-

Mitt liv gick just i spillror. Wacken biljetterna är slut! Jag har dött lite idag. Är så sjukt ledsen. Längtade verkligen till augusti nästa år. Har väntat ett helt år, och skulle blivit ett år till eftersom vi åker vartannat år. FAN!


Wiie!

ad gör man om man inte vet vad man ska ha på sig?
Går i sin pojkväns garderob är svaret ;) Ska visa vad jag har på mig sen när jag kommer hem på lunchen. Hinner inte det nu.
Puss v



Sova länge?

Nu är jag typ klar med allt. Lagade nyss lite mat. Inget speciellt, stekt bacon och gröna bönor. Haha WOW! Men seriöst orkade inte laga något annat. Iaf så kommer jag nog i säng innan tolv ikväll. Gött! Men kommer säkert inte kunna somna. Brukar inte kunna somna innan tolv. Men jag ska göra ett försök iaf, så jag får sova länge!
Jobbar imorgon sedan är jag ledig torsdag och fredag. Jobbar ju hela helgen sedan. Måste städa och tvätta. Typ städa min garderob. Har ingen koll på alla mina kläder. Usch jobbigt. Sedan har vi inte tvättid förrän nästa torsdag, så det blir till att tvätta hemma hos mamma&pappa nu när jag är ledig.
Sitter och pressar Nightwish just nu. Såg dom på wacken för några år sedan. Skitbra! Men jag skulle vilja se Tarja i bandet istället. Har sett henne live solo. Men det blir ju inte samma sak.
Ska tvätta av mig nu.
Gonatti på er v
tycker jag passar i alla hårfärger för övrigt ;) Här är jag blond och svart. Åhhh vad snyggt med svart hår igen kanske :)

Tisdag

Tjabba! Sitter framför datorn och latar mig. Men ska raska upp mig och dra till stallet nu. Usch jag är så shoppingsugen, och jag har sagt att jag inte ska köpa något innan nästa tisdag, för då ska robin och jag till jönköping. Shoppa lite julklappar, men jag vet inte vad jag ska köpa till någon. Får nog kolla runt lite på nätet ikväll. Har sådan dålig fantasi.
Nehe nu ska jag skynda mig, måste laga mat och städa när jag kommer hem
Puss v



Första advent

Söndag idag då ja. Har inte gjort ett skit nyttigt i helgen dock har jag haft fullt upp. Har varit hos mamma och pappa sedan igår. Sov över till idag. Känns väldigt konstigt att sova där, är så van vid lägenheten nu. Men iaf så var eric hemma med. Så eric, jag och daniel har spelat massa spel och åkte till stallet, dollarstore som öppnat i eksjö. Var där med Binno idag med och vi köpte en massa julsaker. Mys! Julsjärnor, en jätteful tomte som jag fastnade för mm. Sedan en massa andra saker som vi kände att vi behövde.
Men imorgon är det ny vecka och jag ska ta tag i en massa saker.
Just det, mamma färgade håret på mig idag med. Så nu är jag lite rödare igen. Äntligen! Har gått med urfärgad färg i typ 7 veckor. Brukar färga var 4:e vecka annars.
Ska jobba imorgon så får nog äta något och fixa iordning lite saker. Sedan blir det sängen. Hoppas Elin kommer till jobbet imon med, hon var sjuk i slutet av veckan. Buhu.
Puss
(längtar till Wacken nästa år med, saknar erika med v )

HAHA

Nu är jag hemkommen. Inträffade en liten ful sak på vägen. Haha. När jag hade kommit en bit så mötte jag en man. När jag hade gått förbi sa han hallå. Och jag liksom hälsade tillbaka, hellu. Sen så vände jag mig om haha, så var det pappsen. Så kul, det var ju så mörkt och jag är så van att folk hälsar på mig och jag inte vet vilka det är. Så jag reagerade inte typ. Sedan sa pappa att han var inte riktigt säker på att det var jag heller, han bara chansade.
Men iaf så skulle han gå en bra bit till och jag hängde på. Hann gå i kanske en tio minuter sedan la mitt knä av. Så jag var tvungen att vika av och låta pappa powerwalka vidare och bränna tio gånger mer fett än mig. KUL! Aja men jag kunde ha fortsatt men var rädd för att knäet skulle paja. Vill man ju inte riskera precis.
Just det, min kamera åkte i backen innan och dog. Så nu har jag ingen kamera. Blir nog inga bilder på ett tag tyvärr.
Hopp in i duschen nu.
PUSS

Stress

Nu har jag kommit hem från stallet. Red i en halvtimma ungefär och han var duktig. Som tur var, hade inte orkat bråka idag ändån. Väntar på att mitt kaffe ska bli klart, sedan ska jag dra ut och gå en sväng. Hade tänkt att vara i säng vid halv elva ikväll, eftersom vi inte somnade förrän vid halv igår typ. Vi flummade runt som fan. Men det känns som om den planen kommer att spricka. Ska hinna gå ut och gå då, duscha och laga mat, på en och en halvtimma. Hmm? Får nog höja ribban till elva iaf.
Nu är mitt kaffe klart!
vi som små ;) balen 07

Måndag

Måste skynda mig till stallet nu. Men här kommer dagens. Skriver mer när jag kommer hem. :)

