Tönt...


Måndag

Tjoho! Jag är ledig idag och har hunnit göra en del saker. Var ute och powerwalkade på ränneslätt efter frukosten, sedan tränade jag lite efter. Nu håller jag på att städa mitt rum. Sen efter fem kommer binno och hämtar upp mig för vi ska till polisstationen och fixa våra pass som har gått ut. Suck, plus att det kostar 400 spänn ett nytt. Alla mina presentpengar kommer att försvinna. Jag fick 1700, och robin har fått 600, 400 kommer polisen få idag då. Sen ska jag till tandläkaren imorgon, minst 300 där. Usch det är inte kul det där...

Ska fortsätta städa nu. Har två tvättar med att ta hand om.

Fler bilder

Pusspussbilder v

Love you,





FOTOTAJM

Robin och jag fotas på trädgården :)







Söndag

Idag har vi firat min födelsedag med släkten.
Jag skär tårtan som jag inte åt för jag var för mätt. Men smakade lite senare och det var gott :)


binno och jag


min gud dotter eller vad det heter :) Bianca


todays


mm, jag vet. det var meningen att jag skulle tapesera om förra sommaren, men jag kom aldrig längre än att riva den biten.

Dagens..

Idag har jag jobbat på veromoda, långlördag. Vilket betyder miljader med folk. Stod i kassan själv en bra stund med tio människor i kö, plus att alla typ ville ha sina saker inslagna. Svettigt? Nedå...

Hade på mig detta iaf, sen höga klackar, var tvungen att byta skor efter 4 timmar. Skulle inte klarat sista timman med i dom.


Scarfen är ny.

Älsk och jag

Jag och älsklingen Erika v lekte igår :) Kollade lite på stadsloppet. Sedan slappade vi bara hemma, och åkte till stallet. Fick present av henne med. Två handdukar, ett badlakan och en duschkräm som luktade hur gott som helst.

Vi försökte oss på en seriös bild.


MIN FÖDELSEDAG

Tjoho! I morse innan klockan sex blev jag väckt med kaffe, blommor, presenter och ja må du leva :) Av mamma, pappa och momo. Tack tack.
Efter det kunde jag tyvärr inte somna om, så jag jar legat vaken och NU börjar jag bli trött och nu måste jag gå upp och duscha och fixa mig.


Tjabba

Onsdag idag, vilket betyder att det bara är en dag kvar tills jag fyller år!! WIIIE! Och jag kommer att få massa presenter av Binno :) Som jag egentligen valt själv då, fast iaf. Sen ska Lotta och jag fika imorgon, sen fikar vi när jag kommer hem. GOTT! Erika v kommer på fredag. Sen i helgen firas jag med släktingarna.

När jag kommer hem ska jag dra ut och gå, sen åka och rida.

Imorgon är det veromoda som vanligt. Sen fredag som vanligt, sen jobbar jag extra på lördag. Älskar att jobba!

Ska jobba lite till nu sen stciker jag till apoteket.. Måste handla lite....hmm?


Dagens kläder

Kläderna idag;

gina tricot, byxor och tröja

Har klippt mig idag med. Tog bara bort det slitna, så det syns inte så mycket, men det känns desto mer :)



Min lille kisse

Usch, såhär såg min kisse ut när han hade opererat in ett rör i ryggen på honom. Igår tog vi ut det, så nu ska bara öppningarna läka igen.

Älsklingen v


Lite shopping

Skorna jag köpte i gbg.
Annan information:
Jag har haft asont i magen i flera dagar. Tror att jag äter nåt jag inte tål, vet däremot inte vad?
Moa v har fyllt 21 och jag kunde gå på hennes fest pga magen. Fan..
Minocki fyller 14 år idag, och jag ska ut till honom snart med godis.
På tisdag ska jag klippa mig och på torsdag fyller jag 22 år. :)


nitar och läder, that's my shit



Massa måsten

Fan! Jag har en massa måsten som måstes göra. Dessutom är jag svintrött... Jag måste egentligen duscha och jag måste träna och städa... Mitt rum ser ut som bombnedslag. Ser ni? En massa shopping blandat med en massa skit typ. Mysigt värre.
Nehe nu ska jag ner och tvätta mig sen sova. Är helt död!
Puss & Natti på er!
v / tina


My closet's new friend

Armband från Kappahl.


Jobbing

Yes, det är det jag gör nu. Fast det är bara en timma kvar sedan drar jag hem och senare ut och gå med Moa. :) Jag var så jevla duktig i morse! Var ute och gick runt lilla sjön innan frukost. Ska nog göra det imorgon också tror jag. Även att det är skitjobbigt så känner man sig så stolt efter. Eller ja typ.

