Ledig idag!

Idag är jag ledig eftersom jag jobbar lördag. Moa kom och hämtade mig halv elva och vi åkte till hennes pappa och gick ut med Quanto. Men han mådde inte så bra, han spydde tre ggr och såg svag ut. Lille gubben, usch det var inte kul och se att han inte mådde som han brukar. Lite scary, men han såg ut och må bättre när vi kom tillbaka. Hoppas han mår bättre nu! Efter när vi kommit hem gick vi till willys och jag hämtade ut min nya mobil tjoho! Ingen touch! Tycker inte om det så jag passade på att köpa en slidemobil så länge de finns kvar för jag antar att dom kommer försvinna sedan. En sony ericsson hazel.

Nu har jag städat lite och bara suttit vid tv:n. Ska åka till stallet sen o hämta moisch v. Hoppas att mio har blivit skodd idag för han hade tappat en sko i förrgår.
Jobbar imorgon och lördag sedan har jag sista semesterveckan. Ska bli så gött!
Puss så länge


-

Kill me please.
Fy fan, tror att jag blir galen snart. Vet inte vad jag ska göra. Jag kan inte, får inte, men jag VILL!


HELG!

Wiiie, nu är det helg!! Och jag är ju ledig hela helgen så underbart. Imorgon ska vi ju till jönköping och jag ska köpa ny mobil, jacka, toppar, hästgrejor och en massa annat. Kuligt!
Idag har jag förövrigt mått superbra och har känt mig glad hela dagen. Kanske för att jag kände att helgen var påväg. Plus en annan sak också.
Nu ska jag ner och äta lite melon, gottigt!

Gårdagens:
Linne och kofta vm. Cykelbyxor gt.

Jobbveckan som väntar!

Nu är en dag avklarad av fem. Jobbar hela veckan så är jag ledig på lördag. Då ska jag handla har jag tänkt. Bland annat lite till min pålle. Sen är ny mobil med kanske. Wiieehuu!
Jobbigt att jag inte är trött, även att jag knappt sov något inatt pga av kissen som jamade vid fyra typ. Surt värre att gå ner tre trappor för att ta in honom.
Ska föna håret nu och sen försöka sova. Natti på er!


Dagen som gått

Idag har jag varit superseg. Vet inte vad det är. Tror att jag ska sova snart. Måste fixa lite saker bara. Moa v och jag och Xenne stack till stallet innan och mockade bara. Det har ju spöregnat halva dagen och hela kvällen. Usch! Vill inte rida i regn helst. Sedan åkte vi till moas kantarellställe. Hmm, seriöst! Tror inte jag har sett något bättre ställe, kantareller överallt och på konstiga platser.

Nu ska jag tvätta mig. Och sedan gonatt! Ska upp tidigare imon, är ju fredag och städdag. Börjar kvart i nio.
Puss & Natti



älsklingen v


Dagens igår (onsdag)

Tunika/linne -vm
Cykelbyxor - gt



Onsdag

Halva veckan har snart gått, eller ja nästan iaf. Jag jobbar ju lördag med så jobbveckan blir ju längre för mig än vissa andra.
Nu är jag iaf hemma på lunch, har ätit lax hos momo. Gottigt! Ska snart dra mig tillbaka till jobbet. Tror jag ska klä om lite dockor. Känner mig lite sugen på det. Men vi hörs ikväll, binno kommer med. Men jag hinner nog skriva ett inlägg.

Puss



Här kommer en dagens

kom hem från binno nyss. Skulle kollat på en film men struntade i det. Skulle bli så sent annars. Trodde jag var tvungen att laga mat nu på kvällen. Men äter hos momo imon. Så vi hade ju kunnat kolla på filmen iaf. Aja. Det får bli en annan dag.
Moa och jag var och red i stallet med. Det gick ganska bra på knäna, men jag skrittade barbacka. Så jag vet ju inte hur det blir när jag rider med sadel för då måste jag ju böja benen. Vi får se.
Nu ska jag måla naglarna och sen äta ngt och sova. Tror inte jag kommer att somna iom att vaknade så sent.



