Fredag

Hellu bloggen! Nu sitter jag och glor på idol eftersnack. Väntar på att filmen ska börja from dusk till dawn. Älskade den filmen när jag var liten. Konstigt nog! Det är ju en skräckfilm.
Idag jobbade jag bara på lejonkulan. Slog ju i benet som fan när jag red igårkväll. Så jag haltade lite på förmiddagen. Men nu är det mycket bättre. Erika var här innan med. :) Mellan 18-21.30 Mys! v
Efter det kom robin, men nu har vi bråkat så han är någon annanstans. Don't no where, but I don't care.

Aja, nu ska jag som sagt snart kolla på filmen och sedan sova. Ska jobba imorgon!
Natti på er!

Gårdagens outfit:
tröja - gt
leggings - gt
bälte - lindex



Welcome to my closet


Tröja - Gina tricot 149:-
Leggings - Gina tricot 149:-




Aj aj...

Snyft! Jag var ute och red innan. Han bråkade nästan hela tiden. Iaf så blev han så arg att han sparkade rakt mot ridhusväggen, jag styrde ifrån och då gick han in i väggen. Mitt ben var lite i vägen. Fick en rejäl smäll på vaden och smalbenet. Så jag haltade till stallet, tur som det var så hade jag ridit i 40 minuter redan. Han fick sin motion iaf. Jag var tvungen att dra ner dragkedjan, för mitt ben hade svullnat så mycket. Nu är jag hemma iaf, och vi har tittat på benet. Det är en massa blåmärket och svullet. Kommer nog bli ännu värre imorgon. Om jag haltar lika mycket imorgon som idag, så blir det nog inget veromoda, utan bara lejonbulan. Vill inte halta runt på veromoda där man hela tiden rör på sig. Men vi får se :)
Blir ingen träning nu skulle jag inte tro. Kanske några situps men inte mer.
Imorgon kommer Erika en stund :) Tjoho!
v Sedan kommer Binno. På lördag vet jag att jag ska jobba en stund. Det tycker vi om! Gillar faktiskt att jobba på lördagar. Ett syfte att gå upp på morgonen ;b
Nu ska jag ta något att äta, städa upp lite (om jag kan gå) och sedan sova.
Lägger upp bilder på mina senaste köp från vetlanda sen.
v / tina

Torsdag

Tjoho! dålig jag har blivit på att blogga. Men nu är jag igång igen. Har jobbat nu och kom typ nyss hem. Veromoda 10-12.30, Lejonbulan 12.30-15.45, Veromoda 15.45-17.15, Lejonbulan 17.15-18. Mycket fram och tillbaka idag...
Hade tänkt att gå ut och gå ikväll, men det är ju svinkallt ute. Så jag sticker och rider istället. Sedan ska jag träna en stund när jag kommer hem. Men jag skriver senare. I promise :)

Gårdagens:
tröja hm
byxor veromoda
sjal present från ida
bälte lindex

Sleep tight

Så nu är filmen snart slut. Vet inte ifall jag ska börja titta på filmen efter. Nightwatch hette den. Kanske ska sova tidigt ikväll istället. Måste nämligen upp och duscha imorgon bitti, orkade inte göra det nu ikväll.  Blir en del saker jag måste hinna med imorgon, blir en stressig dag.

Onsdag;
Duscha
Laga lunch
Jobba 9.30-18
Powerwalking
Städa rummet
Longera Mio
BINNO <3

Men för att slå ihop två flugor i en smäll ska jag försöka få med Robin ut och gå. Usch jag gäspar nu, är nog dags att lägga sig ned och släcka i taket. Ska sova med min Bäbis, min snöleopard som jag fick av Robin när vi var på kolmården för två år sedan ;b

Puss och natti natt
v / tina



Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren..

Mohaha! Sitter och tittar på den filmen nu. Är ju skräckvecka på tv400 nu. Wiie! Älskar skräckisar. Precis nu innan filmen började så tränade jag en stund. Lite blandade övningar. Skitjobbigt!  Och innan det var jag och red. Han var ganska duktig idag. Tränade på öppna, och skänkelvikning i galopp. Lite seg var han. Så fick hålla om ganska hårt, har träningsvärk i låren nu.
Just det, jag gick tillbaka till lejonbulan och jobbade. Åkte tillbaka dit vid halv fyra och jobbade till sex.
Nu ringde robin, ska snacka med honom en stund. Kanske skriver mer sedan.
v / tina

