Hörs senare :)


Nya tröjan

Här är den nya tröjan jag köpte förra veckan. Veromoda såklart :) Halva priset så hundra spänn.


No shot

Ingen spruta. Jag som har peppat mig hela helgen och mått piss! Nu vill jag inte ta den längre, kan fan lika gärna dö i influensan då!
Fan ta dig
Nu ska jag kolla klart på biggest loser och sen duscha. ska nog ringa sen också. Måste prata med någon.. jag orkar inte mer.. vet inte hur många gånger jag sagt det nu.

Jevligt Schysst

Nu har min feber gått ner och jag kan antagligen ta sprutan. Robin och jag hade betsämt att vi skulle ta den samtidigt vid typ halv sex. Så att jag blir lite lugnare eftersom pappa kanske inte får följa med in. Jag vill inte gå vid fyra eftersom alla kommer att köa redan vid tre. Fuck no! Tänker inte stå i kö så länge så därför tänkte jag gå när det lugnar ner sig lite.
Jaha... Då ringde robin typ nyss, började prata. Och han frågade om jag kunde ta sprutan. Jag sa att jag antagligen kunde det. Då sa han att han skulle ta den vid 4!!! Bara för hans brorsa bara kunde då. Men han kan la ta den själv? Va fan! Så jevla schysst! När han vet att jag är livrädd att ta den där sprutan.. Honom kan man verkligen inte lita på.. Fast det gör jag inte ändån, så vad är det för skillnad. Jag vet iaf att jag inte ska bestämma sånna här saker med honom. Fan..

38.1 grader

Fan! Min temp har gått upp. Blev ganska lättat för ett tag innan. Min temp låg på 37.7 runt klockan fem. Skönt tänkte jag! Man kunde tydligen ta sprutan med feber. Bara man inte hade över 38 grader. Men nu när jag tog den igen så låg den 38.1. Blir galen snart! Måste ta den där jevla sprutan.. Hoppas verkligen att jag har mindre temp imorgon! Nu ska jag sova så jag blir bra nån gång. Gjorde lite fransk manikyr på naglarna innan. Blev ganska bra, lite ovant bara. Brukar ju ha svarta naglar för det mesta. Ne sova nu då!
Natti på er!
Puss

Martina + Feber = Inte bra

Jaha! Idag var jag tvungen att gå hem från jobbet. Hade jätteont i huvudet, och kände mig varm. När jag kom hem tog jag febern och hade 37,9. Lite förhöjd temp. FAN! Och jag som skulle ta sprutan imorgon. Man får inte vara sjuk då. Suck! Det enda jag kan hoppas på är att febern är borta imorgon. Så idag blir det ingen ridning eller ut och gå.
Jag måste fixa batterier till min kamera. saknar att lägga upp dagens och sakerna jag köpt. Ska fixas inom snar framtid.
v / tina


Nystart

Vart ute och rensat tankarna.. Ska duscha, torrborsta och peela mig. Hårinpackning med. Skönt! Sen sova läänge. Nattinatt v

söndag

Tja alla! Nu har jag haft lite bloggtorka igen. Men på helgerna vill jag bara ta det lugnt.
Det som hänt har inte varit mycket. Jag har jobbat, ridit, vart ut och gått. Gick med Moa i onsdags :) Gick i 45 minuter och i torsdags var jag ute själv plus att jag red med. Var ganska mörbultat då. Har också bestämt mig för att ta svininfluensa sprutan nu. Hela familjen ska ta. Jag var jättemycket emot det innan. Men hellre må lite dåligt av sprutan än att bli 10 gånger sämre pga svininfluensan. Så på tisdag ska jag gå, pappa följer med eftersom jag är så rädd för sprutan. Mitt älskade stöd ^^ haha. Robin ska med ta.. Det blir nog bra!
Har nyss beställt lite saker från H&M.. Jag är ju typ hellokitty-fan. JAJA! Jag vet, jag är tydligen kvar i fjortisåren. Skickade efter mysbyxor och ett sovsätt. Sen en sjal, men det var inte med hellokitty. :b Robin köpte en snygg t-shirt med.
Nu ska jag städa lite, sen gå ut en sväng i mörkret. måste rensa tankarna lite känner jag.

