Söndag 29/3

Tjo! Nu har jag glömt bort att skriva igen. Men har inte haft tid till att sätta på datorn knappt.

Fredag:
Jag jobbade mellan 9-18. Jobbade nio timmar utan mat. Eller jag menar då utan middag. För Lotta och jag brukar köpa brödgifflar runt klockan elva. Skitgoda är dom!
Eftersom jag jobbade så länge, så var jag trött och orkade inte rida på kvällen. Sedan skulle Hanna kommit egentligen, men det blev inte så. Pga, att hon skulle komma in sent, och sedan skulle jag jobba på lördagen. Upp ganska tidigt, så med andra ord så skulle vi inte hunnit träffas så länge. Så Robin kom istället. Kollade på Let's Dance och Magnus vann :) Wiiie! Hejade på honom. Älskade honom när jag var liten :) Sedan stack vi till stallet och mockade, sedan somnade jag runt halv 12-12 eller något tror jag.

Lördag:
Vaknade klockan nio. Gick in i duschen, och åt lite frukost. Ringde ner till affären vid tio och kollade läget med Lotta. Hon sa att jag skulle komma, eftersom det var mycket folk. Så vid halv elva körde Robin mig till affären. Jobbade till cirka kvart i två. Robin hämtade mig och vi stack hem och åt. Sedan had evi bråttom för jag hade bestämt att jag skulle till jönköping. Så vid klockan kvart över två körde vi iväg till jönköping. Först till stan, där jag ville in på Gina tricot. :) Hann bara vara där i typ 45 minuter :( Ville gärna vara kvar längre. Men jag hittade iaf en v-ringad tröja, en grå. Och ett par trosor. Ville ha en tunika som vart med på reklamen, men den var inte alls snygg och satt skitkonstigt när jag provade den. Blev beskiven ju :( Efter stan hade vi bråttom in till A6. För det stängde vid sex. Hittade ett linne på Hm. Ett grönt, har knappt några färger så var tvungen att köpa ngt med färg. Jag hittade en skitsnygg jacka med. Kostade bara 150 spänn. Men den köpte jag ju inte, bara för att den satt ganska högt upp nu, det är ju inne med det. men jag vet inte riktigt vad jag tycker om det än. Om det är snyggt eller inte. Men jag ångrar iaf att jag inte köpte den, nu när den va så billig. FAN! Aja, jag kanske hittar någon som är lite längre när vi sticker till gbg :)
När vi kom hem från jkpg åkte vi till stallet och mockade. Sedan åkte vi hem och kollade på tv med mamma. Sen somnade vi. ^^

Söndag:
Idag då, så har det inte hänt så mycket. Fick min mensvärk. Myspys! Inte.. Robin stack vid typ ett. Då satte jag mig vid tv:n, fanns inte ett skit att titta på. :( Vi åt mat och då frågade mamma ifall hon kunde rida idag. Det fick hon verkligen med tanke på att Mio inte gått sedan i torsdags och att jag hade ont. När vi väl var in stallet, och mamma skulle rida, så var mio nervös. Haha. Han trodde nog  att vi skulle åka någonstans med transporten bara för mamma var med ute. Stackarn! Men han var ganska snäll sen när hon red, fast lite pigg. Så sedan fick vi släppa honom så han kunde springa av sig. Det tyckte han om! ^^
Vi kom hem typ för två timmar sedan och sen dess har jag bara kollat på tv och suttit och skrivit detta ^^ Och nu orkar jag inte skriva mer. Men jag kanske lägger in bilder på sakerna jag köpte. Får bli senare eller så gör jag det imorgon. :b

ha det!  / Tina

binnobinnobinnobinnobinno <3

Torsdag 26/3

Tja! Har haft en bra dag idag :) wiie!

