Fredag

Hej! Idag är sista dagen jag är ledig innan jul. Så Binno och jag ska sticka direkt till stan när han har kommit hem. Jag har inte köpt klart alla julklappar! Jobbar till sju alla dagar utan fredag nästa vecka. Plus att jag jobba både lördag och söndag nu. Så det finns inte någon tid till julklappsshopping om man säger så.
Sötis-Elin och jag gjorde sta´n igår. Fikade lite på princess. MysPys! Sedan var vi runt i affärerna i lilla eksjö. Kom hem med lite saker iaf. Men är långt ifrån klar. Känner mig lite stressad bara.
Idag ska jag städa, eller ja julstäda. Det jag hinner sedan får binno fortsätta imorgon. Han kommer nog hem med en julgran imorgon eller söndag med :) Mysigt och barrigt!
Ne nu måste jag sätta igång. Börjar med disken tror jag.

Glöggat

Binno och jag har precis glöggat klart och jag sitter och kollar på Beck. Fast nu är det paus och nyheter, tänkte ta tag i garderoben nu en stund, tills filmen börjar igen.
töntbilder från ikväll

Tröttis

Nu har jag avklarat denna helg av jobb. Jobbade mellan 11-16 igår och 13-18 idag. Så det är ju lugnt. Sovmorgon båda dagarna! Wiie. Dessutom så hann Binno och jag gå på julmarknaden i lördags efter jobbet. Mysigt. Köpte lite marknadsgodis. Spelade på Lotto med. Vann inte ett skit. Hade ju tänkt mig några miljoner. Aja.
Ikväll ska vi glögga lite med russin och mandel. Det ska bli gott!
Ska försöka hinna gå igenom min garderob med, men tror inte jag hinner det. Får se!
Imorgon jobbar jag hela dagen och sedan ska jag rida. :)
PUSS
(från google)

Sova?

Ska nog dra och sova snart tror jag. Börjar jobba vid elva imorgon. Slutar vid fyra och då ska binno och jag gå på julmarknaden. Marknadsgodis! TAGGA! Ikväll har vi ätit pannkakor! Gottigt Ska ha med mig det som blev över imorgon. Tror inte jag klarar mig på bara en macka över dagen. Måste ha mer mat liksom. Perfekt! :)
Sängen kallar, eller soffan snarare.
PUSS
Hanna och jag har 10 års jubileum med! LOVE YOU TO DEATH! v Bara min, min!
(från google)

Fredag

Hittills har jag varit duktig idag. Vaknade dock lite sent igen. Gick upp vid halv elva, hade ställt klockan på halv tio. Men jag har varit ute och powerwalkat. Benet sa väl emot lite, men jag fortsatte gå. Gick förbi hemma och la i en tvätt med. Eller en tröja rättare sagt. Men det är en färg ag typ inte har på några andra kläder, mörkbrun. Var iaf ute i typ 50 minuter. Wiie! Duktiga jag!
Nu ska jag dricka kaffe, diska, äta och dra till stallet.
detta är robin och jag för typ ett år sedan. På liseberg. Var sjukt kallt ute. Och idag om man jämför, är det nästan vår ute.

Jag igår

Här är jag igår. Binnos t-shirt från jack&jones. SNYGG! Så den snodde jag igår. Jeans och cardigan är från veromoda.
Moa har förövrigt lugnat mig med wackenbiljetterna. Att det alltid går att få tag på. PUUH! Tack min älsk v
Kan förhoppningsvis sova inatt då :)

Stallet nästa

Nu har jag diskat och städat lite. Ska dra till stallet nu. Åker förbi mamma med och slänger i en tvätt.
Ska försöka dra ut och gå en sväng sedan. Har så ont i benet. Men nya CHIC kommer ut idag, så jag får väl tvinga mig att gå och köpa den ;)
Pussen

1 december!

Idag är det första december. Vart är snön? Bara det blir snö vid jul så är jag glad.
Idag är jag som sagt ledig, gick typ nyss upp. Ska äta frukost nu och sedan ska jag börja städa. Eller läsa lite bloggar först såklart.
Hästarna blev vaccinerade igår så det blev ingen ridning. Idag ska jag nog bara skritta eller gå med honom. Fast imorgon blir det nog lite mer "vanligt" ridpass.
Får öppna min chokladkalender idag med ;) Haha Binno tycker jag är skittöntig. Det struntar jag i!
PUSS
(bild från google)

RSS 2.0