marabou premium - min drog

Älskar nästan alla marabou's premium choklader. Mörk choklad 70% eller högre. MUMS! Just nu har Binno ch jag vart och köpt vindruvor och premium mint :)
Ska ner och tvätta av mig sminket och sen sova tror jag. Ska ju jobba imorgon. Wiie!
Kanske hinner skriva ett inlägg i morgon bitti.
Puss&natti


Ny design.

Eller ja typ. Hann inte göra något drastiskt, som jag ville. Men nu är det lite bilder på headern iaf :)

I'm Hungry!!

Ska alldeles strax ta och fika eller ta ett mellanmål. Blir nog kaffe och avakado. Gott!
Tvingade ut mig på en runda vid ränneslätt innan. Kände mig helt misslyckad och satt med datorn i flera timmar. Usch.. Men det är väl för att jag är ledsen över famo och allt.
Imorgon ska jag iaf jobba, på veromoda för det mesta. Har hängt undan lite kläder som jag ska ha med. En armlös tunika, en klänning och en top. Ska kanske ha allt, har inte bestämt mig än. Någon som tycker att jag shoppar mycket? Neeedå (a)


God morgon

Eller är det en god morgon? Just nu känns det ganska okej iaf. Jag har nyss ätit frukost, ska titta runt lite på datorn och sen ska jag dra ut och gå. Fast det är lite surt väder ute, molningt och lite duggregn. Inte som igår då det var skinande blå himmel och sol. Aja, det får gå ändån :)

BLOND

Kolla mitt hår! Det börjar redan bli blont och jag färgade det för någon vecka sen. Eller? Tror jag iaf. Hmm..


NYTT

Här kommer lite nya saker. Från förra helgen tror jag. Veromoda självklart :) Måste blogga om något bra nu, så jag piggar upp mig lite.

En jeanskjol och två linnen. Det svarta har jag ju redan fast i mintgrön :)




När tar det slut?

Hur länge ska man få sörja? När tar det slut? Kommer man att kunna sluta alls?
Jag hatar detta. Jag är inte van vi det. Jag kan liksom inte hantera det, det bara kommer. Utan förvarning. Dessutom, varje gång jag ska titta ut genom fönstret och titta på solen, så står sjukhuset där. Varje gång jag tittar ut genom fönstret för hopp, så ser jag bara död..
Famo var din tjänare i många år. Varför?
Gud finns inte



Fint väder

Det är så fint väder ute. Och jag ville verkligen ut. Så jag och Moa var ute och gick med Xenne i nästan en timma. Kändes som mycket mindre, men det är väl det fina vädret som gör att man inte håller koll på tiden. Jag ska ut och gå imorgon också. Känns mycket bättre när man går ut så man kan tänka på annat, typ fåglarna och känna värmen. Behöver verkligen det nu...


Känns bättre

Tjoho alla!
Idag känns allt lite bättre. Sitter och tittar på top model reprisen sedan igår. Ska snart ner och äta lite mat, och efter det tvätta och städa upp lite.
Puss

Jag vet inte ifall jag klarar det här, men jag tror att farmor vill att jag ska vara stark. Jag måste försöka klara ett liv utan henne.

2010-03-29
Klockan 18.20

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, famo. Du har det så mycket bättre nu v
Vila i frid min vackra

Top Model gånger två

Wiie! Idag börjar nya säsongen av Top Model. ÄNTLIGEN! Och nu ska jag inte göra samma misstag som jag gjorde förra säsongen. Då jag råkade på namnet på personen som vann. Men iaf så är det top model nu med, fast reprisen från säsong 10. Är på trean nu. Efter programmet sticker jag till stallet och rida.


Irriterad

Jag är skitirriterad. Ville ha sovmorgon idag men kunde inte ta den för jag skulle till arbetsförmedlingen vid tio. Så jag går dit innan tio, och klockan går. Ingen kommer. Klockan kvart över kommer en man och frågar vem jag väntar på. Han går och hämtar min mentor, och hon säger.

