Onsdag

Idag känns det som om jag ska hinna med en massa saker. Har hunnit äta frukost och ta ett träningspass nu på morgonen och nu sitter jag och äter lite mellanmål. Kaffe, banan och lite kesella med valnötter :) Gott! Ska dra till stallet när jag ätit klart. Sedan är det skynda, skynda. Måste städa upp, diska, duscha och fixa mig och sedan dra till jönköping när Binno kommer hem. WIIIE :)

Handlat

Binno och jag har precis vart och handlat. Så fult, han brukar lägga upp varorna och betala och jag packar i varorna i kassar. Bara det att vi hade varsin kundkorg och han packade upp sin och jag började med min. Sedan gick jag bort och skulle packa i allt i kassarna. Och när han betalade tänkte jag på hur billigt det blev. Sedan skulle vi gå till automaten och jag skulle ta ut pengar till honom och då sa jag att fan vad billigt det blev den här gången. Det var bara det att robin hade inte fortsatt att packa upp min korg. Så de resterande varorna stod kvar i korgstället. SMART ROBIN! Haha, så han var tvungen att gå in igen och lägga upp resten av varorna och betala. Då blev det för lika mycket som vi brukar handla för. Usch, tur att man märkte det innan vi åkte hem.
Nu ska jag äta lite tomtegröt och sedan börja städa lite. Vi ska till jönköping imorgon förresten :) Handla lite saker på ikea och diverse. Måste ha ett par nya converse. Mina har sjungit sin sista vers.... typ.
(från google)

God Morgon!

Tja! Har precis ätit frukost, ja, jag vet att jag är seg. Men idag är jag ju ledig då måste man få sova länge.
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tolv så jag kan gå ut med Elin. v Hon flyttar hem till tidaholm nu till helgen, fan :( Men hon vet vart jag bor och jag vet vart hon bor (iallafall vilken stad) Haha. This is't the end.
Ge mig sommar! Vill få lite färg :)       (bild från i somras)

Sova

Nu ska jag faktiskt sova. Så fult att jag nästan alltid går och lägger mig tidigare när jag är ledig dagen efter. Skumt! Men jag är ganska trött. Men blir nog ändån att läsa några sidor ur "Elsas Mode" :)
Imorgon ska jag dra ut och gå med Elin v. Hoppas det blir fint väder!
Puss&Natti

Dagens måndag

Allt från veromoda såklart ;)

Dagens (fredag)

Såhär såg jag ut i fredags. Första gången på året jag inviger min jeansjacka :) Var dock kallt för det blåste så mycket.
Dessutom har min kamera fått spelet :(

Måndag

Idag har jag jobbat och kom nyss hem. Ska äta något lätt och sedan dra ut till stallet och rida.
I helgen jobbade jag och bara tagit det lugnt. Ramlade dock och slog halvt ihjäl mig efter elin och jag vart ute och fikat i fredags. Ramlade utanför lägenheten, smart gjort inte. Så i lördags jobbade jag och trodde jag skulle dö. Hade så ont i huvudet eftersom jag ramlade och dunkade i huvudet i dörren, sedan ryggen trodde jag skulle gå av. Gjort så fruktansvärt ont hela helgen, idag känner jag knappt någoting. Skönt det!

<3

Fint Binno hade gjort när jag kom hem från jobbet på alla-hjärtans-dag <3

rosenblad







Måndag

Ny vecka igen då. Jobbade idag, eller fick hoppa in. Det blir man alltid glad för. Imorgon är jag dock ledig, har en del saker att ta tag i. Har inte så jättemycket att berätta känner jag.
Robin och jag har ingått i godisförbud i tre veckor. Får se hur det går.
Erika v var här förra helgen. Skönt att träffa henne. Jobbigt att vi bor så långt ifrån varandra. Men vi hade en mysig helg med godis och film.
Jag förra veckan :)

Dagens

shorts, strumpbyxor,top, cardigan; allt från veromoda; sjävklart ;)
cardiganen är ny 


> Lördag

Nu har jag kommit hem från jobbet. Fick skjuts hem av Sofias pappa. Jättesnällt! Hade ingen mössa på mig, skulle nog frusit ihjäl om jag skulle gått. Så tack så mycket :)
Det är jättefint väder här, även att det är massa minus grader. Men solen är framme, så jag tänkte om jag kanske skulle gå en sväng. Kanske bara går hem, men då har man ju fått lite luft iaf. Mio kommer att stå idag i och med att jag ridit så många dagar i rad nu. Han förtjänar en vilodag, så rider jag imorgon.
Puss

> Fredag

Godkväll!
Idag har jag varit ledig. Har hunnit med en del saker. Gick upp runt tio, så jag tog ordentlig sovmorgon. Skönt! Efter frukost gick jag ut och powerwalkade i solen. Men i typ 8 minusgrader, plus att det blåste med. Men det var ganska skönt ändån. Tränade lite med när jag kom hem. Sedan var jag så duktig och diskade upp vår påsamlade disk.
Var även i stallet och skrittade lite på fältet i snön. Men Mio gick och skrek efter sina kompisar och gnällde och bockade. Aja, åkte inte av iaf. Var ute en kvart kanske, hade bestämt att jag bara skulle ta en skrittdag idag.
När jag kom hem därifrån åkte Binno och jag och handlade. Så nu är kylskåpet fullt igen :)
Imorgon ska jag jobba och sedan bara ta det lugnt hade jag tänkt. Kanske ut på en powerwalk eventuellt om det
är bra väder.
ååhhh, erika kommer hit nästa helg. <3 kan inte dagarna gå fortare :)

> Torsdag

Har typ precis kommit hem från jobbet. Ska dra till stallet snart, men tänkte slänga in en dagens outfit.
Måste skynda, skynda nu.
Pusss
jeans, tisha; vm
kavaj; h&m

RSS 2.0