Inköp idag

Detta var vad jag kom hem med från Vetlanda idag. Hittade inget annat, så ska skicka efter istället.
Trosorna är från H&M och kostade 59.50
Strumporna fick jag av Binno <3 vet inte vad dom kostade :b
Nu ska jag sova med binno, natti på er! Lovar att skriva bättre imorgon om jag mår bättre. Förhoppningsvis!

v / tina


Onsdag dagens

Tja! Kan typ inte skriva för jag har så ont i magen :(


tunika/skjorta - Den nya från Veromoda
leggings - gina tricot
linne - gina tricot
bälte - det nyda från Lindex

Sleepy

Nu ska jag sova. Gäspar jättemycket!
Imorgon: Jobba, åka till Vetlanda med binno, eventuellt rida eller ut och gå.

Natti på er bitches! Nu ska jag drömma om en nice-sak
v / tina

Vanessa Hudgens

Jag älskar henne! och hennes stil. Dessutom är hon ju hur snygg som helst. Funderar på att färga mitt hår svart när jag ser på henne.


(från google)

Home

Tjoho! Kom typ nyss hem från jobbet. Vi hade en kund som skulle betala räkningar tre minuter i sex. Krånglade som fan gjorde han och det bara kröp i mina och beccas fingrar. Gaaah! Så vi kom inte iväg förrän tio över, vi brukar komma iväg runt en minut över sex.
AMS gick bra. jättebra! Och snart ska mamma och jag ut o gå. Hoppas att jag hinner rida också.
Hörs sen! Pussen

Jeans - JC
T-shirt, sjal - H&M


Tisdag

Tja! Jobbar på Lejonkulan och det är hur kugnt som helst. Visst det är ju tisdag och då är det aldrig så mycket folk. Det är därför det är våran städdag. Men vi städade redan i förmiddags, så nu har vi inget att göra. Jag väntar på att klockan blir tre. Ska på möte på arbetsförmedlingen med Lena och någon mer. Tror att det tar ganska kort tid och efter det ska jag tillbaka hit och jobba en stund till. Sen blir det hem och äta, ut och gå och rida.
Nehe nu ska jag läsa klart Sofi's mode.
Hej så länge! v


Tekniska jag

Tjo! Nu har jag satt ihop mitt LACK bord från IKEA. Jättefint är det. Men ska inte byta bord förrän imorgon, tittar nämligen på tv:n nu så kan inte byta just nu, då jag måste stänga av den.
Nu ska jag sova, är ganska trött. Kanske skriver imorgon bitti, om jag hinner.
Imorgon ska jag:
Upp, träna och duscha
Jobba
Ut och gå
Rida
Städa

Natti på er alla! v / tina


Binno och jag på studentbalen 07

Städa

Yepp, det är vad jag gör just nu, och sitter och väntar på att "Hollywood-fruar" ska börja.  Rummet börjar arta sig nu. Vill ju få upp mitt nya bord! Weiiie!
Va och mockade i stallet innan. Han har blivit jättelånghårig! Vill klippa honom snart, verkligen, han måste bli klippt! Får göra det om några veckor, måste vänta tills det blir lite kallare ute iaf.
Ne, nu ska jag städa lite till sen börjar programmet snart!
Hej så länge :) v

Welcome to the closet...

Så nu har jag vart hos Anders, handlat lite och hälsat på Becca och Fia. Mår lite bättre nu, sen ringde Lotta innan idag och peppade mig. Imorgon ska jag jobba! Punkt slut, behöver ju inte det om jag inte mår bra. Men det skiter jag ifall jag inte gör. Ska jobba ändån!
Nu ska jag städa lite, kanske ska rida idag med, får se hur jag mår...

Detta välkomnar jag till min garderob:

Tunika/skjorta - Veromoda 150:-
Bälte - Lindex 129:-




Goddag

Tja! Idag åkte jag inte till jobbet. Somnade inte förrän efter fyra inatt. Har varit orolig hela natten och inte kunnat somna. Men jag ska dra ner till Lejokulan runt två för jag ska ändå vara hos Anders vid halv tre. Så tänkte sticka förbi Rebecca och säga hej bara. Måste till Veromoda och kolla ifall jag ska köpa tunika/skjortan jag la undan. Innan det ska jag dra till Lindex och kolla ifall det finns nåt bälte jag kan ha till.
Shit vad det regnar ute nu. Det bara öser ner!
Usch jag är så trött! Måste nog sova en stund nu. Hej så länge :)

Mitt nya bord

Here it is! Kostade 49 spänn. Ska byta ut det vita jag har tv:n på till detta istället.
Nu ska jag snart sova hade jag tänkt. Är ganska trött.. Så vi hörs imorgon. jag ska antagligen köpa tunikan på Veromoda då och sedan försöka hitta ett bälte på Lindex. wiiehu!
So see ya tomorrow!