Welcome to my closet


Linne - Veromoda 159,95:-
Strumpor - Veromoda
79:-





Tisdag

Hellu! Nu sitter jag hemma och glor. Var tvungen att gå hem från jobbet innan bara för att jag inte mådde bra. Jag hatar när sånt här stör mina rutiner. Hade både tänk att rida och ut och gå idag. Fan!
Iaf igår så var jag i Vetlanda och anledningen till att jag inte skrev igår var att datorn var nere, och jag såg inte det förrän jag kom hem från stallet vid tio. Mamma låg och sova och ville inte in och sno datorn då. Men iaf, i Vetlanda hittade jag det skulle ha. Latexleggings och en tunika. Visar imorgon :) Orkar inte nu!    Väl inte på Gina tricot, så träffade jag Evelina Andersson. Vi var jättebra kompisar i ettan på gymnasiet. Vi bestämde att vi skulle träffas någon dag inom snar framtid. Me like :)
Nehe, nu ska jag vila mig lite, ska se hur jag mår senare. Vill verkligen tillbaka och jobba!
Puss hej v

Måndag

Hellu alla! Nu står jag i Lejonbulan och jobbar. Kom hit runt halv tio, lämnade lite saker, och sedan åkte jag direkt till stallet med ett täcke till Mio. Han var jätteivrig och ville komma ut. Så när jag satt på täcket och släppte ut honom i hagen, så fick han flipp och drog iväg. Han var överlycklig över att komma ut..
Iaf nu så står jag här igen och jobbar lite. Ska jobba fram till klockan halv fem, åka hem och byta bil, och efter det drar robin och jag till vetlanda. Ska köpa lackleggings och sedan en bastunika som gått på reklam på tv. Wiie! Fan jag får sluta shoppa allstå. Men jag hoppar tunikan på veromoda. Känner inte för den till 100%. Så jag väntar med den ett tag.
Ska fortsätta och jobba och läsa nu. Det är nämligen inte så jättemycket folk här idag.
PUSS HEJ SÅ LÄNGE :)

Last day of the week

Tja! Första inlägget idag skriver jag vid halv tolv. Kan inte säga att jag gjort så mycket idag heller. Dagen började med att vi alla åt frukost. Plus mammas och pappas kompisar som sov över. Sedan spenderade robin och jag en tid i sängen och kollade på Biggest Loser. Följer det, så måste se! Kommer inte ihåg ifall vi gjorde detta innan eller efter biggest loser men vi åkte iaf till stallet för vi skulle raka mio. När vi hämtade honom i hagen var han dyblöt. Visste ju att han skulle vara blöt på halsen, men inte kroppen. Bara det att det hade regnat igenom täcket. Så jag fick lägga på filt på hans hals som var värst drabbad, sedan fick han stå inne och vi åkte hem. La oss i sängen och latade oss. Sedan åkte vi ut igen när han torkat. När jag hade börjat raka och kommit en bit, typ en tiondel, så började rakmaskinen att lägga av. Lotta var inte hemma och jag fick inte tag på henne på mobilen heller, snyft. Så det blev bara att åka hem för mig och robin. Robin åkte hem till hult och jag städade upp i mitt rum lite. Då ringde Lotta och frågade vad jag ville typ. Berättade och hon sa att hon skulle hjälpa till att titta på den. Åkte ut med pappa vid halv nio och fortsatte raka pållen. Rakmaskinen funkade iaf som den skulle då. Vid tio åkte pappa och jag hem och hästen är rakad och fin. Tjoho! Slipper man tänka på det ett tag. Det enda problemet var att han inte hade nåt täcke att ha på sig. Så imorgon innan jag börjar jobba ska jag sticka ut med ett annat täcke till honom.
Oj vad mycket klockan blev. Måste sova nu :)
Puss och Gonatt v

Jag just nu

Hopp nu sitter jag här igen. Min kisse ligger här på golvet. Supertrött! Precis som jag är. Ska sova snart. Måste bara ner och tvätta av mig sminket och bara det låter jättejobbigt just nu. Vill bara däcka i sängen..
Här kommer bild på mig och en på katten som är tagna just nu. eller okej, några minuter sedan.
Natti på er alla från oss! Skriver ju mer imorgon såklart :)
v / tina o kissen




Lördagskväll

Jaha! Här sitter jag i min ensamhet och glor på körslaget. Innan sju så kom ett par kompisar till mamma och pappa från Norrköping, och stigge och elisabeth kom också. Så vi har ätit middag och nu sitter jag och väntar på efterrätten. Vet inte vad det blir, ska bli spännande att se. Då kanske ni undrar vart robin är då? eftersom jag sitter i min ensamhet. Jag körde honom innan sju till en jobbarkompis till honom. Så han ska väl vara där hela kvällen och in på natten antar jag. Men han bodde inte så långt bort, så robin kan gå hem sedan. Skönt att slippa hämta mitt i natten liksom.
Men iaf idag har jag ridit, och det är det enda jag gjort. Imorgon hade jag tänkt att klippa Mio. Binno ska hjälpa mig och jag befarar det värsta.. Han är ju inte så jättesnäll att klippa. Men vi får se.
Hade tänkt att slänga in bilder på sakerna jag köpte i jönköping i onsdags. Jag skriver lite mer senare, skulle jag tro iaf. Om jag inte hittar något väldigt kul att göra!


