090731 - Filmer

I förrgår så hyrde Robin och jag en film som hette "the unborn". En skräckfilm var det. Den var ganska bra,  fast den var ganska förutsägbar.  Den var inte tillräckligt bra för att jag ska kunna tipsa er om den. Men kanske filmen vi hyrde idag är bättre. Vi hyrde nämligen "Hit and Run", den har jag läst om och den ska tydligen vara bra! Så det hoppas vi på :)
Snart ska jag till stallet, ska försöka att rida idag för Minocki börjar bli uttråkad nu så tror att han vill att jag ska rida. Just det! Igår var vi ju i Gränna och i Jönköping. Köpte två schabrak till Mio då, och ett par skor. Sedan idag var vi på veromoda och då hittade jag ett linne. Lägger ut kort  ikväll eller imorgon, får se hur mycket klockan blir när jag kommer hem från stallet.

Hej så länge


090729 - Onsdag

Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Jag vaknade så sent idag med. Skulle vaknat runt klockan elva, men det blev inte riktigt så. Vaknade vid halv ett, och då är ju hela dagen borta.  Men idag har jag iaf, plockat en massa vinbär till gele som momo ska göra, varit på stan med robin. Skulle leta efter något på veromoda på rean men jag hittade ingenting. Sedan nyss var mamma jag och robin ute och gick vid sjöängen. Nu väntar vi på att mamma ska laga pannkakor, efter det blir det att åka till stallet, får se ifall jag kan rida. Vill iaf försöka men kan fortfarande inte böja fingret ordentligt. snyft! Robin och jag hyrde en film också, en skräckis. Kan skriva mer om den sen imorgon om jag hinner. Ska göra en del saker imorgon :)

Binno och jag ska till Gränna och fika och köpa polkagrisar. GOTT! Sedan åker vi över Jönköping tillbaka och jag ska kolla på saker till Mio och BH till mig. Wiie! Hoppas att jag hinner skriva imorgon ska verkligen försöka!

Hej så länge :)


090728 - Satans barn

Det är just det min lillebror är. Igår bråkade vi och det slutade med att han sprättade upp mitt finger med mina trasiga trummpinnar. Jevla ****unge. Jag som nyss kommit igång att rida igen och allt. Nu kan jag inte ens lyfta en tallrik. En artär gick antagligen av för det sprutade blod, och jag kletade in det i dannes ansikte.. rätt åt honom. Men sedan kom jag på att det gjorde ganska ont fingret, så jag stack ner till mamma i köket och spolade det i nästan en kvart. Det sputade hela tiden och det var blod i hela trappan och på väggarna (som inte går att få bort). Blödde ner hela köket med så mamma blev förbannad , som om det vore mitt fel att det sprutade så.
Inatt har jag knappt kunnat sova, för varje gång fingret böjdes så vaknade jag. Idag kan jag böja lite mer. Men det är ganska jobbigt att inte kunna böja helt och heller inte kunna ha det rakt, för det är så jevla svullet fortfarande, så frågan är om det sitter kvar en träflisa i köttet (hoppas inte!).  Kanske orkar ta kort på såret senare ikväll men har nästan nyss satt på nytt plåster så det är därför jag inte har nåt kort än.
Aja, för att sammanfattaa lite... Jag är jevligt förbannad på danne, och lite sur på mamma, och pappa med plus Robin fast det är om en annan sak. Gud vilken rolig dag!!

090728 - Tina svartsjuk?

Yes that's the thing today. Jag är så jevla svartsjuk. Moa åkte till wacken idag. Vill också dit ju! Satt och kollade på kort från förra året, och jag längtar jättemycket tillbaka. Men nästa år då jevlar!!


090722 - Miranda Kerr's Tips

Här kommer tio av Miranda Kerrs bästa skönhetstips (taget från sofis mode)

1 Börja varje dag med ett glas citronvatten

- Jag börjar varje dag med att dricka ett ljummet glas vatten med en halv pressad citron i. Det kickstartar verkligen ämnesomsättningen och får mig att komma igång på morgonen säger Miranda till Sofis Mode.


2 Ladda med mirakeljuice

- Thaithian Noni Juice som jag köper i hälsokostaffärer är mitt bästa skönhets och hälsotips. Jag dricker den varje dag och den håller mig pigg, fräsch och fylld av energi. Om jag har en lång dag framför mig så är den ett absolut måste och jag har också märkt att den är fantastiskt på att bota jetlag.