Tack Moa för att du mockade åt mig idag. Saknar dig, hade velat stanna längre på hotellet med dig <3 love you
bitch!

v / tina


Söndag

Tja bloggen!
Idag mår jag inte så bra, har ont i magen och är typ orolig. Igår var iaf jag och robin i jönköping. Jag köpte bara ett bord!!! Bara ett bord! Va fan! Blev jätte besviken. Man ska verkligen inte åka och shoppa en lönehelg. Det fanns ingenting att köpa, allt var typ slut. Skulle ju köpa en massa saker. Ska dra till lindex här i eksjö imorgon och se ifall jag hittar något. Sedan ska binno och jag testa lyckan i vetlanda på onsdag. Tjoho! Hoppas jag hittar något där!
När vi kom hem från jönköping igår så åkte vi på stallets tacokväll, pappa följde också med. Var jättekul! Vid halv tolv stack vi några till hotellet. Men robin och jag gick hem tidigare. Men det var ganska nice där med! Mmm.. jepp.. haha!
Ska titta på Lyxfällan nu, sedan kanske städa om jag kan ta mig upp härifrån sängen. Är cp som fan i magen.
Hej så länge v

dagens

Här är kläderna idag:

tröja - gina
linne - gina
byxor - cheap monday
sjal - H&M
armband - H&M

Binno kom just nu förresten :)


Städa

Nu har jag kommit hem. Sitter i sängen och tar det lugnt fast jag egentligen måste städa. Men ska bara sitta en liten stund till sen är det bara att sätta igång. Buhu! Har inte hört ngt från Binno på hela dagen, så jag har ingen aning när han kommer eller hur han kommer in. Hans bil är typ paj.. Så imorgon får vi ta 740 till jönköping. Jippie!
fan nu börjar cops på tv, det måste jag ju se! (a) så kan liksom inte städa just nu då va.

Skriver mer ikväll töntar!
v Tina


Tina in action

Tja! Står på Lejonkulan nu. Hann inte skriva en gång till innan jag stack i morse. Jobbade iaf mellan 10-12 på veromoda och sedan direkt till Lejonkulan. Just nu är det ganska lugnt här, har vart ganska mycket annars på lunchen. Många som spelade och så...
Ikväll kommer Binno tjoho! :) Ska mysa riktigt ordenligt då! Imorgon drar vi ju till Jönköping. Wiie ny klocka nya skor, bord och lite mer saker. Ska bli rätt nice!
Kanske ska försöka rida eller gå ut och gå ikväll med.
Nehe om man skulle jobba nu kanske.
Puss hej så länge v


friday

Wiie idag är det fredag! tycker som sagt att tiden går för snabbt. Men nu får det gärna vara helg för mig eftersom jag ska till Jönköping imorgon. Gick typ nyss upp, behöver inte duscha idag. Ska locka håret och fixa lite nu, men jag kanske hinner ta en bild och skriva mer innan jag drar.

Puss hej så länge

Natti töntar

Så nu ska jag sova. Var ute och gick runt sjön innan mitt i mörkret. Var lagom kul.. Lite scary! Efter det var jag i stallet och red en liten stund. Direkt efter det så åkte jag till Moa <3 och lekte lite med henne, missen och xenne. Helt galna! Nu ska jag sova för jag är helt död.
Imorgon:
Träna
Jobba 10-12 Veromoda, 12-18 Lejonkulan
Binno kommer <3
Ut och gå
Eventuellt rida
Längta till lördag (åka och shoppa med binno i jönköping)

Natti på er!
v / tina


I'm home

Tja! Nu är jag hemma. Har nyss ätit lite, och ska snart ut och gå. Efter det blir det stallet. Becca och jag var på Lindex innan som öppnade idag. Var så jevla mycket folk att man knappt kunde ta sig in. De hade en väska som jag letat efter jättelänge. Skitsnygg, typ en kopia av Alexander Wangs väska som jag la upp en gång här på bloggen. Men jag känner att jag kan inte köpa den nu, för jag ska ju till jönköping nu på lördag. Ska handla lite saker då och sedan blir det ullared någon gång med nu snart. Usch! Och inte nog med det. På veromoda har de sänkt en tunika som jag tänkte köpa för ett tag sedan. Från 299 till 149. Gaah! Dom frestar mig! Aja får se hur dte blir med de. ska testa den imorgon.

Nehe om man skulle ut nu då. Skriver med sedan :)
Puss

Torsdag

Morron! Idag är det torsdag, bara en dag till sedan är dte helg igen. Tiden går för snabbt. Blir ju pensionär snart känns det som. Igår var jag iaf och red, däremot gick jag inte hem för jag hade så ont i magen. Fick ju en bakelse av en stamkund igår, en jättegullig gubbe! jag åt den innan jag åkte till stallet, eller delade den med Binno. Fick jätteont i magen efter bara för att jag antagligen fick dåligt samvete (fikar egentligen inte på vardagarna). Kunde knappt sitta upp så det blev ingen mer bloggning för det.
Iaf idag då. Ska åka och jobba runt halv tio. Sticker ohc jobbar på Veromoda mellan tio och tolv. Sedan tillbaka till Lejonkulan där vi kommer att få massa varor. Tobak och en massa godis. jag får inte smaka :( Men imorgon får jag det! Wiieehu!
Ska dra ner och äta lite nu, sedan fixa mig.
Hej så länge töntar! v

