Segdag

Idag har jag haft en riktig seg-dag. Typ inte gjort ett skit. Inget nyttigt iaf. Eller jo jag red en stund. Sedan var jag med mamma i nässjö, hon köpte en ny kamera.
Imogron ska jag göra desto mer. Blir stan på förmiddagen, köpa nytt linne mm. Sedan ska jag tvätta, städa, ut och gå, rida. sen kommer binno och jag ska klippa och färga hans hår. Ska nog börja packa lite med så slipper jag allt på fredag.

Seinfeld nu, natti på er! v

What to do?

Nu har jag vart och ridit, och duschat. Och även att jag både har ridit, powerwalkat och tränat idag så är jag inte trött än. Mén jag vet inte vad jag ska göra?
Min bränna har lagt sig lite nu, så imorgon kan jag sola ordentligt. Fast med en MASSA solkräm! Får ej glömma!  Annars är det kört igen.
Imorgon ska jag tvätta upp lite med. Har en del saker som ska med till öland som inte är tvättade.

Ska smörja in mig med aftersun nu. Sen ja, hitta på något! :)
Puss&Natti

förra året var jag jevligt brun

Ge mig!

Snyggt linne från gina tricot. Fan det måste vara det enda jobbiga med att jobba i en annan klädaffär. Tycker ju om gina kläderna.
Kostar bara 149;- så ska nog kolla på det på lördag när vi åker. Åker ju igenom vetlanda.

Powerwalk

Nu är jag hemma från min powerwalk. Gick på ränneslätt i en halvtimma. Så skönt! Solen va på men det blev inte superhett. Bara det att mina shorts gled upp hela tiden, så jag fick gå och dra ner dom hela tiden. Det vart lite jobbigt. Så kom ihåg att aldrig ha dom på mig på en powerwalk igen.


Ajajaj!

Jag brände ju mig igår och mest på mina ögonlock. Gör så jevla ont! Men jag tror att svullnaden börjar gå ner nu för det känns lite bättre. har ju inte kunnat sola så mycket idag heller. Har haft handduk över huvudet hela tiden.
Imorgon ska det ju bli jättefint väder med och det är typ sista soldagen, för sedan kommer regnet. Suck. Lagom till vi ska åka till öland som sagt.
Ska kolla klart på project runway nu och sen gå ut och  powerwalka en sväng runt ränneslätt. Har redan tränat idag lite på morgonen. Men jag känner att jag måste verkligen komma igång med powerwalkingen igen!


REGN!

Snyft vet ni? Det ska bli regn hela nästa vecka på öland. Usch så tråkigt. Ville ju åtminstonde sola och bada några dagar. Aja, ska ändå bli skönt att komma iväg. Vädret kanske hinner ändra sig. Hoppas det iaf!

Nu ska jag kolla på big brother och sen sova. Natti på er! v

Bränt mig!

Okej, solen kom till slut. Ungefär efter tio minuter efter jag skrivit det sista inlägget så var det bara solen på himlen. Inget moln, what so ever! Och bara för att jag klagade på molnen så har jag bränt mig. Usch, känner mig som en tomat. Kan visa sen ikväll, men nu ska jag ner och äta och sen hämta Moa v. Vi ska dra till stallet och sen ska jag handla lite hade jag tänkt. Men kanske tar det imorgon.
Hörs sen!

Sol?

Det står på smhi att det ska vara sol nu och inga moln. Det ska vara sol fram till eftermiddagen. Men det är ett stort moln på hela himlen så det är bara soldis ute nu. Va fan! jag hade ju tänkt att ta min första semesterdag till att bara sola. Aja det kanske försvinner imon sinom tid.
Nu ska jag vara duktig och tvätta.
Pusss

Midsommarafton och midsommardagen

Det hände faktiskt inte så mycket för jag vart sjuk. Snyft! Det har mest vart lugnt här. Grillade med momo, binno, danne och eric på midsommarafton. Gott som in i. Sedan kollade eric, binno och jag på två skräckfilmer. Först the vanishing on 7th street. Den var ganska bra men det var konstigt slut. Hayden Christensen var med och han är ju rätt så snygg! Men den kan jag rekommendera. Efter det såg vi Insidious. Den har jag velat se länge men det har inte funnits nåt bra att ladda hem i och med att den är så ny. Den var hur läskig som helst och jag älskade den! Fick en sån där rysning som gick ända ner till tårna, det har jag inte fått på länge! Sjukt bra! Den måste ni se! Fast inte om ni är rädda för då kommer ni nog inte kunna somna!