Kan berätta lite om igår då.
Jag åkte ut till stallet och red innan jobbet, klockan nio. Jag hade tänkt att hoppa och Lotta hjälpte mig. Jättesnällt och det gick jättebra också. Hoppade inte så länge men ändån, han var skitduktig!
Direkt efter stallet så stack jag hem och duschade, sedan blev det att skynda sig till frissan. Det blev ganska coolt, men som vanligt, så älskar jag det när jag kommer därifrån, men hatar det när jag kommer hem. Men iaf, jag klippte av allt mitt slitna hår, och det var en del, och sen klippte jag lugg med. Ska lägga det till snelugg sen när det börjat växa lite. Men jag börjar vänja mig lite nu, och inser att det inte är så stor skillnad mot hur jag såg ut innan.
När jag kom hem därifrån så tror jag att jag kollade på tv. Kommer inte riktigt ihåg, då börjar det bli illa. Om jag börjar glömma bort vad jag gjorde igår.
Iaf runt klockan sex så kom Binno <3 Och vi åt våfflor med mamma, eric, danne och momo. Asgott! Efter det stack jag ut med Moa <3 en sväng. Vi gick en 30 minuters runda och snackade en massa. Satte oss vid torget med, och väntade på att robin skulle komma o möta upp mig. Han var nämligen hos Dennis. För en normal person skulle det ta högst 5 min att gå från Dennis till torget, men för lille robin tog det 20 minter. BRA! Seg som fan.. Men när vi lämnat av moisch så gick vi hem och satt oss o kollade på "du är vad du äter". Ett av mina älsklingsprogram. Sedan somnade vi till mimmi och reine i fjällen. Nice ;) haha

Vaknade runt klockan 9 idag. Hade lite sovmorgon för jag skulle jobba med Mia för första gången. Så jag var i Lejonkulan vid typ 10. Mia var asschysst. Eller jag har ju träffat henne innan. Men inte jobbat direkt med henne. Men det gick hur bra som helst. slutade med att jag jobbade i 3 1/2 timmar mer än jag och Lotta egenltigen hade tänkt. Men det är ju inget negativt, Lotta blev jätteglad när jag sa det.
Jag kom hem klockan två, åt mat och gick ned till momo. Vi satt och kollade på Tyra Banks show opch Top model. Sen stack jag upp och kollade på sex and the city.
Efter det blev det till att åka till stallet och rida lilla pållen. Red dressyr i 40 minuter. Det gick jättebra!
När jag kom hem så satte jag igång och tränade med Shaun T igen. Tränade samma program som i tisdags. Skitjobbigt, men kul :)
Och nu sitter jag här och glor. Ska fixa lite kvällsmat, sedan blir det till att pallra sig upp och sova.

Imorgon ska jag jobba mellan9-15-16 ungefär. Sedan blir det stallet och på kvällen kommer förhoppningsvis Hanna <3 :) Wiiie! Finally. Lovelovelove!

ne fan nu ska jag dra! Men vi hörs töntar!

Tisdag 24/3

Tjo! Idag har det inte hänt så mycket, men det hände en sak som kunde gått  riktigt illa. Eller, ja ganska illa.

dagen började med att jag jobbade mellan 10-12 ungefär. Sedan skulle jag ridit med det blev inte så, för jag blev inställd på att inte orka göra det när Moa kom. TACK MOA!! ;) haha. Iaf när Moa och jag var i sadelkammaren så fattades det en kisseunge, så jag letade efter honom. Då kom han och gick utanför sadelkammaren och jag tog upp honom. Då satte han klorna i ansiktet på mig!! Så jag har 4 hål i ansiktet nu. Ett på näsen och tre på kinden. GJorde inte så ont som tur var, men fan vad det blödde. men jag tycker det ser ganska coolt ut ^^ hehe. Men det är ju jag det. Det jag blve lite irriterad på är att jag ska till frisören imorgon, så då måste man sitta och förklara varför man har 4 hål i ansiktet. Sedan ska jag jobba i affären i slutet av veckan, dvs kanske häften av alla kunder kommer fråga vad fan jag har i ansiktet, typ en sisådär 50 pers. Nice! Men då kan man ju prata om något annat än vädret iaf ^^. Det är ju kul!

