Hej och hå

Idag är det tisdag och jag har hjälpt pappa nästan hela dagen. Har åkt ut till soptippen och slängt hela panrummet typ. :b
Sedan har jag också varit i stallet. Red med en annan dressyrsadel som jag lånat. Gick inte så bra. Antingen var Mio bara dum för att jag red i ridhuset, eller så gillade han inte sadeln. Men jag ska träna för Lena imorgon och då ska jag kolla vad hon tycker att jag ska göra ^^

Jag har även städat hela mitt rum idag, dammsugat och bytt lakan. Mysigt :) Så jag har ont i ryggen nu med, för dte var mycket att städa, plus då att jag hjälpte pappa att lyfta en massa saker.

Fick även reda på av Moa idag att biljetterna till Wacken börjar gå åt. Hon sa att typ en tredjedel var slut redan, eller hur det nu var.

Frågade pappa ifall vi skulle åka nästa år och det tyckte han.. Hade även lovat Robin att han skulle med.. Men då blir vi för många i bilen. Och en massa skit.
   Så iaf har jag nu kommit fram till att jag inte ska med. För det första har jag inte råd och om jag inte får jobb i vår, så kan jag inte betala tillbaka pengarna om jag lånar av mamma o pappa till Wacken. Och jag behöver spara allt jag kan. :/ Det suger, men det är verkligheten.

Imorgon ska antagligen måla ett skåp i tvättstugan. Ett metallskåp. KUL!! hehe inte, men det ska väl gå bra. Sedan ska jag då träna för Lena :) Och sedan kommer Robin med. :)


Ha det bäst o gonatt <3

just det, här är grejorna jag köpte i Norrköping

Helgen <3

I fredags kom Robin :b Kommer inte ihåg vad vi gjorde. Men det var nog inte så mycket. ^^
Igår hoppade jag med Moa på förmiddagen :) Det gick skitbra. Hehe sa att jag inte skulle hoppa så högt. Men jag höjde iaf och Mio var asduktig. Och Plutt med! Han hade typ samma avstånd som Mio. Fast han fick komma in i trav, fast han var bäst med xD

Sedan var det dags för mig att åka hem. Robin körde ut mig till stallet typ halv elva och hämtade mig runt ett. Bara för att jag är lat, så jag körde inte ut själv. ^^ Iaf efter vi kom hem från stallet, så myste vi lite och sen duschade. Sen var jag tvungen att göra mig iordning snabbt. För jag var påväg till Erika i Norrköping <3 :D Eftersom mamma o pappa skulle upp till sina kompisar, så snodde jag åt mig skjuts till Erika :) Wiiie!
   Typ vid 5 när jag kom till Erika så pratade vi en stund. Sedan gick vi och köpte godis och läsk.  Vi tog även en tur runt om i stan. Hur mysigt som helst. Först var det nästan kolsvart ute och så var det en massa lampor och saker som lyste upp stan. Nice ^^ När vi kom hem efter typ en timma eller vad det var, skulle vi baka äppelpaj. Men det blev lite svårt. Erika märkte att hon inte hade något havregryn. :b Så det blev att ta på sig ytterkläderna igen och gå ut i mörkret. Men så kom vi på att vi kunde gå till coop, som inte ligger alls långt ifrån henne. När vi kom hem så bakde vi, och det blev skitgott!! Satt och åt framför Tv:n. Skulle kolla på en film, men det blev en massa prat istället. :D Vi snackade till typ över ett :) Bara satt och snackade. Så skönt att prata av sig. Vill ju inte göra det med en viss annan person. :b aja.