Väntar på babe

Nu har jag kommit hem från jobbet, eller typ för en halvtimma sedan. Jobbade nu de sista timmarna med Lotta för Becca skulle sticka och träna med Cloe. Tänkte följa med först men sedan kom jag på att Binno kommer ikväll ^^ Sorry älsk, glömde dig lite! Så nu sitter jag och väntar på honom. Ska åka till stallet och rida hade jag tänkt. Har gått från stallet en bit nu. Binno åker före med bilen och ställer den vid skogen, sedan kommer han och möter mig gående med. Så båda får en liten promenad var.
Fia var inne och hälsade på i affären innan idag med. Ska jobba med henne på Veromoda imorgon, sedan blir det att sticka tillbaka till Lejonkulan och jobba/busa med Becca.
Ne nu ska jag städa upp lite innan binno kommer
Hörs senare :)

v / tina


Jobb, jobb, jobb

Nu står jag i lejonkulan och jobbar med Becca. Är ganska lugnt här nu, men innan var det lite folk. Är mycket roligare när det är folk här. Kom nyss hem en gammal klasskompis som skulle betala en räkning. Coolt, hehe. ja typ..
Nu vill jag läsa en tidning, och slappa lite.

Hörs sen igen ;)

Godmorgon!

Tjoho! Jag försov mig, fan också. Skulle gått upp vid tio över sju och vaknade vid kvart över åtta. Så det blev ingen promenad nu i morse, snyft! Men måste klämma in det senare ikväll.
ne nu måste jag skynda mig. Måste fixa lunch, klä på mig, fixa håret och lite. Blir bara lite myskläder idag tror jag.
Hej så länge!

Trött

Nu ska jag sova. Var nyss och red, det gick skitbra. Bra min pålle är! Nu har jag inte ont i magen heller. Wiihu!
Imorgon:
Ut och gå
Jobba
Rida
Binno <3

Natti på er alla!  v / tina

Iväg we go

Nu ska jag och pappa sticka och hälsa på famo äntligen :) Efter det ska jag som sagt till stallet. Ne shit nu måste jag klä om pappa ropar.
Hej så länge v

Iväg we go

Nu ska jag och pappa sticka och hälsa på famo äntligen :) Efter det ska jag som sagt till stallet. Ne shit nu måste jag klä om pappa ropar.
Hej så länge v

DROGEN



älskar denna Metallica-låten. Hörde den några gånger när jag var mindre, men då fastnade jag inte för den. Men nu är jag beroende! <3

Metallica - Fade to black (från ride the lightning)

Ny ful design

Så nu har jag en ny ful design. Orkade inte göra något mer nu. Fastän att jag gick på webbdesign, så har jag inte tålamod till att göra en snygg design just nu. Är för stressad också. Men än så länge duger den :)
Har nyss varit ute och gått, det gick inte bra.. Fick så ont i magen hela tiden.
Ska ta något att äta snart, städa upp lite, kolla lite på Top Model. Efter det ska jag till stallet och försöka rida.

Hej bloggen

Nu har jag kommit hem från jobbet. Hade så ont i magen. Folk säger att man ska röra på sig när man har mensvärk, så får väl tvinga mig själv till att ut och gå sen. Vill inte...ont.. aj aj.. Men fan imorgon ska jag jobba! Tror inte att jag kommer ha någon mensvärk då. För isf är det väldigt konstigt!
Carro kom in i affären innan jag stack med. :) Ska förhoppningsvis leka med henne i veckan.
Nu ska jag rensa datorn här lite, sen vila bort min smärta. Hoppas att jag mår bättre ikväll för jag vill rida!

Just nu:


Sova

Nu ska jag sova, ska upp och jobba imorgon :) Usch vad det blåser ute!
Natti på er och sweet dreams.
/ Tina

Måndag

Jag har jätteont i magen. Hata! Mitt rum ser ut som fan och jag måste egentligen ta itu med det. Men jag kan knappt stå upp. Dom säger att man ska röra på sig när man har mensvärk. Men då ramlar jag ihop!
Ska kolla lite på Top Model nu. Sen måste jag göra nån mat, hemska tanke. Kommer typ att ramla ner för trappan.

v  Tina

Natti

Nu ska jag sova! Mår fortfarande illa, så får se om jag somnar eller inte. Men ska iaf försöka nu...
Natti på er! v

Welcome to my closet!

Här är min nya tröja från Veromoda!
Nu har jag fått redig mensvärk. Inte myspys alls! Har fått jätteont i magen. Har tröstat mig lite med mörk choklad och Top Model. :) Imorgon blir det antagligen inget jobb, för jag brukar alltid behöva ligga i sängen när jag får "röda  veckan". Nu ska jag kolla lite på idol och kanske städa upp lite om jag kan gå.


SÖNDAG

Usch! Imorgon ska jag ha mens så just nu ligger jag och mår så jevla illa. Käkar choklad för att få bort det och fan vad det är gott! När jag har sån dagen-innan-mens-illamående så vill jag ut i skogen och kolla lite. Typ titta efter svamp och sånt. Då försvinner illamåendet, till viss del iaf. Ska fråga pappa ifall vi kan göra det senare :)
Ifredags kväll kom Binno. Jag klippte honom lite och tunnade ut håret en hel del! Sedan hände inget mer på fredagen.
Igår var vi på stan och jag köpte en tröja på Veromoda. Hittade den på lagret och den var inte ute i affären så jag bestämde mig för att köpa den. En vanlig svart munkjacka med lite gulddetaljer. Kan ta kort på den sen kanske om jag mår bättre.
Nu väntar jag på att Biggest Loser ska börja.
Hej så länge!