Hitta juicen på: www.tahitiannoni.com


3 Sola säkert

- Jag är uppväxt i Australien så jag har alltid fått veta hur viktigt det är att skydda sig från solen. Jag har alltid på mig Spf 30 när jag går ut. Innan Victorias Secrets visningarna använder jag alltid Victoria's Secret Bare Bronze gradual self-tanner brun utan sol i minst en månad, säger Miranda till Cosmogirl.

Bildtext; Victorias Secret Bare Bronze finns att köpa på victoriassecret.com


4 Välj organisk mat

- Jag är en riktig hälsonöt och jag vill bara ge min kropp det bästa. Därför försöker jag äta organisk mat och dricka massvis med grönt te. Jag har läst kurser i näringslära och min stora dröm är att en dag öppna mitt eget hälsoretreat i Australien, säger Miranda till Sofis Mode.


5 Håll makeupen naturlig och enkel

- När jag inte jobbar så ser jag till att hålla min makeup så naturlig som möjligt. Mina måsten i sminkväskan är Diorskin Forever Extreme Wear flawless Makeup och Dior Iconic Mascara samt lite rouge som jag lägger på den äppleformade delen av mina kinder säger Miranda till Amerikanska Elle.


6 Unna dig en skönhetsbehandling

- När jag har tid försöker jag klämma in en massage - jag älskar helkroppsmassager med aromaterapi. Jag försöker också få tid att göra en ansiktsbehandling med syre en gång i månaden eftersom det verkligen ger min hy fin lyster.

På syrebaren Devita i Stockhom kan du boka en syreansiktsbehandlingar med microdermabrasion, pris 1000 kr. Devita.se.

7 Håll formen med Yoga

- Jag tränar med en personlig tränare och gör yoga och meditation varje dag, det ger mig en stark kropp.


8 Satsa på kvalitetsprodukter
- Om något ska hamna i mitt badrumsskåp så måste jag veta att det fungerar för mig så jag ser alltid till att fråga en mängd frågor om produkterna innan jag köper. För mitt ansikte använder jag Creme de la Mers Moisturizing Cream. Den är riktigt dyr men jag tycker att den är värd priset.

9 Packa in håret med olja

- Jag brukar lägga i olivolja i håret innan jag går och lägger mig som en kur över natten. När jag tvättar ur det på morgonen är mitt hår mjukt och fyllt av näring igen, säger Miranda till Sofis Mode.


10 Fixa det rätta "modellglowet"

- Efter jag har applicerat puder brukar jag spraya mitt ansikte med Evian Brumisateur vilket ger ansiktet en fräsch lyster. Ibland tar jag också en liten klick ofärgat läppglans och smetar ut längs kindbenen. Framför kameran blir det för glansigt men det blir verkligen snyggt i verkligheten.

10 Fixa det rätta "modellglowet"

- Efter jag har applicerat puder brukar jag spraya mitt ansikte med Evian Brumisateur vilket ger ansiktet en fräsch lyster. Ibland tar jag också en liten klick ofärgat läppglans och smetar ut längs kindbenen. Framför kameran blir det för glansigt men det blir verkligen snyggt i verkligheten.


10 Fixa det rätta "modellglowet"

- Efter jag har applicerat puder brukar jag spraya mitt ansikte med Evian Brumisateur vilket ger ansiktet en fräsch lyster. Ibland tar jag också en liten klick ofärgat läppglans och smetar ut längs kindbenen. Framför kameran blir det för glansigt men det blir verkligen snyggt i verkligheten.

  
Fakta Miranda Kerr


Ålder:
25

Längd: 1.77 cm

Modellagentur: IMG

Bor: New York

Född: Sidney Australien

Upptäckt: Som 13 åring då hennes bästa kompis anmälde henne till den Australiensiska tidningen Dollys modelltävling, som hon vann.

Familj: Mamma, Pappa och lillebror i Australien samt pojkvännen Orlando Bloom och Yorkshireterriern Frankie.


090721 - Miranda Kerr

Åh! Hon är så söt. Henne håller intill mig nu. Har läst lite om hennes tips och sådant i cosmo. Hon är verkligen en tjej man tar till sig, plus att hon är så naturlig i sig. Har alltid gillat henne i Victoria Secret showerna men nu när hon är ihop med Olrando Blom syns hon ännu mer och sticker ut. Håller koll på henne ett tag nu tills jag hittar någon annan att avguda. Skriver lite mer om henne imorgon plus lite tips från henne.

