Nightynight

Så nu har jag duschat, ätit och snackat med Binno. Nu ska jag strax sova tror jag. Hittade ingenting att titta på på tv. Buhu! Fast då kanske jag somnar så jag får sova iaf nio timmar inatt. Annars brukar jag sova runt sex-sju timmar. Men jag tror jag behöver sova mer.

I
morgon ska jag;
x Ut och powerwalka,
x Träna,
x Leka en stund med Robin,
x Tvätta,
x Rida,
x Städa hästkällaren


Puss&Natti på er!
v / tina


Jag är ganska duktig

Wiie! Har precis tränat en kvart nu. Lite situps, utfall och lite mer. Skakar i hela kroppen. Precis innan kom jag hem från Persö. Satt och tittade på en lektion med en grupp mamma hade tänkt att börja rida i. Men hon bestämde sig för att skita i det och rida på min lilla pålle istället. Hon tyckte att det var mer rätt storlek för henne. Det jobbiga är att hon vägrar att åka till stallet själv. Då blir jag lite sne. För jag vill ju rida när jag kan, sen att mamma kan rida när jag inte hinner. Men måste jag följa med henne ut också, så kan jag ju lika gäran rida själv. Blir lite komplicerat det där. Iaf så var jag och red honom innan jag kom ut till Persö. Han var superduktig, och all snö från ridhuset hade åkt ner. Så skönt! Red med sadel idag med, wiiie, den gick runt honom. Var lite orolig för det eftersom han är lite tjock nu. Inte mitt fel! (kanske bara lite). Jag travade och jobbade honom lite med i traven. Jättebra var han! Så nästa vecka kanske jag kan börja galoppera lite. Men det får vi se då.

Skrev av mig lite nu. Kändes bra, gick av bara farten. Men nu ska jag iaf duscha, sen äta lite. Vill kolla på nån bra film med. Men vet inte vilken? Final Destination är nu, men har sett den så många gånger. Aja, jag hittar nog nåt!

Helt slut

Jag är verkligen helt slut nu. Jag har städat hela mitt rum, städat min byrå, dammsugat och dammat av allt. Nu är det bara nya lakan som är kvar men det får bli ikväll när jag ducshat. Sen var jag ute och powerwalkade i 30 minuter nyss. Blev väldigt blöt när jag gick. Inte världens bästa väder att gå i gympadojor kanske?
Nu ska jag snart ner och äta lite sen drar jag till stallet. Och förhoppningsvis kan jag rida. Eftersom det är så mycket snö på ridhuset har jag inte riktigt vågat/fått för mamma, rida. Så att inte taket ramlar sönder som de varnat för på radion och tvn.

Jag är så trött på snö nu


Nytt :)

Här är kläderna jag köpte/fick :) Allt från Veromoda såklart!


tunn långärmad. Finns i flera färger, 129,95 :- till kund



jacka finns i flera färger, svart, lila, aprikos, grå. 199,95 :-  till kund


linne, som jag fick av Binno v. Finns i svart, beige och vitt. 179,95 :- till kund


Trött

Tja! Jag är dötrött och sitter och kollar på Beck som jag lånade av Moa. Kollade nyss på en annan Beck-film som var på tv4+. Ska kolla klart på filmen nu och sen sova. Om jag inte somnar innan den är klar dvs.
Idag har jag förövrigt var och shoppat på stan med Binno och Eric. Köpte en jacka och en tunn långärmad tröja på Veromoda, sen fick jag ett linne av Robin v därifrån också. TACK :) tar kort och visar imorgon. Vi fikade också på Lennarts för det var fullt på Princess annars hade jag nog inte gått dit. Brukar inte vara första tanken att dra och fika på Lennarts precis, är ju så dyrt där.
Sedan ahr jag vart i stallet med Moa v med. Blev ingen ridning pga att jag var rädd att ridshustaket skulle ramla ner som det gjort på många andra ridhus. Fan! Måste ju börja rida ordentligt och då kan jag inte det nu bara för taket och all jevla snö.
Nehe om man ska kolla på filmen då. Skriver mer imorgon!

Just det, för er som inte såg/fattade skillnaden på ögonen. Jag har gröna linser numera :) Cool.