Äntligen fredag IGEN!

Tiden går så jevla snabbt känner jag. Tyckte det var helg nyss. Idag fick jag sluta tidigare igen. Jätteskönt. Fick sluta vid 4 typ och direkt när jag kom hem åt jag lite och efter det gick mamma och jag ut och gick i 40 minuter. Det var jätteskönt!
Idag har jag jobbat, Lejonkulan 9-11, Veromoda 11-13.30, Lejonkulan 13.30-16.
Fick en överrasking på Veromoda idag. stod i kassan och kollade lite så kommer det in en liten kortklippt brunett. Fick värsta chocken! Det var Erika! <3 Blev så ivrig har saknat henne så jevla mycket så jag blev jätteglad! Och hon hade fixat håret jättesnyggt. Typ lång page och ljusbrun, blir jättesugen själv nu. Hoppas att vi kan va snart. Love på henne!
Nu ska jag snart städa upp lite sedan kommer Robin. Vi ska äta lite sen efter det ska jag till stallet och rida. Skriver mer sedan!

Look today

Kofta - Veromoda
Beige linne - Veromoda
Svart linne - JC
Byxor - Cheap Monday


Recept!

Tja! Jag har hunnit göra en del sen jag skrev sist. Jag har varit i stallet och ridit. Tog några skutt i slutet med. Gick sådär, men var bara skutt på typ 40 cm. Han hoppar inte så bra på små hinder. Fast jag vill att han ska det, så därför ska jag hoppa lite lägre nu. Han tänker inte själv när det är lågt, bara när det kommer upp på 1 meter. Men jag vill att han ska tänka även om det skulle ligga på 20 cm. Träna, träna träna!
När jag kom hem från stallet så åkte mamma, momo och jag och handlade. Köpte lite ingredienser till en sak som jag bakade innan. Läste ett recept från Frida tidningen i affären. Fikonbollar. Jättegoda var dom!
Just det, mamma och jag var ute och gick runt sjön med innan. Gick jättefort för det blev mörkt, så nu har det bränts kalorier. Wiie!
Nu tittar jag på Lyxfällan. Ska snart städa upp lite och lägga mig och läsa GI&Hälsa. Har bara skummat igenom den lite, så ska läsa igenom hela nu.

FIKONBOLLAR (ett nyttigt alternativ till chokladbollar)

300 gram torkade fikon
1 msk kanel
1 dl skållad sötmandel
1/2 dl kokos (till garnering)

Mixa fikonen tillsammans med mandeln och kanelen i en matberedare eller stavmixer. Rulla till bollar och vänd i kokos. Låt stelna i kylen!
MUMS!


Gott till Kaffe :)


Älsklingstidning


Torsdag - Nice dag

Tjoho! Kom hem från jobbet för en timma sedan. Fick sluta direkt efter jag jobbat på Veromoda. Nice! Så nu ska jag städa, ut och gå och rida. Måste nog åka och handla ikväll med pappa med eftersom mamma fortfarande är lite seg efter operationen. Men kan jag gärna göra, för då köper jag sånt som jag vill ha. haha! Det är bra.
Nehe ska städa lite nu, hade tänkt att komma iväg till stallet runt två. Ha det!

dagens:
Jacka - Veromoda
Leggings - gina tricot
top/klänning - Veromoda
Skor - Skopunkten
Väska - Italien
Halsband - H&M



Right here, right now

Robin och jag just nu. Wiie! Vi sitter och tittar på Fråga Olle: Dokumentären. Är inte så jättekul.. Förra avsnittet var roligare. Jag har inte varit och ridit. Bestämde mig för att han kunde vila idag, och det var ett bra beslut för jag fick ont i magen innan, fast nu är det bättre. Men imorgon ska jag både hinna rida och gå ut och gå. Fast att gå ut och gå på morgonen imorgon orkar jag inte, så det får bli på kvällen.
Imorgon jobbar jag på veromoda några timmar och sedan lejonkulan resten. Måste städa lite med. Usch, jag är sämst på att hålla rummet rent.
Skriver mer imorgon. Ska ner och tvätta av sminket och sova nu.
Natti töntar!


robin och jag just nu..


Puss

Jag och Becca <3

Här är då Becca och jag i affären. Med våra nya jackor som Lotta köpt åt oss. TACK LOTTA! :) Du är bäst! ATG jackor är det, så det är ATGmärke på bröstet och på dragkedjan.


Becca :)


och så jag..


och så vi tillsammans <3


Min garderob vill ha..

Höstiga kläder från nya H&M katalogen!