L: - Hej skulle du komma idag?
M: - Ja! Jag fick hem ett papper där det står att jag ska vara här 29 mars klockan 10.
L: - Oj, förlåt! Då har jag dubbelbokat. Jag har en arbetsgivare som sitter på mitt kontor nu. Han skulle komma imorgon, men kunde inte.
M: - Okej?
L: - Men kan du komma tillbaka vid 11?
M: - Ne jag ska bort då. (vilket jag inte skulle, men jag vill fan inte tillbaka dit efter 45 min, men gick ut och gick med moa vid 11 så då gjorde jag ju nåt annat iaf)
L: -Jaha, men vid tio imorgon då?
M: -Men jag jobbar ju då.
L: - Men då kan du ju komma vid halv tio innan du börjar.
M: - Mm, visst.
L: - Jag är ledsen, blablabla. Men  vi ses imorgon vid halv tio då? Hejdå
M: - Mmm..


Fan! Jag blir så trött på sånt. Jag hade ju fått hem papper om det och antagligen hade dom bara pratat i telefon. Det är ju faktiskt ganska smart att skriva upp sina möten i en almanacka kanske? Damp!

Iaf så var Moa och jag ute och gick med Xenne vid elva. Gick i 40 min i duggregn. Men det var ganska skönt ändå.

Nu ska jag äta lite sen slappa. Ska rida och träna ikväll också.
Puss så länge :)


Sova kanske?

Nu ska jag snart sova. Har varit uppe hos famo med mamma, pappa var med och han ska sova på sjukhuset inatt. Sen sover min farbror och farfar här. Hon försvinner vilken dag som helst nu, så de vill vara nära när det händer. Jag sitter och gråter hela tiden, och jag vill inte att farfar och farmor ska se det. Men när vi kom upp idag så sov hon. Så vacker är hon. Inga rynkor, helt slät. Hon är bara 72 år, och det gör mig så ledsen att hon kunde leva kanske 20 år till. Fy fan säger jag bara. Och kan jag ju skriva i bloggen nu, det var läkarna som gjorde fel, vilket leder till att hon dör... Jevla idioter! Man ska aldrig lita på dom. Så känner jag verkligen!
Ska försöka att inte tänka på det för då leder det nog till en stämning från min sida. Istället sitter jag och tänker på alla stunder hon fått uppleva, och att hon nu vill själv vill gå vidare. Jag älskar dig famo v


Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen vid tio. Usch, ingen sovmorgon :( Men ska till veromoda och shoppa lite sen. Wiie!

Puss och natti

Shopping

Lite av shoppingen från Jönköping förra helgen. Skorna saknas dock..


tröja och kjol, gina tricot, armband lindex

Suger på uppdateringen.

Men har ju redan berättat varför. Här kommer iaf lite bilder från modevisningen. Har lagt upp på min bilddagbok också. Är helt död efter den här veckan. Jobbade tis, 10-18, ons 10-17, 19-21, tors 10-16.30, 18-22, fre 10-18, lör 10-15. Usch säger jag bara. Men det har vart kul också :) Ridningen har fått lida lite bara. Stackarn! Men jag red lite igår, och sen ska jag ju rida idag.

Lite bilder:


innan modevisningen. Var redan sliten...


jag i mitten, mellan emma och felicia


me


jag


finalingången, fan vad jag är blek.. Måste börja sola typ


wiie

Sängen ja tack

Nu ska jag alldeles strax sova. Var ute och gick 25 min innan, sen direkt till sjukhuset till famo v. Sen till stallet och red en kvart. Nu vill jag bara sova. Får se ifall jag hinner skriva imorgon. Modevisningen är ju och allting.
Puss&Natti

Tisdag

Tja töntar! Har typ nyss kommit hem från Lejonkulan. Becca och jag började lägga ett 1000 bitarspussel för det var så lite folk. Och vi kom faktiskt långt. Askul :)
Nu ska jag klä om och dra ut och gå i regnet och blåsten. Sen går jag direkt till sjukhuset och hälsar på Famo v
Puss hej