tubhalsduk - hm bara 49.50:-


linne - bikbok rea 99.50 :-
den är väldigt urringad, men ger en snygg klyfta typ.. ja ni fattar :)

pärlörhängen - ur&penn 25:-

Hallå eller

Tjena! Sitter och slappar vid tv:n och datorn. Fick sluta lite tidigare idag. Lotta är så snäll! Shoppade lite på Veromoda efter jag slutat. Kom hem med spetslinnet och strumporna. Vet inte riktigt ur jag ska göra med tunikan än. Fia ska lägga undan den till på måndag så ska jag testa igen då. Men jag tar kort och visar det imorgon. Har bara kort på två saker från Ullared. Tröjan med Betty boop och ett par vantar. Annars ar det inte hänt så mycket idag, jobb både på veromoda oc Lejonkulan. Rida och powerwalking blir det nog inte av. Ska mysa med Binno istället som kommer snart förrsten, eller ja om en och en halv timma. Oj! Måste nog städa nu då. Kissen har jag ju börjat ligga i min säng nu och jag har typ bara svarta lakan. Kan ju bara tänka er hur det ser ut, när han är ljus också.. Med andra ord så måste jag byta lakan idag.
Hörs senare :)
Puss / tina

betty tröja :)

lovikavantar


It's torsdag

Tja!
Nu har jag inte varit så duktig. Har ju knappt bloggat något. Men jag har haft ganska fullt upp.
Idag har det varit en bra dag tycker jag, bara i allmänhet liksom. Jobbade på veromoda mellan 10-12.30. Det var inte så bra. Som jag skrev igår så ska jag köpa ett spetslinne och ett par strumpor. MEN! Idag när jag kom in så såg jag något direkt på väggen. En skjorttunika som ropade kom och köp mig. Fan också! Det är farligt att jobba i en klädaffär. Så nu måste jag köpa den också. allt går på 500 spänn. Frågade mamma vad hon tyckte att jag skulle göra. Hon tyckte att jag skulle köpa det. (antagligen för att hon tyckte att allt var snyggt). Dte låter inte som mamma. Men men. Ska testa sakerna imorgon igen och sedan bestämma mig. Känns lite sådär med tanke på att vi var i Ullared och jag handlade för 800 spänn. Sedan nu igår i jönköping och handlade för 200. Shopaholic som sagt.
Efter veromoda så blev det lejonkulan fram till sex. Direkt hem, åt lite, åkte till stallet och red på banan i en halvtimma. Han var ganska duktig men ändån väldigt jobbig och busig. Skulle egentligen tränat nu när jag kom hem, men det blev lyxfällan istället.
Nu ska jag iaf städa upp lite, göra lite kvällsmat och sova. Men jag skriver nog från Lejonkulan imorgon.
Ska sova med min kisse inatt. Han ligger här jämte mig och vi ska gosa nu.
Puss hej
v / tina



Onsdag

Tja! Nu har jag kommit hem från jönköping. Var med mamma o momo på ryhov. Men det var inte den anledningen som jag trodde vi var där för, utan en helt annan.  Iaf så kom min kusin med, och vi gick alla på A6 oc Ikea. Jag skulle kolla på en del saker men kom inte riktigt hem med dom sakerna. Jag kom hem med en tubhalsduk, ett linne och ett par örhängen. Kankse visar senare ikväll. Jag börjar känna mig som en shopaholic. Tjoho! Kul eller inte. Imorgon ska jag nämligen köpa ett spetslinne och ett par strumpor på Veromoda. Men sedan får det vara nog till julafton. För då måste man ju köpa julklappar och innan det present till Binno och erika :) Spara, spara pengar typ.
Snart kommer Binno. Ska åka till stallet då och jag måste rida idag. Tänkte städa upp lite nu innan han kommer. Skriver mer ikväll sen, om inte internet cpar som det gjorde igårkväll.

v / tina


Duktigt!

Tja! Nu har jag nyss kommit hem från min 3o minutersrunda. Hade skitont i magen hela tiden, och fortfarande. Buhu! Har magknip och det är verkligen inte skönt. Ska snart sticka till stallet eftersom Lotta skrivit upp mig i ridhuset. Men får se ifall jag kan rida. Synd om mig.. lite. När jag kommer hem ska jag städa och blogga lite mer såklart! Kan kanske visa lite saker jag köpte i Ullared med.

dagens:
linne - jc
linne - hm
byxor - cheap monday
sjal - hm
bälte - lindex
Ser ute off ut i ansiktet, men var så jevla trött i morse. Kan man skylla på det? ;)


Tisdag

Står i lejonbulan och hänger nu. Det är så dött här på tisdagar. Helt sjukt! Så becca och jag somnar typ hela tiden. Men nu är det bara två timmar kvar. Direkt när jag kommer hem ska jag ut och gå. Ska gå den rundan jag gick igår. Good! Seadn ska Lotta skriva upp mig i ridhuset mellan åtta och halv nio. Så idag blir det till att stressa, igen. Fick göra det igår med, som en idiot. Men imorgon är jag ledig för då ska jag följa med momo till ryhov i jönköping. Hon ska bara på en koll, eftersom hon är cancersurviver. Var ju ganska många år sedan nu, men varje år så gör hon en koll som alla andra. Det är verkligen jättebra!
Så nu ska jag slöa lite till. Sitter egentligen och skriver av recept från Hemmets journal, massa chokladbak recept!

