Usch!!

Denna dagen kunde ha slutat jevligt illa. Minocki ramlade över mig idag. Hans lår krossade min röv och sen skulle han ställa sig upp. Satte hoven på min röv igen tror jag. Och att få en häst på över 400 kg över sig känns inte så skönt. Men jag är jevligt glad över att bara klarat mig undan att få blåmärken över hela kroppen istället för att få ett krossat huvud.
Stackars min häst, han blev helt till sig och började skaka. Han blev så rädd när jag låg på marken utan att röra mig. Men efter en stund ställde jag mig upp och gick till honom för att lugna honom. Ingen avr i stallet heller, så jag var tvungen att ringa momo, och säga att jag kanske inte kunde kunna köra hem, men att jag skulle försöka. Jag satte mig i bilen och körde iväg. Det gick bra, förutom att jag typ stod upp för jag kunde inte sitta på röven. :( Har skitont! Ska se fall jag ska till sjukhuset imorgon och kolla så det inte blev ngt med ryggen. Just nu känns det rätt så bra i ryggen, men det kanske är bäst att kolla upp den ändån. Aja, får se hur jag gör imorgon.
En sak vet jag iaf. Jag kan nog inte rida på ett jevla tag :( och jag som just hade börjat komma igång! Fan...

Imorgon ska jag försöka komma iväg till jobbet med bilen igen. Får halta lite med Lotta i affären, men det får  gå. För jag åker fan hellre och jobba än sitta hemma och glo. Har sovmprgon imorgon med. Börjar inte förrän vid ett :) Så min mörbultade kropp får vila ut sig lite...

Just det, jag är väldigt blond nu med, för jag slingade håret i måndags :b

Tjoho!

Seg igen!

Jag är verkligen seg på att uppdatera. Men i helgen gjorde jag knappt någonting. Var hos famo o fafa igår och fikade.
Sedan kommer jag ihåg att jag blev hur glad som helst när Blondinbella åkte ur Lets dance i fredags :)Mohaha

Idag har jag jobbat mellan 10-13. Rätt slappt idag, men det var skönt, för jag har fått så jevla ont i låret, vet inte vad det är. Fan! Iaf så träffade jag Moisch idag :) Wiiie! <3 Rwed Mio en stund med, gick ganska bra, fast han var lite dum. Måste rida igenom honom ordentligt imorgon.

Har precis slingat håret med. Ska snart föna och se hur det blev. Det blir spännande. :)

Skriver imorgon också. Me promise!

hej svejs

Fredag

hej och hå!

Glömde skriva igår och kvällen på onsdagen. Kommer förresten inte ens ihåg vad jag gjorde i onsdags. Men iaf, igår så började jag och jobba vid nio och slutade vid tolv. Sedan skulle jag rida Mio men jag orkade inte. Så jag åkte hem efter ett långt samtal med Moa och Pernilla :) När jag kom hem så städade jag lite. Och sen kommer jag inte ihåg mer.
Idag däremot så kommer jag ihåg vad jag har gjort. :)

Gick upp runt klockan halv åtta och gick direkt in i duschen. Sedan åt jag frukost och fixade iordning mig. Åkte till affären, började vid nio. Robin var utanför, för han skulle köpa en trisslott ^^ Som han ändån inte vann ngt på. Stackars bebis! Jobbade till elva och sedan stack jag till stallet. Red i ungefär 35-40 minuter tror jag. Han var skitdum, bockade och levde. Men efter en stund så lugnade han ner sig.
När jag kom hem från stallet så åt jag, ringde Binno och satte mig vid tv:n. Ida ringde runt klockan tre. :) Och frågade ifall jag skulle följa med till sjukhuset och gymma. Det gjorde jag. Tror vi var där i typ 1timma och 30 min. Men det var kul, vi spelade pingis och jag vann ;) Mohaha! Hehe. Ska följa med henne nån mer gång.

Nu sitter jag här och skriver och mamma tjatar på mig att jag ska plocka undan datorn så att hon kan duka. Vi ska nämligen äta nu :)

Hörs kanske imorgon !