Idag gick vi på stan :) Fan hade skitont i ryggen. Kunde inte sova ordentligt inatt. :( Iaf så shoppade vi lite båda två ^^ Erika köpte en munkjacka (som hon kanske ska lämna tillbaka sen, eftersom hon ångrade sig lite ;) ) och en väska. :) Jag köpte trosor(som vanligt), och en klänning/tunika på Gina Tricot :b Ville egentligen köpa ett par Jeans och en munkjacka med. Men jag sa till mig själv att jag inte hade råd ^^ hehe. Men fan ville ha dom ju! usch sånt är så jobbigt. Träffade mamma o pappa och dom, som dom va hos med. Sedan gick Erika och jag och åt på Fräcka Fröken. Tog en Greken. Baugette, med kyckling och fåroströra i.  Hur jevla gott som helst! Helt sjukt!! :D Iaf när vi kom hem från stan, så kollade vi på tv och väntade på att mamma o pappa skulle ringa och säga att de kom och hämtade mig.. Men nehe, det hände ju aldrig, så jag ringde flera ggr och mammas mobil var avstängd. Sedan kom dom till slut. Dom ringde från dom, dom va hos ^^ hehe deras telefon, och sa att dom skulle komma. Så åkte jag hem, och nu är jag hemma och skriver detta. Har varit hemma en stund nu. Vart i stallet och lite :)
Nu ska jag lägga mig, för jag har sovit jättedåligt nu i tre nätter. Så nu imon, behöver jag varken gå upp tidigt eller passa något. Så då ska jag sova ut :D Wiie!

 Det var iaf bäst att träffa Erika igen <3 :D! Älskar dig <3

Ne som sagt. Nu ska jag sova! Jag lägger in bilder på sakerna jag shoppade imorgon :)

Gonatt! <3

Hej hej!

Nu har det gått några dagar sedan jag skrev :b

Igår var jag iaf och tränade för Lena. :) Tränade dressyr. Det gick ganska okej. Hittade den riktiga formen på slutet. Jag vet nämligen sjäv att jag rider honom för kort. Men det blir så automatiskt eftersom han inte har så lång hals. Men efter ett tag med mycket flyttningar och tempoväxlingar så blev det perfekt ^^ Jag ska åka och träna dressyr på onsdag igen. Då blir det dressyrprogram. Det ska bli kul, eftersom jag ska tävla snart.

Igår ringde även mamma till Norrköping och kollade upp ifall hon och pappa skulle dit, till dom, dom skulle till. Gud vilken konstig mening det blev. Aja, hoppas ni fattar! Eftersom det blev lite dumt, men någon som mådde dåligt, och blabla. Då blev jag skitledsen. För dom skulle ju släppa av mig hos Erika <3 då.  Men iaf så ringde mamma och dom sa att de kunde komma upp. Vilket i mitt fall betyder att jag ska till Erika :D WIIIIE!! <3

Idag var jag hos Anders. Klockan 8.00 Usch! Robin o jag sov i typ lite mer än 2 timmar inatt. Han skulle upp typ vid 6 tror jag. Hans mobil ringde och han stängde av, sen la han sig igen. Sedan ringde min klocka 6.45 då vaknade vi båda igen. Och jag bara: Robin, ska inte du till jobbet?
Naaaw, stackarn. Han fick skynda sig jätte mycket. :/ Sen imon får han gå upp tidigt med. Jag ska nämligen hoppa med Moa i stallet. Vi ska va där ute klockan 10.30 eftersom jag ska iväg vid 2 då, till Norrköping och då måste jag duscha och fixa mig innan det :b

Nu ska jag snart duscha tror jag, Städa upp i rummet lite med. Ska inte rida idag, ska släppa honom i ridhuset en stund tror jag. :) Men det gör jag senare ikväll. Hoppas att vi ska kolla på Hancock (stava) också. Har inte sett den och det vill jag! Eric har den på datorn. Aja, får se fall det blir den filmen annars vill jag hyra Brokeback mountain. Killar som pussas är myspys ;)


Ha det bäst!
Puss hej

Tisdag

Idag har jag varit mycket ute i regnet. :b Jag hade Chivas idag, så morgonen började med en promenad i skogen i regnet. Fast det var skönt att komma ut på morgonen ändån, speciellt när Chivas är med ^^ Sedan åkte jag direkt till stallet. Löshoppade Mio idag. Han var jätteduktig, menhan vågar inte komma så snabbt på hindrerna. Väggen kommer så nära. :( så får åka och löshoppa hos Lena nästa gång dom ska löshoppa. Tror att oxern hamnade runt 110-115. Fast han har inte blivit löshoppad på mer än 1 år tror jag. Så det var ju bra av honom iaf. :) Jag putsade alla mina saker idag med. Eller nästan alla, allting utan dressyrsadeln och stövlarna. Lekte mycket med kisseungarna med! :D