Detta träningslinnet vill jag verkligen ha! Hoppas det finns i affären H&M för jag ska till jönköping nästa helg :)


Dagens look

Tja! Nu har jag kommit hem. Har varit ganska lugnt idag, några rusher bara. Hade tänkt att jag skulle ner och äta lite nu och sedan blir det att åka till stallet. Funderar på att vänta till Robin kommer innan jag åker. Så slipper han komma till stallet, och slösa bensin. Jag tror att jag ska ta några skutt idag, eller så gör jag det imorgon. Får se. Lägger upp lite bilder på kläderna idag, sedan ikväll lägger jag upp bilder på mig och becca från affären.
Hörs sen töntar!

Linne - Gina tricot
Tröja - H&M
Jacka - JC
Leggings - Gina tricot
Skor - Skopunkten
Väska - Boutique i Milano



Onsdag

Tja! Nu står jag i affären. Ovanligt?. Jag satte på datorn i morse för att jag skulle blogga, men då hann jag inte det. Var nämligen ute och gick innan frukost idag. Wiie, duktig jag är. Hade tänkt att göra det varannan dag nu. Så kan jag gå på kvällen dom andra dagarna. Nu kom tidningarna precis så ska hjälpa Becca att packa upp. Gaaah vi fick våra jackor nu med. ATG jackor. Sniciga!  Har tagit liote kort på oss idag med som jag kan lägga upp sedan.
Hej så länge!

Dålig dag = dålig uppdatering

Dagen började inte bra. Hade ont i magen men åkte och jobbade ändå. Hade liksom inte så jätteont i magen, men den var jätte stressad och orolig. Så jag var helt förvirrad idag. Jobbade bara till halv ett för jag tog en lugnande tablett och somnade på skrivbordet. När jag kom hem satte jag mig vid tv:n och somnade en stund. Senare var mamma och jag ute och gick runt sjön. Var tvungen att komma ut lite. Red gjorde jag också. Mår så mycket bättre i det lugna ute. Mio gick superbra idag. Tränade ganska mycket öppna idag. Har tränat lite med, bara lite. Utfall typ bara. Men det känns ganska mycket i benen.
Imorgon:
Ut och gå innan frukost. Inga undantag. (typ)
Jobba
Eventuellt rida
Leka med robin <3

Nu ska jag fortsätta att läsa GI&Hälsa som kom med expressen idag. Älskar den tidningen! Blir nog bara en stund. Är ganska trött och om jag ska orka gå imorgon så måste jag ha sovit ordentligt.
Just det! Tjejen jag skulle skriva om idag som jag har lite som Musa, skriver jag om imorgon istället. Hinner inte nu.

Natti på er!

Skriva och sova

Så nu har jag pratat med binno två gånger bara för jag älskar honom mest. Sedan har jag ätit, fixat lite saker och nu ska jag skriva "göra-idag-lista" till imorgon. Det gör jag varje kväll, sedan prickar jag av sakerna jag gjort. Detta var något som jag, Erika och Sandra gjorde i gymnasiet en tid när lektionerna sög. En bra sak faktiskt!  Det gör jag fortfarande iaf. FRÅGA ROBIN! haha. Jag måste sova nu egentligen, men jag är faktiskt inte så trött nu. Var mycket tröttare innan.
Jag hade tänkt att gå ut innan frukost imorgon med, men jag tror inte det blir så. Ska nog göra det varannan dag eller nåt sånt. Imorgon är det nämligen ingenting på tv direkt som jag vill se, och det betyder att jag kan gå ut och gå när jag kommit hem från jobbet. Då tar jag stallet lite senare bara, vill egentligen inte gå ut när det är mörkt så det är därför jag går innan stallet.

Imorgon är det våran städdag med, för det är alltid så lugnt i affären på tisdagar. Så det blir dammsugning och moppning. Kanske kan blogga om någon jag tycker väldigt mycket om. Hur söt som helst, känd, mörk, ganska kort, kan sjunga och klär sig väldigt nice. Just det hon är lika gammal som mig och är från USA. vet ni vem? mmhm, kan ni tänka på.

Nehepp nu ska jag skriva listan sedan sova, eller göra ett gott försök iaf.

Natti töntar! <3

Träning och Hollywoodfruar

Tjoho! Jag har varit duktig idag. Gått ut och gått, ridit, och nu innan Hollywoodfruar började så tränade jag. Så jag är helt död nu! Hollywoodfruar som jag tittat på nu är slut. Det var skitkul bara för att det är så fult. Typ tre supersmala blonda, storbystade äldre bitchar. Jupp, det förklarade dem rätt så bra.
Usch jag sitter och gäspar nu. Måste ner och fixa någor att äta, sedan ska jag sova.


träna tina träna :b Minishorts?

Måndag morgon

Tjoho! Nu står jag i affären med Becca. Hann inte skriva i morse, för jag bråkade lite med mamma och pappa. Hihi guess what? Jag var ute och gick innan frukost idag. Bara 20 minuter, men det är iaf något. Ska kanske ut och gå om jag hinner efter stallet sedan. Ska jobba här till sex, sedan sticker jag bara hem och äter, direkt efter åker jag till stallet. Ska rida över lite cavalettibommar idag hade jag tänkt. Så han får lyfta på benen lite. Blir nog till att träna lite ikväll med :) Nu ska jag läsa lite mer i expressen och jobba.
Hej så länge!