Puss&Natti



j
ag vill ha ett förhållande med framtid. är det för mycket begärt? är det verkligen det?

Något nytt?

Detta beställde jag med Binnos visakort som jag skrev för ett tag sen.
Ser ni nån skillnad?


Dålig uppdatering

Sorry jag är dålig på att skriva nu. Men igår hann jag inte, gjorde en massa saker. Jobbade, powerwalkade och red.
Idag har jag haft värsta latdagen. Eller jag har ju jobbat då, veromoda och lejonkulan. Imorgon blir nog också en latdag. Robin kommer, fast jag har tänkt att rida. Så det blir ju lite motion iaf.

Nu ska jag stäad upp lite i mitt rum och sen sova.
Puss&Natti


nya hårfärgen?




den hårfärgen ska jag färga till sen :) typ rödbrunt.
Ashley tisdale på bilden förövrigt.

Fan också!

Jahopp. Nu ligger jag här hemma i sängen. Knappt kapabel att gå upp och klä på mig. Skulle ner och göra kaffe innan, men kom inte längre än till dörren. Har fortfarande magknip eller vad fan det är?


MAGKNIP

Fan jag har haft magknip sen i eftermiddags. Gör fortfarande ont, inte lika mycket, men mycket ändån. Blev såklart ingen ridning, städning eller träning så. Tur att jag hann med att powerwalka iaf.
Ska sova bort den nu iaf.

Imorgon ska jag;
Jobba,
powerwalka,
rida,
städa

natti på er :)

Hur många grader?

Fy fan vad det var kallt ute. Var ute och powerwalkade i 40 minuter. Svinkallt var det! Usch. Jag vill verkligen ha vår nu, så därför ska jag köpa en lite vårig tröja imorgon. Tror jag :b
Ska nog ta en liten powernap nu tror jag, eller så städar jag.

Måndag

Tjoho alla ! Idag är jag ledig. ska ut och gå alldeles strax, själv. Buhu! Moa älskling är sjuk!
Efter jag har gått ut och gått ska jag städa, rida och träna. Nu väntar jag på att robin ska ringa med. Han skulle ringa vid elva. Ska nämligen ha hans visakort till att beställa en sak.
Skriver mer sedan :)
Puss hej

Slutade tidigare

Fick sluta tidigare idag :) Gött som fan! Sitter och försöker få tag i Moa med. Men jag lyckas inte. Buhu! Ska ju ut och gå ju. Aja.
Fick köpa ett svart linne idag, ett långt. Brukar alltid ha det under tunikor. Så jaghar alltid haft ett från ginatricot. Men nu har jag haft det ett tag, eller nåt år, lite mer kanske. Det luktade surt som fan idag. Skitäckligt och det kände jag när jag till veromoda. Så jag slängde det och köpte ett nytt på veromoda. Ser nästan likadant ut som mitt förra. Fast mycket skönare.
Nehe nu ska jag ner och äta. Ska dra ut vid fem.
Puss hej

Sammanfatta dagen

Jobbade till sex, kom hem, gick ut och powerwalkade med Moa i 45 minuter. Åt, hämtade Moa, åkte till stallet. Släppte båda hästarna, Mio var helt galen. Sitter nu här och slappar, ska ner och göra kvällsmat sen kolla på tv. Sen sova såklart med :)

Så sammanfattade jag dagen.

Imorgon ska jag;
Duscha
Jobba, hälften veromoda, hälften Lejonkulan.
Powerwalka med Moa v
Rida
SOVA

Natti på er alla <3

Onsdag - Hata vinter

Jag hatar verkligen vintern. Jag brukar inte vara torr om händerna men idag är jag jättetorr. Smörjer in mig hela tiden känns det som.
Snart slutar vi eller ja om 4 timmar. Halva arbetsdagen har gått nu och det känns skönt. Ska göra ganska mycket idag, så vill hem snabbt. Hoppas på att Moa vill följa med ut och gå bara med :)


Tisdag

Tja alla!
Idag har det inte hänt så mycket. Gjorde en tabbe så jag förstörde min kväll. Binno och jag var och fikade runt fem. Fikade semla och kaffe. Sen när jag kom hem från jobbet runt halv sju, så satte jag i mig en till kaffe. HAde glömt bort att jag druckit den en timma innan typ. Så har haft mysiga uppstötningar och buller i magen. Buhu! Satte mig och red på det med. Men det gick ganska bra, glömde bort det. Så antagligen sitter allt i huvudet på mig. Suck..
Skulle nämligen tränat idag en stund och nu kunde jag ju inte det bara för kaffet! Aja får ta nya tag imorgon helt enkelt. Då ska jag rida och ut och gå. Förhoppningsvis med Moa v.

