Idiot!

Tjabba alla! Idag har jag varit ledig. Var ute i stallet och hoppade. Han var hur duktig som helst! Wiie! Sedan har jag varit på stan en sväng och handlade med Binno. Fan vad mat är dyrt! Haha.
Just det har batterier till kameran nu och massa nya bilder. Men va fan! Nu har jag ingen överföringssladd. Jevla skit!  Det är så typiskt mig. Aja, ska försöka åka hem och leta efter någon sen.
Imorgon åker jag på säljkursen i stockholm. Ska bli riktigt kul!
Nehe nu har jag en del att göra innan jag ska sova. Blir hämtad 5:45 imorgon. Tidigt eller? Haha. Men jag fick sova i bilen :)
Puss på er!

Onsdag

Sitter just nu och slappar, väntar på att klockan ska bli två så jag kan äta lunch. Efter det drar jag till stallet, får passa på när det ännu är ljust ute.
Har vart ute på min powerwalk med. Och jag säger det, det var svinkallt. Det blåste något enormt, trodde seriöst att jag skulle blåsa bort. Usch! Kanske blåser bort med hästen på banan sen. La in ett litet träningspass direkt efter med. Känner redan nu hur det bränner i benen. Gött!
Ikväll ska Binno och jag kolla på någon film med. Vet inte vilken än. Skräckis blir det väl antagligen. Den enda jag kollar på typ.
Mat nu :)
Just det jag beställde lite saker från H&M som kom förra veckan. Detta blev det:
inte mkt men ändå-.






Tisdag

Idag är jag ledig, jobbade igår. Ska städa, träna, ut och gå, diska. Gå till momo en sväng, kan jag ju iofs sätta ihop med min powerwalk. Går nog runt ränneslätt och avslutar rundan hos momo.
Men först blir det stallet. Åker ut med Moa v wiie. Ska bara mocka för han ska förhoppningsvis vara nyskodd idag!
Han har inte stått någon dag sen tävlingen. Så han förtjänar en vilodag. Men inte jag! Så därför ska jag träna en stund idag med.
Städa med ja, usch. Min akläder ligger överallt som vanligt. MEN jag skyller på för lite garderober och att jag jobbar i en klädaffär. Behöver verkligen en walk-in-closet.
Ska börja med städningen lite innan Moa kommer.
Pussen
gamla tävlingsbilder. Söt han är och ung ;) haha kolla robin med.

Söndag

Tjabba! Nu är det söndag och robin och jag har nyss ätit frukost. Lite sena, jag vet. Eller okej vi åt för en timma sedan typ. Vart och köpte nybakade frallor på ica. Gött!
Nu ska jag snart städa undan lite. Mina kläder ligger lite överallt.  Just det, min mobil ligger hemma hos mamma och pappa. Så om någon försöker få tag på mig så är lite svårt just nu. Men ska dra dit om ett tag, kanske ska äta där med. Eventuellt, för mamma visste inte om maten skulle räcka. ALLA ska ju tydligen äta där idag. Aja..
Ska kolla om dom har några batterier jag kan försöka fjäska åt mig, så ni kan se några nya bilder.
Pussen

Tävling!

Tävlingen idag gick kanonbra! Är hur nöjd som helst. Gick nolla i både 70 och 90. 90 gick bäst, kom rätt på alla hinderna. Jätttedukitg var han!
Annars har jag inte gjort sådär jättemycket idag. Kollat på the city maraton på mtv. Älskar det programmet. Whitney Port är min stilikon.
Vid sju ska jag se du är vad du äter - reprisen från i torsdags. Missade den! oh no! Tur att det finns repriser. tyvärr sitter jag med värsta godispåsen här. Lite motsägeslefullt att titta på det programmet då. Aja, sorry Anna.
Efter programmet sticker jag till mamma en sväng. Hon sitter ensam hemma för pappa jobbar. Hon ville ha lite sällskap. Robin ska kolla på hockey ikväll, suck, men han kommer och möter upp mig där senare och sen sticker vi hem. Förhoppningsvis blir den en bra film att kolla på. The craziest låter bra. Blir nog den.
Puss på er!
Har fortfarande ingen kamera, eller rättare sagt batterier!

Onsdag

Tjabba! Är hemma på lunch nu och ska snart sticka tillbaka till jobbet. Min rygg har blivit mycket bättre så idag har jag tänkt att rida en stund. Skritta och trava lite. Måste hoppa till helgen eftersom jag ska tävla nästa. Stressad? Ja. Ska ju hoppa 90 cm med. Just nu ligger vi och hoppar 110cm. Men inte på bana, utan enstaka hinder. Måste komma upp i 100cm på bana iaf så hinderna inte ser så höga ut på 90cm klassen. När man hoppar 70 cm först och sedan 90cm, då ser hinderna helt plötsligt jättehöga ut.
Oj nu blev klockan mycket. Måste dra.
Men jag ska hämta min kamera hemma så ni kan få se lite bilder och sådant också.
Puss på er!

Söndag

Hej! Igår var jag i stallet och hoppade. På ett tarvhinder kom han knasigt och jag hade tänkt att ta höger medans han ville ta vänster efter hindret. KUL! Så han knäckte till ryggen på mig. Jag hoppade vidare och hoppade bana i ett bra tag till. Vilket till slut resulterade till  att jag nu sitter här med ryggskott! Gud vad kul inte... Har så förbannat ont och kan knappt göra någonting. Men jag har haft det så många gånger innan, så jag vet att det går över. Det är ju bara det att jag ska tävla den 22 oktober och jag vill att han ska vara ordentligt igång, vilket han är nu. Men jag är rädd löver att jag inte kan rida så mycket den här veckan. Men jag ska försöka göra så gott jag kan. :)
Nu ska vi snart hem till mamma och pappa och äta middag. Gött att man fortfarande kan göra det.
Puss

Tjabba!

Nu är jag så gott som inflyttad. Är lite stökigt fortfarande här hos binno men jag har jobbat hela veckan så jag har inte hunit fixa iordning någonting. Så det får vara såhär till helgen för då är jag ledig. Wiihuu!
Usch det känns som om jag aldirg hinner och blogga. Har så fullt upp jämt. Ridningen och allt. Som förövrigt går hur bra som helst. Nästa tävling är om några veckor. Ska bli jättekul!
Nehe nu ska jag fixa kläder tills imon och sen titta på tv.
Höres! Puss

Flytt

Imorgon flyttar jag. Jag har typ inte så jättemycket saker. Sängen, byrån och hyllan blir kvar. Så det är typ bara alla mina kläder. Ska börja packa lite nu ikväll. Men alltså, jag har ju hur mycket kläder som helst. Det är något man inte ser förrän man samlar allt tillsammans. Har kläder för hela livet ut nästan. Och ändån handlar jag kläder varje månad. Kanske blir så när man jobbar i klädaffär kanske. haha.
Nehe om man kanske skulle börja lite smått då. :)
Puss
(gammal bild)

RSS 2.0