Tjadå ;)

Hej onsdag

Nu sitter jag här. Uttråkad. Skulle ut och gått runt sjön när jag vaknade vid 8. Men va fan, det var så mörkt att det knappt gick se något ut i fönstret. Så jag bestämde mg för att inte gå ut, så nu måste jag hitta på ett sätt att gå ut innan top model ikväll. :(Scary! Aja.

Börjar jobba om 35 minuter, så det börjar bli dags att pallra sig iväg. Skriver ikväll med. :) Hejdå!

Tisdag

Usch idag är jag trött. Gick upp runt halv nio. Åt frukost och klädde på mig, satte mig vid tv:n en stund. Då ringer Lotta. Hon sa att jag skulle köra försiktigt och att jag kunde börja lite senare. Så jag gick ned till Momo och drack te, och sedan åkte jag. Och jevlar, det var fan skithalt. Dessutom hade jag 740:n idag, för min golf är inne på lagning. Däcken på 740:n är inte sådär jättebra, vilket ledde till att jag blev lite nervös när jag skulle köra. Men jag kom ju fram till slut :)
Jag jobbade ungefär mellan halv elva och halv två. Sedan red jag Mio och han gick fint idag. Lite stel men det ska la gå över när jag hoppar imorgon. Hoppas att jag ska hoppa, det beror på om Moa ska jobba eller inte. Hoppas inte ^^

När jag kom hem tänkte jag gå ut och gå, men det blev inte av. Det blev för mörkt och jag ville inte gå runt sjön i mörker. Så jag blev sittande framför tv:n istället. Har även tvättat, diskat och städat mitt rum. Efter det så tränade jag. Var tvungen bara för att jag inte gick ut och gick runt sjön. Ska bädda nya lakan snart. Love it!

Nu sitter jag och kollar på House, har börjat och kolla på det och jag tycker det är skitbra! Men snart är det slut och jag ska gå och duscha och göra lite kvällsmat. Sedan blir det att sussa.

Imorgon ska jag gå upp vid åtta och gå runt sjön. Usch säger jag bara, fan orka! Men måste det. Sedan börjar jag jobba vid tio och slutar vid ett. :)


Bebis :(

Jag vill jobba!

Innan fattade inte jag att min bror Eric sa att han hatade söndagar för att det var så tråkigt. Han säger att han längtar till måndagen, så att han kan jobba. Och han kör lastbil på en budfirma i Nässjö, så han kör hela dagen. Just nu från elva till sju. Jag kunde absolut inte fatta att han ens kunde säga så. Men nu förstår jag. För idag har jag haft det så jevla tråkigt, att det knappt går att beskriva. Jag har kollat på tv hela dagen och sen åkte jag och red på kvällen. Sen inget mer. Så det jag  vill komma fram till då, är att jag vill jobba. Hade hellre jobbat idag än suttit och glott framför tv:n.

Men men, om några timmar ska jag upp igen och äntligen blir det jobb igen. Jobbar tio till ett imorgon och efter det ska nog Moa och jag rida.  Wiie! Sedan ska jag antagligen ut och gå, sedan blir det att städa rummet, träna, laga Mios täcke, Tv och sussa.

Hepp, nu kollar jag på National Treasure. Bra film! Så ska kolla klart på den och sedan sova. Natti !

Blir sugen på mörkt hår igen när jag ser den här bilden. Vad tycker ni? :)

Torsdag till Lördag

Nu är jag seg på att uppdatera igen. Men ska skriva det som har hänt, som jag kommer ihåg då.

I torsdags så jobbade jag mellan 10-13. Sedan tror jag att jag red. Dressyr eller något. När jag kom hem så tränade jag och fy fan vad det var jobbigt. ^^