Iaf när jag kom hem från stallet, så drack jag en kopp kaffe och sedan åt jag mat med momo. Efter det började jag städa mitt rum, som jag har skjutit upp i några dagar. Sedan blev det Tyra x 2 igen. Top model gick jag ner till momo o tittade. Eftersom hon också kollar på det. Min momo är cool ^^  Direkt efter blev det dags att fortsätta min städning, så jag dammsugade och tvättade av hyllorna och allt. Och sist efter det så tränade jag med Shaun T. och så nu sitter jag här och bloggar, och jag har en massa bränningar i mina muskler. Det ska bli skönt att gå och duscha nu i hett vatten.

Imorgon ser min dag ut såhär, troligen:

Åka till stallet och rida vid 9 på morgonen. Kommer bli krävande.
Jobba.
Antagligen behöva sticka tidigare för att klippa mig.
Åka och köpa grädde.
Eventuellt ut och gå med Moa <3 om vi orkar och om vädret tillåter.
Hämta Binno <3 på stationen om han åker tåg.
Ställa mig och laga våfflor, eftersom mamma inte hinner. Dvs det blir första gången i mitt liv jag gör våfflor, ska bli spännande.
Gosa med Binno och sova <3 :)
Det var nog allt. Om jag hinner så kanske jag tränar imorgon också :)

Skriver nog imorgon också. :)

Ha det ! / Tina

Denna tönten var det som kloade mig. Fast han är lite större nu :b

Måndag 23/3

Roliga nyheter! Men det berättar jag sen. Ska först berätta vad jag gjort idag.

Började med att jag jobbade mellan 9-12. cirka. Sedan red jag Mio. Han gick ganska bra. Har dressyrsadeln nu och det går mycket bättre än hoppsadeln. Men imorgon får jag byta igen för jag hade tänkt att hoppa lite. Har inte hoppat på jättelänge, har bara haft dressyr i huvudet nu på sistone. Älskar ju att hoppa, så det ska bli lite spännande imorgon :)
När jag kom hem hade momo precis gjort mat. Skitgott med risotto! Sedan satte jag på tv:n och kollade på tyra banks x 2. Först tyra banks show och sedan top model. Efter det så tränade jag lite med den nya skivan från Hip hop abs. Det var roligare än den första, fast 6 min kortare. Men på samma skiva finns det ett program på 40 minuter, men jag kollade på det, och det verkar skitjobbigt, så får se hur länge jag orkar. Ska testa det på onsdag eller kanske till och med imorgon.
Har vart ute och åkt lite med pappa och nu sitter jag här och  glor på harry potter :) Nice! hehe. Ska snart sova hade jag tänkt, är skittrött.

Imorgon blir det, jobba, rida, ut o gå, ev träna, städa, dammsuga :b Ha det!

Just det. Hehe glömde bort att säga nyheten ju. Binno och jag hade bestämt för en tid sen att vi skulle sticka bort någonstans någon helg. Vi bestämde oss för Gbg. Så idag har älskling ringt noch beställt rum på Scandic europa :) Wiie! Ska bli asbäst. Äta gott, sova, slappa, shoppa,  SHOCK <3, gå på liseberg och massa mys :) I love it!

NATTI! / Tina

Söndag 22/3

Tjo! Idag är det söndag och vädret har sugit idag. Igår var det jättefint ju!

Aja, börjar med vad jag gjorde saker i fredags:

Jobbade mellan 9-15. Fixade lite saker hemma och kollade på tv. Sedan stack jag till stallet. Longerade minocki över lite hinder, för han har lite skräck för dom nya bommarna :(
När jag kom hem från stallet, så duschade jag och fixade lite. Sedan stack jag till moa :) <3 Spelade en massa guitar hero. Haha på vanliga kontrollen, för Moa har bara en gitarr. Men det gick bra och efter ett tag började man kunna kontrollera kontrollen, hehe kul det lät. Men så var det ^^ Puss på Moa <3

Igår vaknade jag ganska sent. Var trött, för jag kom hem ganska sent på fredagen. Slappade in på dagen och sedan gick mamma och jag ut och gick. Jättefint väder var det ju, och hur skönt som helst att gå ut. :) När vi kom hem så städade jag lite och sedan stack jag till stallet. Var jätteskönt att rida på kvällen och dessutom så gick det skitbra när jag red också. Sedan när jag kom hem så slappade jag med mamma o pappa framför tv:n.

