Nu ska jag sova

Är ganska trött, sen finns det inget på tv att se på. Måste bädda min säng med nya lakan, och föna mitt hår. jobbigt!
Var och red innan och han var superduktig..som vanligt ;) hehe nedå. Oftast är han lite bongstyrig.
Imorgon är jag ledig, antar jag? Annars ringer de väl. Ska inte göra direkt så mycket. Powerwalka, rida, träna. Tror inte jag ska göra nåt mer. Eller jo, jag kan ju fixa lite med Mios täcken. De måste inpregneras, ett av dom iaf. Sen ska jag tvätta med ja... Det var ju det med.
ska läsa lite nu så jag blir ännu mer trött, KEPLER - Hypnotisören. Superbra!

Natti på er alla :)

v


Shopping (vetlanda)

Svarta jeans, bruna ribbleggings, från Gina tricot




Just det, jag har blogg ja...

Hellu sötar! Jag ahr helt glömt bort att blogga i veckan. Usch på mig! Men jag jobbade tisdag, onsdag, och lite på fredagen. Gjorde våran pumpa, som jag har bilder på. Vill ni se? Den blev ascool, tycker jag då.. Träningen och ridningen har jag också sugit på i veckan. Men i torsdags och igår så red jag två pållar. Mio och Plutt.
Idag har jag hittills städat mitt rum, ska bara byta lakan sen är jag klar. Har näven vart ute och powerwalkat i 30 minuter. Och snart ska jag till stallet. Ni ska f en bildbomb sen. Med massa shopping och lite mer saker. Men först pumpan ;)


Here you go.



Motion

Idag har jag vart duktig! Var ute och powerwalkade i 50 min. Red, och hoppade i 45 min och tränade nyss i en kvart. Mina ben skriker och bränner! Mio gick hur bra som helst i hoppningen. Det var kul! Ska bli roligt att komma igång med hoppningen igen. Så att man hoppar iaf en gång i veckan. HAr vart dålig på det hela våren och sommaren pga av mycket jobb och att han inte vart igång då.
Nu ska jag städa lite och sen duscha LÄÄÄNGE!

snyggast bilden ever på oss. Tog Moa när vi hoppade för nåt år sedan. Det ser ut att gå 110 km i timmen.

Lunch

Min lunch idag. Min nya pastasallad. Slängde bara i en massa saker och det blev supergott!
Vit fiberpasta,
gurka,
tomater,
salladsost (fetaost),
avokado,
blandad sallad
,
vinäger & olja




Liten segis

Godmorgon måndag.. igen! Gud vad tiden går snabbt. Nu är det ny vecka igen, nya tag, nya möjligheter.
Jag gick upp vid halv elva idag, fy på mig. Halva dagen försvinner nästan. Aja. Jag har iaf hunnit äta frukost, tvätta, ringa robin och lite. Nu ska jag kolla på top model, städa ltie under tiden och sen dra ut på en powerwalk.

Puss v


Sova nån?

Någon som är trött? Det är inte jag och det suger. Det betyder att jag kommer att vara vaken länge till och sen sova aslänge imorgon och då försvinner hela dagen. Och det suger med!
Jag skulle ju fixa min bloggdeisgn med. Men hade tänkt att ta lite bilder men dte är ju inte så kul när det spöregnar ute hela helgen.
Imorgon ska jag fixa bilder på alla shoppingköp jag gjort som jag inte visat. Dte är bland annat, jeans, leggings,  en top. Skickade efter ett linne idag med, kan visa det imorgon med, kan sno bilden på nätet liksom. Usch vad jag shoppar. Usch på mig. Men så är det när man jobbar med kläder. Det blir liksom bara så! Fast just nu finns det inget på veromoda som jag bara måste ha och inte kan leva utan. Men det kanske kommer något sånt i veckan ;) Vem vet. Jag väntar på två saker som inte kommit än. En ska komma nu i oktober och den andra i november.

