Tisdag :)

Hej hopp!
Idag tycker jag att jag gjort bara bra saker. Eller ja, typ.

Jag vaknade ganska skapligt, 10. Vid 11 gick jag runt sjön med Chivas. Var hundvakt idag och ska vara det imorgon också :) I alla fall, så gick jag runt sjön som sagt. Tog 40 minuter. Det var skönt, men lite kallt. Sen ringde jag Robin och störde honom på jobbet en stund :b Efter det satte jag på en vit och en svart tvätt, och diskade.

Momo hade lagat god mat idag, så jag åt och efter det gick jag ut en kortare sväng med Chivas igen. :)
Jag städade mitt rum lite också. Skulle egentligen dammsugat idag med. Men jag tar det imorgon. Just det, Robin kommer imorgon :) WIIIE!! Och då är det onsdag, vilket betyder lilllördag, vilket i mitt fall betyder att jag antingen får fika eller köpa något godis. GOTT! :D Tror att jag ska gå och sola en stund imorgon med. Fick lite reklam i brevlådan om att det stället jag solar på., har fått nya ägare. Så det var extrapris på solpriserna. Fast jag tror att det bara va den här veckan ut, så jag får passa på nu. Jag har inte solat sen i typ juni tror jag det var. Eller så kanske det var juli. Aja skitsamma :b

Efter jag städade åkte jag till stallet. Jag red typ 40 minuter. Han vara både dum och duktig. Fast mest duktig, så han fick massa hackade morötter efter ritten. Putsade även hans träns idag, kände mig extra duktig :)

Och nu sitter jag här. Ska snart ner och putsa mina ridstövlar hade jag tänkt. Dom blev skitiga idag. :b Sedan börjar Top Model och efter det ska jag duscha :)

Imorgon ska jag nog gå ner till udden. Eller gå den vägen med Chivas. Den tar nöstan 50 minuter tror jag. Hoppas det inte regnar bara. Funderar på ifall jag ska springa imorgon också, eller så tar jag det på torsdag på morgonen efter vårdcentralen. Ska dit :( Bajs.





 


Baby och jag låååååångt upp i Sverige. Härnösand tror jag. Eller så var det nån annan stad :b

Måndag

Idag är jag väldigt trött.  Och mitt rum ser ut som ett bombnedslag efter en helg med Robin <3. Aja, och det måste jag städa upp idag. Men jag har haft fullt upp med Olivia. Mamma följde med ut för att natta henne i vagnen. Så vi gick ut 45 minuter och jag är helt död. Först dra en barnvagn upp för tusen backar och sen hade jag skoskav också. Dessutom räddade jag en bebisorm idag :) När vi var på ränneslätt så skrek mamma till, och det var en orm. En jätteliten sak. Och den låg mitt på vägen och jag ville inte att det skulle bli överkörd. Mamma har ormfobi så hon tyckte att den kunde få bli det. Fast jag tog en pinne och flyttade den till en buske,(tror mamma tyckte att det var bra, fast i smyg). Så jag har räddat ett liv idag iaf :)

Nu regnar det som in i helvete och Olivia låg ute. Så var tvungen att springa o hämta henne. Stackarn hade blivit lite blöt. Fast hon hade filt på sig. Hon vaknar nog snart och då måste jag ner och fixa lite med henne. Men jag måste till stalelt sen och rida. För jag har inte ridit sen i lördags. Tror att det var i lördags iaf. Då får mamma ha henne en stund så jag kan komma iväg.

Wiie snart kommer Robin. Han ska bara lämna en sak till datorn. :b Men får säga hej innan han åker iaf. ^^

Ikväll ska jag försöka att träna lite också. Sit-ups och lite sånt. Vill ut och springa med, men får se vad vädret säger, annars får jag springa imorgon.

ne nu ska jag städa lite, sen äta. Kanske skriver uppdatering senare :)

Hej svejs

Onsdag-Torsdag

Igår hände inte så jätte mycket, och jag gjorde inte mycket heller. (vad jag kommer ihåg)
Jag var iaf duktig och städade hela rummet. Åkte även och red en stund efter maten. Fast det var så jevla varmt så jag red bara en 20 minuter.
Sen kom Robin på kvällen och sov över tills idag :) It was funny funny ^^
Just det, jag rensade mina klädlådor + garderoben också. Organiserade om lite, det blev jättefint.
Robin och jag syndade igår kväll med. :( Köpte lösgodis och jag ångrar mig nu. Aja.