När jag kom hem satte jag mig lite vid datorn, sen gick jag ut med Chivas igen :) Sedan diskade, städade, och tränade jag lite.  Nu ska jag lägga mig och kolla på Harry Potter och Fenixordern. Danne lånade den idag på bibblan. :b Ne förresten ska nog duscha först. :b

Imon ska jag ut och gå runt sjön på morgonen, sen träna lite efter. Ska bara rida lite lösgöring med Mio imon, för jag ska träna dressyr hos Lena på torsdag :) Wiie, ska bli skitkul och skitjobbigt. :b

Fan också. Fick reda på att jag kanske inte kan åka till Erika <3  på lördag :( Då blir jag jevligt lessen. Har ingen skjuts upp om inte mamma o pappa ska till dom där i Norrköping, vad de nu hette?

Ha det bäst! :)

Fre/Lör/Sön !

I fredags var jag tvungen att gå upp tidigt. :/ Usch! Eller jag gick upp vid halv nio. Sedan var det att sätta sig i bilen och bege sig till Anders. Pratade en massa. Speciellt om en sak. Hmm.. och jag håller med honom, att det är konstigt. Men att det kan vara logiskt om man tänker efter lite. Sedan lärde jag mig en ny avslappningsgrej :) Ska göra den i vecka sen ska jag tillbaka till honom :) Ska till honom på fredag nästa vecka och då vid 8 :o USCH! Men ska försöka att ta mig upp. Hehe!
   När jag kom hem, kollade jag lite på tv och sen åkte jag till stallet. Red ut med Moa ! :) Det var kul, förutom att Plutt och Mio inte ville gå framåt, utan dom stannade hela tiden och backade. Så det blev en skrittrunda för oss. Var ute ett ganska bra tag :) Ska kolla fall det blir bra väder i veckan med. Hoppas det så det blir uteritt igen. :)

Efter det kommer jag inte ihåg vad jag gjorde ^^

I lördags/igår åkte vi till ullared :) Wiie!  Jag köpte mest hästsaker som vanligt. Köpte inget annat än det tror jag. Eller jo ett par strumpor ;) Ett par overknee. När vi kom hem därifrån, satte jag mig vid tv:n och sedan somnade jag typ vid åtta. Vaknade av att Robin ringde, sedan var jag vaken till tolv. Blää! Men somnade gott sen igen :)

Idag väckte mamma o pappa mig, och sa att det var frukost. Det var väl vid halv elva ungefär. Asgod frukost :) Sedan kom Robin och vi åkte ut till stallet. Jag hade mensvärk som in i helvete. Hade skitont :( Men jag red iaf, det skulle jag inte gjort annars. Dissar alltid att rida när jag vet att jag ska ha mensvärk. Men sket i det den här gången. Iaf så red jag dressyr i min dressyrsadel, som är något gammal och lite grön ^^ Men va fan, den funkar ju. Ska nämligen tävla snart, så bäst att rida igång med den. Robin var med för att jag bad honom att filma lite, så att jag såg hur det såg ut. Men det gick inte så jättebra. För min kamera dog med nya batterier, den är helt cp. Sen gjorde Robins likadant! Kul,, eller inte. :( Fick bara med lite när jag red i arbetstrav. Aja, men det är ju alltid något iaf.


Jag älskar dig på ett sätt, som du inte vill bli älskad på antar jag. men jag kan inte göra något åt den saken. Det börjar gå i en väldigt brant nedförsbacke, och det kanske är bäst för den att fortsätta istället för att börja plana ut. Jag är så insatt i något helt annat nu, att jag glömmer bort att reparera det vi har. Men du gör ju inte saken bättre själv. Jag pratar inte mer med dig. För du lyssnar jag ju inte. Vad ska vi då prata om överhuvudtaget? Jag känner att jag inte ens vill prata med dig om saker som hänt. Jag älskar dig.. men bara som vän. Tror inte det kan bli nåt mer än det.