Nehe ska föna håret nu. Puss och natti på er sen v

Regn, regn ,regn

Usch jag hatar verkligen regn. Tvingade mig ut på en promenad innan ju. Det regnade hela tiden! Kul.. kul, verkligen kul! Ska ut och rida med snart. I regnet.. Hehe nedå. Det får bli ridning i ridhuset. När jag kommer hem, om jag hinner, ska jag göra pedikyr och peela mig. Blir som en ny människa. Hoppas jag hinner.
Ska städa upp lite nu innan jag drar till stallet.

Glömde...

Jag glömde visa bältet jag köpte i Norrköping med. Såhär ser det ut :) Från ginatricot.


Dagens: söndag

INGET-SMINK-DAG :b




Tönt-bilder



Söndag

Fy fan! Det känns som om hela helgen är förstörd när det regnar ute! Men jag ska tvinga mig ut en sväng iaf snart, eller om jag tar det efter kaffet, eller innan? Åhh, svårt det blev.
Äh va fan! Jag drar la ut runt sjön nu så är det gjort.

Pussen
v

Lördag

Tjoho! Nu sitter jag hemma hos Binno. VI ska kolla på film och äta chips med dipp. Gott!
Idag har jag förövrigt jobbat, sen när jag kom hem så somnade jag. Så det blev varken powerwalk eller ridning idag, tyvärr. Men det ska jag ta igen imorgon :)
Nu ska jag spela bara liiite sims 2. Bara lite jag lovar! Haha, jag kommer ihåg Hanna när vi spelade sims hos henne i nässjö. Hon hade sims magi, eller vad det hette. Det var ju ascoolt för jag hade bara vanliga sims.
Saknar dig Hanna v




Norrköpings-shoppingen

Halsduk - Åhlens
Linne - New Yorker
Vantar - Gina tricot



Sjal - Gina tricot (fick av Binno v)



Dagens: fredag

Lägger upp dagens idag då va...

Linne (nytt) - New Yorker
Halsduk - Åhlens
Jeans - Veromoda


Nu är det fredag!

Idag har Moa och jag vart i Vetlanda. Hittade mina svarta byxor och sen ett par leggings på Gina. Ville ha ett leopardlinne med. Men köpte det alridg, ångrar det lite. Men som sagt när ska jag använda det? När jag shoppar? Det är det enda negativa med att jobba i klädaffär. Man kan inte alltid ha andra klädesmärken.
Var och red lite innan och pratade med Lotta. Mys :)
Och nu ska jag strax lägga mig ner och försöka sova. Ska ju jobba imorgon.

Pusss
v

Kallt

Usch nu börjar det verkligen bli kallt. Jag har satt elementet på full värme och ändån fryser jag som in i. Ska ner och fixa lite vaniljkesella med någon i. GOTT! I helgen ska jag fixa om min blogg. Då tar man till vg i webbdesign. Denna designen var meningen bara skulle vara någon vecka. Men jag har inte haft tid eller ork till att fixa den.

Imorgon ska ju Moa och jag dra till Vetlanda. Wiie! ska köpa ett par svarta byxor för det behöver jag. Sen om jag hittar något mer kul. Men eftersom jag shoppade i Norrköping så får jag ta det lite lugnt.



?

Jag är väldigt bra på att städa... men



...jag är bättre på att skita ner.. Tyvärr !


Ska vi fika nu?

Min kusin är här och när momo och hon vart på stan innan så var de inne på Lennart och köpte nån mjuk pepparkaka med lingon? Tror att det var det. Tänkte att jag skulle isåfall fika det innan jag drar till stallet. Vill rida på banan om den inte är för hård, solen skiner ju md. Skulle va tråkigt att rida i ridhuset om det går att rida ute.


Första snön..