 

Becca <3


Ett sista inlägg

Så nu ska jag sova. Sitter här med mitt kvällste. Mys! Måste försöka somna direkt för ska ju upp tidigt imorgon.
Natti på er! v

Tina goes nanni

Jag är så trött! Ska träna lite en stund sedan blir det att sova. Dricka lite te, sätta på en video och somna. Låter skönt! Imorgon ska jag försöka att gå runt sjön innan jag börjar jobba. Kommer antagligen inte bli så men kan ju testa iaf. Annars går jag bara när jag kommer hem.
Just det var och red innan, eller typ nyss. Han gick som en klocka. Lotta sa att han såg jättefin ut. Blir så glad då för jag har precis börjat rida honom. Har bara ridit kanske sex gånger och han går redan jättebra. Ska nog testa att avsluta med ett skutt nu i veckan. Nehe, om man skulle göra dom där jobbiga utfallen då. Skriver kanske mer sedan innan jag lägger mig. Maybe baby!
Puss


Vill ha!

Ge mig! Ska köpa nån av dom här klockorna. Vet inte vilken men någon av dom blir det nästa gång jag åker till jönköping.



Vilken tycker ni?

Söndag - wake up, stand up

Godmorgon!
Jag har nyss varit nere och ätit frukost. Nu sitter jag och glor på tv. Ska ut och gå och städa ur min bil idag. Men vet inte vilket jag ska ta först? Vid fyra ska robin och jag vara i nässjö och jag vill ha gjort så mycket som möjligt innan det. Måste ju rida också men det får bli efter top model efter åtta.
Ska titta runt lite på youtube nu sedan är det dags att sätta igång med dagen.

Jesse Bradford <3

Jag älskar Jesse Bradford i "Bring it on". Han är så snygg! Honom skulle man inte säga nej tack till. Visst att han är 30 nu, men han är fortfarande hur snygg som helst. Jag älskade den filmen när jag var mindre och jag var typ kär i honom då. Får sånna gamla härliga minnen från den tiden.
Nu ska jag strax sova. När robin inte är här så är det så surt! Eric är heller inte hemma för han jobbar. Lika bra att sova då. Var och red innan med. Pappa följde med och tittade. Kan inte ens komma ihåg gången han gjorde det sist.
Lägger upp lite på bilder på Jesse från filmen.
Imorgon blir det:
x Städa ur min bil
x Ut och gå
x Rida
x Åka och fira min kusins barn i Nässjö


Natti på er alla!



Found a new bag

Tjoho! Mamma och jag var ute och gick innan, och efter det gjorde jag lite utfall så jag har jätteont i benen. Men så är det! När jag var nere och drack kaffe hos momo så gick vi igenom hennes garderob lite och jag hittade en väska. Hon fick den från italien förra året. Och hon använde den inte så jag snodde den. Me like! Fanns en som hon fick iår med, men vet inte fall det är min stil. Ser lite ut som gucci. Kan ta kort och visa den, kanske.
Sitter och kollar på bring it on och gäspar. Måste rida men jag orkar egentligen inte. Men ska ta röven härifrån vid sju och tvinga mig att rida.
Puss


Lördag - Trött

Usch jag är så jevla trött idag. Robin och jag sov till tolv, och jag är fortfarande trött. Vi har hunnit vara på stan med mamma och pappa. Köpte födelsedagspresent till min kusins barn och en blomma till min mosters man. Vi ska dit och fira lite imorgon. Jag fick en blomma av robin med. En rosa ros. Jättefin! Jahopp vad finns mer att säga. Jag och mamma ska ut och gå runt sjön sedan hade vi tänkt, sen vill jag rida idag med för jag red inte igår.
Men jag skriver mer sedan för nu har jag ingen här som sitter och klagar på att jag sitter vid datorn. Robin ska nämligen hem på kräftskiva.

tack älskling


Idag..

.. är detta mitt klädval. Fick sluta tidigare idag så jag ska städa mitt rum, dammsuga, moppa ja allt. Sedan blir det stallet och åka och storhandla med robin. Mamma har opererat bort visdomstanden och ser ut som peter harrysson. Sedan har hon jätteont så vi får åka och handla åt henne.

Tröja - Gina tricot
Linne - Gina tricot
Jeans - JC
Sjal - H&M


Natti

Ska sova nu är jättetrött, ska bara kolla klart på Grannfejden. Förhoppningsvis hinner jag skriva imorgon innan jobbet.
Natti på er!

Torsdag

Tjoho! Igår hann jag inte skriva, hade fullt upp, eller ja typ iaf. Jobbade mellan 9.30 till 16.30. Robin kom och hämtade upp mig här på Lejonkulan igår vid halv fem då, så vi kunde gå en stund på marknaden. Jag köpte däremot ingenting, bara marknadsgodis. Det måste man ju köpa! Efter marknaden åkte vi hem och jag somnade. Var verkligen jättetrött igår. Runt nio åkte vi till stallet. Men jag red inte, var så trött eftersom jag somnade.
När vi kom hem satt vi och kollade på "Fråga Olle - Dokumentären". Handlade om porr. Var sådär.. Men det gick ändån att titta på. Idag hade jag tänkt att städa mitt rum lite och ut och gå, sedan rida också. Ridningen är viktigast. Jobbade på Veromoda en stund idag, ska vara där imorgon med. Varje torsdag och fredag.
Nehe nu ska jag och Beccis jobba lite.