I går så började jag jobba vid 9. Var i affären en timma först. Krångligt med alla maskiner, men det var skitkul :)
Ska nog vara där torsdag och fredag nu nästa vecka. Hoppas det iaf! Iaf, sedan i stallet så löshoppade jag och Pernilla Cloe och Mio. Fan Mio var jättelat och han blev livrädd för våra nya bommar. Så jag blev besviken. Tror inte han hoppade mer än 90 cm. Och jag brukar löshoppa minst 110 i det lilla ridhuset. Men ska hoppa nu i veckan, uppsuttet. Så får hoppas att han vänjer sig vid bommarna då.
När jag kom hem så satte jag mig vid tv:n en stund. Sedan städade jag lite, och min mobil ringde. Robin sa att han skulle komma o hälsa på en stund. Då ringde erika och sa att hon åkte från Bellö. Och när hon kom, så snackade vi lite och åkte till family house. Jag köpte en tröja till mig och en till Robin. Sedan kom vi hem och kollade på Let's dance och satt o snackade med mamma o pappa. Sedan runt 1 eller lite senare så somnade vi. ^^

Vaknade runt 11 idag och vi åt frukost. Sedan vid halv två så åkte hon hem. Men vi ses snart igen! Hoppas jag! :) <3

Nu ikväll har jag mest kollat på tv. Var i stallet också, men jag mockade bara. Så imorgon måste jag rida så att jag kan hoppa nästa vecka.
Nu ligger jag och kollar på en bra film på fyran :) Ne nu måste jag koncentrera mig på filmen.

Hörs! Hej!

Åh, hej onsdag

Faaaaaan, jag är så lat. Synd om mig ju! Jag har bestämt mig för att börja träna mer, men jag blir så trött när jag jobbat. Har inte ens ridit Mio idag. Usch på mig!  Skulle tränat nu ikväll, men snart börjar ju Top Model och det måste jag se! Skitviktigt!
Imorgon måste jag fan träna, men vet inte ifall jag hinner att ut och gå när jag måste rida med. Men men, det får lösas.

Jobbade mellan 10-13.30 idag och ska jobba samma imorgon. :)

Fan nu saknar jag min Moa lite. :( Hon jobbar o så jobbar jag! Snyft! Men måste rida sen när hon är ledig, för vi har bestämt att vi ska hoppa nästa vecka. :D Och det måste vi göra!

Ne nu ska jag duscha, kolla på top model och sen sova. eller sova och sova, kolla på tv. Sen somnar jag ju inte förrän 1 ändån :b


Måndag

Idag har jag haft fullt upp nästan hela dagen.

Jag gick upp runt klockan nio. Åt frukost och gjorde iordning mat att ha mig med. Sedan började jag jobba vid tio till ett. Det gick bra, roligt :) Red Mio efter också.

När jag kom hem städade jag mitt rum, dammsugade och en massa.

Nu har jag nyss tränat. Tränade styrka i 30 minuter. Jobbigt, så nu måste jag strecha och sen ska jag duscha, byta lakan och sätta på nån bra film och sussa.

Imorgon jobbar jag tio till ett igen. Sedan blir det Mio, och när jag kommer hem ska jag ut och gå. Får se fall det blir lite träning igen, om jag inte har för mycket träningsvärk efter idag.

Hörs imorgon :)

Lat!

Usch vad jag är lat. Igår bestämde jag mig för att städa ur hela mitt rum. Typ sortera alla kläder, och hyllor och all skit i rummet. Men det blev ju inte av. Så då tänkte jag att jag skulle göra det idag, men fan heller. Jag städade förvisso rummet, men inte sorterat något. Sedan red jag inte idag heller, och det måste jag göra varje dag nu, så att han kommer igång ordentligt.

Så imorgon ska jag göra allt jag tänkt göra de senaste dagarna då. Så jag ska sortera hela rummet, sedan ska jag anagligen rida ut med Moa. Och sen när jag kommer hem ska jag träna.

Just det, igår var jag o köpte den björn borg topen jag ville ha :) Skitsnygg!

Kollade nyss på World Trade Center, usch. Hatar sånna filmer. Fast den var inte så hemsk som jag trodde den skulle vara. Robin o jag hade tänkt att köpa den för ett tag sen, men jag ville inte, för att jag sa att jag antagligen inte skulle våga titta på den. Tog väldigt illa vid mig när det hände. :(
Nu kollar jag iaf på scream 2 och den suger. Men eftersom jag bara har fyran och sexan nu. Så finns det inget annat att kolla på.