..detta halvåret. Vet inte vad jag tycker om det riktigt. Bitterljuvt typ. Jag gillar julen och då ska det vara snö. Men det får gärna gå snabbt till jul.
Jag var ute och powerwalkade nyss i 50 minuter. Och nu ska jag äta :)

än så länge ligger det mest bara lite på taken och gräsmattorna




Hellu torsdag

Hej alla! Just nu sitter jag och glor på top model. Ska snart ut och gå, skulle gjort det innan. Men Stewe kom förbi och pratade en stund. Och sen började top model.
Igår så jobbade jag ju så det blev inget bloggande tyvärr. men jag jobbade till sex och sen åkte jag till stallet och red. Han var jätteduktig! När jag kom hem så kom robin och vi gick till konsum för att köpa ltie mat till honom. Sen hem, tv och sova.

Imorgon ska jag och Moa v förhoppningsvis dra till Vetlanda. Wiie! Måste ha ett par svarta byxor.

Godmorgon töntar

Tjo! Nu har jag ätit frukost, och ska strax hoppa in i duschen. Ska jobba idag, men jag börjar inte förrän ett.
Nehe jag får nog rappa på lite tänkte raka benen med. Jag är dålig på att planera efter tid om man säger så. Men jag blir oftast aldrig sen och det är ju det viktigaste :)

Snyft

Jag var ute och powerwalkade bara 25 minuter innan. Kände att kroppen var helt slut..Kroppen ville inte och gå men jag tvingade den. Nu fick jag konsekvenserna av det. Ont i magen som fan! Och lite illamående.. Fan! Jag som skulle rida och allt. Messade Moa och frågade ifall hon kunde mocka åt mig och det kunde hon. Tack baby v.
Ska bädda sängen med nya lakan och sen ta det lugnt. Vila magen bara. Så bilderna på sakerna jag köpte i Norrköping och idag får jag lägga upp imorgon.

Puss på er! Blir inga mer inlägg ikväll.

Jag tog bilen..

Usch, jag tog bilen till stan. Men va fan det regnade ju. Och sen när jag kom fram så slutade det. Kul... Men jag ska ju ut och powerwalka sen, vare sig det regnar eller inte. Så det så! :)
Jag köpte en tröja, visar sen, peelingvantar, sminksvampar och kesella. Ska testa och äta det. Vet inte ens hur det smakar. Köpte vaniljssmak.

Jag just nu. Dagens: Min älskade vita tunika som jag använder flitigt när jag inte jobbar eftersom den är från gina, halsduken är ny, köpte i Norrköping på Åhlens, strumpor från veromoda.



Tisdag

Godmorgon!
Har nyss ätit frukost. Ska fixa mig snart och dra upp på stan. Ska kolla ifall nåt nytt har kommit till veromoda. Orkar inte vänta tills jag jobbar imorgon. Tyvärr så spöregnar dte ute och jag har bestämt mig att jag typ måste gå vart jag än ska. Eller okej inte till stallet och så. Men allt annat. Men får se hur det blir med den saken idag när det regnar.. Man vill ju helst inte gå ut i spöregn dessutom har jag inga regnakläder eller jackor som står emot mycket regn.
Nu ska jag sminka mig.


vem fan vill gå ut i detta?

Ridning & Träning

Nu har jag både ridit och tränat. Tror att jag ska ut och rida lite tidigare imorgon. När det är ljusare. Jag åkte när det avr nästan ltie skymning, eller inte riktigt. Men var tvungen att tända lamporna på banan. När jag gick upp var det typ kolsvart. Så som sagt blir det tidigare imorgon.

Nu ska jag ner och ringa Binno och sen duscha. Somnade väldigt tidigt igår så jag kommer nog att somna sent nu skulle jag tro. Men det gör inget för jag är ledig imorgon. Jobbar inte förrän på onsdag eftermiddag och sen lördag. Lite segt att vara ledig så mycket dock.
Nehe nu messade binno och ville att jag skulle ringa. Så jag får väl göra det då :)



Pussen v


M
in tönt i kroatien, sitter och tar egobilder. Danne i bakgrunden

Powerwalk

Nu efter powerwalken så fryser jag som in i.. Det blåste jättemycket ute, och kallt! Jag var ute i typ 40 min. Duktigt! När jag var ute så ringde Kerstin(veromoda) och frågade ifall jag kunde jobba på ons eftermiddag. Sen jobbar jag lördag med.
Nu sitter jag och tittar på top model. Ska väl till stallet sen, eller jag vet inte. Känns som om jag kanske sticker ikäll sen istället. Orkar inte nu. Måste städa med, det hade jag glömt bort...