Gåshud

Gud vad jag fryser. Fryser alltid när jag kommit hem från stallet. Borde egentligen vara tvärtom, att jag fryser när jag kommer till ett kallt stall. Men min kropp är inte alltid som jag vill att den ska va, tyvärr.
Ska ner och tvätta av sminket nu och sen hoppa i sängen och sova. Funderar på att dra ut och gå imorgon innan jobbet.
Natti på er alla sen :)

Detta använder jag på kvällen när jag tvättar mig förresten:






1. ACO rengöringslotion
2. Neutrugena, peeling blackhead
3. Apoliva ansiktsvatten
4. Apoliva Dagcreme (har dagkrämen på natten med)

5 BYTEN

Så nu har jag varit duktig idag. Stack till veromoda och shoppade lite. Två linnen och en jeanskjol. Bilder kommer snart!  Hälsade på Robin innan med. Sedan stack jag till Lotta på Lejonkulan och visade upp mina köp. Sedan gick jag hem. Skyndade mig och klädde om. Mötte upp Moa och Xenne och gick runt hunsnäsen. Tog en timma och en kvart. Jätteskönt var det! Sedan bar det hemåt, duschade, åt. Klädde på mig och stack till veromoda för att testa ingångarna till Modevisningen på onsdag och torsdag. Ska göra 5 byten! Nejdå, det kommer inte alls att  bli stressigt. Aja men det får gå bra helt enkelt. Så är det.
Nu ska jag till stallet och rida hade jag tänkt. Är helt slutpumpad i mina ben bara.



Godmorgon

Tja tja! Satte klockan på 9.20 men vaknade ändån själv för en halvtimma sedan. Det är väl typiskt! När man är ledig vaknar man innan klockan. Ska ner och fixa något att äta sen drar jag till Veromoda, ska fixa lite saker. När jag kommer hem ska jag ut och gå med Moa :) Wiie!


Ska jag städa eller träna?

Hmm det är frågan. Har precis vart i stallet nu. Red en 25 minuter och han var superduktig. Som vanligt, tss. Hehe.
Jag måste egentligen städa upp lite så det inte blir så mycket imorgon. Men jag vill träna istället. Så frågan är vad jag ska välja. Hinner nämligen inte med båda för jag ska duscha med. Suck...

Varför bloggar jag så dåligt?

Det har hänt lite saker som gjort att jag inte har haft nån lust till att blogga. Min farmor har vart sjuk ett tag nu, sedan i höstas och snart är det nära till slutet. Och det är något som jag inte kan hantera bra nu. Så jag har ingen lust att skriva sådär regelbundet längre.

Igår var robin och jag i jönköping och shoppade. Träffade upp Hanna med, min älskling som jag saknat så mycket! v
Jag skulle iaf ha en bikini men det fanns ju inte mycket att välja på. Var nog lite tidigt ute. Sen skulle jag ha lite högklackat, sandaletter. Jag ville ha med nitar på och jag hittade ett par skitsnygga. Men va fan då! Jag har för smala anklar som dom var så stora. Blev jättebesviken. Men jag kom iaf hem med ett par röda "converse", tröja från gina(fick av min söta pojkvän), en kjol från gina och sen ett vitt nitarmband från lindex.  Tar kanske kort imorgon och lägger upp.

Imorgon ser annars dagen ut såhär:
Upp med tuppen (nästan), drar till veromoda, ska köpa lite kläder
Hälsa på Binno på jobbet
Powerwalka
Städa
Rida
Träna

Hej så länge :)

Tisdag

Tja alla! Hoppas ni har haft en nice tisdag. Det har jag iaf. Eller ja typ. Just nu sitter jag och skakar i hela benen. Körde ett träningsprogram av Charlotte Perelli nyss. Sedan innan det var jag och red i en halvtimma. Så jag är ganska mörbultad nu.
Jag har fortfarande inte fått någon bra bild på mitt hår. Det blev fint, brunrött. Fast jag har svårt att vänja mig, saknar redan mitt blonda hår. Buhu! Men nu får det vara mörkt fram till somarn. Tog lite egokort innan, men håret syns inte alls bra för det var mörkt ute. Men ska försöka ta en bild imon innan jag sticker och jobbar.
Enjoy my pics. Som är lite mer töntiga än seriösa! Ska äta lite nu och sova.

