> Dagens tisdag

Har precis kommit hem från jobbet nu. Ska äta lite och sedan dra till stallet. Kommer nog att somna tidigt ikväll, är så jäkla trött.
allt från veromoda;

> Kaffe

Ska dricka min "lilla" kaffe nu. Sedan ska jag nog diska. Och äta! Har kvar grillade kycklingspett med jordnötssås sen igår :) Vi beställde från sunrise. Gott!

> Mys

Kom precis hem från min powerwalk. Hur mysigt som helst. Solen sken nästan hela tiden. Tränade en liten stund efter med. Så nu är jag typ död. Och måste ta tag i de mindre roliga sakerna. Disken, och kläderna. :(
Sliten tjej.





> Måndag

Godmorgon!
Idag är jag ledig. Och ska ta tag i en massa saker. Gör jag ju alltid när jag är ledig.
Måste ta tag i det här....
Min garderob som ligger på golvet...
...disken...
...och gå ut i det fina vädret. Helt blå himmel och sol :)

> Söndag

Goddag!
Skrev jag inget igår alls? Opps. Idag har jag varit ganska seg och hungrig hela dagen. Binno och jag sov till tolv typ, eller ja snoozade till tolv. Åt frukost vid halv ett och glodde lite på tv. Sedan åkte jag till stallet och löshoppade Mio, men han tycker inte det är lika kul att hoppa själv som när jag är på. Då är det jättekul! Men jag ville löshoppa honom själv innan jag sätter igång. Han är ju inte rikigt i form än.
Nu ska binno och jag kolla på ett avsnitt "Hem till Midgård". Kollade på det när det gick på tv, och det var ju ett tag sedan. Så vi har kollat klart på säsong ett och är på två nu.
Ska beställa mat från sunrise sen. GOTT! Grillade kycklingspett med jordnötssås :)
Puss
(från google)

> Fredag

Sitter och glor på datorn just nu. Funderar på att fråga binno om vi ska spela lite street fighter 4. Love it!
Har jobbat hela dagen, hittat en assnygg jeansskjorta jag ska ha. Långlördag imorgon, peppar upp mig för det. GLÖM INTE ATT VI HAR 70% PÅ MASSOR AV UTVALDA VAROR!  Så nu har jag gjort reklam ;)
Ska föna håret nu och sen ska vi spela :)
Ses imorgon då ;)
Puss.
jag idag. allt från veromoda, halsband style by tyra

> Torsdag!

Tjabba! Idag har jag hunnit med en del. :) Eller ja typ iaf. Jobbade till kvart över sex som vanligt. Kom hem och dampade på min kamera som inte kunde fokusera, kul. (ni kommer att förstå vad jag menar) Efter det gick jag ut och powerwalkade en sväng. Gick förbi mamma och pappa och hälsade på kissen. Han mår mycket bättre nu och ska snart ta bort tratten från huvudet.
Sedan nästan direkt efter så åkte jag till stallet. Hade tänkt att släppa honom men ridhuset var fullt, så det fick bli en snabbmockning bara. Blir det imorgon med kom jag på :( Ska handla då så jag hinner inte rida. Aja det blir ridning på lördag.
Nu sitter jag iaf med handduk i håret, har precis duschat och lagat mat. Binno och jag ska kolla på hem till midgård nu. Sen ska jag föna håret och sova. Jobbar ju imorgon med :)
Dagens, allt veromoda;

> Perfekt!

Kolla vad som fanns i brevlådan när jag kom hem efter powerwalken :)Gick förövrigt runt ränneslätt och tog vägen hem (mamma&pappa) så jag kunde hälsa på kissen. Tog med mig lite böcker och lite kläder också.
Nehe nu ska jag dricka kaffe och läsa chic och ta det lugnt.

> Onsdag

Godmorgon!
Idag är jag ledia så jag hade tänkt att hinna med en del saker. Ska snart ut och gå, ska bara kolla klart på biggest loser. Sedan ska jag åka till stallet och rida. Städa och sen har jag tvättid med. Fast det var skönt att få sovmorgon idag. Sov till tio :)
Skriver mer sen!
Puss

> Utgång med Elin!