Puss v



Måndag

Hellu! Jag har inte skrivit i helgen för jag har ju vart hos Erika v I Norrköping. Var jättekul. Vi var ute på lördagskvällen på en pub som erika inte vart på än. Men det var faktiskt kul, iaf när vi gick upp och dansade. Sedan igår var vi och shoppade. Jag hittade inte alls mycket, men har lite undanlagt på Veromoda så jag får ta det istället. (ska kolla lite på gina tricots hemsida nu med, suck på mig) Det är så svårt att köpa kläder någon annanstans eftersom jag jobbar på veromoda.
Ska iaf ut och gå alldeles strax så kan jag ta kort på sakerna jga köpte med.


Jag just nu:



Droger

Sitter nu med mina droger, - jordnötssmör och kaffe.
Var ute på en powerwalk nyss, jätteskönt. Gick en bit i skogen i brännemon med. Men bara kasnke hundra meter, sedan blir det asfalt igen.


Min drog

Detta är min drog och har vart i mer än ett år tror jag. Jordnötssmör, skippys! GOTT!




Fredag!

Wiie idag är det fredag ju! Slutet på veckan. Imorgon sticker jag ju till Erika, men jag jobbar ju innan. Lite surt. Men jag älskar ändån att jobba.
Ska strax ut och powerwalka, eller efter top model på tv. (som jag redan har sett typ tusen gånger minst)
Efter det ska jag städa lite och sen drar jag till stallet. Ska försöka hoppa lite idag tror jag.


Trött-dag

Usch idag har jag verkligen varit hur trött som helst. Började inte jobba förrän vid ett idag så jag hann och ta en powerwalk innan. Det var superskönt! Solen var framme och luften var frisk. Fast det var ganska kallt, men solen värmde ju lite.
När jag kom hem från jobbet efter sex så åt jag lite och stack sedan till stallet och red. Det gick både bra och dåligt. Men men..
Imorgon är jag ledig, så då ska jag ut och gå igen, rida, träna och bara ta det lugnt. Eller jo jag måste packa med. Ska ju till erika v på lördag! Wiie! Jobbigt att jag ska jobba innan jag sticker men så är det.

Nu ska jag kolla på Indiana Jones och korstågen, eller vad det heter.

Natti på er!



Mio och jag på tävling för minst 4 år sedan skulle jag tro. Måste ju vart när jag var högst 18.


Natti natt

Nu mina vänner ska jag sova. Robin ligger väl uppe och väntar på mig för jag sitter på dannes dator här nere för den var på och tillgänglig.
Vi var ute och mockade hos hästen innan, för jag orkade verkligen inte rida.

Imorgon ska jag jobba, men börjar inte förrän vid ett så jag kan ta en powerwalk innan. Sen på kvällen ska jag rida.

Natti på er!
v / tina

Hemma från stan

Sådär nu är jag hemma. Var ju på stan och fikade med Carro. Trevligt att prata lite om allt och alla! Mysmys. Efter fikat gick jag till Veromoda. Skulle kolla ifall Sisters point-kläderna hade kommit, men icke. Det hade dom inte. Så förhoppningsvis kommer de imorgon när jag jobbar.

Dagens:
Jeans - veromoda
halsduk & tröja - gt
skinnjacka - JC
skor (nya) - skopunkten





Powerwalk

Hemma efter en powerwalk med Moa. Jag är ganska trött.
Men nu ska jag duscha och äta, sen drar jag till Lilla Cafeet och möter upp Carro :)


What to do?