På midsommardagen, igår då, så sov robin  och jag hela dagen i princip, eller jag gjorde iaf. Mådde inte så jättebra. Så vi gick iaf upp och åt frukost, sedan la vi oss igen. Åt middag efter några timmar. Typ vid tre. Sedan sov vi till klockan åtta på kvällen och då vaknade jag. Kunde lätt somnat om men jag kände att jag var tvungen att vakna till. Så jag kollade på lite tv och gick sedan upp. Vi åkte till stallet och mockade och när vi kom hem kollade vi på Ritualen med Eric. En ny thriller med Anthony Hopkins. Den handlade om exorcism. Den var bra men för kort tycker jag. Även om själva filmen inte var kort så hade jag velat se mer av den.
Robin och jag somnade runt klockan ett igen på natten. Fattar inte hur vi ens kunde somna igen.

Idag är det ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag, HURRA, HURRA, HURRA! Mamma fyller år idag ja.
Så vi har firat henne med släkten. Supergod mat och tårta. Mums! Har varit superfint väder idag med, det var ju tur, så vi satt ute och åt. Sedan har jag hunnit sola lite idag med. Min bränna har nästan helt försvunnit sen det var fint väder sist. Vilket faktiskt var för ett bra tag sedan. Nu börjar jag min semester imorgon! Tjohooo! Så jag ska sola hela veckan, ta massa powerwalks och rida.

Nu har jag skrivit av mig lite. Ska nog sova snart kanske. Fast jag är inte så trött, inget på tv. Tror att jag ska sätta på Harry Potter eller någon annan lång film.

Puss & Natti på er! Vi hörs imorgon!


(bild från google)  SCARY SHIT!



Dagens fredag (midsommarafton)

Allt från veromoda, förutom leggings från Gina tricot


SEMESTER

Nu har jag semester! Sista dagen avklarad. Midsommarafton idag med då. Ska bara grilla här hemma för jag är ju fortfarande sjuk. Så jag måste ta det lugnt. Ska plocka upp lite saker i rummet sen kommer Binno. v
Kul att det regnar ute med, inte. Det ska ju inte regna på midsommar tycker man ju.
Ha en bäst midsommar alla nu!

Puss på er!



Dagens torsdag

Allt från veromoda.






Min röst försvann

Idag har jag jobbat och det gick bra fram till klockan fyra. Då börjar min hals ge vika och jag började bli hes. Tror att jag pratat vädligt mycket idag och det var därför. Överansträngde den lite. Men nu känns den lite bättre.
Nu jobbar jag bara mellan 10-13 imorgon och sen går jag på semester. Wiiieehuu!
Sorry nu hinner jag inte skriva mer för jag ska föna håret och sen sova. Är ju fortfarande sjuk så jag behöver min sömn ändå för att kunna jobba imorgon.
Puss & Natti


Dagens: onsdag



Allt från veromoda,
Linnet är nytt och baksidan är virkad. SNYGGT! :)





2 dagar kvar

Hellu! Idag har jag jobbat med min förkylning men det har gått bra. Och nu jobbar jag bara två dagar till sen har jag semester i två veckor. Då ska jag bara slappa! Binno kom in idag och köpte en t-shirt jag tyckte han skulle ha. Jättesnygg, svart med en liten ficka på. Han har gått ner i vikt med, nu när han bara ätit fisk på sin fiskeresa. Så han kan äta upp sig på öland. Gött för han! Därför jag ska äta hur nyttigt som helst nu i en vecka. Börjar på söndag tror jag. Sedan åker vi ju nästa lördag och då måste man ju ha gott fika med sig. Fast då blir det ju bara sex dagar.. Aja, det får räcka!
Nu ska jag titta på Leila bakar i Frankrike.

Dagens tisdag

Linne och shorts (nytt) - Veromoda
Bälte (nytt) - Gina tricot



Sjuk, sjukare, sjukast.

Usch idag känner jag mig mycket sämre. Blir varken promenad med Moa o Quanto eller ridning. Fan också! Tråkigt. Men jag måste hålla mig tillräckligt frisk för att jobba. Det är därför jag håller ifrån mig all träning. Ska alldeles strax åka och mocka. Tänkte att jag skulle somna tidigt med så kanske jag mår bättre imorgon, man kan ju alltid hoppas!