Idag har jag varit ganska lat. har kollat på en massa filmer och bara legat i sängen. Vid 5 så åkte jag o hämtade Moa och vi stack till stallet. jag red och det gick ganska bra idag också, lite sämre än igår, men det kan ju inte gå lika bra jämt.
Efter stallet så tränade jag lite, elller det var typ nyss. Smart som jag är.. inte, så drack jag och åt en banan precis innan jag skulle träna HipHop abs. De var ingen bra idée. Jag fick kväljningar och ont i magen, så jag kunde bara träna 5 minuter typ, av det 30 minuters långa programet. Fan på mig! Men imorgon ska jag träna hela :)


Ne nu börjar snart Beck, som vi alla ska kolla på :)

Ha det bra!

Miss you Binno <3

Det är så kul..

en är så jevla långt bort, men ändå så nära mig

den andre är nån mil bort, och jättelångt ifrån mig

'skillnaden mellan er två är:

den ena ställer upp 24/7, vilket jag behöver, ringer även när han är 1000 jevla mil bort

den andra ställer också upp, men inte när det väl alltid behövs, även att han är närmst


jag vet iaf vem jag ska ringa till när jag mår dåligt, skiter i att det kostar mer än vad jag tjänar i månaden, det är iaf värt det.

med den andre är det inte värt det, bara tomt prat och ingen förståelse.


jag har inte sagt ngt annat än att det är jevligt svårt att vara ihop med mig. men tydligen hindrar inte det någon alls. då är det inte alltid mitt fel jämt.

Onsdag 18/3

Tja!

Idag har det hänt lite mer. Började jobba klockan tio :) Äntligen jobba igen! Red Mio en stund idag med. Han var inte alls bra, helt stel i hela kroppen. Måste fixa dressyrsadeln. Kan knappt rida dressyr i hoppsadeln längre.
När jag kom hem från stallet så kollade jag lite på tv, sedan gick mamma och jag ut med Chivas :) Gick nere vid udden. Det var mys.
Tränade hiphop abs när jag kom hem. Och fy fan, det var skitjobbigt. Blev så trött när vi gick ut.

Sedan va jag med pappa i nässjö en stund typ nyss.

Nu ska jag kolla på lite top model, och sova.

Imorgon ska jag göra en massa:
Jag jobbar mellan 9-14 el 15 nån gång.
Ut och gå med Moa :)
Städa rummet, dammsuga och en massa
Antagligen hämta robin på stationen och köpa hårfärg
Hem o färga robins hår
Åka till stallet och longera eller rida. Blir nog att longera för dte blir runt nio-snåret antagligen.

Det var en massa.

Just det, momo va i ullared idag med min kusin och moster. on köpte hem mörk choklad åt mig :) Gottigt! Ska nog smaka lite innan jag lägger mig.

Natti natti sen!

<3 / tina


Tisdag tisdag - 17/3

Hej tisdag!

Idag har jag inte gjort ett skit. Jag har inte jobbat idag, och inte igår heller pga att jag inte mått så bra... Har inte kunnat träna eller rida heller. Behöver röra på mig, VERKLIGEN!

Luggit och kollat på tv hela dagen, med momo :) Gjorde det igår med. Det är mys! Men imorgon ska jag äntligen jobba. Och rida också :)

Söndag

Hellu!
Tiden går som sagt väldigt snabbt, och imorgon börjar ännu en vecka.