Hej så länge!
v / tina


Grannfejden

Tja! Nu har jag vart ute och gått, ridit och hunnit komma hem. Sitter och tittar på slutet av grannfejden på trean nu. Har alltid följt det programmet och nu är det säsongsbörjan. Tjoho! Dte är så kul att se så gamla människor bråka, som i dagens program. Jaja, jag vet hur hemskt det låter.. Men det är faktiskt lite kul. Dte är ju kul i slutet med när allt löser sig. I like happy people :)
Nehe nu ska jag fixa planering för veckan här på datorn. Ska ner och fixa något att äta med och efter det sova. Ska nämligen försöka komma upp tidigt och gå ut och gå innan frukost så slipper jag stressa när jag kommer hem från jobbet.
v / tina


Dagens..

Wiie nu har jag kommit hem, skriver lite snabbt här bara, sedan ska jag sticka ut och gå.. i mörkret.. Usch! Blir så surt, för nu när det är mörkt så kan jag inte gå den där bra rundan jag hittade. Det är mörkt och sedan inns dte inga lampor där. Så jag får helt enkelt gå lite i stan då. Kul, verkligen inte!

dagens:
tröja - fick av robin i ullared
bälte - lindex
byxor - love cheap monday love



I'm not dead

Tja alla! I helgen har jag haft det bloggfritt.. Hehe, nedå. Men jag har inte orkat alls. I fredags fick jag sluta tidigare och jag red också sedan på kvällen. Dock var Mio jättekonstig.  Han är alltid lite cp i ridhuset för han tror inte att han kan pissa där. Eller! Så är han så smart att han vet att han kommer undan arbete när han gör så. Hmm, får nog gå in lite mer på det i tankarna.
I lördags var ju binno, mamma, emelie och jag i ullared. Vi fick stå i kö i en och en halv timma för att komma in. Inte så jättekul, men det gick ganska snabbt. Binno och jag var nämligen runt i affärerna runt om. I en porrbutik med.. Det var lite kul. Förnär vi kom in så låg åldern på 40+. Vi var dom yngsta som var där inne. Kändes lite sådär. Iaf så köpte jag knappt någonting, men ändån gick det på 788 spänn. Köpte ett regntäcke till Mio och det kostade 399. Så det var därför det blev så mycket. Annars hade jag kommit därifrån under 500lappen. Aja, men han behövde ett iaf, typ. Det var svart fast med lila och rosa mönster. Han får väl bli mobbad då.
Usch när vi åkte hem från ullared så åkte vi precis förbi en bilolycka med en älg. Usch! Vi kom typ 10 minuter efter att det hade hänt. 1 meter ifrån våran bil låg en död fjolårskalv. Jättehemskt var det. Och vindrutan på bilen var helt inplattad. Stackarna!
Vi kom hem runt klockan tio på kvällen. Somnade direkt när vi kom hem så det blev inget lördagsmys. Buhu!
Igår var det bara en lugn dag. Så finns inte mycket mer att skriva om igår då.

Just det! Vi har fått våran nya bil nu. En likadan som innan fast yngre och en fyrhjulsdriven, plus att den är silvrig. Den andra var gråmetallic.

Nehe nu ska jag jobba lite till. Står ju i lejonkulan som vanligt.
Skriver mer ikväll när jag kommer hem.
Puss hej
v


Rida snart

Men tja eller!
Sitter och slappar framför tv:n nu. Jobbade på veromoda mellan 10-12.30 och lejonkulan 12.30-16. Fick egentligen sluta vid tre för Lotta men jag var kvar en timma till iaf. Idag regnar det som in i.. Jättesurt! Men jag hade tänkt att sticka till stallet snart och rida. Han har stått i två dagar nu, så jag börjar få lite dåligt samvete. Fast jag får nog rida i ridhuset för ute tänker jag inte rida. Robin kommer efter sju ikväll med så jag måste nog sticka ut snart om jag ska hinna hem innan han kommer.
Just det! Pappa kommer hem med en ny bil idag. Känns som om  vi hämtade våran andra nyss. Men det var typ två år sen, men det känns inte som det. Men iaf så är det en likadan audi som vi hade innan, fast i silver istället för grå, plus att det ska vara dragkrok och fyrhjulsdrift. dvs audi quattro. Tjoho! Nu kan jag köra transporten med en lite snyggare bil.