Tog bajs-ego-kort på mig igår! Här är ett! enjoy ! Gonatt på er!



Torsdag

Idag har jag gjort lite roliga saker :)

Först var jag på Ams. Det gick jättebra! :) Efter det åkte pappa o jag o köpte semlor. Det var så jevla gott! Det blir nog fler innan själva fettisdagen äger rum.

Sedan åkte jag till stallet. Moa och jag red på fältet, och plutt o Mio exploderade några ggr. Fast det var bara meningen att vi skulle skritta, det blev lite blandning mellan skritt och hoppande.

Jag åkte hem och duschade. Klockan fyra mötte jag upp Moa på stan igen och vi gick på all rea. Hittade inte alls mycket. Veromoda hade ingenting jag ville ha på rean. Jag köpte en parfym på Karl Den XII. Sen lite mat och inget mer. Moa köpte en tröja på Vila. Fast jag ångrar att jag inte köpte en top på veromoda, en björnborg som var halva priset på. Så jag ska nog åka och köpa en imorgon och också kolla fall det finns några kalsonger till Binno med.

Ska till Anders imorgon också, klockan halv elva. Usch tidigt. Efter det blir det att gå ut o gå eller åka till stallet. :p

På måndag jobbar jag mellan tio-ett. :)

Hej onsdag

Idag har det varit en Moa-o-Martina- shoppa billiga saker-dag, och det var kul :) Moa köpte en jevla massa saker. :) Och jag knappt nåt. Ville ha ett par spring/yträningsskor, och hittade några billigt för 350 kr, Skitsnygga! Men fick sån jevla beslutsångest om bilken storlek jag skulle ha. Så det blev inga :( Ångrar mig nu. Fast mamma fick mig själv att inse att det inte är något fel på dom jag redan har. Sedan sa hon att om jag ångrar mig så kan jag gå och köpa dom någon gång senare på året. För det var inga reaskor, så antagligen finns dom kvar i samma modell i höst.
Men jag kom iaf hem med, ett påslakan och två örngott. Påslakanet var skitcoolt. Måste ta kort och lägga ut :)

Sedan blev det stallet. Vi red inte för det var fullt i ridhuset typ. Sen tyckte jag att det var för kallt. :(

Jag kollade på top model innan. Wiie! Längtar redan till tisdag då nästa avsnitt är :)
O efter det så tränade jag. Fy vad jobbigt! :( Men måste, nu när jag inte kan gå ut och gå lika mycket för mitt knä, så jag inte blir sittande hemma o inte göra ett piss.

Imorgon ska jag till ams o skriva på papper o sånt. Klockan tio, tidigt för mig. Men det ska nog gå. Sedan efter det blir det att direkt åka till stallet o rida, och sen ska Moa och jag på stan. Jag vill ha kläder!!!! Sen ska vi köpa några specialhopprep. Cooooolt :b

So long


Ajaj

Idag har jag varit duktig. Jag följde med mamma o pappa runt hunsnäsen efter frukosten. Det tog en timma och tio minuter att gå. Fick jätteont i knäna :( Snyft.. Sedan åkte jag till stallet och skrittade i 25 minuter. Det blåste som in i helvete. Trodde hela taket på ridhuset skulle åka av.

Ska städa mitt rum lite nu hade jag tänkt. Sedan blir det att sova..

Ska åka till Nässjö imon med Möööaaa ^^ Ska åka och shoppa på Rusta dåå vaaaa assså :) Yeah that´s right!

Ne, fan måste äta nåt känner jag. '


Hejen svejen

:'(

faaaaaan!!! :/ Ni gör mig galen!

Jag hatar sånt här!! Jag vill bara försvinna härifrån!
Jag hatar att ta beslut! Den ena lovar massa saker, den andra säger ingenting. Inget bevis på att man verkligen tycker om mig! Jag vet inte vad jag ska göra längre, jag vet ingenting, jag vill inget!