Idag har jag varit hundvakt åt Chivas. Så söt är han :) I love that doggie <3 Han är bäst! hehe
Vi gick ut och gick 40 minuter vid 11. Skönt, gick runt sjön. Sedan var vi ute en stund vid 2 också. Så jag har gått bort det godiset jag åt igår ;)

Sedan har jag också varit med Carro idag <3 Var ute hos hästen hon är medryttare åt. Jättesöt var den :) Vääääldigt lugn personliget och vääääldigt lat :) Mycket att jobba med, men det kommer gå jättebra! Jag red en sväng efter Carro, och han testade mig direkt ^^ Men det gick bättre sen. Sedan åkte vi till Mio och longerade honom, jag red lite barbacka med för att få igenom honom ordentligt. :b

Nu har jag kollat på top model, kollar just nu på lyxfällan och väntar på min kusin, som jag ska vara barnvakt åt från imorgon tills på måndag. Robin ska hjälpa till ;) Ska la gå till lekparken och.. eeh.. och andra saker man gör med en två-åring. Som jag inte vet! Men det ska nog gå bra.

Nehe nu ska jag ner och fixa lite. Ha det bäst! :)

Hej svejs

Tisdag

Idag har jag heller knappt gjort något.

Jag vaknade av att jag trodde att mitt element skulle sprängas klockan 8. Sprang ner till mamma och undrade varför mitt element höll på att sprängas. Och då sa hon att arbetarna, som sätter in fjärrvärme, tömde elementen på vatten. Höll ju fan på att skita på mig så rädd blev jag. Lät ju skithögt. Sen somnade jag iaf om, och vaknade vid halv 12. Lyckat Martina. :/ Jag som skulle göra en massa saker idag. Dagen var ju nästan på hälften när jag vaknade. Dessutom har vi inget varmvatten. Det har dom stängt av. JIPPIE! Jag som verkligen älskar iskallt vatten, att dricka, men inte duscha i, vilket jag antagligen måste göra imorgon, och jag längtar absolut inte! :(

Jag åkte till stallet, och hade tänkt att rida på banan. Men jag red ut med Moa istället. Det var kul :) Förutom alla älgflugor! :( Åt nästan upp hästarna. Sedan såg båd Plutt och Mio en massa spöken. Vi red också förbi 2 shettisar, somm tydligen var väldigt farliga enligt Plutt och Mio. Töntar!!
Imorgon ska jag iaf rida lite dressyr på banan.
Ska även städa mitt rum och dammsuga, och byta lakan. För Binno kommer och ska sova över. :) Ska se fall han kan sjunga också på Rock Band! ^^

Annars ringde jag Erika en stund innan :) Ska upp till henne om typ 4 veckor ! :) <3 Wiiie! Ska bli skitkul!

Nehe, nu ska jag äta något, sen ska jag lägga mig och kolla på någon film. Ska försöka sova tidigt. Kommer nog inte gå så bra, för jag somnade vid 4 inatt :( Bajs!

Herrå

Måndag

Usch tråkiga måndag. Och jag har mensvärk. Dvs jag har inte kunnat göra något alls idag. Har tvättat lite och städat. Det enda jag har gjort. :( Sak ut och mocka i stallet med snart. Kan inte rida när jag har så ont i magen! Fan och minocki har stått sen i lördags, så imorgon måste jag rida. Ska nog köra lite dressyr då :) I helgen hade jag tänkt att göra lite lydnad med honom, och trust. Visa att alla saker inte är så farliga. Fast då behöver jag hjälp, så ska se fall binno följer med ut :)

Imorgon ska jag försöka ut och gå, om jag inte har mensvärk. Så förhoppningsvis inte. Vill också beställa lite saker från H&M:

              Grå stickat tröja                                    Vinröd tunn tröja                                 Och denna fina Bh



Vill verkligen ha dom här. Men vet inte ifall jag ska beställa dom eller hoppas på att de finns på H&M i Jönköping?