Hej Torsdag :)

Idag var jag lite lat. Gick inte runt sjön på morgonen. :/ Men det var för att jag somnade vid 03 inatt. Eller somnade vet jag inte, men jag kollade senast på klockan då iaf. Vet inte varför jag inte kunde somna. Men jag drömde iaf en MYCKET bra dröm ;) Haha! Myspys ju! Aja, jag gick iaf upp klockan 10. För jag hade tänkt att åka till stallet tidigt, så det var gjort sen. Jag kom till stallet typ halv 12. Mockade och fixade lite. Sen gick jag ner till banan, och ställde upp hinder, för jag skulle hoppa idag ^^ Tog in honom och pratade med Stefan typ en halvtimma innan jag ko ut till banan :b Först red jag fram typ 20-25 minuter, sedan började jag hoppa. Började med att trava fram på ett kryss några gånger, sedan satte jag upp studs på två hinder. Gick jättebra och han tyckte det var skitkul. Efter det satte jag upp ett hjälphinder på typ 70cm, och ett räcke bakom med 2 galoppsprång emellan. Gick super!  Höjde till 1.10 på räcket och sen fick det räcka. Han var hur duktig som helst! :)

När jag kom hem från stallet satte jag mig vid datorn direkt och har typ suttit här till nu :b Med lite uppehåll då ^^ hehe

Snart ska jag gå och duscha, ska dricka lite kaffe först tror jag. Sen vid 20 är det du är vad du äter :D Wiiie! Fan missar det nästa vecka. Ska åka på dressyrträning då. Fast det ska blii jevligt kul, det istället :)

Imorgon ska jag först till Anders klockan 10.00 Ska bli skönt att träffa honom igen. Behöver prata av mig som in i.. bär på så mycket nu som bara måste ut! :(
När jag kommer hem därifrån ska jag äta och sen ska jag ut till stallet. Ska rida ut med Moa imon :) Weij!

På lördag åker vi till Ullared. Ska köpa lite hästsaker igen. Bland annat en vinterridjacka. ^^

Ne nu ska jag ha kaffe som sagt :b Hej svejs

Onsdag

Hinner inte skriva så mycket om vad som har hänt idag. Kollar på Bonde söker fru ;)

Aja, i morse gick jag runt sjön. Ganska skönt var det :)

Hämtade sedan Carro och vi åkte ut till Jupiter :) Longerade honom, det gick ganska bra :) Sedan åkte vi till anhult och longerade Mio. Han var super duktig idag :) Trampade på bra i ridhuset ^^.

Gaaah, ne nu måste jag kolla på tv. ;)

Hej svejs, skriver mer imon

Tisdag

Idag vaknade jag vid 11.11. Sov inte så jättebra inatt. Drömde en massa skit, inte mardrömmar. Men jag drömde så hårt att jag vaknade vid klockan 6. Så var jag vaken typ i några minuter, sedan somnade jag om. Men fan, det var ju inte meningen att jag skulle vakna så sent. Hade ställt klockan på 9, men kommer inte ens ihåg att jag stängde av alarmet. :b Fult!

Lite senare städade jag rummet, eller plockade bort allt från golvet, som var ganska mycket saker. Men nu är det fint :) Jag skulle egentligen ut och gått på morgonen med. Men kände att rummet behövde komma i första hand.

Vid fem åkte jag o hämtade Carro och vi åkte till stallet. Hon hoppade Jupiter lite och det gick ganska bra :) Imorgon ska vi longera honom :b Jag tror det kommer att gå bra, eller jag hoppas det iaf ^^ Iaf efter vi kom från jupiter så red jag Mio. Han var ganska osamarbetsvillig, och busade en massa. Usch! Blev nästan galen. Men men. Imorgon tror jag att det blir longering för hans del också.

Hämtade mina H&M kläder också. Dom kom igår :) Wiie! Ska lägga upp bilder på dom imon, kanske. Har inte duschat än, så kan inte göra det idag.

Imorgon ska jag fan upp tidigt, och gå runt sjön! Måste det! Ibland är det skönt att gå, då går jag bara ut, men ibland orkar man inte alls och då måste jag tvinga ut mig själv. Usch! Det är surt!