Kan ju börja med och berätta vad jag gjort i helgen:

Har lekt med Binno hela helgen :) <3 Mys på honom!
Jobbade igår. 12-15 Det var kul. Binno låg hemma och kollade på tv och sov medan jag jobbade.
Kollat på melodifestivalen. Och jevlar vilken tur att inte Caroline of Ugglas vann. Jag tycker verkligen att låten är det värsta jag hört i mitt liv. Visst att den kanske är orginell och så vidare. Men fan.. usch!

Det var nog allt jag gjort i helgen. Inte så mycket. Men det fick bli en slapphelg! Nästa helg ska jag förhoppningsvis vara med Moa :)

Just det, förövrigt så hatar jag mig själv nu. Jag ska tydligen bara ha motgångar. :(

Aja, men min robin är bäst, och mina kompisar. Love på er!


Ne nu börjar beck :) Tjo!

Onsdag 11/3

Hej! hann sitta här en stund innan jag sticker till jobbet. Vaknade tidigt av att mamma och danne skrek som in i helvete nere. Blir så förbannad på sånt. Om det är folk som sover i huset så kan man fan inte göra så. Tycker inte jag iaf...

Aja, nu ska jag klä på mig lite. Kanske slutar tidigare om jag kommer tidigare. :) Skriver mer ikväll!

Tisdag tisdag - 10/3

Haha kom på att det inte va den tionde igår. Men jag tror att jag skrev efter 00.00 och då stod det att det var den tionde.

Aja, men kolla. Jag skriver idag med :) Duktig jag är.

Iaf idag jobbade jag mellan tio och ett. Skulle ridit i ridhuset idag med, men det blev upptaget, så det blir att rida imorgon istället. Blir dressyr då. På fredag hoppas jag att Moa och kan rida ut. Om det är bra väder då. hoppas :)
 
Jag har nyss tränat också. Hip hop abs! Skitkul är det. Har bara första skivan än så länge. Men brorsan håller på att ladda hem de andra skivorna. Tror det var fyra stycken.

Ne nu måste jag städa, skulle gjort det igår.. Men det blev aldrig av.. :b

Ha det!

Måndag måndag - 10/3

Okej, nu får jag skärpa mig. Skriver ju knappt någonting här längre. Orkar helt enkelt inte!

I fredags jobbade jag i nio timmar. Så jag fick vara ledig idag.

Så idag har jag:

Vaknade sent. Runt klockan elva tror jag. Åkte direkt till stallet efter frukosten. Moa och jag red ut. :) Var ute en ganska lång stund, för klockan var mer än vi trodde när vi kom hem. Efter stallet åkte vi till skogen med Xenne :) Och efter det, till granngården. Jag köpte broddar och en grimma. Grimman kostade bara tio spänn! Jättefin var den. Ljusblå.

Sedan på eftermiddagen kom Robin :) Vi gick ut och gick. Skönt! Fast det var skitsegt. Eller jag var skitseg, och han klagade över stenar i skorna hela vägen. :b dvs hela 45 minuter. ^^
Sen körde jag honom till sjukhuset och han tog bussen hem <3

Nu sitter jag och kollar på Top Model. Ska städa lite snart och sedan blir det att sova. Börjar vid tio imorgon.

Natti!

Onsdagen den fjärde mars

Ja!! Jag vet.. Jag vet uppenbarligen inte vad uppdatera betyder. Men ska försöka, en gång till.

Har jobbat hela veckan. Imorgon blir det att jobba affär :) Love it! Det är roligt!

Idag höll jag på att försova mig. Glömde ställa klockan igår kväll. Ställar alltid klockan på kvällen, vid kvart i nio. Vaknade själv idag, vid klockan fem över nio. coolt ^^ Så jag blev aldrig försenad, där hade jag tur.
Jobbade egentligen 10-13 men vi blev klara klockan 12. Så jag tog Mio och red en sväng i ridhuset. Var lite cp i magen. så jag red bara i 20 minuter.

Nehe nu orkar jag inte skria mer :b Men ska träna nu, sedan blir det att plocka fram kläder tills imorgon, duscha och kolla på secret window :)

Kanske, kanske skriver imorgon ;)


RSS 2.0