Ska ta något att äta nu. Men jag ska försöka skriva mer ikväll och lägga upp lite bilder på det jag köpt.
Pussen



Veterinären

Usch min stackars kisse. Mamma och jag var hos veterinären i eftermiddags eftersom min kisse har haft en jättestor svullnad på höftbenet. Lika stor som en halv kokosnöt. Så Jens opererade bort den så nu har han ett dräneringsrör i. Det var tydligen en jätteböld han hade. Äckligt som in i! Så nu måste vi sköta det i två gånger om dagen i en vecka. Mysigt!

Idag har jag även gått ut och gått sen ridit :)

En hel vecka sedan...

... jag skrev sist. Men jag har ju vart i göteborg några dagar. Åkte i fredags morgon och åkte hem i lördags kväll. Blev en del shopping och liseberg. Binno vann en stjärnvinst på ahlgrens bilar :) 25 påsar i. Synd att jag har godsiförbud från och med idag. Till och med då vi åker till kroatien, i juli. Kommer jag att klara detta?

Nehe, nu ska jag dra ut och gå.
Puss

I'm Back

Sorry, har typ glömt bort att jag har blogg...nedå. Men jag har haft fullt upp hela veckan. Har lekt med Moa en hel del och i fredags åkte vi runt med bilen och lite sådant. Sen igår kom Binno v :) Vi har inte setts på några veckor.
Lekte med Moa idag med igen :) Love love love v

Längtar till nästa helg gör jag med för då åker Binno och jag till gbg, sova på hotell, shoppa och mysa v. Dessutom jobbar jag bara två dagar nu i veckan. Imorgon är jag ledig, sen jobbar jag tisdag och onsdag på veromoda. Alla är lediga på torsdag och sen har jag jobbat igen en dag så jag är ledig på fredag.

Så nu orkar jag inte skriva mer direkt. Ska ta det lugnt nu, men jag ska skriva imorgon. Jag lovar ^^

Puss

Yesterday

Duktig var jag igår. När jag kom hem stack jag ut och gick vid ränneslätt, 30 minuter. Sedan direkt ut till stallet och red. Han var ganska dum för han ville verkligen inte arbeta, så jag satte igång och galoppera av det. Han sprang så fort att jag nästan ramlade av. Med andra ord, han hade ganska mycket överskottsenergi. Han stod ju i söndags och måndags så var kanske inte så konstigt då? Men idag ska jag få igång benen på honom ordentligt i dressyren. Fast innan det ska jag dra ut och gå igen :)
Ska ta en avokado snart och sen är det bara en timma kvar här på lejonkulan.
Puss v


Mama I'm coming home

Slutar om en halvtimma, så förbereder stängning nu :) Tjoho!
Fan åt en glass innan, men ska ändån dra ut och gå sen.
Pussen v

Jobba

Tja alla! Står och jobbar på lejokulan med Becca nu. Snart strax för mat, och mamma har lagat pasta och köttbullar. jippie! typ inte.. Fick min mens igår med. Min kropp hade längtat efter den om man säger så. Har inte haft den sedan i december någon gång tror jag. Konsekvenserna av detta är då att både i söndags och igår kunde jag varken rida eller gå ut och gå. Snyft! Så idag ska jag göra både och och kanske hinna träna lite på kvällen med. Men hästen och powerwalkingen är mest i fokus.
Ska läsa vidare lite nu. Skriver kanske senare :)

Sova snart

Jag är så trött. Fast kanske inte är så konstigt. Var ju ute och gick med mamma nere vid sjöängen och udden i 40 min. Sen kom vi hem och åt, smälte maten och jag stack och hämtade Moa. Vi åkte till stallet, och jag red både Mio och Plutt :) Mio hoppade jag med och han var jätteduktig lille tönten. Usch hoppade i regn och sen så duggade när jag red plutt med, vilket också gick bra. Har inte ridit honom sen förra året så det var jättekul :)
Så jag kanske har rätt till att vara trött då?

Nehe nu ska jag sova, eller ska lägga mig iaf.
Natti på er alla! v

Jag i torsdags igen

Lite bilder bara. Fular mig :b Och nej jag är inte svettig i ansiktet, har smörjt mig med lotion.


dagens..

i torsdags. förutom byxorna då ^^

sjal - vetlanda?
jacka - veromoda
linne - veromoda
klocka - ur&penn



Shopping

1. Linne, gt - Köpte för några veckor sedan i vetlanda plus en scarf som finns med på dagens outfit bilder.
2. Linne, veromoda - Köpte i måndags




Godmorgon

Tjoho! NU har jag ätit frukost, och ska alldeles strax ut och gå med mamma.
Igår spenderades kvällen med en sjuk Moa. Stackare :(  v Men vi hade kul ändån.

Idag ska jag:
Städa mitt rum,
ut och gå,
rida, ska hoppa :),
träna

RSS 2.0