Om 35 minuter börjar Top Model :) Det måste jag se!
Just det, mamma och Danne har kommit hem från Cypern med. Så nu blír det inte lugnt här hemma mer. :/

På onsdag kommer Robin :) ska bli kul. Har inte varit på typ 2 1/2 vecka. Stewe kom hit med micken till Rock Band igår. Så eric, jag , stewe och pappa sjöng lite igår. Haha, det var så jevla kul, så det knappt går att beskriva. Det var mycket svårare än singstar. :b  Men skitkul! :D Så det ska jag tvinga på Bobbin på onsdag xD

Ne nu ska jag ner och ta en kopp kaffe hade jag tänkt.

Ha det bra!

...




.The shining ones, the elves and the fairies, are beings of enchanting beauty. They act as a thought or a fantasy and it could be easy for you to be lead astray by their splendid light. You may be lifted on their wings to the highest of skies, but beware...in the next moment they may let you fall.




 

. jag vill bara härifrån . långt härifrån. till någon plats som inte blivit upphittad än .


GODNATT


Men kuuul

Ne fan nu ska jag snart sova. Dör av tråkighet :( Men först ska jag ut en stund, fast det är kolsvart. Scary! Men men, det går nog bra.

Idag har det inte hänt så mycket. Men ska ställa upp allt i ordning:

Jag vaknade och gjorde en god morgondrink :)
Tvättade en maskin tvätt och hängde sedan upp.
Tog ur tvätten i källaren och hängde upp. (stallsaker)
Kollade på pirates 3.
Vek ihop tvätt
Åt kaffe och mackor med momo.
Kollade färdigt på pirates.
Åkte till stallet och tränade lite dressyr. Gick jättebra. Skitduktig var han :)
Kom hem från stallet och maten var klar.
Robin ringde :b
Drack espresso efter maten. GOTT! Har blivit beroende av det + att jag dricker minst 2 koppar kaffe om dagen.
Satt lite vid datorn.
Diskade
Myste med kissen.
Satte på pirates igen för jag har inget liv.
Mobilen ringde igen, var Matte och vi pratade länge. Så var tvungen att spola tillbaka pirates.
Eric kom hem, pratade lite.
Telen ringer igen. Var pappa som bara ville prata lite. (han jobbar natt idag)
Och nu sitter jag och kollar lite på Mystic River och fattar inte nåt vad den handlar om.


Aja nu iaf!, ska jag som sagt ut lite, sen senare ska jag ta en lång dusch, och sen ska jag sova.

hejsvejs

a memorie




Talk to me softly 
There's something in your eyes
Don't hang your head in sorrow
And please don't cry
I know how you feel inside I've
I've been there before
Somethin's changin' inside you
And don't you know

Don't you cry tonight
I still love you baby
Don't you cry tonight
Don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry tonight

Give me a whisper
And give me a sign
Give me a kiss before you
tell me goodbye
Don't you take it so hard now
And please don't take it so bad
I'll still be thinkin' of you
And the times we had...baby

And don't you cry tonight
Don't you cry tonight
Don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry tonight

And please remember that I never lied
And please remember
how I felt inside now honey
You gotta make it your own way
But you'll be allright now sugar
You'll feel better tomorrow
Come the morning light now baby

And don't you cry tonight
An don't you cry tonight
An don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry
Don't you ever cry
Don't you cry tonight
Baby maybe someday
Don't you cry
Don't you ever cry
Don't you cry
Tonight

<3


tack för allt ditt stöd

you gave me more than I can give back

Onsdag

Och idag är det onsdag ja. Trodde det var torsdag. Får fan skärpa mig nu, måste hålla ordning på dagarna.

Idag har jag iaf städat mitt rum och dammsugat :) Yeaj, vad duktig jag är. Ska byta nya lakan nu när jag ska lägga mig. Älskar det! Nya lakan alltså :D

Hade skrivit en plan för mig idag, vad jag skulle göra och allt. Den såg ganska realistisk ut. Och då förstörde mormor den genom att fråga fall jag kunde följa med och handla. :S Men men, jag gjorde det. Skulle fasen städa bilarna idag med, men det orkade jag inte. Var iaf och red innan. Gick ganska bra, skulle hoppat med den blev lite ändringar med det så jag red dressyr istället.  Men IMORGON ska jag hoppa :) Wiie!