Och med utgång då menar jag att vi var ute och gick. Haha. Var ute och gick med Elin v runt ränneslätt. Mysigt, dock blåste det lite. Plus att det var ganska halt men vi klarade oss från att sätta oss på rumpan. Jag hade ju halkskydd, fast det är bara på framsidan av skon och inte där bak. Så halkar jag på hälen så kan det vara kört. Men det var jätteskönt att komma ut och prata av sig lite.
Ska fixa iordning mig lite nu och sen ska Binno och jag till mamma och pappa och äta middag. Gött, slipper man laga mat idag höll jag på att säga. Men måste ha mat tills imorgon, fast det kanske jag kan slippa för jag jobbar bara förmiddag imorgon.
Nehe ska vara där vid tre så det är dags att röra på sig lite. :)
v /m
bild från min mobil som jag hittade, vänd på huvudet. är i höstas

Hemma hos bus!

Sitter hemma hos söt moa och kollar på gladiatorerna. Har konstaterat att det var lite roligare för tio år sedan. Men det är fortfarande värt att se det. :-) imorgon ska jag ut och gå med elin v, ska bli myspys. Ska vara lite social nu. Puss

> Lördag

Jahopp då vart det lördag då. Och jag har redan hunnit jobba i fyra och en halvtimma. Sitter hemma hos mamma och pappa nu, lyckades fjäska till mig lite mat hos momo. Rödspätta med potatismos. Gottigt!
Ska alldeles strax dra mig hemåt och fixa lite i lägenheten. Sedan vila lite och dra till stallet. Wiie! Ska hämta Moa med.
Förresten!!! Erika var inne hos mig och hälsade på. :) Blev jätte överraskad. Hon ska komma till mig om några veckor. Längtar dit! v

Ska gosa med kissen lite nu.

v /m


modevisning long time ago :b

> Missed me?

Tjabba! Nu am I back :) HAr haft en liten bloggpaus iom att jag vart sjuk. Men idag har jag jobbat från ett till stängning. Kändes ey okej! Gött att jag inte är sjuk längre. Ska jobba imorgon med. Förövrigt ska jag inte göra ett skit i helgen, men det ska bli ganska skönt med. Bara att jag är hemma själv, binno ska bort. Bra, då kan jag gå igenom min garderob.
Här är lite fula bilder från idag. Men tänkte att ni inte har fått så många bilder nu. So here I come.
v / m

> Har inte dött!

Eller ja, bara nästan. Har ju vart så sjuk! Men imorgon ska jag jobba. Jag hostar lite fortfarande men det kanske går över tills imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har ju inte gjort så mycket nu när jag vart sjuk.
Men i veckan ska jag blogga lite bättre, jag lovar :)
Nu ska jag spela lite Heroes men vi hörs imon!
PUSS

> Mår inte bra

Usch, jag mår verkligen inte bra. Huvudet väger flera ton och jag hostar hela tiden. Vill helst ligga ner och inte göra någonting. Men jag måste pallra mig upp för kissen måste till veterinären. Hans kind ser ut som en pingisboll. Stackarn! Hatar när sånt händer och man inte bor hemma längre. Vi ska vara där vid kvart i fem. Pappa kommer hem och ska åka med, jag vågar inte köra bil när jag nyser och har ont i huvudet. Helst..
Puss

> New yorker

Här är min nya hood från new yorker jag köpte när vi var i jönköping :) Härmade Elin. Hihi
Den är så mysig att gosa i när man är sjuk, snyft.

> ÄNTLIGEN!

Igår kom äntligen chic i brevlådan. En dag försenad, hmm? Blev lite orolig. Vilken tur att jag inte drog och handlade den i affären.