Har fått erbjudanden sen länge tillbaka om modellsaker. Men fan jag vet inte vad jag ska göra? Vet inte ifall det är vad jag verkligen vill just nu. Har ju redan jobb och allt nu. Ne usch jag vet inte.

Aja får snacka lite med Moa om allt och alla sen när vi drar ut och powerwalkar :)

Fullt upp idag

I love it. Älskar när det händer lite i vardagen, haha nedå.

The day:

- Ska direkt ner och lägga i en tvätt i maskinen och ringa Binno
- Ut och powerwalka med Moa v efter top model.
- Duscha, fixa iordning mig
- Date med Carro, Lilla cafeet klockan 15.00
- Stallet, Rida.
- Städa här hemma och sen på kvällen kommer Binno.


Innan sängdags

Spikmatta + GI&Hälsa

Puss och Natti på er sen!
v / tina


Dagens:

Allt från Veromoda, jeansen är med nya som jag inte visat tror jag inte.
Hihi, ser lite puttinuttig ut.




Tisdag

Tja!
Idag har jag jobbat. En tröja jag har väntat på länge kom idag. Men när jag skulle testa den så var den inte lika snygg på som den var på bilden. Hatar sånt! Men får se, jag kanske köper den iaf. Tycker fortfarande om den lite.
Sedan har jag ridit med. Det gick ganska bra.
Imorgon är jag ledig, vilket betyder SOVMORGON! JAA!

Såhär ser dagen ut imorgon:

Powerwalka
Rida
Tvätta, tvätta, tvätta
Kanske sticka upp till stan
Ringa Erika v
Leka med Robin v


Nu ska jag ta lite kellogs special och ringa Binno.


Duscha?

Hmm, jg står inför ett utlimatum. Ska jag duscha ikväll eller imorgon? Det är ju rätt så skönt att sova längre, men mitt hår blir snyggast om man fixar det när det är nytvättat. Ne det får bli imorgon. SKa jobba imorgon ju. Wiie! Lovelove.
Har rensat min ena garderob lite. Jag hatar att rensa kläder för jag får alltid för mig att jag "någon gång kommer att använda detta klädespagget" Jag har det syndromet tyvärr. Har svårt att slänga saker.

Nu ska jag hjälpa Daniel lite.
Pussen

Lite nytt..

.. i garderoben


spetsklänningen, freequent (klädhuset)


så fina detaljer


tunika, veromoda


skinnleggings H&M

Outfit i veckan


Allt från Veromoda/Klädhuset
(inte halsduken, gina tricot)



Solen!

Det är sol ute! Var ute och powerwalkade innan. Hur mysigt som helst! Pratade nyss med Binno v. Känner att jag måste dra upp till gymnasiet och tacka alla där. Men det får bli lite senare i höst.

jag pratar med binno, precis hemkommen från powerwalken


himlen är helt blå i Eksjö idag och solen lyser


Måndag

Ny vecka och allt! Wiie, i helgen ska vi dra till Norrköping till Erika ju. v
Nu sitter jag och kollar på top model, och efter det ska jag dra ut och powerwalka. Vill ju gå ut runt ränneslätt men det är hur många militärer som helst. Så det blir nog runt orrhaga istället.
Ska kolla klart på top model nu :)
Puss

Film

Just nu sitter jag och kollar på den här filmen. Indiana Jones - och den försvunna skatten. Den gick på femman ikväll och jag började titta på den, men sedan var jag tvungen att sticka till stallet och mocka så hann inte se slutet. Så kom jag på att jag har de tre första filmerna på video. Sitter och glor på slutet nu och sen ska jag börja på tvåan. De fördömdas tempel. Tycker den är bäst!


Dagens:

spetsklänning (ny) - free/quent (klädhuset) älskar den
tunika, halsduk - gt

Satte bara på mig något mys när vi skulle till fafa. Inte så noga.