 


Sova nu!

Det är vad jag ska göra nu. Väntar på att Robin ska ringa med, om han inte redan gjort det för min mobil har varit utan batterier ett tag. Aja det märks.
Imorgon på morgonen ska jag : Städa, duscha, laga mat. Sedan ska jag jobba, jobba och jobba. Runt halv fem kommer binno in, och vi ska gå på marknaden här i Eksjö. Det är enda gången jag kan göra ett undantag när det gäller godis under veckorna. Jag måste ha marknadskarameller. Så är det bara! Efter det blir det antingen rida eller gå ut och gå. Har inte bestämt mig än vilket jag ska göra. För jag hinner antagligen bara en av sakerna.
Nehe, nu ska jag hoppa in i min sovtröja och sussa. Natti på er!

090908 - Tisdag

Tjoho! Idag har jag inte skrivit för jag hann inte på morgonen. Sedan glömde jag bort när jag jobbade. Har varit hur lugnt som helst på Lejonkulan idag.. Becca och jag spelade kort och läste för det mesta. Sedan städade vi med, dammsugae och moppade som varje tisdag. Nu har jag nyss vart och ridit och det är det enda jag har hunnit än så länge. Han var hur mjuk som helst så jag började jobba lite i galoppen med. Nu sitter jag och kollar på idol lite, missade ju halva, snyft!

dagens:
jeans - JC
turkos linne - H&M
svart linne - H&M
bälte - mammas


Natti måndag

Nu ska jag snart sova. Är ganska trött, och jag måste laga mat imorgon bitti. Usch! Kom nästan nyss hem från stallet. Red faktiskt en bra stund och idag började galoppera. Wiiie! Äntligen. Börjar att komma igång med honom nu, det är så kul. Och i stallet mår jag faktiskt nästan bäst nu när allt inte står rätt till.
Jag har glömt att lägga i mina kläder i em ufflåda. Men ska försöka göra det imorgon, men jag vet inte vart dom finns någonstans längre. Innan fanns det en vid hemköp, men jag tror inte den finns kvar längre. Aja det löser sig, det finns flera här i stan, kanske?
Nehepp sova nu då!
Natti på er!

Shoppingen från helgen

Här kommer sakerna jag fått och köpt nu. Var ute och gick med mamma innan. Var tvungen att rensa tankarna lite. Så mycket jobbiga saker som har hänt nu. Har städat lite och ville dammsuga med. Men nehe, då står dammsugaren i garaget. Orka gå dit typ. Det får bli senare, för snart ska jag till stallet. Måste bara laga någon mat först. Blir nog omelett och smoothie.
Här är iaf sakerna:


tröjan(från Bon a parte) jag fick av min kusin och moster + tröjan jag fick av mamma från Veromoda


tröja-gina tricot, 149:-
sidenkalsonger-H&M, 29.90:-
linne-gina ticot, 129:-
hårband-glitter, 14.90 st
nagellack- (nivea) kicks 39:-

dagens



tröja - Den jag fick av min kusse
leggins - Gina tricot
overknee strumpor - H&M
sjal - H&M

090907 - måndag

Tjoho! Nu står jag I lejonkulan och väntar på att klockan ska bli halv tolv så jag kan äta min lunch. Eller ja, lunch och lunch, det är varma kopppen men broccoli och blomkål. Har aldrig smakat det innan, men jag tror det ska vara gott!
Det är inte alls mycket folk här idag, så Becca och jag snackar mest bara.
Nehe nu ska jag ta en tidning och läsa och slappa lite på kontoret.
Hej så länge!


Sova nu, slut på den 6 september

Detta är jag just nu. Kom nyss hem från stallet och jag orkar inte träna något mer idag. Vill sova nu och somna till sagan om ringer 3.
Imorgon:
Jobba, åka till en ufflåda, rida, ut och gå, städa

Natti på er töntar <3


KLAR!

Nu är jag klar med kläderna. eller ja, typ en tiondel av vinden. Men jag är en bit på vägen iaf. Fyra fulla kassar! Sitter och glor på "Victoria's secret fashion show". Missar aldrig en show. Eller jo kanske ibland, när det finns viktigare saker att göra än  att titta tv. Skriver mer sedan. Ska kolla klart på detta + top model. Sedan åker jag som sagt till stallet och slänger i kläderna i Ufflådorna ikväll istället.


Sad sunday

Usch vad jag hatar söndagar. Det betyder att det kommer en ny vecka med 5 dagars arbete. Tur att jag tycker om det jag jobbar med iaf.
wiie! Jag har mycket att visa upp. Robin och jag var i Vetlanda igår. Jag köpte lite saker som jag tänkte visa. Ett linne, en långärmad tröja, hårband, nagellack, sidenkalsonger. Sedan när vi kom hem så var min kusin här med min moster. Hon hade på sig en jättesnygg tröja och jag frågade vad hon hade köpt den. Då sa hon att det var min mosters, och att den var för stor för henne. Så jag testade den och fick den :) wiie! En tröja till. Me like!
Just nu sitter jag och rensar lite kläder som jag ska lägga i Ufflådan nu i veckan. Är uppe i 4 ullaredskassar hittills. Älskar att lägga kläder man inte vill ha i Ufflådan. Man känner att man gjort en god gärning då!