Sova

Har ridit, duschat och ätit nu. Hade tänkt att lägga mig nu. Känner mig lite trött dock inte tillräckligt. Ska nog läsa lite GI&HÄLSA först. Just det, det blev ingen powerwalk idag. Usch känner mig hemsk. Har inte vart ute och gått på typ en vecka, inte riktigt men nästan.
Puss o natti på er!


Dagens: Måndag

Ska börja att lägga upp varje dag och sen göra ett kollage på söndagen. Får se hur länge jag orkar göra det ;)

Allt från Veromoda




Måndag

Tjoho! Kom hem från jobbet för typ en halvtimma sedan. Idag har det vart lite och göra och det är alltid kul. Ska alldeles strax klä om och åka och rida min pålle. Sen när jag kommer hem ska jag gå ut en sväng.
Jag skriver lite mer sen ikväll.

jag nu.

Söndag

Såhär har min söndag sett ut:
Vaknade och åt frukost med familjen. Vidare upp på mitt rum och städade, dammsugade och dammade av. Så nu är det jättefint. Ska bara byta lakan nu sen är allt klart.
Var i stallet för ett par timmar sen. Skrittade och körde lite "du kan gå själv ut i hagen utan andra hästar "- terapi. Det gick väl sådär. Men det ska vi öva på.
Nu väntar en hel veckas arbete och jag kan itne träffa robin och det suger. För han kom hem idag. Och är förkyld. Mitt har inte riktigt brutit ut än så jag vill helst inte ha någon hjälp på vägen om man säger så. På fredag ska vi såklart ses och då har jag en hel vecka att vara sjuk på, för då har jag semester.
Nu ska jag lägga i nya lakan i sängen och sen sova.
Puss & Natti

Lördag

Tjoho alla! Idag är jag jobbat och jag har fortfarande ont i halsen. Sitter här hemma alldeles själv. Det är verkligen något jag hatar. Är så van att alltid var med någon. Mamma och pappa är på fest, Eric jobbar och Danne är ute och fiskar. Momo är ju förstås hemma men jag orkar inte gå ner. Har redan vart nere där länge idag.
Och så regnar det! Fan!
Ska ner och ta nåt att äta nu, och sen försöka städa lite.

Puss

Ska jag köpa dom här shortsen?

130 :- till kund, veromoda

ska lägga upp lite mer shopping. måste ta kort och fixa lite först, det är en hel del nytt :)

Chokladbegär

Sitter med marabou carribean. Supergod! För tillfället känner jag mig inte så jättesjuk, men jag är väldigt trött och seg. Men jag SKA klara av att jobba imorgon.
Kollar på Total Blackout på tv nu, tycker det är skitkul!
Jag känner att jag börjar sakna binno lite nu sådär på fredagkvällen. Han är ju i sundsvall och fiskar. Men han kommer hem på söndag.
Nu ska jag äta lite mer choklad :)


Idag

Jag är sjuuuk! Usch fan vad jobbigt det är, fast jag har ännu kvar rösten så ska inte klaga för mycket. SKa jobba imorgon så jag ska bara ta det lugnt idag. Har tackat nej till två roliga saker ikväll. Det suger som fan! Jag hatar att vara sjuk!
Var på personalmöte nu på morgonen vid halv tio. Fikade lite och pratade, sedan tänkte jag sova när jag kom hem. Men det lyckades jag inte med. Så jag får väl helt enkelt somna tidigt ikväll.
Nu ska ja kolla på Harry Potter och ligga i sängen.

Dagens:
Ny munkjacka (present från Binno) - Stadium (gbg)
Tröja - fått av Hanna v
Jeansshorts nya - Veromoda



H&M

Mina H&M saker kom idag förresten. Men synd bara att ena linnet var för stort och bikinin för liten. Men va fan! Äh det går att ha iaf. Fina var sakerna iaf, det är det viktigaste..typ.. kanske.


Sjuk!

Snyft jag är sjuk. :( varför då liksom? Jobbigt värre. Hade skitont i halsen hela dagen när jag jobbade. Usch.. Ska ju jobba imorgon med. Börjar vid nio. Så jag ska gå och duscha nu och sen sova. Om det går! Brukar aldrig vara trött innan tolv. Eller jo när robin är här på helgerna, då somnar jag typ alltid vid elva och är skittråkig. Men det är oftast när jag jobbat lördag. Förresten är robin i sundsvall och fiskar. Så jag får inte träffa honom förrän söndag tror jag. Men det ska nog gå bra. Vi pratar ju varje dag. v
Nu väntar duschen och alvedon.
Puss


Kaffe!!