Natti bitches
<3 / tina

miranda kerr

(från google)

090721 - Work

Idag fick jag sluta lite tidigare för det var  näst intill dött i affären. Var ju en etapp nu idag, så O-ringen-folket var ute och sprang. Jag slutade runt klockan tre. Sedan dess har jag hunnit rida och gå ut och gått med mamma. Kom nyss hem, vi gick vid ränneslätt, igenom O-ringen kan man säga. Snart ska jag dricka kaffe och städa mitt rum, eller börja iaf så kan jag städa klart imorgon.

Jag har lagt upp bilderna från öland nu på bilddagboken. Kolla in : martina-j.bilddagboken.se

Skriver mer senare!

finaste bilden tycker jag, binno och jag vid solnedgången på stranden

090721 - Sorry

FÖRLÅT!!!!  Sedan jag kommit hem från Öland har jag bara städat och en massa tills mamma och dom kom hem. Jag kom ju hem i onsdags och de kom på torsdagskvällen. Jag jobbade torsdag, fredag och lördag. Så jag har inte hunnit eller orkat skriva någonting. Men nu hade jag tänkt att börja lite igen.
Har precis kommit igång att rida Mio nu efter hans lilla vila. Så i höst ska vi tävla, plus att jag har råd att köpa en ny dressyrsadel nu om jag behöver det. Så i höst blir det både lite dressyr och hoppning. Det ska bli jättekul! Ska börja träna lite mer för Lena nu med, för jag känner att jag behöver det. Lotta kan ju hjälpa mig i dressyren om jag frågar. Lotta är bäst! Nu när mamma och pappa vart borta har hon varit som min mamma kan man säga. Jättekul :)
en annan nyhet är att jag börjat jobba med Becca (Lottas dotter) . Känner ju henne sedan långt innan i stallet och så. Men det är kul att jobba med henne, eftersom vi är ganska jämngamla och så :)
Står i affären och jobbar nu förresten. Slutar vid sex och sedan ska jag åka och rida, städa, ut och gå eller träna.

Men jag skriver mer sedan ikväll och glöm inte att kolla in min bilddagbok också. Senare ikväll när jag lagt upp alla bilder ifrån Öland. Det ligger uppe några nu men jag har inte hunnit att lägga in alla än. Men checka in min bilddagboken sedan :>


Hej så länge då!



090715 - Tvätt och "Hungry Eyes"

Nu har jag kommit hem både från handling och stallet. Mio var jättesur på mig, han sparkade efter mig hela tiden när jag skulle kratsa hovarna. Men det gör han jämt när jag vart borta ett tag. Det är nog tecknet för att han saknat mig och att jag inte ridit. Men imorgon ska jag rida!

Jag har redan hunnit tvätta tre tvättar idag. Och jag kom hem klockan halv tre. Stackars tvättmaskinen. Tredje tvätten är i nu och den ska nog snart bli klar. Problemet är bara att jag inte har någon mer plats att hänga tvätten på... Shit. Aja, men det få lösa sig.

Som så många vet; Så är jag något av ett "Dirty Dancing"- fan. Jag typ älskar filmen så mycket så jag kan den utantill, dessutom är det en av min mammas favvo filmer med. Jag tar efter henne ;) I högstadiet när man blev ihop med en kille så hoppades man på att det skulle vara typ som i filmen. Fast det har inte riktigt alltid blivit så. Men någon gång kanske.. :) Jag tvingade matte och nickce att se på filmen typ 100 gånger med mig. Och robin stackarn har nog sett den fler gånger. Men han klagar inte, inte så mycket iaf. hihi..
Men fram till saken, hörde på radion en version av låten "hungry eyes" "(som är den bästa i filmen) som en remix typ. Hörde den när jag låg på stranden igår. Kollade upp den nu på youtube.se Den är okej men ärligt så tycker jag orginalet med eric carmen är bäst :)
xxx LYSSNA! xxx http://www.youtube.com/watch?v=rI4fzajz3Ok

Nu är det dags för mig att städa lite igen, sedan duscha och sätta på dirty dancing såklart. Somnar nog till den för jag ska jobba imorgon. Blir nog mellan 10-14, ska försöka slinka in på banken med och sätta in pengar.

Just det! Tack så jätte mycket Moa för att du mockade åt mig nu när jag var borta. DU ÄR BÄST <3 <3 <3

Gonatt med er!