Hahaha, kollar på "Mina jag och Irene", tycker den filmen är skitbra. Inte den bästa Jim Carrey - filmen. Men den är redigt bra! ^^

Ne nu ska jag se klart filmen, sen ska jag försöka sova. Eller ja typ vid ett :b

Puss o natti



Måndag, måndag

Idag har det blivit mycket motion. :b Klockan elva gick jag ut med Chivas :) Gick nere vid sjön, var ute ungefär en halvtimma. När jag kom hem så städade jag lite i rummet och källaren. Alla hästtäcken låg på golvet, så jag vek ihop dom och la dom på en byrå. :b Sedan la jag mig i sängen och kollade på Futurama och läste Cosmo som jag köpte igår. Den var tråkig :( Stod inget kul i den, den här gången.
   Vid klockan tre gick mamma och jag med Chivas vid ränneborg och sen i skogen och ut till nya polishuset. Var ute lite mer än en timma. Fick jätteont i knäna. :/ Har fått problem med dom igen! BAJS! :'(

Efter det åkte jag till stallet. Skulle mocka åt Malin med, så det blev att mocka tre boxar, med min då. :b Mio och jag tränade dressyr, red lite dressyrprogram med, Lb:1. Red i 40 min. Han var jätteduktig förutom att han jämt ser en massa spöken, som inte jag ser. :b

Idag kom mitt paket från H&M också :D:D:D!!!! Men jag kom hem från stallet typ tio i åtta, så jag hann inte hämta ut det. stängde vid åtta nämligen. Så jag får hämta ut det imorgon :) YEAJ!

Imorgon ska jag till stallet med Carro <3 :) Ska väl först till jupiter och sen mio, eller tvärtom, får se ^^ hehe!

Jag kommer nog antagligen att ha jevligt mycket träningsvärk imorgon. :b Bläää! Aja. Men ska ändå försöka att gå eller springa runt sjön imon, om knäna tillåter det !

hej svejs

Tisdag :b

Vaknade vid 11 idag. Usch på mig :/ Men imorgon ska jag upp tidigare.

Morgonen eller förmiddagen i mitt fall, började med att jag åt frukost och sen gick och sprang runt sjön :)
   När jag kom hem så drack jag kaffe och ringde Robin. Körde momo till sjukhuset med. Hon skulle kolla blodtrycket.
Klockan kvart i tre åkte jag till frissan. Blev jätte nöjd! Fick dän allt mitt slitna hår + att min långa lugg åkte dän igen. Skönt att ha kort lugg nu, istället för min utväxta för långa lugg.
  När jag kom hem från frissan drack jag kaffe med momo och mamma. Efter det gick mamma och jag ut och gick. Gått två gånger idag. Duktig jag känner mig ;) Klcokan halv 6 åkte jag, mamma och pappa till Bringnes och kollade på en present till fafa. Fick en blomma också, eftersom min ena dog av nån konstig anledning.. (jag vattnade den för mkt) Köpten liten blomma, "hjärtan på tråd".

Sedan åkte jag till stallet. Longerade bara honom, jag var så trött så jag orkade inte rida.

Efter stallet har jag inte gjort något knappt. :b


Men imorgon ska jag göra en massa. Morgonen börjar med promenad, runt sjön eller runt orrhaga. Ska till stallet vid halv ett, för Linda och jag ska klippa Mio. Stackarn ^^ Och efter det ska jag in till stan och hämta Carro. Och vi ska till hennes stall och mitt :b :) På kvällen kommer Binno <3


Gonatt och ha det bra !

Helgen

På lördagen stack jag och Robin till Erika <3 på inflyttningsfest. :) Det var jättekul! :) Fast Robin och jag blev så trötta. Hehe!
På festen kom Stina och hennes kille. Stinas syster och hennes kille. Erikas två kompisar i norrköping. Tror inte jag har glömt någon. Och Emil såklart då, erikas kille.