Puss v / tina

GLÖMDE BORT

Jag hade ju namnsdag igår! Mamma hade köpt lite fika så vi fikade på kvällen. Vi brukar inte fira namnsdagar direkt.
Red med Moa i ridhuset igår med, sen jobbade jag. Det enda jag gjorde igår typ. Skulle ut och gått, men det blev inte av. Vädret var ju inte för kul heller. Men idag efter jag har jobbat så ska Moa och jag ut och gå. Mys!
Nehe nu ska jag fortsätta att jobba.
Ha det!

gaaah glömde ju! HANNA FYLLER 20 ÅR IDAG! GRATTIS ÄLSK, GÅ PÅ SYSTEMET OCH ALLT NU! <3<3

Tisdag

Tja! Står på Lejonkulan nu. Slutar däremot snart och nä jag kommer hem ska jag äta lite sedan direkt ut till stallet. Lotta har förhoppningsvis skrivit upp mig i ridhuset vid halv åtta. Blir nog att rida en halvtimma, sedan måste jag skynda mig hem igen. Ska dra ut och gå, sedan måste jag dammsuga mitt rum och byta lakan. Skulle gjort det i fredags egentligen, men jag orkade verkligen inte. Var helt död efter veckan.
Ska äta min middag nu och sedan förbereda för stängning. Skriver mer sedan :)

v / tina


Sova nu, slut på måndag

Nu ska jag sova. Hade tyvärr inga batterier i kameran så kunde ju inte ta kort på håret och tröjan. Men ska fixa batterier till imorgon. Håret blev iaf bra, tycker jag. Blond säger jag bara! Ska göra en ny svart slinga i håret med. Får fixa det nästa gång jag färgar Binnos hår.
Ne nu måste jag sova. Det första jag ska göra imorgon är att dammsuga rummet. Usch!
Natti på er!
v / tina

Slingar håret

Jupp, exakt vad jag gör just nu. Sitter med slinghätta och massa farliga ämnen i håret. Hoppas resultatet blir bra. Men det brukar det bli. Började känna mig lite som kissie, och det vill jag inte. Jättemycket mörk utväxt. Not nice...
Jag lägger upp en bild på hur det blev sedan. Idag hinner jag nog inte rida, utan jag ska träna lite här hemma och sedan städa mitt rum. Plus att jag ska dammsuga, damma och byta till nya lakan. Blir nog till att åka ut sent ikväll och bara mocka. Men imorgon ska jag rida och ut och gå. Det har jag bestämt.
Just det, jag har köpt en ny tröja idag. Lägger upp bild på den med sen.
Nu sitter jag och glor på top model 9. En halvtimma kvar sen ska jag tvätta ur håret.

Hej så länge :) Puss

Söndag

Tjoho! Nu ha jag inte skrivit här på ett tag. Har inte alls haft lust. Sedan har det inte hänt så mycket heller. En sak däremot som var kul är att jag har fått tre stora röda rosor av en kund. Jättegulligt. Det var så att jag hittade hans plånbok hos oss. Han glömde den.. Jag hittade hans kökort och letade upp hans nummer på internet. Lotta ringde honom och han bodde i Gnesta, men som tur var hade han inte åkt hem än. Han var nämligen i eksjö och hälsade på sina barnbarn. Han kom in efter någon timma och hämtade den och ville ge hittelön, men jag sa att det inte alls behövdes. Sedan dagen efter (torsdag) så kom han in på morgonen med varsin bukett á tre rosor till mig och Lotta. Sedan fick vi varsin bamsekram med. Det var gulligt tycker jag..
I fredags fick jag en stor motgång och jag är ganska ledsen. Men tydligen är det så att jag inte ska lyckas.. Så det får jag ta då.
Robin har vart här hela helgen och han åkte nyss. Vi i familjen ska till fafa vid halv fem och fira farsdag! Ni har inte glömt att det är det idag va? :) Vi köpte lotter för 150 spänn till pappa. Kostigt eller? eftersom jag jobbar i en spelaffär. Däremot vann han bara 10 kr.