Nehe, om man kanske skulle byta om och äta ngt då. Skriver kanske mer ikväll.
Hej så länge :)

v / tina

dagens:
leggings - gt
tunika - veromoda
kofta - veromoda
bälte - lindex
sjalar - wacken och hm



Nya tröjan :)

Här är min nya tröja. Från Veromoda såklart. 159.95:- för kunder. Den är lång så att man kan ha den bara över leggings med. Det har jag och det blir jättesnyggt, speciellt med ett skärp. Finns i färgerna, offwhite (som min), dimrosa, beige och mörkblå. KÖP!

svart tryck fram

knappar bak i ryggen



Fredag

Hej! Sry attjag inte harskrivit med har inte alls haft lust. Har ju inte ens visat tröjan jag köpte, men visar nog den imorgon, ska ändå ha på mig den då. Snart ska jag gå och jobba, 10-12.30 på veromoda och sedan resten på lejonkulan. JObbade lite extra på veromoda igår med, mellan 14-15.30. För dom varbara två i affären då.
Nehe nu ska jag sminka mig och tänka ut vad jag ska ha på mig.
Puss hej

Tjubidu

Tja! Jobbar jobbar och jobbar gör jag nu. Har jobbat med Becca hela dagen nu, men snart så kommer Lotta och byter av med henne. Becca ska nämligen åka och träna i ekenässjön. Jag var och köpte den tröjan jag snackade om innan. På Veromoda.. Pratade lite med Fia där för hon jobbade idag. Ska jobba med henne imorgon och på fredag. Wiie! Hon var ledig förra torsdagen så jag fick inte jobba med henne då. Tiden går snabbare när jag jobbar med henne, känns det som iaf. Men jag lägger upp en bild på tröjan sedan. Jättefin är den :)
Ne, nu ska jag jobba lite. Hej så länge v


Kallt ju!

Hellu! Nu har jag gosat ner mig i sängen med datorn, mysigt. Har nyss varit och ridit så jag är väldigt frusen. Red ute på banan mitt i mörkret, ne då, hade ju lamporna tända, men runt omkring var det kolsvart. Svinkallt var det med. Men Mio frös nog inte eftersom han har vinterpäls redan, som förövrigt ryker till helgen hoppas jag.
Wiie har snackat med Hanna idag med. Först när jag jobbade och sedan tidigare ikväll. Snackade om Mysteriet på Greveholm, spelet. Hon saknade keywordet, fast jag hae inte det eftersom jag kan installera och spela mitt utan det. Vilket är väldigt konstigt.. Men men, jag klagar inte. Saknar Hanna jättemycket, och det skriver jag inte nu bara för att jag just fick reda på att hon läser min blogg tre ggr om dagen, inte alls därför. ^^ Hehe, ne men seriöst hon vet att jag gör det och att jag älskar henne. Så behöver inte skriva ut det egenligen. Bara hon vet om det så! vFörresten så struntade jag i att gå ut och gå idag. För det första blev det mörkt så snabbt, för det andra så har jag redan bestämt att binno och jag ska ut och gå när han kommer imorgon, och för det tredje så behövde mitt rum städas. Tyvärr så kom jag inte så långt med rummet. Hann städa upp 10 saker om inte mindre. Aja, hinner städa lite innan Binno kommer imorgon.
Ne shit nu måste jag sova. Ska upp lite tidigare imorgon och duscha.
Natti på er! Puss Tina

visst är mina långkallingar snygga? Egentligen är det ett par leggings från JC, haha! Sminklös är jag med, men det skiter jag i.



Mitt rum behöver lite mer underhållning än vad det fick idag. Fixar det imorgon :)


Tisdag Städa

Tja töntar! Nu har vi precis städat klart det sista. Eller okej inte precis just nu, det var någon timma sedan.. Duktiga vi är. Så nu har vi ingenting alls att göra, och det är hela två timmar kvar tills vi slutar. Men direkt när jag kommer hem så ska jag ut och gå. Wiie! Det är sol ute nu med så jag hoppas att den håller i sig i några timmar till så jag slipper gå i mörkret som jag gjorde igår. Lite scary ju! Sen ska jag rida lite med, hade jag tänkt iaf , för imogron blir det nog ingen ridning. Robin kommer då :)
Imorgon är en bra dag för då är det inte så långt kvar till helgen. ULLARED! Ska köpa hur mycket hästsaker som helst!
Ska läsa lite nu, men jag skiver igen senare.
Puss hejs


Måndag äntligen slut

Tjoho alla! Idag har jaghaft fullt upp hela dagen, så har inte kunnat blogga. Eller jo,kunde iofs blogga på jobbet, men då måste jag stå upp och skriva. Jobbigt typ. Men iaf så här har min dag sett ut:
Jobbade mellan 10-18. Direkt när jag kom hem så åt jag en frukt och gick ut och gick den rundan jag hittat. Blev nästan mörkt så jag ringde Binno när jag gick i skogen. Efter powerwalkingen så stekte jag ett ägg, och åkte till stallet. Red ute på banan, och det var svinkallt. Moa var i stallet och vi snackade :) Wiiie! Moabajs v
Nu sitter jag här och slappar lite, tänkte gå ner och göra lite te och finncrisp. Sen sova. Är ganska trött för jag sov inte så bra inatt.
Imorgon ser dagen i stort sett ut precis som idag. Stressa för att hinna med allt. Men det funkar för mig.. Det är det viktigaste! Måste få in en städning någon dag med.