Sedan på söndagen, stack Erika, emil, jag och robin till stan. Shoppade och åt. Jag köpte en svart blus och en eyeliner. Robin köpte en munkjacka, Emil köpte en skjorta och erika sköpte två skjortor/blusar och lite till. :) Sedan åkte Robin och jag hem. Fast jag ska till Erika snart igen. Om 3 helger. :D Då ska jag shoppa lite mer, eller tror jag iaf. För jag beställde från H&M när jag kom hem igår. :b Så får se hur mycket jag kan shoppa i Norrköping då.

Kom nästan precis hem från stallet nyss. Han var ganska dum idag.Han är så jevla rädd vid långsidan där allt hindermaterial är. Så varje gång jag kommer dit så tvärstannar han och bockar. Jippi! Blir så förbannad när han gör det! Aja hoppas det går bättre imorgon. Kan iofs bero på att han stått i två dagar, att det är därför han var extra dum idag. Ska klippa honom i veckan också och Linda ska hjälpa mig. :) Snäll hon är!

Nu håller jag på att städa mitt rum. Ska dammsuga nu, och sen ska jag lägga i  nya lakan i sängen. MYS!
Sen ska jag duscha lääänge. Ska bli så skönt.

Imogon bitti ska jag ut och springa på morgonen, om jag orkar. Annars går jag bara. Får så ont i knät när jag springer :( Hmm, kanske helt enkelt ska blanda både springning och gå imon.

Godnatt <3


Fan!

Fan fan fan!! Du ska alltid förstöra. Du har förstört en helg till!

Jevla fitt idiot! fanfanfan för dig!

 Jag ska aldrig mer berätta något för dig! Aldrig mer! Om jag skulle skära handlederna av mig, skulle du vara den absolut sista att få veta det.

jag hatar dig så jevla mycket nu. skulle inte ens tåla att se dig utan att bli galen. FAN TA DIG!!

Torsdagsblogga :)

Igår gjorde jag ganska mycket:

Morgonen började med att jag gick ut och gick med Chivas runt sjön. I duggregn. Men det var inte så farligt. Vi var inte direkt blöta när vi kom hem. :) Några timmar senare körde jag momo till hemköp. Jag satt kvar i bilen och läste lite. Orkade inte följa med in heller. Bara för att det var meningen att mamma skulle åka med och handla med henne senare. Men då blev det massa tjaffs, så jag fick köra, även att jag skulle städa hela mitt rum och organisera om lite. Men det blev inget med det :(
Sedan var det dags att gå ut med Chivas igen :) Och efter det åkte jag direkt till stallet. Red inte så länge, för att jag hade sån träningsvärk i röven ^^
När jag kom hem så slingade mamma håret på mig och nu är jag verkligen blond. Fast inte i hela håret, har lite röda och bruna toner i det som är längst. Men jevlar vad slitet mitt hår är. Helt sjukt! Har inte klippt mig sen i februari. Men fan jag har inte tänkt på det alls.

Sen vid halv åtta kom Robin och vi åkte till Netto och köpte lite godis. Gott! :) Somnade sent gjorde vi med. För jag har en tendens att bli ganska flummig på kvällen ^^

Idag iaf så var jag på samtal med Anders. Klockan 8.30. Usch fick gå upp typ nån timma efter Robin. Han går upp runt 6 och jag gick upp 7.20. Men iaf, jag har fått typ 10 papper att skriva på. KUUL!  Måste ha skrivit klart dom till nästa gång. Men det ska nog gå :b
Sen vid 10 åkte pappa och jag och köpte lite fika på Princess. :) Jättegott! Efter det så ringde jag och beställde klipptid. (eftersom mitt hår suger) Fick en tid på tisdag. Hade hoppats på att jag kunde kanske fått en tid innan helgen, hoppades på att någon lämnat återbud. Men icke. Fast tisdag blir bra med. Inte så långt dit, som tur är :)

Sedan åkte jag till stallet. Red ganska hårt och han var jätteduktig. Myste med kisseungarna också.

Och nu sitter jag här och planerar lite vad jag ska hinna med imorgon. Fast först ska jag kolla på Du är vad du äter. Som förövrigt börjar just NU. hehe
Aja, imorgon ska jag hinna ut och springa på morgonen och sen ska jag städa. Jag ska antagligen vara med Carro imorgon med :)

Ha det bäst!

<3

RSS 2.0