Seg

tjoho! Kom typ hem från fafa för en timma sedan. Blev mycket prat och mycket fika. Usch det känns hur konstigt som helst när inte famo är med. Fy fan! Jag kan fortfarande inte fatta att hon är borta. Fick sätta mig på hennes plats med när vi fikade. Men ändå om hon inte var där synligt, så kändes det ändån som hon satt med oss. Fafa skojade på som vanligt och vi satt och pratade i timmar. Det är verkligen jätteskönt att han mår bättre nu, han har gjort det i några månader. Han blir nog väldigt glad när vi alla kommer dit, annars brukar det vara pappa som åker dit oftast numera.
Men iaf.. Jag tappade helt suget att rida när vi kom hem. Så jag tror att jag bara sticker ut och mockar snart. Fick ont i magen av allt fika med. Men imorgon tar vi nya tag och ska träna ordentligt, både jag och hästen.

Helgen

Igår bloggade jag ingenting för jag var helt slut. Jobbade ju både i fredags och igår.  Efter jobbet igår så gick binno och jag ut och powerwalkade. Sedan slappade vi bara. Och idag har vi powerwalkat, duktiga vi är. HAr bara slappat efter det. Orkar inget annat. Men snart ska vi till farfar och fira hans födelsedag :) Garttis grattis!
Shit vad klockan blev mycket. Ska åka snart ju! Måste fixa mig.

Puss hej

Nu ska jag sova

Jag är inte ens trött men ska ju upp tidigt imorgon. Klockan halv åtta ska jag dra upp mig själv. Börjar ju vid kvart i nio. Då är det städning som gäller, städat i typ en timma sedan blir vi belönade med färska frallor från princess. MYS! Då har man en snäll chef!
Förhoppningsvis har mitt linne jag väntat på så länge kommit. Hoppas hoppas! Fast jag brukar inte ha sån tur med det. När kläder ska komma en viss månad, så kommer alltid det jag vill ha i slutet och det är ju typiskt.

Sova nu :)
Puss&Natti

Duktiga jag

Så nu har jag varit i stallet och ridit. Han gick bra, fast jag var tvungen att hålla om med benen ganska rejält. Så benen värker nu. Efter jag kom hem gick jag ut och powerwalkade en halvtimma, och nyss tränade jag en stund. Med andra ord har jag vart mycket duktig. Dessutom är mitt rum helt nystädat och ska alldeles strax byta nya lakan i sängen.

KAFFEDAGS! :)


Modevisning på hotellet

Stylist: Martina ;) haha. ne men jag plockade ut kläderna

Modeller:
Martina, och mina tjejor Emma, Felicia och Amelia

jag till vänster, Emma höger

jag


amelia och felicia


emma och jag


jag

amelia och felicia

jag och emma

jag och emma

VILL HA!

Jag vill verkligen ha en Walk-in-closet. Jag behöver det! Det är inte lätt att jobba i en klädaffär och försöka få in alla kläder i två små garderober. Men i mitt fall är det praktiskt omöjligt att fixa en walk-in-closet tyvärr. Snyft.
Kanske jag kan få min dröm uppfylld när jag flyttar.



my dream

Torsdag

Tjoho!
Igår klippte jag coh Moa Mio. Det gick faktiskt jättebra! Han var jättesnäll emot vad han brukar vara. Det gick på lite mer än en timma. Dte brukar nämligen ta minst två timmar, om jag minns rätt.
Binno och jag lagade lite mat igår kväll med. Fyllda tomater med färskost/pepparrot och rökt skinka. Det var gott!

Idag ska jag städa, rida och powerwalka. Fast fan vad jag hatar regn. Blir alltid så att man tappar suget att gå ut och gå då. SKa ner och ta en kaffe nu. Trösta mig med det..

Imorgon jobbar jag förresten och på lördag med. Gött med jobb! Älskar att jobba mycket mycket och mycket... Jaaa, jag vet. Jag är cp!


Puss

God morgon typ.