<3 / tina


Patrick Swayze som "johnny" och Jennifer Grey som "baby"

090715 - Hallå eller!

hellu! Nu är jag äntligen hemma från Öland. Vi hade fint väder cirka tre dagar. Skitsurt!Så jag har inte kunnat sola eller bada något knappt. Så robin och jag har tillbringat nästan hela dagarna framför ps3. Men det är också kul. Har tagit lite bilder som jag tänkte lägga in nån dag.. det är robins kamera jag tagit kort med och han. Så det får bli en dag när han är här som jag lägger upp bilderna. Förhoppningsvis imorgon (a) Om jag inte jobbar.
Nu måste Eric och jag åka och handla, för det har han ju natutrligtvis inte gjort. Men jag skriver mer ikväll :)

Imorgon kommer mamma, pappa, danne och momo hem :) Wiiie! Presents! Nice!

hejdå

090708 - Sol ute

Tja!
Sitter med frukosten i högsta hugg och ska snart börja packa lite inför resan. Eller resan och resan, campingdagarna typ. Har knappt packat någonting och vi ska åka imorgon bitti. Så idag blir det ganska mycket jag ska göra.

Tvätta det sista jag ska ha med mig, det blir 2 olika tvättar
Packa alla kläder och allting annat
Diska och städa upp här hemma
Städa ut bilen
Baka
Åka och handla
Föra över pengar
Tanka
Hämta husvagnen och lasta in allting
Stallet
Åka till affären och hämta tidning

Usch jag orkar inte allt. Men jag måste! Fast nu är det sol ute, så jag har tänkt att gå en sväng nu efter frukosten för att rensa huvudet lite.

Hej så länge

<3 / tina

090705 - Helgen är slut

Jaha, ännu en helg har passerat. I fredags jobbade jag mellan 9-18. Var hos ams runt två också. Gick superbra! När jag kom hem så fixade jag lite saker och sedan åkte jag till stallet. Mio var jätteduktig. Började galoppera lite med nu efter han skada på benet. Efter stallet så somnade jag ganska skapligt.

Igår så kom robin in runt klockan 10 och eric, jag och robin åkte till jönköping. Eric shoppade mest av alla! Det har aldrig hänt innan. Jag däremot hittade inte det jag skulle hitta. Ville ha ett par svarta shorts, har ett par gråa men vill ha ett par svarta också. Men det fanns varken på stan eller a6. Typiskt... Sedan ville jag ha ett vanligt randigt linne, men nehe, det fanns ju inte heller. Fan! Så det blev en t-shirt och ett par trosor på gina tricot. Sddan var vi på Charlies och jag köpte en flyway och en grimma till Mio. Jättefina! Vi köpte även det nya sceen it? Satt och spelade det hela kvällen. Spaak var här på kvällen.

Idag har jag inte hunnit göra så mycket än. Robin och jag sov till klockan kvart i tolv. Vi åt frukost sedan gick vi ut och klippte gräsmattan. usch! Men nu är det gjort iaf. Var ganska långt om man säegr så. Typ 20 cm, själva gräset sedan alla ogräsblommor som hade växt upp, de var ännu längre. Sedan spelade vi sceen it? igen och sedan åkte robin hem. Just det, vi har beställt camping nu. Så på torsdag åker vi till Öland. :)
Aja, snart iaf ska eric och jag sticka till famo & fafa och fika. Sen om det inte regnar ska Moa <3 och jag rida ut.

Imorgon jobbar jag 9 till jag vet inte. Jag ska fråga Lotta ifall det är okej att jag kan sluta vid halv fem, så robin och jag kan åka till vetlanda. Jag måste fan hitta mina shorts! Robin ska köpa kalsonger med, på JC.

Nu ska jag göra mig iordning. Hörs sen!

<3 / tina


090702 - Juli

Nu är vi helt plötsligt redan inne i juli. Tiden går för snabbt!
I tisdags kom iaf Erika :) <3 Så vi lekte fram till igår eftermiddag. Var ute och gick på tisdagskvällen. Vi gick i mer än en timma. Jätteskönt var det och vi såg en kopparorm som jag flyttade på lite. Så ingen skulle gå på den eller något. Sedan har vi bara snackat och solat. När erika gått så kom åskovädret. USCH! Och jag sitter hemma i ett trevåningshus själv med bara katten. Det var verkligen inte kul kan jag säga. :( Robin <3 kom på kvällen sen. Men då var ju åskan slut såklart. Vi åkte och köpte lite naturgodis på konsum och sedan somnade typ jag.

Idag har jag jobbat i affären mellan nio och sex. Nu känner man verkligen att man inte har lust att ställa sig och laga mat när man stått upp i nio timmar. Så jag har bara stekt ett ägg nu till middag, med lite grönsaker. Men imorgon måste jag nog laga något annars säger nog min mage ifrån lite.

Sitter och väntar på att grannfejden ska börja. 5 minuter kvar nu, så jag hinner tvätta av mig och stänga av datorn.

ha det!

<3 / tina

RSS 2.0