Söndag

Idag är det söndag och det känns som om man inte gjort ett skit. Brukar bli så på söndagar tyvärr.  Vi har varit och storhandlat, kört en liten biltur. Fikat med wienerbröd och lussekatter. Och har precis ätit mat från sunrise. Mycket gottigt!
Ska dra på mig ridkläderna och sticka ut till stallet nu hade jag tänkt. Ska rida igenom honom en liten stund. Känns som om jag inte ridit på jättelänge. Men jag har ju varit sjuk, så jag får väl skylla på det. Men nu ska jag sätta igång ordentligt igen. Vintern kommer ju snart och då kan det bli så kallt att det helt enkelt inte går att rida. :(
Jobbar imorgon med. Wiie! Har fått vårat julschema med. Mycket lördagar. Men jag är ledig annandagen iår. Gött!
Nehe nu ska jag sticka.
PUSS

Min drog


Just nu.

itter och slappar just nu. Binno och jag har vart på stan idag. Köpte lite strumpor plus att vi spelade på Lotto. Hoppas på en bra vinst ;). Haha, aja jag tycker det är kul att spela iaf. Vi ska snart iväg och köpa nåt att äta, och något gott till ikväll.
Vi har vart duktiga och städat lägenheten med. Plockat undan och så.
Min älskling Jeanette har slutat på jobbet med, så jag mår inte så bra i själen just nu. Är så ledsen över att hon har slutat. Usch!

Nytt!

Paketet från H&M är hämtat. Allt passade puuh.. Tur det. Annars tycker jag att det är ganska svårt att skicka efter kläder. Men nu gick det bra.
Here it is:
Stickat tröja, mullvadsbrun, stickad metallic tröja, halsduk, ring

Tråkigt.

Tjabba! Idag gjorde jag en tabbe. Jag försov mig, till halv ett! Suck! Hade bestämt med moa att vi skulle löshoppa hästarna idag. Och att jag skulle hämta henne halv 12. Mio mobil hade dött med så hon kunde ju inte få tag i mig. Känner mig som idiot. Förlåt älsk! :-( så med andra ord så har jag inte hunnit med så mycket idag som jag velat. Aja nu ska jag försöka sova ligger i sängen redan. Jobba imon! Wiie. :-) natti på er!

Kaffe!

Sitter här med min kopp kaffe och läser bloggar. Har precis vart i stallet och ridit lite. Det börjar bli hårt på banan så nu blir det ridhuset nästa. Tråkigt! Ska inviga det imorgon med Moa och löshoppa pållarna.
Imorgon är jag ledig, och jag hade tänkt att hinna med en massa saker. Bara det att jag är förkyld då, så jag måste ändån ta det ganska lugnt.

Onsdag

Är hemma på lunch, nu igen. Men jag börjar snart igen så jag måste skynda mig. Såhär ser jag ute idag iaf.
TOP- veromoda
SKOR - skopunkten

Tisdag

Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Jobbade ju, sedan när jag kom hem lagade jag en omelett och satte mig vid tv:n. Efter det åkte jag till stallet och skrittade en stund. Känner mig fortfarande sjuk så jag tar det lite lugnt. Har även vart ute och gått en sväng. Kände att jag behövde det. Usch vad kallt det har  blivit förövrigt! Jag har fortfarande ingen bra vinterjacka.
Ska hänga tvätt nu och sen sova tror jag. Går upp lite tidigare imorgon och duschar, jobb imorgon. Wiie!
Jag idag:
Allt från veromoda, dock inte halsduken som är ginatricot.

Shopping

Min NYA top. Jättefin!


Sjukling

Hej! Har varit sjuk sedan i fredags och var tvungen att gå hem. Buhu! Men idag har jag jobbat och sitter nu på lunch. Skönt att vara tillbaka :)
Men nu ska jag fixa lite kläder skriver nog mera ikväll.
Puss på er!

Hemma!

Tjabba! Sitter hemma nu med mamma o kollar på film. The box. Har sett den innan men kommer inte ihåg så jätte mycket av den. Var och red innan, han gick skitbra! Ska hoppa imorgon med, hoppas att det inte regnar bara. Kolla klart så filmen nu. ;-) puss

Fredag

ej alla! Sitter hemma på lunch nu, ska strax cykla tillbaka. Binno har åkt till stockholm nu, buhu. Men ska bli kul att tillbringa helgen hos the parents.
Här är jag idag:
shorts , top veromoda. halsbandet lindex.

Torsdag

Har hunnit med en del sedan jag skrev sist innan idag. Var ju i stallet och det gick jättebra att rida. När jag kom hem lagade jag världens godaste korv stroganoff! Asgod! Sedan duschade jag och fixade lite. Sedan åkte binno och jag till stan och fikade. Mums! Nu väntar jag på honom. Han är hos Henke, men jag tror att han kommer snart. Vi ska kolla på du är vad du äter. Wiihuu!
Imorgon jobbar jag hela dagen och sedan ska vara hos mamma och pappa hela helgen eftersom Binno är i Sthlm. Vi ska bland annat på julmarknad och åka till famos grav.
Här är jag idag:
Skinnbralls: HM
Top & halsduk: gt
Kofta: vm

BILDER!

Här kommer lite nya bilder på mig. Förövrigt så var säljkursen i tisdags hur rolig som helst. Lärde mig en massa och känner en massa ny pepp! Ska alldeles strax dra till stallet med. Ska bara borsta tänderna och blogga klart ;)
kommer fler bilder senare,  ska dra till stallet nu, Moa är otålig ;) Puss



RSS 2.0