Låt mig va! Varför var du tvungen att göra detta. Allt var bra, åtminstånde okej. Men nu kommer du och ger mig andra val, och frestelsen är så stor..
Den ena förstår mig jättebra och den andra inte alls..


faaaan! Bara låt mig va!

du har förstört allt nu, och du den andra kan bara dra åt helvete, du klarar dig så jevla mycket bättre utan mig, du är bara ihop med mig för att du inte vill va ledsen när det skulle ta slut, + att du inte tror att du ska kunna hitta ngn annan,. BS Bullshit som in i helvete! du bryr dig bara om mig när det väl gäller, sen skiter du i mig.det är när jag är irriterad eller sur som du lägger till din mjuka sida. That's nothing for me.

Men jag klarar inte av att vara själv.


LÅT MIG VA!!!!! faaan

Måndag

Usch för måndagar. Jag hatar måndagar.

Idag har det inte hänt så jätte mycket som jag kan skriva om.


Jag gick upp runt klockan elva, åt frukost. Sedan åkte jag och hämtade Moa och vi åkte till stallet. Svinkallt var det. Vi red i typ en kvart. Skrittade bara. Ska skritta imorgon också, i cirka en halvtimma. Sedan på onsdag, kan jag nog börja jobba honom lite och kanske trava med.

När jag kom hem städade jag mitt rum lite, och kollade på Tv. Skulle egentligen gått ut och gått, men jag väntade på pappa. Han går ut varje kväll, men otur som jag har, så skulle han inte det idag bara för att han tyckte det var för kallt. :( Så det blev ingen promenad för mig idag. Jag tränade lite hemma istället, skitjobbigt var det och jag fick jätteont i knäna. Usch! Måste egentligen kolla upp mina knän men, jag är rädd för att dom säger att jag inte får rida mer, så det är därför jag inte gör det.

Nu ska jag snart sova, för ska upp tidigare imorgon, för jag ska ut och gå. :) Wiie!


Just det, här är sakerna jag fått / köpt nu.
Tröjan köpte robin i vetlanda åt mig
Ljuslyktorna och over-knee strumporna fick jag av erika i julklapp
Mössan och linnet köpte jag på jc-rean igår





Helgen

Nu är helgen slut igen. Tråk!

I fredags kom ju då Erika <3. Det var kul! Och vi bytte julklappar. Hade tänkt att ta kort på sakerna jag fick, plus alla saker jag fått/köpt nu under julen.

Igår kom Robin igen. Kom runt sex och vi kollade lite på körslaget, sedan åkte vi och mockade i stallet. Åkte ut en sväng i skogen med. Mys :)

Sedan somnade jag rätt så tidigt, som vanligt.

Idag gick vi upp och åt frukost, som mamma o pappa jämt fixar på söndagarna. Så det är bara att sätta sig ner och allt är klart. Typ.
Efter det så tog jag en dusch, fixade mig och binno jag o mamma stack till Jc-rean. Fanns typ ingenting. Hittar aldrig några kläder där, och det fanns inga snygga jeans heller. Men jag köpte iaf ett linne och en mössa. Kan lägga ut bild imon på bdb, kanske :b Om jag inte glömmer bort.
Senare åkte Binno hem och jag har inte gjort ngt sen dess.

Men imorgon ska jag göra en del saker. Jag ska börja sätta igång min pållehäst. Ska skritta i ungefär en kvart och sen när jag kommer hem så ska jag städa mitt rum och gå ut och gå.

Ne nu ska jag nog sova snart. Ska bara kolla på TM ett stund.

NATTI!

Fredag

Tjo och idag är det fredag.

Erika var hos mig idag :) Hon åkte hem för några timmar sedan. Men vi ska va om någon vecka eller lite längre, igen. :) Vi bytte julklappar med. Jag fick två ljuslyktor med dödskallar på, skitcoola! Och sedan ett par svart over-knee strumpor. Tack! Jättefina saker.

Usch måste egentligen sova, men är inte riktigt trött än. Ska upp tidigt imorgon. För jag ska ut och gå en sväng, som jag ska göra flera ggr i veckan. Ska rida imon med tror jag. Om det inte är skitkallt. :(

Ne fan. nu ska jag ner och ta nåt lätt att äta, sedan blir det att sova.

Natti natt!

RSS 2.0