Nu är jag hemma och jag har tryckt i mig en kaffe. Mums! Älskar kaffe efter en powerwalk, det är som ett beroende. Jag gick runt ränneslätt, tar ungefär en halvtimma. Solen låg på hela tiden och jag tänkte att när jag kom hem skulle jag sola. Nu är det bara fullt med moln på himlen. Bara för att jag tänkte sola. Är alltid så. Typiskt...


Powerwalk

Tjoho! Nu ska jag snart dra ut på en powerwalk. Det är ju sol ute och allting. Igår blev det aldrig någon cykling till stallet för det kom en massa moln. Trodde det skulle regna för smhi sa det. Men det gjorde det aldrig. Snyft! Men mamma och jag gick ut på en powerwalk igår kväll så jag fick min motion iaf. Plus då att jag red och han gick super.
Nehe nu ska jag slänga in en röd tvätt och sen dra ut och gå. Hörs när jag kommer tillbaka. :)



Måndag

Godeftermiddag typ! Idag är jag ledig igen och imorgon. Sedan jobbar jag ons, tors och lördag. Idag har jag hunnit sola lite och tvätta. Under dagen måste jag också hinna med att städa. Dagens projekt typ. Idag ska jag nog cykla ut till stallet tror jag. Har ALDRIG gjort det innan så det ska bli spännande och se hur lång tid det tar. Kan ju faktiskt göra det när jag är ledig.
Nehe nu är solen framme igen, dags att gå ut. Men jag skriver mer sen!

Städa?


STUDENT!

Idag har jag varit på Erika Dahlstrands stundent. Vart jättefint! Gav även studentrosor till Carro, Sofie och Felicia med. Söta dom var alla! Man längtar ju själv tillbaka till studenten. Det var ju fan 4 år sedan och gud vad gammal man känner sig.
Förövrigt har jag inte gjort så jättemycket. Moa och jag var och köpte present till Erika i förmiddags. Mötte upp Linda och väntade på när Erika sprang ut. Efter ett tag gick vi upp till stan för att kolla på alla flaken. Vid tre åkte vi till Hult och firade Erika. Moa och jag stack lite tidigare, sedan åkte jag och red. Efter det har jag bara suttit här. Och jag känner att jag börjar bli lite hungrig. Inte bra att äta så här sent men min mage vill verkligen ha något!

Imorgon skulle det bli bra väder. Så efter en powerwalk på förmiddagen har jag tänkt att tillbringa resten av dagen på en filt på gräsmattan i solen. Och kvällen tillbringas i stallet.

Nehe nu ska jag ner och ta något att äta :)

Puss på er!
GRATTIS TILL ALLA STUDENTER!

Idag morse

Jag var lagom glad att gå upp vid sju. Usch. Skulle vara hos tandläkaren vid tio över åtta. Jag trodde att jag visste att jag hade hål, men han hittade inget! Så jag är überglad nu!
Nu ska jag tvätta och städa lite. Skulle vart ledig imorgon med. Men kerstin ringde och frågade ifall jag kunde jobba imorgon mellan ett och sex. Inte mig emot eftersom jag knappt kommer att jobba något i juni.

Jeans - Vm
Tröja o bälte - Gt

Gårdagens outfit

När jag gick ut på stan:
Chinos - Vm
Linne -  Gt




Jag har blivit lite brun..

Lite iaf :) på magen om inte annat. Hann sola hela 15 minuter igår innan det var fullt med moln.



Min katt är galen!

I helgen var jag och Binno och gbg. Sov på scandic europa som vi brukar göra. Mysigt! Var och shoppade på nordstan som vanligt och var på liseberg, i slottsskogen och naturhistoriska riksmuseet. Har inte vart där på jättelänge. Iaf så vart det en mysig resa. Kom hem med lite shopping med. Borde verkligen inte shoppa mer, har shoppat för hur mycket som helst nu på sistone. Aja.  Ibland kommer man in i sådana perioder. Men imorgon måsta jag kolla på ett par skor. Hittade inga i gbg, scary! Så får kolla i lilla eksjö istället då.
Nu är jag förövrigt ledig i en vecka så jag kan blogga lite mer. Wiieehuu!

Kolla min katt för några veckor sedan. Helt GALEN!



RSS 2.0