> Sjuk sjukare sjukast

Idag är jag verkligen sjuk. Jag nyser konstant och har ont i huvudet. Blää, jag hatar att vara sjuk. Men jag jobbade iaf igenom två dagar nu sjuk.
Men idag ska jag bara ligga och ta det lugnt. Måste dock laga mat, men det ska väl kunna gå. Hehe, jo då. Jag är ju inte döende. Usch kunde inte sova ordentligt inatt, tog näsdroppar typ fyra gånger, inte bra!
Puss v

usch sliten

> Döda mig typ

Fyy, jag kan verkligen inte andas. Min näsa täppte sig när jag kom tillbaka efter lunchen. Har inte kunnat andas sedan dess. Hjälper ju med näsdroppar i nån timma bara!
Just nu, ser lite sliten ut. Usch! Min läpp har spruckit med som ni ser. Är så torr. :( Ska dra mig till stallet nu.
Puss

> Lunch

Min lunch idag. Blomkålsmos med falukorv. Gottigt!

> Sjuk idag.

Usch min förkylning har kommit. Wiieehuu! INTE. Mår inte alls bra, men ska gå tillbaka till jobbet nu och försöka hålla leendet uppe.
Puss

> Onsdag

GODMORGON!
Sitter just nu och väntar på att min havregrynsgröt ska bli klar. Gick upp lite tidigare idag, eller ja tio minuter. Men jag börjar sakna men säkert. Tänkte om jag går upp tidigare kanske jag blir tröttare på kvällen så jag somnar lättare. Nu plingade det :) Mums!
(google)

> Två år sedan

Här är jag för två år sedan i januari. Inte mycket skillnad egentligen, lite yngre, lite blondare.

> Tisdag

Kom nyss hem från stallet, skrittade lite i ridhuset med Moa v. Förövrigt så har jag jobbat idag. Kom en massa nya kläder, shit också! Fick med mig två plagg som jag ska testa. Glad!
Nu ska jag laga mat och duscha. Ska försöka komma i säng vid elva ikväll. Lycka till typ.
Lite fula bilder från idag.

> Sängen kallar

Nu ska jag dra och lägga mig, eller ja snart. Ska ta en banan först. Jobb imorgon! Wiie! Ska bli skönt, det är fint att vara hemma med. Men roligare att jobba. Sedan ska jag rida när jag kommer hem. Ska försöka träna lite med. Får se vad som hinns med.
Puss&Natti

> Granen

Jag tänkte ta kort på granen innan den åker ut. Antar att det blir idag eller imorgon. Jättefin är den!

> Mellanmål

Har nyss kommit hem från stallet. Diskade precis klart och nu sitter jag med mitt mellanmål. Usch jag känner mig så degig och äcklig. Tänkte duscha snart och lägga ansiktsmask och grejs, så kanske jag vaknar upp lite :) Wiie!
Men först ska jag sortera tvätt, har tvättid vid fem.
Puss

> SHOES!

Klickade hem dom här sent igårkväll. Kunde inte hålla mig. Så Snygga! Hoppas dom passar bara!

>Måndag. sjuk!

God morgon!
Jag är sjukare idag. Är hur tjock i halsen som helst. Men ska äta en massa zyx så jag kan jobba imorgon. Usch jag hatar verkligen att vara sjuk! Var ju så jobbsugen efter att varit några dagar. Men jag ska försöka hosta upp allting tills imorgon.
Vi ska slänga ut granen idag med, fast jag ska ta ett kort på den innan. Det var helt perfekt, typ. Haha. Ne men robin hade faktiskt hittat en jättefin!
Puss
(google)

Fredag

Höll precis på att skriva torsdag på rubriken. Har verkligen inte koll på dagarna längre.
Robin och jag har precis ätit middag. Pasta med stekt falukorv. Orkade inte göra något seriöst. Vi ska äta ostkaka till efterrätt med. Robin blev så sugen på det när han såg den stora matresan - med per morberg. Dom gjorde egen ostkaka. Så han fick ett ryck och åkte och köpte det, plus grädde. Så det ska bli gott!
Förövrigt så var min elin v och jag ute och gick innan. Gick en runda på 45 minuter. Tjatade av oss lite. Mysigt!
Nu ska vi fixa ostkakan och sen ska jag duscha. Dra till stallet och mocka, och åka till Moa baby v. Vi ska kolla på skräckis, tror det hette don't be afraid of the dark. Tror inte jag har sett den, vad jag minns. Väldigt ovanligt att jag inte sett en skräckis. Haha. Men det ska bli mysigt. Ska dra och köpa något gott med.
PUSS
(från google)