Nu ska jag sova. :)
Puss&Natti'


no more kaffe



Längesen

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen. Men jag har haft en del att göra, jobba, träna, hästen, robin.
Helgen tillbringades med robin, bråkade, blev sams. Bra det iaf. Sedan har jag lekt med Moa :)
Har inte gjort så mycket mer än det. Däremot har jag haft ett shoppingsug hela tiden. Suttit och glott på ginatricots hemsida en hel del. Men jag vill spara en del pengar ska ju göra så mycket i sommar.

Idag har jag;

Gått ut med Moa v
Ridit
Städat
Tränat
Åkt ut med bilen med Robin. v

Nu sitter jag och tittar på spårlöst på fyran. Sen ska jag duscha och byta till nya lakan :)




(en bild på mig igår och rosor jag fick av robin på alla-hjärtans-dag. Dålig bild på rosorna, men man ser ju iaf att det är en röd, en rosa och en vit. Jättefina!)






Onsdag

Tjo! Står och jobbar nu. Det är lite mer folk idag. Nehepp nu ska jag läsa lite Topphälsa. Sen ska vi sätta nya priser på snus och cigaretter.

Puss

Vilken väntan

Sitter och väntar på att duschen ska bli ledig. Gick ner vid tio och skulle duscha, då stod eric i duschen och pappa på kö. Fan! Så nu sitter jag här och gör.. Ingenting! Robin ringer väl snart med och då står jag säkert i duschen.
Tränade lite innan med. Kim Kardashiens "jeansträning". Lite övningar som jag hittade i Kropp&Hälsa. Och jag kan lugnt säga att det bränns ganska rejält i benen. Kommer antagligen ha mycket träningsvärk imorgon, men sådant är skönt. Då vet man att kroppen fått arbeta lite.

Denna övning har vart min favorit år 09. Känns som in i. " UTFALL". Gör 10x3 på varje ben. Gå ner på varannat ben.



Nehe nu ska jag ner och kolla duschen! Sen sova.

Imorgon
;
Jobba
Ut och gå
Longera Mio
Städa, för det hann jag inte idag


Puss&Natti

Idag

Tjo töntar! Idag har jag inte hunnit skriva förrän nu. Jobbade mellan 10-16. Fick sluta tidigare :) Snälla Lotta!
Gick hem och åt, slappade lite och åkte sedan ut till stallet. Skrittade barbacka i en kvart och han var jätteduktig för jag jobbade ner honom lite.
Nu sitter jag och tittar på Biggest Loser och ska alldeles strax träna lite.
Skriver senare ikväll med :)
Puss

Jag idag:
Lite stökigt på rummet? Bara lite..

Sova kanske

Mjo jag tror att jag ska göra det. Imorgon ska jag ju jobba. Men jag ska smörja in mig först nu och kolla lite på American Idol. Victoria Beckham sitter i jyrun nu ju, har väntat på det. För jag vill se henne på tv, hur hon ser ut, istället för att läsa att tidningar. OCH hon är ganska smal, ja! Men jevligt söt. Det kommer hon alltid att vara. Däremot skulle jag ju vilja sätta i henne lite kalorier, men det är hennes val. Bara hon är lycklig :)

Imorgon;
Laga mat
Jobba
Rida
Träna

Rolig dag va?

Puss&Natti


Gott!

Gud vad god min mangosallad blev! Ska nog göra den imorgon med.

Receptet: (eller mitt recept på 1 portion)
2-3 rökta skinkskivor
En tredjedels mango
En näve spenatsallad
En näve vitkål
4 cocktailtomater
Olivolja, balsamvinäger, salt

Skär skinkskivorna i 2 cm-långa strimlor. Stek i olja. Skär mangon i strimlor. Tvätta salladerna och låt vattnet rinna av. Skär tomaterna i klyftor, och blanda sedan allt i en salladsskål. Häll över olivolja, vinäger och salt efter egen smak.
SUPERGOTT!