FAn vad jag hatar att det är torsdag imorgon. Tycker det kunde vara fredag, så jag kan kolla på film md nån. Nu när ingen är hemma, eftersom mamma o danne är på cypern, så är det tråkigare än nånsin här hemma. :( gaaaah blir galen här hemma ju. :(


Robin va här en stund idag med och följde med till stallet :)





Tisdag

Har lärt mig nu att det är tisdag idag. Glömde bort det och tänkte på att det var måndag. Men nu VET jag att det är tisdag.

Idag har jag iaf nästan bara legat i sängen. Är fortfarande sjuk, och det suger. Men dum som jag var, åkte jag till stallet innan och red en 40 min. Skulle bara skrittat och travat lite, men det blev visst lite mer. Red med min remontgrimma, och det gick skitbra. Det var därför jag fortsatte. Tränade ganska mycket öppna o sluta idag. Körde lite öppna på medellinjen och han var jätteduktig. Jobbade lite i förvänd galopp med, också jättebra.
Blir så jevla hoppsugen, så tänkte ifall jag skulle gymnastikhoppa lite imorgon. Jo men det ska jag, om jag inte mår jätte mycket sämre imorgon. :b Hoppas inte!

Måste verkligen städa mitt rum imorgon med. Fan det är ett måste! Ser förjevligt ut och jag vill  också sova i nya lakan med!! Så skönt :)

Imon ska jag då:

x Städa mitt rum och dammsuga
x Byta lakan
x Laga mat :(
x Hoppa Mio
x T vätta (vilket jag skulle göra idag, men glömde)


Ska kolla klart på top model 10, sen ska jag o pappa åka och handla. Ska köpa mjölks, bröd och lite till. Ska köpa lite godis med , bara för att jag tycker synd om mig själv, för att jag är sjuk. (a)


Hej så länge :)

Sjuk!

Idag är det måndag och jag är sjukare än nånsin. :( Hostar en massa och är täppt och har antagligen feber. Så jevla surt !
Så därför har jag inte gjort alls mycket idag. Mamma och Danne har iaf kommit fram till cypern nu. :) Så resan gick bra. Har haft lite ont i magen över det. Men nu känns det bättre.
Jag har vart i stallet. Longerade honom lite med inspänningar. Gick jättebra, fast han var lite lat. Imon ska jag försöka att rida lite, men inte för mkt för jag vill inte bli sjukare. :/ För igår åkte jag ut och red vid 8 på kvällen. Tände lamporna på banan, blev kolsvart när jag red och jag red bara en halvtimma. Det var skönt att rida ute, men blev lite kallt i slutet. Kan vara det som gjorde att jag mår sämre idag... antagligen! :( Bajs


 Ska antagligen städa bilarna imorgon :) Eller min och stallbilen. 740:n är full med stallsaker, eftersom golfen inte har funkat på några dagar. Men pappa och jag åkte ut en sväng med golfen nyss och kollade så allt var bra, och det var det. :b Så ska nog ut och gasa av den lite imorgon ^^

Om jag orkar ska jag städa mitt rum lite med. Är inte så mycket skit på golvet, men kan behövas dammsuga lite, och sen ska jag byta lakan. Shit, måste tvätta också, åt mamma och alla andra här hemma, eftersom mamma inte kommer att vara här på en vecka. Men jag tycker inte det är så tråkigt att tvätta, det är inte kul heller. Men jag har inget emot det om nån frågar. Fast det där med maten som jag måste laga nu i vecka, är inte lika kul. Kan knappt laga mat, eller jo pasta, och steka ägg kan jag göra. Och blodpudding då, men fan mer kan jag inte.


Förutom att jag är sjuk då, så tycker jag att jag mår bra :) WIIIIIE! När jag är frisk ska jag må hur bra som helst. Hoppas jag är frisk nu i slutet av veckan :)


HA DET BRAAA ^^

/ Tina


Söta, söta bilen

Söndag

Ska berätta lite vad som hänt under helgen.