Torsdag

Tjoho!
Idag jobbade jag mellan 9.15 - 15.15, det är ju trettondagsafton. Så nu börjar min lilla ledighet. Kommer att klättra på väggarna tror jag. Men får jobba på tisdag igen wiie!
När jag kom hem fastnade jag vid heroes igen. Skit! Satt i några timmar jaa. Blev en sen kväll i stallet och jag skrittade lite. Lekte med honom efter sen med. Binno sprang och hoppade runt lite med honom. Han tyckte det var superkul.
Nu har jag gjort lite riskola som vi ska feta oss med ikväll. GOTT!

Onsdag

Det blir ingen lill-lördag för mig idag. Annars kan binno och jag köpa något gott och smaska på på onsdagar. Men idag är han inte hemma och jag slutade vid sju, och åkte direkt till stallet och red. Plus att jag inte sovit ett skit inatt. Gick ju upp halv tolv igår, så det kanske inte är så konstigt att jag inte somnade då. Men jag känner mig ändån inte trött. suck! Tyckte nog att jag kunde vara jättetrött så jag kunde somna direkt. Får nog lägga mig och läsa lite chic och lösa korsorden i den.
Imorgon jobbar jag till tre eftersom det är en "afton". Sedan ska jag hem och ta en powernap och sen dra till stallet. Hade tänkt att kolla igenom min garderob lite. Hänga om och kolla ifall jag saknar något jag måste köpa. Typ en jeansskjorta har jag inte. MÅSTE HA!!
På fredag är min första lediga dag av fyra dagar. Då ska jag leka med Elin v. Vi ska dra ut en sväng, hoppas vädret är godkänt bara, typ ingen snöstorm tack.
Lördag :D Wiie! Då ska Binno och jag dra till jönköping. Måste handla lite saker. KAMERA typ :)
Föna håret nu sen (försöka) sova.
MOA MISS YOU! Leka snart? v
PUSS&NATTI




GE MIG SOMMAR!



Läggdags

Hellu alla! Jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Tror dock inte att jag kommer att somna för jag är inte trött. Men jag ska ju jobba imorgon, så vill gärna sova mina helst nio timmar. Haha!
Vet inte vad jag ska skriva. Har ju ingen kamera så några bilder blir det inte heller. Surt!
Förövrigt känner jag att jag vill färga håret i någon annan färg igen. Är ju rödhårig nu men färgen går ut så snabbt. Skittråkigt. Så mitt hår är on fire i typ en vecka sedan blir det en rödbrun färg. Fast den är fin med, men det blir ju ingen lyster i den då. Aja, får se hur jag gör. Är det bara toning så kan jag ju bli röd igen snabbt ifall jag vill det.
Ska äta lite müsli nu.
PUSS
denna bilden är klockren. blond mot mörkt. Love you erika v

frisk

Nu har jag äntligen blivit bättre. Har inte alls ont i huvudet idag. Kändes som om huvudet skulle tippa av min kropp igår. Usch! Så imorgon ska jag jobba! Wiie! Hatar att sitta hemma bara, man blir så ofräsch typ. Eller ja.
Nu ska jag kolla på top model.
Men jag kanske skriver mer ikväll sen.
Pussen

Nytt år!

Nu är det nytt år! Dock saknar jag redan julen. Haha! Men det kändes som om det gick extra snabbt iår. Antagligen för man har jobbat. Jag har direkt inget nyårslöfte iår. Brukar alltid vara att sluta röka, men det har jag ju redan gjort :) Duktig! Men jag tror att mitt löfte egentligen är att komma in i mina gamla rutiner. Äta bra, rida och ut och gå mycket. Då mår jag som bäst! Sen att shoppa kläder ;) Haha. Ne men jag ska faktiskt unna mig en ny kamera så småningom. Antagligen när december-lönen kommer.
Nehe nu ska jag äta lite. Sedan sova. Jobbar nu hela veckan förutom fredag och lördag.
Puss

RSS 2.0