Sitter och glor på paradiset nu på tv4-film. Har sett den säkert tio gånger men tycker om den filmen. Top model är på trean men jag kan alla avsnitt utantill. Ska slappa lite till sen är det dags för städningen då. Usch...



Långpromenad

Så nu har jag och Moa v vart ute och gått. Hon hade med sig Xenne. Vi var ute och gick i typ 1 h 10 minuter, sen gick vi runt på kyrkogården och kollade på gravar i en kvart. Det var kul, eller kul och kul. Men intressant att läsa på de stora gravarna.
Nu ska jag börja städa och sen äta lunch. Mangosallad. Det var nåt nytt som jag ska testa :)

Hanna, jag saknar dig som fan bara så du vet. v



Godmorgon, en väldigt fin sådan

Tjoho! Det är sol ute! FATTA! Hur härligt är inte det liksom? Vid 12 ska jag och Moa dra ut och gå i solen. Mys!
Men först nu ska jag äta frukost och städa lite. Sen hoppas jag på att rörmokarna inte är kvar eller inte har kommit, för jag måste verkligen gå på toa :b haha.


Sovdags

Hemma från stallet, nyduschad, imsmord, nyäten, eller ja typ. Ska sova alldeles strax. Imorgon är jag ju ledig och då ska jag ut och gå. Förhoppningsvis med Moa v . Sen ska jag städa mitt rum, rida och fixa iordning lite i hästkällaren.
Just det! Våran kran i duschen gick sönder innan. Den bara spolade och det gick inte stänga av. Så pappa fick typ sätta ståltråd och vrida hårt som fan över kranen. Hoppas bara att någon har tid att komma hit och fixa den. Jag måste duscha imon kväll.
Ne nu ska jag läsa lite och sen sova :)
Puss&Natti


gammal bild på mig ^^

Yoga

Testade att träna lite yoga nu på youtube. Ska tydligen vara bra för min rygg. Men fy fan vad tråkigt det var! Det är en sådan långsam träning. Usch klarar inte av sånt! Så jag slutade efter 5 minuter.
Ska snart dra mig till stallet. Ska longera honom idag och imorgon ska jag äntligen börja rida.
Skriver mer sedan :)

Tja söndag

Tjoho alla!
Det har varit en slapp helg och ganska lugn. Det var bara igår dte hände en sak. Robin och brukar åka bil runt omkring och överallt. Brukar ju åka i skogen och på sådana vägar. Så igår åkte vi mot borgmästarängen. Vet en väg därifrån som går till golfbanan. Jag såg att det var spår, så att det hade kört bilar där innan. Dte var bara dte att jag såg bara spår och såg inte att det var från en traktor. Opps, så vi körde fast i typ 40 cm snö. Vi grävde som idioter men vi kom aldrig loss. Grävde och la grenar slirade och allt i en halvtimma. Usch! Detta var vid halv elva på kvällen, så dte var ju kolsvart! Men jag ringde pappa och som tur var kunde de komma med audin och få loss oss. Tur att man har mobil säger jag bara. :b Haha! Ne usch, det var inte kul.

Nu ska jag snart ner och baka Brownies :)
Hörs sen!

Boooring... :P By: Rozz the Emperor

Fy faen... Sitter här och skriver ett inlägg i en blogg vilket jag aldrig trodde jag skulle göra i hela mitt liv. (I`ve sunk to a new low)
Men ja kan faktiskt säga att jag hellre gör detta än att kolla på en så "SKETEN" film Martina tittar på, vilken är DirtyDancing. Mitt humör sjunker till 0 när jag bara hör ljudet av den. (detta är inget skämt)

OK nu blir det att skriva om något helt annat..... hmmm usch fan ja har redan blivit smittad av bloggen. Jag måste bort från detta nu direkt.

Later dudes!!!   /Rozz

80-åring?