I fredags skulle jag vara hundvakt åt Chivas. Fast det blev lite krångel med det, hade ingen nyckel och så vidare. Så Christer var tvungen att ringa hyresvärden. Fast allt löste sig och Chivas blev överlycklig när han fick komma ut. :)

Har varit väldigt sjuk med. :/ Haft ont i halsen och hostat en del. Men det börjar bli mycket bättre nu.:)

På kvällen på fredagen så kom Ida. Vi åkte och köpte godis, och hyrde en film. The pursuit of happyness, med Will Smith :) Den var bra! Vi åkte och mockade i stallet med. Hälsade på Mio i hagen. Då blev han glad :)
Ida gick sen hem, vid cirka klockan 2. Vi var ganska trötta då. Men hon sa sedan att hon hade det svårt med att somna. :( Tvärtemot mig, som somnade nästan direkt när hon hade gått.

Igår åkte mamma och jag till stallfesten. Var skitkul! :) Åt tacos och lekte massa lekar. Och jag vann en trisslott. Men vann inget på den :/ Sen åkte vi hem runt halv elva. Skulle egentligen med Ida på hotellet, och sen frågade Malin, Linda och Lollo fall jag ville med dom. Eventuellt skulle jag iaf gå, men det hände en olycka påväg hem från stallet. Som jag inte tänker prata om.. :(

Men iaf hotellet blev det aldirg. Efter olyckan hade man inte lust att gå. Sedan var la det kanske bäst att jag inte gick, för det hade nog inte slutat så bra... Även att jag VILLE gå!!

Nästa gång ska jag bara hålla käften. Ska inte såga nåt.


Idag ska jag iaf inte tänka på nåt. Ska ha kul hela dagen. Ska åka till stallet och rida en stund. Inte för länge eftersom jag fortfarande är sjuk. Sen ska jag klippa hans man lite och göra honom fin :) Måste börja fundera på fall jag ska klippa hela han snart, för han ser redan ut som en teddybjörn. ^^


Sedan ska jag städa mitt rum också. Mår alltid bättre om det är städat. Ska kanske ut med Ida med. Har fortfarande lite ont i halsen, så jag får se det. Men vill verkligen ut eftersom hon åker imorgon. :( <3

Mamma och Danne åker till Cypern imon också. Vilket betyder att jag måste laga mat nu i veckan. Som jag verkligen är så bra på... inte  :/ Men det ska nog ordna sig.

Får se fall nåt mer händer idag :) Det vet man aldirg ^^



Hej svejs







Trött

Just nu sitter jag nästan och sover, är så trött. Men kände att jag kunde skriva vad jag gjort idag lite snabbt.

När jag vaknade i morse hade jag tänkt att gå ut och gå. Men nehe, då regnade det. Så då gick inte det. Så då gjorde jag lite övningar hemma istället. Sedan var jag inne hos Ida en stund också. Snackade mest :)
Efter det ringde mamma och jag skulle möta henne på stan. Vi skulle gå på marknaden en stund. Vi köpte bara marknadsgodis och så köpte mamma strumpor till Danne.  Träffade även Icca där :) <3

När jag kom hem från stan så åkte jag till stallet. Red i ridhuset för första gången på länge och det var skitsurt. :( Mio blir så lat, så tråkigt att rida då. Men jag red med remontgrimma idag och sänkte bettet lite. Då gick han bättre :) Wiie! Mina börjessaker kom ju igår :D Asbra!

Imorgon ska jag inte göra ett piss, vad jag vet. Eller jo, jag VET att jag ska ut och gå på morgonen´imorgon, och jag skiter  i ifall det spöregnar.

Ne seriöst nu måste jag lägga mig. :b

Godnatt o sov gott! <3



Tisdag

Idag är jag seg, som alla andra dagar. Jag har städat mitt rum och dammsugat. Sen har jag städat min hall också, skulle gjort det för cirka 1 år sedan. Men nu är det gjort. ^^
Jag lagade mat idag med. Som jag är sämst på. Men det blev blodpudding och köttbullar. :b Inte det godaste som finns med det fick duga.
Har även varit i stallet, kom nyss hem. Orkade knappt rida bara för att jag, Lotta och Dessi red ut till en klätterbacke igår. Skitjobbigt var det och jag har träningsvärk i knäna + ett skavsår på hälen. :/ Gör skitont!
Men det blev iaf en kvarts ridning idag. Var också duktig och putsade han träns och martingal.