Nehe, tvätta av sminket och göra lite kvällsmat nu då. Kanske skriver ett till inlägg senare, annars skriver jag imorgon.
Natti töntar
v / tina


binno och jag på kolmården 07

Söndag

Tja! Har varit lite dålig på att uppdatera. Sry! Men i fredags kom ju Binno. Mys! Igår hände inte alls mycket. Vi vilar upp oss till nästa helg, då blir det till att slösa pengar. Ullared ju! Däremot var vi duktiga att både ut och gå igår och idag. Har ju hittat en superrunda som är lagom att gå varje dag. 30 minuter tar den att gå. I powerwalkingtempo alltså. Wiie! Ska försöka att gå den varje dag, måste tömma tankarna nu verkligen! Jag behöver det.
Anders säger att jag skulle behöva yoga för att lugna mig lite. Jag är på G hela tiden, måste alltid ha något att göra annars börjar jag grubbla. Men ams säger att om jag inte tar det lite lugnt så kommer jag bli utbränd innan jag är 30, haha känns lite sådär. Så jag måste lugna ner själen. Aja till något annat... Vi var och fikade hos famo o fafa innan för fafa fyllde år. GRATTIS! Eller han fyllde år innan i veckan, däremot fyller Misse år idag så GRATTIS igen. Han fyller hela 12 år!
Nu sitter jag och kollar på Sex and the city. Tjoho! Älskar det, robin blir så lack på mig när jag är klistrad framför tv:n när det är. ^^ Men iaf, ska kolla klart på det, sen ner och ta ett litet mål, städa upp lite och sedan sova.

idag:
leggings - hm
linne - gt
tunika - gt
kofta - veromoda


today

jeans - jc
linne - veromoda
munkjacka - veromoda
halsduk - ?



Torsdag

Tja töntar! Skriver mitt första inlägg vid halv tio idag. Det känns inte bra. Men jag har gjort en massa saker idag, eller ja lite saker iaf. Började jobba på veromoda vid tio och slutade halv ett. Vidare till lejonkulan och jobbade med Lotta till halv fyra, sedan kom Becca och bytte av. Så jag jobbade med båda idag. Slutade vid sex, direkt hem, gick ut och gick. Var ute i 30 minuter. Gick vid Ränneslätt och sen vidare på annebergs vägen. Det enda negativa var att det började spöregna, typ som skyfall. Detta kom när jag hade gått bara en tredjedel av vägen. Men shit vad man känner sig duktig när man gått! När jag kom hem tog jag det lite lugnt och kollade på tv.
Innan åtta stack jag till stallet och red. Red barbacka idag, för jag tänkte rida lite lugnt. Han var superduktig! Jättekul!
Nu sitter jag och kollar på Lyxfällan. Bra program! Efter det ska jag ta något att äta, städa upp lite och sova. Är ganska trött efter denna dagen.

Imorgon kommer binno igen. Wiie! :) <3 Men jobba först, på veromoda melllan 10-12.30, sen lejonkulan 12.30-18. Sen efter det ska jag rida eller gå ut och gå. Tror jag (a) Förhoppningsvis då!
Hej så länge v / tina

Trött

Jag är så jevla trött, så har inte orkat blogga idag. Har inte hänt något speciellt idag heller som jag kan berätta om. Skulle ju gått ut och gått idag, men det har inte blivit så. Men jag kan ju få ta en vilodag iaf. Så imorgon måste jag ut och gå plus rida.. för det gör jag nog inte heller ikväll. Jag orkar inte.
Just nu sitter jag och väntar på binno, han ska la komma när som helst. Sticker till stallet och mockar, sen blir det till att sova.

Detta hade jag på mig idag:
Leggings - h&m
Tunika - gt
linne - gt
strumpor - gt
jacka - jc



Nu ska jag städa upp lite, kanske skriver mer sedan, får se det.
Puss så länge v

Ett till då

Wiie jag hann skriva ett till. Haha, datorn var ändån på. Däremot har jag inte orkat städa upp någonting. Och det ser förjevligt ut igen..
Jag satte och tänkte på en sak innan. Har iofs tänkt på det en hel del men jag kan fortfarande inte komma på bågot vettigt svar till min fråga. Har ni sett den serien som går på söndagar, Kommissarien och havet ?
Det jag inte kan fatta är hur de kan dubba de tyska skådespelarna. Det ser så sjukt dåligt och billigt ut. Jag antar att de tog in tyska skådespelare för att det var billigare, men dubbningen isig måste ju med kosta. Sedan står det att det är en tysk-svensk serie. Fast de allra flesta snackar svenska/dubbad svenska. Tycker de tyska kunde få snacka tyska eftersom serien som sagt är presenterad som en tysk serie med. Fattar ingenting? Mamma följer detta nämligen och jag har tittat några ggr i några få minuter. För jag sitter bara och garvar och måste gå ut. Så töntigt är det att man inte kan hålla sig. Det enda som är bra i filmen är att Inger Nilsson aka, Pippi Långstrump är med i den, för hon är bra!