Puss hej

Torsdag

Veckan går så jevla snabbt! Det var ju måndag nyss... Förresten sitter jag här och typ fryser ihjäl. Jag hatar verkligen vintern.. Min motivation till träning försvinner helt. Var varken ute och gick igår eller idag. Fy på mig! Igår red jag inte heller, men idag gjorde jag det. Hoppade ett hinder några gånger. Det gick bra!
Igår var Binno här. Mys! v Han kommer imorgon också. Wiie! Idag jobbade jag mellan 9.30-11 Lejonbulan, 11-12-30 Veromoda, 12.30-14.30 Lejonbulan, 14.30-15.45 Veromoda och sedan fram till kvart sex på Lejonbulan igen. Mycket fram och tillbaka idag med. Men inget mig emot. Rätt skönt att byta miljö lite då och då.
Nu ska jag fixa lite finncrisp och te. Måste sova tidigt, eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Måste nämligen duscha håret innan jobbet.

Natti på er alla sen
v / tina

Kläder

Look idag:
allt från gina tricot


Fortfarande tisdag

Sitter och latar mig här framför datorn och tv:n emellanåt. House är på fyran nu, det är bra. Men egentligen sitter jag och väntar på Hell's Kitchen. Men det börjar inte förrän om en timma. Just det, jag var och redan innan, eller jag, jag kom ju hem för en timma sedan. Han var ganska duktig. Fick rida på banan i massa vatten, så han tyckte det var ganska jobbigt. Därför blev bara ridningen på 25 minuter. Jahopp vad ska jag göra nu då? Blir till att städa upp lite, göra lite kvällsmat och sätta mig framför tv:n igen.

Skriver mer imorgon såklart!
Puss hej
v / tina

Tisdag

Nu har jag kommit hem från jobbet. Fick sluta tidigare! Tjoho! Så nu ska jag dra ut och gå en sväng. Efter det blir det stallet och när jag kommer hem därifrån ska jag städa upp lite och titta på Hell's Kitchen.
Nehe nu måste jag skynda mig ut innan det blir mörkt.
Hej så länge :)
v / tina


Måndag

Tjoho töntar! Sitter och latar mig framför tv:n. Kollar på Grannfejden. Älskar det programmet!
Min dag förövrigt har inte varit så händelsefull. Jobbade mellan 9.30 - 18. Var hos Anders vid 15-15.45. Gick dit, så jag har fått min motion idag. När jag slutade åkte jag hem och åt, och sedan direkt till stallet. Red i ridhuset mellan halv åtta till kvart över. Han var superduktig idag och mitt ben kände jag inte alls av. Däremot kan jag inte få in benet i ridstövlarna än för alla blåmärken. Men red med ridskorna och det går bra det med. Detta är det enda jag gjort idag. Eller jo jag var duktig och putsade min hoppsadel. Wiie!
Min mage kurrar, är jättehungrig! Ska dra ner i pausen och fixa mat, sedan sova tidigt ikväll.
Imorgon ska jag bokföra lejonbulan, det är ganska kul, men det är mycket siffror. Jobbar antagligen mellan efter nio nån gång till klockan sex. Vill både hinna rida och gå ut och gå imorgon. Måste hinna!
Skriver mer imorgon! Natti på er alla sedan :)

v / tina

Detta hade jag på mig idag:
leggings o linne o korta från gt
t-shirt från hm
bältet u-red




Sängdags bitches

Nu ska jag sova. Eller ska äta ngt först. Tiden bara flög iväg för mig! Blir att somna till seinfeld på dvd ikväll. Mamma och pappa har snott boxern.
Imorgon blir det jobb mellan typ nio och sex. Ska dra till Anders vid tre. Sedan efter jobbet ska jag dra till stallet och rida, och hoppas på att mitt ben går med på det (hoppas det!). Ska ut och gå en liten sväng med om jag hinner. Hade tänkt att fixa en massa saker på mitt rum med, men får se fall jag hinner det. Men jag skriver mer imorgon, när jag hinner.
Puss och gonatt på er!
v / tina

Söndag

Tjoho! Jag sitter här jättetrött och glor på tv. Har inte gjort någonting idag. Bara suttit vid tv:n och åkt bil. Jag funderar på att städa upp i mitt rum lite. Det behövs kan jag ju säga. Förövrigt har jag ingenting att skriva om. Iveckan jobbar jag som vanligt. Jobbar bara med Lotta eftersom Becca är i Dubai nu. Typ i 35 graders värme! Me want to!
Nehe göra lite nytta nu då? Kanske skriver mer senare :)
Byebye!

RSS 2.0