Har slappat hela dagen och jag vet inte ifall det nblir någon träning idag. Kanske.. Men rida ska jag iaf göra, men det får bli efter Top Model ikväll. Smart som jag är råkade jag kolla en sak på youtube, oturligt nog råkade jag se vem som vinner cycle 12 som börjar ikväll. Är lite lagom irriterad. Men ska kolla ändån, kul iaf :)

Fredag äntligen!

Wiie! Nu har jag slutat för dagen. Har gjort så mycket idag så jag har inte hunnit skriva. Jobbade på Veromoda idag, sen i Lejonkulan. Åkte och träffade Anders, sedan tillbaka till Lejonkulan, sedan tillbaka till Veromoda. Skulle köpa en snygg top som jag packade upp idag. Fia var där och var smakråd. Av en slump, så träffade jag mamma därinne som köpte en kofta. Tur eller vad? Så jag fick tröjan av henne. Snäll hon är! Kanske lägger upp bild på topen sen, eller så gör jag det imorgon.
Fick även reda på en dålig nyhet också. Hatar sånt! Fan. Nu när jag mår relativt bra så ska det komma något i vägen för det.. Jag älskar dig! Du kommer att bli bra!
Är bjuden på förfest hos Prime Time idag. Tatuering/piercing/klädesaffären ijämte oss. Nice! Gratis dricka och allt. Men får se fall jag orkar gå. Robin kommer hit snart och sedan vill jag verkligen rida idag!

Dagens:

Kofta - H&M
T-shirt - H&M
Linne - H&M
Jeans - Cheap monday <3
Bälte - Mammas




090903 - slappa snart

eller ja nu egentligen. Tittar på Du är vad du äter. Älskar det programmet! Jag förtjänar att lata lite nu. Har städat en massa, rensat garderoberna och städat dom. Jag åkte till stallet och red i spöregn, jag har tränat i tjugo minuter. Sedan måste jag städa nu under pausen, typ dammsuga och en massa. Usch...

Va fan då!

Har suttit och glott nu i två timmar. När jag gjorde mig iordning för stallet så började det att spöregna. Känns ju lagom kul att rida då. Sen får jag dåligt samvete när jag fick sluta tidigare och allt för att jag skulle hinna rida. Skitväder! Blir så jevla lack! Hoppas det går över snart, för rida ska jag fan göra!


090903 - Har slutat

Nu har jag slutat för dagen. Jag jobbade på veromoda i förrmiddags sedan när jag skulle tillbaka till Lejonkulan så sa Lotta att jag kunde få sluta för dagen. Så snart ska jag till stallet och äntligen rida. Jag har inte hunnit att göra det regelbundet. Men nu ska jag försöka sätta igång.

Dagens:
Linne - H&M
Byxor - Cheap Monday
Halsband - H&M

TV KÄNDISAR!! typ..

HAHA! Becca och jag var med på Svt:s nyheter igår. Ett helt repotage.. eller ja typ.
http://svt.se/jonkopingsnytt?lid=Jonkopingsnytt&from=menu KOLLA KOLLA KOLLA! Videon med travspel och en hand. Annars kolla om det står kvinna, med socialbidrag, klicka där och så kommer vår video upp!!
NICE NICE!! Hihi

090902 - Dagens


Mysbyxor - Intersport
Linne - Gina tricot
Kofta - Gina tricot
Sjal - H&M

Flumm i affären

Detta är då jag och Becca i affären idag.


jag lite halvdrogad

söta Beccis

we together <3

090901 - Slutat

Nu har jag äntligen slutat. Jag och Becca har flummat i typ nio timmar, dvs hela arbetsdagen. Har lite bilder på mig och Becca som jag lägger upp senare. Batteriet i kameran är tyvärr slut, buhu..
Åt nyss lite med mamma och snart ska jag ut och gå. Måste bara smälta maten lite, sedan fjäska för mamma och kolla fall hon vill med ut. Efter det blir det att sticka till stallet, ska rida. När jag kommer hem vet jag inte vad jag hinner göra, antagligen inte mycket. Men jag måste verkligen städa mitt rum, min bil och nere i hästkällaren! Kul kul.. inte.

090901 - Dagens...

Nu ska jag göra sallad sen sticker jag och jobbar. Tjo så länge!

Byxor - JC
Linne - från italien
Cardigan - H&M
Bälte - Gina Tricot



090901 - September

Jahopp, då var man inne i september redan då. Usch vad hemskt! Det gillar jag verkligen inte.
Nu sitter jag iaf och äter frukost. Var jättehungrig. Sedan ska jag göra lite lunch, blir sallad med fetaost och en massa andra goda saker i.
Hej så länge!

naturell yoghurt med kiwi och russin, macka med salami och proviva

RSS 2.0