Ny ring!

Köpte en ny ring i lördags när Erika v och jag var på stan.
Leopard SÅKLART!


Godmorgon!

Usch jag vaknade vid elva. Nu försvinner hela dagen. Aja, kan ändå inte göra så mycket. Kan ju varken gå ut och gå eller träna. Känner mig så oduktig! Project runway nu och sen ska jag diska och tvätta lite.


På lunch!

Tjo alla! Nu är jag hemma på lunch. Ska alldeles strax sticka tillbaka. Är superskönt att komma tillbaka till jobbet. komma in i rutiner och sånt. Benen funkar ganska bra idag. Har ont hela tiden men det strålar inte smärta utan jag kan leva med det. Trodde att det skulle vara mycket värre iom att jag går näst intill hela tiden. När jag kommer hem ska jag städa upp lite och åka till stallet. Ska seifall jag kan skritta lite, blir ju barbacka då så inte knäna blir för mycket böjda.

Imorgon är jag ledig med och då ska det bli sol. SOLA! Wiie! Vill ju hålla igång min solbränna tills mamma och pappa kommer hem. Vill ju inte se ut som ett lik mot dom.

Puss och hej nu ska jag gå, eller cykla menar jag.


ska jag bli brunhårig igen kanske...

Natti på er!

Nu ska jag sova. Natti natt!
Puss v


Dagens.

Shorts - vm
Linne - vm
Jacka ny - gt

Helgen!

Nu är helgen slut och jag börjar jobba imorgon. Men det ska bli skönt att komma in i lite rutiner med. Har haft superont i mina knän nu så att jag inte kunnat gå. Har ramlat ihop några ggr för att benen bara vikt sig under mig. Skitläskigt! Vet inte hur det ska gå att jobba, jag går ju hela tiden. Aja, vi får se.

Erika v var ju här i helgen. Mys! Vi solade och gick på stan bland annat. Sen åt godis så vi mådde illa. Är alltid kul när hon kommer. Men vi träffas igen om några helger för då ska Binno och jag upp till Norrköping och gå på Kolmården.

Idag har jag, momo, binno, ninna, lars och magnus varit och ätit på sandsjöbaden. Tog en skinkbaguette och den var supergod! Magnus jobbar med röntgen och han sa att jag antagligen har överansträngt ena knäet och sen belastat det andra. Och att jag skulle gå som vanligt och äta värktabletter. Försvinner smärtan när jag äter det så är det överansträngt. Så jag får testa det innan jag sticker till sjukhuset.


Kalmarshopping

Kofta, jacka, trosor, glasögon från gina tricot
Bh - H&M
Korg - Lagerhaus




Öland

Tog typ inga bilder för min kamera suger.




HOME!

Nu är jag hemma från min campingsemester. Var riktigt skönt, dock var det bara fint väder en dag. Så vi badade och solade en dag, känns ju sådär. Men det gör inte så mycket för vi brände oss som fan. Så det räckte med en dag. Var även och åt glass för 200 spänn på Källa glassgård. Det gjorde vi sist med. Så god glass! Sedan var vi i kalmar en dag och shoppade. Kom hem med lite saker och binno med. Till lägenheten. Jättefina saker! Och borgholm var vi i en dag med, i typ en timma. Suger där!

Vi kom hem igår, och det första jag typ gjorde var att gosa med kissen i en timma. Och momo såklart. Sen hämtade Moa mig och vi åkte till pållarna.

Något jag verkligen ser fram emot är ikväll för då kommer Erika v. Längtar en massa!
Nehe nu ska jag fortsätta tvätta, gjorde det hela eftermiddagen och kvällen igår, och det känns som om det inte blir mindre tvätt. Suck!

Puss

RSS 2.0