Usch vad jag är seg idag. Hade faktiskt behövt att jobba känner jag så att man vaknar upp. Men ska dra till stallet sen och klippa Mio äntligen! Och snälla Moa v ska hjälpa mig.
Jag har fixat modevisningsbilderna med! Bilderna är inte så superbra, men lite ser man iaf.
Nu ska jag tvätta, städa upp och dricka lite kaffe tror jag.

jag i röd jacka. kommer fler bättre bilder senare idag, detta är bara ett smakprov.


Tisdag

Tja!
Idag har jag jobbat och ridit. Det är det enda jag har gjort känns det som. Pratade med Erika med v. Binno och jag ska dra upp till Norrköping nästa helg. Wiiiee! Saknar Erika så mkt, jobbigt när hon bor så långt ifrån. Men nästa helg ska vi ha kul!
Köpte min spetsklänning idag, och lånade hem tunikan som mamma tvättade sönder fast i naturvit istället för militörgrön eftersom den är slut.
Nu ska jag sova, ska äta en satsumas först eller vad fan det heter. Vet inte ifall jag ska jobba imorgon. Men det lär ju märkas. Dom brukar ringa.

Puss och natti på er! v

(erika och jag för några år sedan)


Äntligen!

Äntligen har mina skor från H&M kommit. Har väntat på dom sen i augusti. Love love! :)
Jag ska nog gå och duscha och sova snart känner jag. Blev plötsligt vädligt trött nu. Imorgon ska jag jobba med, så kanske är bäst att lägga sig skapligt då... Eller neeee... Hehe. Orka?
Imorgon ska jag köpa en klänning och en ny tunika eftersom mamma tvättade sönder min.

Funderar på att äta lite nu, måste kolla lite på New York fruar först med.

My Lovely Shoes v

ARGH!!

Jag har vart så arg idag. Helt galen typ! Mamma har tvättat mina kläder fast hon vet att hon inte ska det. Vad har hänt? såklart har hon tvättat min älsklingstunika fel så den är helt förstörd! FAN! Hon sa att hon skulle betala den och köpa en ny.. Lycka till säger jag bara! Finns inga kvar! Det hade vart en sak om det had evart kläder från ett annat märke än veromoda för det kan jag ändå inte jobba i typ. Men detta var en tunika från veromoda dvs mina jobbarkläder! Ååååhhh, jag är verkligen superarg!!!!!

Sitter och glor på top model nu, reprisen såklart. Men hörrni ikväll börjar säsong 14!!! Wiiie äntligen!

Pussen!

Trött

Usch vad jag har varit lat idag! Men jag är ju inte helt friskus än. Imorgon är det ny vecka och jag ska göra en massa saker. Ska jobba på tisdag vad jag vet hittills. Dom ringer om de behöver mig.
Nehe nu ska jag föna håret och lägga mig. Ska försöka komma upp tidigt så jag hinner ut och gå innan de "kanske" ringer.
Puss puss sötisar.


Nytt i garderoben

Köpte klänningen för några veckor sedan men har ju inte visat den.
Sister's point (vm)



Köpt förra helgen, dålig bild men det syns iaf att det är en dödskallering eller? ;)
JC


T-shirt jag köpte på veromoda igår.



Hello sweet bitches!

Är nästan frisk nu. Eller ja näst intill iaf. Men jag lyckades bli frisk även att jag jobbade. Däremot fick träningen och lilla hästen lida. Men det ska jag börja ta igen ikväll och imorgon. Ska ta pållen på en skritttur sen ikväll. Måste ta det lite lugnt eftersom jag känner av halsen lite fortfarande.
Shit jag kom på att jag inte visat er många av mina nya köp. Tex skorna jag köpte i jönköping i onsdags. Köpte även en tröja på veromoda igår. Kommer att bli dyrt den här månaden. PÅ tisdag ska jag köpa en spetsklänning typ. Ni vet spets nere vid kanten. Typ som en underklänning, det har vi mkt av nu och det är så snyggt. Men vet dock inte om jag ska köpa naturvit eller svart... Det tåls att tänka på. Men nu ska jag ta kort på två saker jag inte visat, kommer strax lägga upp dom.


Puss

RSS 2.0