Idag när jag gick ner för att hämta frukost, låg det en avi på bordet. WIIIE!!! mina börjessaker har kommit. Mamma och jag ska snart ut och gå och då ska jag hämta ut det. 500 spänn :/ Bajs! Har knappt inga pengar kvar. Blev ju typ 500 spänn i jönköping med.. Men får pengar av pappa när jag vill, bara för att jag jobbade här hemma i somras. ;)

I veckan ska jag träna väldigt mkt och rida mkt hade jag tänkt., Ska bli skönt att kunna vara i stallet länge utan att passa något.

Ska bli skönt att komma bort i helgen också. Inte bara sitta hemma o glo. Sen ska jag vara ute hela fredagen med, eller typ hela dagen. Hehe några timmar iaf. :) hoppas det inte regnar bara.'



Ha det bra! / Tina

Mm

Jevla miffo!
 
Du är bara prick i mina ögon just nu. Visst jag sa dte och jag vet det, men du sa också. Så det är lika mycket ditt fel som mitt..

Och just nu ska det bara bli skönt att slippa dig i helgen. Behöver inte dig för att ha roligt. Jag kan alltid hitta på nåt annat, och det tänker jag göra!


tönt!

Slut på helgen

Har varit en slapp helg som vanligt. Massa godis och skräpmat. Usch! Känner mig jevligt uppblåst i magen.
Men vi var och gick lite igår... på a6. :) Köpte bland annat 2 par skor, en vit t-shirt och ett svart linne. Så nu har jag äntligen ett par vinterskor typ. :b Robin köpte ett par skor med. Fina :>

Måste städa mitt rum nu. Assurt för det är fullt med skit och kläder och madrass. Gaaah! Galen blir jag. Orkar inte städa, men men. Det måste göras. Jag skyller på Robin ^^,
Vi skulle egentligen åkt till kolmården i lördags. Men jag kände att jag inte hade råd. :( O Robin är så snäll <3, så han sa att han kunde betala allt. Men jag ville inte det. Fast vi åker nog dit nästa år istället. Vi ska antagligen åka till liseberg vid jul sen och gå lite där. Så fint då :) Sedan tyckte mamma med att han och jag skulle åka till gbg nån gång och bara vara där en helg och bo på hotell och lte :) Skulle vara kul! Så vi får la se.

Har varit lat och inte ridit på 2 dagar med. Så det ska jag göra idag. Ska bli skönt att få honom att jobba lite. Han är fortfarande lite småtjock. Fast inte alls så som det var förra sommaren, fan tog mer än ett halvår att ta bort det. ^^ Och jag väntar fortfarande på han saker som jag skickade efter, förrförraveckan. Bajs på börjes!! :( Hoppas verligen att dom kommer idag eller imorgon. Ska ner och kolla brevlådan snart.

Kom nyss hem från ungdomsmottagningen också. Skulle ha recept på nya p-piller. Fast jag tog dom gamla jag alltid haft iaf. För dom verkade bäst. Ann sa att jag skulle förebygga med ipren innan mensvärken kommer, istället för att ta när den kommit. Så får la göra det då. Så jevla dyrt är det med pillerna med. Typ över 600 spänn. Jag sa att jag ville dela upp det. Så istället för att ta ut för ett helt år. (13 kartor) Så ska jag ta ut 3 kartor x 5. Så jag inte behöver betala så mkt på en gång :b

Ne nu ska jag springa och kolla brevlådan ^^ Hej svejs

Binno, du är bäst <3 love

Sweet

Idag i stallet  hittade jag nåt jättesött! :) När jag skulle tömma kärran på gödselstacken, hörde jag ett skrikande ljud. Det var en kattunge som ramlat ner från höloftet. Stackarn hade ramlar över 3 m nästan. :/
Vi har haft kattungar några veckor, men vi har haft dom uppe. Där dom är säkra med Lisa ( kattmamman ) Men nu var Dessi och jag tvungna att ta ner dom till en  box. Så nu bor det 4 jättesöta kattungar i en av boxarna. Så jevla söta och jag vill ha dom. Men får inte :( Buhu! Har ju redan Simba. Och mamma o pappa tycker att det räcker. :/ Bajs på dom!