Jag känner mig verkligen som en 80-årig gubbe. Har så ont i ryggen! Åkte till stallet nyss i audin, har hur ont i ryggen som helst nu. Kommit på att jag inte kan köra den bilen när jag har ont i ryggen iaf. När jag kom ut till stallet var det redan mockat. Jag TROR att Moa har gjort det. tack så jättemycket Moa, du är bäst. Och även om det nu inte var du, så är du bäst ändån v

Idag har jag då;
Jobbat på lejonkulan och veromoda.
Släppt Mio i ridhuset. Galen var han!
Varit förlamad och har knappt kunnat gå eller träna upp ryggen.

Imorgon ska jag, jobba, longera Mio, mysa med Binno. Kanske äta ben&jerrys ;) Gött!

Puss&Natti

Godmorgon töntar

Tja! Nu står jag på Lejonhoran som becca brukar säga. Har gått hit för det fanns ingen bil. Jevcligt schysst när jag har så ont i ryggen. Sen ska jag till Nannylund också. Fan!  Så jag ska gå dit och tillbaka hit, fast sen vid sex kommer binno och hämtar mig :)
Tidningarna komme snart, expressen och dom. Ska se om det står någonting om Paradise Hotel. Tycker faktiskt att rätt par vann till slut.

Hörs sen :)

Fan min rygg

Har så sjukt ont i ryggen! Var ute med Moa en stund och gick. Måste röra på ryggen hela tiden. Direkt efter åkte vi till stallet och hon mockade åt mig. Tack babe v.
Nu sitter jag och väntar på att Paradise Hotel ska börja. Final idag ju!
Imorgon kommer Binno. Då ska vi mysa :)


Sjukhuset

Var ju på sjukhuset vid nio i morse. Jahaopp, har ryggskott då. Inflammerade muskler nära ryggraden vid svanken. FAN! Och nu står jag och jobbar och det gör för jevla ont!  När jag kommer hem ska jag förhoppningsvis träna något om jag kan. MÅste bygga upp ryggen.

Hej så länge

Ny människa

Känner mig typ som en ny människa, duschat, smörjt in mig och blabla. Mys verkligen :) Och nu ska jag sova. Ska somna till seinfeld.

Imorgon:
Sjukhuset 9.00
Jobba
Rida
Ev. ut och gå

Puss&Natti

Veckorna springer iväg.. typ

Haha, usch jag känner mig hemsk. Jag ska ha mina pengar på fredag, tror jag. Räknade veckorna igen och kom fram till att jag var en vecka före. Tur att jag inte ringde, hade gjort bort mig.. Puuh! Blir nästan lite generad när jag bara tänker på det, hihi.

Var nyss i stallet och mockade. Ryktade honom med getborsten med. Gud vad han blev glansig. Jättefin! Usch min värsta tanke kanske kommer att hända, eller ne det vet jag ju inte. Men imorgon ska jag ju till sjukhuset och kolla ryggen. Tänk om de säger att jag inte får rida mer! Vad fan ska jag göra då? Ne, usch vill inte ens tänka på det.

Nu kollar jag på biggest loser, och efte det är det outsiders. Sedan ska jag duscha, torrborsta och allt det där. Måla naglarna och blabla. Ska bli skönt att ta hand om kroppen lite :b



Färdig

NU är jag klar med garderoben. Blev inte så mycket rensning. Var typ bara en massa sommarkläder från i somras. Men städade den iaf och nu är den snygg igen. Problemet är nu att jag har jevligt ont i ryggen. :( fan! Tur att man ska till sjukhuset imorgon. Kan knappt böja mig utan att få ont i ryggen.
Men jag måste ju passa på att göra lite saker när jag är ledig. Så nu ska jag tvätta mina sminkborstar och grejer.

Hej så länge

Rensa möjligtvis?

Yepp, den behöver en riktig rensning. Ska börja alldeles strax.

(vänd på huvudet :b )


Måndag morgon

Idag mår jag mycket bättre. Har ätit frukost och tagit en alvedon. Känner knappt av magen längre. Eller jo det gör jag men inte lika mycket som igår. Känner ju  fortfarande att det är något som spänner. Men jag oroar mig över något annat istället. Mina pengar har inte kommit än och de skulle kommit i fredags. Fan! Orkar inte ringa om det heller. Tar hundra år...


RSS 2.0