Så nu har jag skrivit av mig lite.


Onsdag;

> Duscha, smörja, äta
> Fixa iordning lunch
> Jobba 10-18, gå till jobbet
> Ut och gå med Moa eller Robin (helst Moa såklart)
> Stallet, longera tönten
> Leka med Binno :)


För er som kanske undrar.. Binno och Robin är samma person. Det är bara det att jag skiftar mellan namnen lite ibland utan att jag tänker på det. Men nu vet ni.. Att båda är Robin dvs, min älsk o tönt :)

Nu ska jag läsa lite i Måbra tidningen, står förövrigt mycket bra saker i den. kan skriva lite tips imorgon. SOVA EFTER!
Natti töntar :)






Dagens och träning

Så nu har jag tränat en stund. Ska bara städa upp lite, plocka fram kläder till imorgon, äta något och sedan sova. Känner mig ganska trött redan, men som vanligt kommer det säkert komma något på tv som jag bara "måste" se.
Sitter och snackar med Binno just nu :) Han är lite störd, och cp.
Just det imorgon, glömde bort. kanske ska ut och gå med Moa, om hon kommer ihåg att messa ^^ Annars så messar jag henne, så hon kommer inte undan <3
Hell's kitchen är nu, så måste dra! Får se ifall jag skriver mer ikväll.

dagens idag förresten, syns inte så bra dock.
Leggings - JC
Linnen - gt
Tröja - JC


Usch hemska dag

Tror inte att jag berättar vad som hänt här på bloggen eftersom det är ganska privat. Men jag är skitnervös och orolig. Förhoppningsvis blir jag lugnare imorgon!
Nu har jag nyss kommit hem från stallet, och jag red i typ 25 minuter. Ska snart träna en stund hade jag tänkt, eftersom jag inte hann att gå ut och gå idag. Men imorgon ska jag ut och gå. Binno kommer nog imorgon med, ska försöka fjäska med honom ut på en runda. Det blir nog ingen ridning.
Ska läsa måbra tidningen nu, sen träna en stund efter.
Hörs senare :)
v / tina


Städa städa varje tisdag

Så nu har jag vi städat klart hela lejonkulan och det luktar jättegott här nu. wiie! Ska nog äta lunchen nu, har med mig sallad. Efter det blir det att jobba lite till. Försov mig typ i morse med, så kom jag på att min bil är sönder. Så erci körde mig och jkag kom inte hit förrän vid halv elva. Bara en och en halv timma för sent. Opps! Men det var lugnt.
Hörs sen :)


Måndag är slut

Nu har jag nyss kollat klart på Hollywoodfruar. Har både hunnit gå ut och gå, och rida sedan jag kom hem från jobbet. Duktig jag är, och nu är jag helt död. Så jag måste sova, för jag ska orka göra samma saker imorgon.
Ska ner och fixa lite kvällsmat nu och sedan sova.
Robin och jag har antlgligen hittat en lägenhet nu. Fast nu vet jag inte ifall jag vill flytta längre. Jag älskar att bo hemma. Aja får se hur det blir med den saken. En annan sak som är bestämt är att vi ska dra till Ullared den 17 oktober.. wiie! Nya hästsaker, sedan efter det ( om jag inte hittar några kläder ) så ska binno o jag åka till Jönköping och göra ett nytt försök med storshopping, för mig då. Har hittat en skitsnygg klänning jag vill ha.

skriver mer imorgon! Natti på er töntar! v / tina


Väntar och väntar

Nu väntar vi på att tiden ska gå snabbare. Slutar om enoch en halv timma. tjoho! Direkt när jag kommer hem ska jag äta och ut och gå. Vet inte riktigt vart jag ska gå idag. Men det får nog bli en liten kortare runda eftersom jag vill hinna rida ikväll med. Måste vara hemma innan nio, det är det som är det jobbiga! Hollywoodfruar börjar då. Det är ju kul! Men nu ska jag läsa vidare.. Läser Kattis&company just nu. 