Give me air

Jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag försöker att ändra på mig hela tiden, men varje gång jag gör det, blir det utan framgång. Säg då! Vad fan ska jag göra tycker du? Inget hjälper ju...
När jag ändrar på nåt, så får jag inget tillbaka. Ingen vink överhuvudtaget, då tar jag det som om att det inte hjälpte.
Nu känns det som om jag försökt med allt.

Jag blir så jevla trött på allt. När jag försöer ändra på saker, så att det blir som innan, så ändrar du dig!!!! Helvete!
Du ger ju mig ett intryck av att du inte bryr dig , eller vill att det ska bli bättre. Bara för att jag gjort stora misstag i mitt liv, så behöver du ju inte göra likadant. Som nån jevla hämd. Tror du att dte kan bli bättre då eller? Fan tror du det???!??!

Vi går runt i miljader stora cirklar hela tiden. Vi kommer ingenstans.

Jag förstår dig inte längre... vet inte vad du vill längre. Du får nog tänka igenom vad du verkligen vill nu. För det du gör nu bara förstör.

Fan

Jag hatar mig själv just nu. Jag sätter klockan på halv 10 men, snoozar lik förbannat till 11 iaf. Nu jevlar, imorgon ska jag inte alls snooza ett skit. Ska ställa klockan längst bort i rummet, så jag blir tvungen att gå upp och stänga av. ^^
Jag har inte ens råd att gå upp så sent, ska göra en massa saker imorgon.

Först måste jag städa och dammsuga mitt rum. Ska nog moppa om jag hinner också. Sedan ska jag lägga i nya lakan med. Älskar ny-tvättade lakan. Det bästa som finns, typ. :b
Sedan måste jag rida på förmiddagen eller iaf mellan 12 och 14. Måste senast vara hemma vid 14. För jag ska träffa Carro och Erika <3 imorgon vid 15.30. Vi ska gå och fika. Ska bli sjukt kul :D
Sedan kommer Robin vid 19. Då ska vi ut och gå, och sen ska vi bara slappa i sängen och kolla på idol som börjar då. Tror iaf att det börjar imorgon. :) Det ska bli kul. Sen ska vi mysa och sova <3

Dessutom vill jag ha mina saker från börjes nu!!! fan har väntat skitlänge. :( Skynda Skynda Skynda!!


Ne nu ska jag gå och duscha, sen ska jag kolla på någon film tror jag. Vet inte vilken dock, men kanske Harry Potter ^^ Nån av de tre jag har hemma. Jo, men det blir bra, skitbra :)



Förresten längtar jag lite till juletider. :) Wiie, då ska jag och robin antagligen åka till Liseberg. Så fint där då, med alla lampor och allt :)



Hej svejs

Måndag

Idag känns det som jag har varit lite aktiv. Fast jag vaknade inte när jag skulle. Satte klockan på 9.30, men snoozade fram till 11. Det ville jag inte men det bara blev så. :/ Hela dagen försvann ju bara för det. Skulle städa och tvätta en massa, och fixa en massa saker. Men jag hann iaf med lite saker. Bland annat, så tvättade jag, diskade, städa mitt rum lite,(ska fortsätta städa snart) jag red, sedan kom jag nyss hem, efter att ha varit ute och gått med mamma. Tänkte att jag skulle köra lite sit-ups och lite nu, om jag orkar. :b

Imorgon ska jag inte göra ett skit :( Tråkigt! Men ska iaf försöka komma upp innan 11 :b Hade tänkt att gå ut och gå runt sjön på morgonen.

Sitter och går fram och tillbaka i mina tankar med. Vet inte fall jag ska åka till kolmården i helgen. Vill det, men det kostar ju lite med och så jätte mycket pengar har jag ju inte. Gaaaaah! Kan inte bestämma mig, skitjobbigt är det. Det kostar typ en 350 spänn om man vill åka safariparken med. Sen kostar det ju att åka upp dit med. Det är ju 17 mil upp typ med. Blir ju rätt mycket bensin. :(

Aja nu är det family guy, ska kolla på det, sen blir det Top Model på youtube!'

Ha det gött
/ Tina

RSS 2.0