Måndag kära måndag

Tja!
Står i lejonkulan nu och jobbar. Ovanligt? Nope. Var ganska segt att komma upp i morse. Vaknade vid åtta gick och duschade, åt och sedan powernapade jag emellan kvart i nio och halv tio. Usch! Så det var att bara sätta på sig lite kläder sminka sig och sticka till jobbet.
   Om någon timma är det dags för lunch. Blir princess idag eftersom jag itne hann fixa ngt hemma. Men imorgon ska jag göra en sallad med fetaost och lite annat gott!
Ska nog läsa något nu så hörs vi senare :)
Hej svejs
v / tina


Läggdags

Tja! Nu ska jag sova, är ganska trött även att jag och binno sov rätt så länge. Var och red innan, och det gick faktiskt ganska bra. Men shit vad jag märker att jag inte ridit så bra på länge. Orkade knappt att rida en halvtimma, var helt slut efter. Men mio var jätteduktig! Just nu sitter jag och tittar på en av mina favvofilmer från när jag var liten. Hot Shots 2. Älskar Charlie Sheen!
Nehe om man kanske skulle lägga sig då. Måste skriva upp en massa saker som jag ska göra i veckan, fast det får jag nog ta imorgon bitti!
Detta ska jag göra imorgon:


Måndag;

Duscha
Jobba 9-18
Ut och gå eller träna
Rida dressyr           
Städa klart rummet 
---------------------

Natti på er töntar!
v / tina


charlie sheen





Top Model

Nu sitter jag och kollar på top model. Efter det ska jag till stallet, måste rida idag eftersom jag inte gjorde det igår. Känns lite sådär lagom kul att åka till stallet och rida när det spöregnar ute och det är kolsvart. Men det är bara att ta  tummen ur.. Fikade ju innan med och famo o fafa kom hit. Mys!
Nu är pausen över.. skynda!
Hörs senare!

Kanelbullens-dag

Tjoho! sorry att jag inte skrev igår men hade verkligen en latdag då. Binno och jag låg mest i sängen och myste. Älskar min tönt. Idag har det inte hänt så jättemycket heller. Vi var ute och gick innan. Det regnade inte när vi gick men när vi kommit halvvägs så började det att spöregna. Usch! Men vi var ute i en halvtimma iaf. Nu har robin åkt hem, och jag sitter och väntar på att maten ska bli klar.
Ikväll ska jag dra till stallet och rida, om min pålle lever. Täcket var dyngsurt igår, så kunde inte sätta på det, så han har inte haft något täcke idag. Stackarn! Men jag tror han klarar sig, eftersom han fått sin vinterpäls redan.

WIIE ! Idag är det ju kanelbullens dag med! Mamma bakde bullar igår så vi fuskade lite redan då. Men det blir ju naturligtvis bullar idag med :)

Hej så länge!
v / tina


Hemma nu

Är hemma nu, fick sluta tidigare. Lotta är så snäll :) Nu ska jag sätta igång med städningen direkt, så jag blir klar innan binno kommer. Så vi får höras senare. Kanske tar lite kort ikväll med för binno har med sin kamera.

v / tina



Jobba och jobba

Tja alla!
Står och jobbar i lejonkulan nu. Var och jobbade på veromoda mellan 10-12.30. Var kul idag för det var mer folk.- tjoho! Tobbe som gick i min klass mellan nollan och nian kom in på veromoda. Han hade med sig sin dotter och hon var jättesöt. Så vi snackade lite och så. Trevligt trevligt!
Nu väntar jag till klockan går snabbt, snabbt. Klockan kan vara kvart i sex eller något nu. Jag måste nämligen hem och städa. Ser förjevligt ut i mitt rum! Vill hinna städa innan robin kommer. Brukar nämligen alltid vara stökigt när han kommer så jag tänkte överraska honom lite.
Sedan ska jag rida eller ut och gå också. Vet inte vilket än. Men det får vi se! Vill helst båda men det hinner jag nog inte, vill va med Robin lite med.
Ska läsa klart klick nu.
Hej svejs! v


Sova nu

Nu ska jag sova. Har varit och ridit, och tränat lite. Somnar nog gott inatt skulle jag tro! Imorgon blir det jobb på veromoda och lejonkulan, rida. Sedan kommer Robin med :)
Sov sött töntar!

Hemma..

Nu har jag varit hemma en stund. Lotta och jag kom inte iväg från affären förrän halv sju. Var så mycket saker som inte stämde och bajs.. Aja iaf nu har jag tänkt att laga lite mat, sen vill jag rida. Men fan det regnar ju ute!
Nehe magen låter. Ska steka ett ägg nu!

Tjoho alla!

Gud vad sent jag bloggar idag. Brukar ju blogga på förmiddagen. Men jag är och jobbar nu iaf och slutar om typ en halvtimma. Har jobbat på Veromoda mellan 10-12 och sedan resten här på Lejonkulan. Jobbat med Lotta idag med, och blir det imorgon också. Som varje torsdag och fredag :) Ska snart börja förbereda för stängning!
När jag kommer hem ska jag kolla upp lite kläder från gina tricot som jag ska skicka efter, sen vill jag ut och gå. Men måste nog ta hästen i första hand idag, ridningen får komma först.

Skriver mer ikväll sen!
Hej så länge! v


RSS 2.0