v / tina

dagens: jacka - Veromoda
t-shirt - gina tricot
halsduk - H&M






Yej

Var ju ute och powerwalkade innan. Gick runt ränneslätt i 35 min och det var svinhalt. Men jag klarade mig från att vurpa. Sen kom mamma hem vid halv tre. Så vi gick ut och powerwalkade vid halv fyra, i 40 min. Med andra ord, jag är ganska mörbultad. Sen nu har momo och mamma färgat håret på mig. I en färg jag aldrig haft innan. HAHA! Jag ska bli rödtott :) Ganska mycket rött ser jag nu! Men men, måste ju testa allt nu. För i sommar lägger jag in slingor igen. Saknar redan mitt blonda hår. :( Men detta kan nog bli ganska coolt med. Man kommer att synas om jag säger så! Lägger ut bild på resultatet sen.
Puss

Fan också

Jag försov mig! Ställde klockan på kvart i tio men vaknade vid halv tolv. Det förstör hela dagen för nu är jag supersressad. Ska dra ut och gå en halvtimma nu vid halv ett. Sen ska väl mamma färga håret på mig idag med. Och då måste jag anpassa mig efter när hon kan. Jobbigt eftersom jag ska både städa hela rummet, rida och träna. Fixa mios täcken med!
Nehe måste väl klä på mig nu då.
Hörs sen!

Sova

Usch jag är så trött! Var nyss och red en halvtimma. Han var superduktig!
Mår typ lite illa med känner jag. Har inte ätit så bra idag. 
Ska kolla klart på Wallander och sen sova. Och hoppas att jag vaknar upp pigg och glad imorgon :)
Puss

Welcome to the closet

Det nya linnet jag fick av mamma förra helgen.
Veromoda såklart :)
Det är mintgrönt men fick ingen bra bild med kameran.


Dagens...

outfit i torsdags :)

jacka- veromoda
linne- veromoda
jeans- cheap monday
halsduk- ginatricot
klocksa- ur&penn





Dannes klippning

FÖRE: Det var nog mer 20-25 cm långt.



ser lite ut som en tjej. eller?! haha


Lite hår? klipp,klipp!


Så söt han blev :) Göll!



Söndag

Tja på er!
Sitter och tar det väldigt lugnt nu. Ska alldeles strax städa mitt rum. Det ser för j*vligt ut. Robin åkte nyss. Han har vart här hela helgen. Mys! Mådde surt igår, hade en jag-hatar-mig-själv-dag. Ville bara göra något. Kände att jag ville dra till jönköping och bara shoppa. Men vi stack till eksjö-staden istället. Köpte bara hårfärg och sminksvampar, och broddar till min pålle. Han halkar när vi ska ut till ridhuset. Stackarn! Men iaf så ska vi dra till jönköping nästa helg och jag hoppas att Hanna läser detta :) <3 Så hon kan komma ner till stan och hälsa på oss då v.
Jag har klippt robin och danne. Båda 4 cm kort. Binno hade nog 12 cm tror jag. Haha och min lillbror, som många kanske vet har typ hår ner på ryggen. Jag har bilder så ni får se. Men håret var ju mer än 15 cm. Så nu är båda kortklippta och jättefina.
Kort kommer alldeles strax!

Fredag...

...igen :) Nu är det fredag igen. Fan vad tiden går snabbt. Min lillebror har snott nätsladden till min dator, så jag har inte haft något internet på den. Men ikväll ska jag sno tillbaka den. HAr ju en massa bilder jag vill lägga upp här. Nu står jag på lejonkulan. Har vart på veromoda mellan 10-12.30 och 14-16.30. Bara en timma kvar här sen så kommer Binno och hämtar mig. Ska köpa lite mörk choklad då :)
Nehe, ska dricka te och läsa se&hör nu.
Puss

WIIIE!

Äntligen mår jag lite bättre. Stack till stallet och mockade innan, så kom ju ut i friska luften lite då. Skönt! Så nu ska jag ta något att äta och sen mysa ner i sängen. Blir nog en rostad macka och te.
Imorgon sticker jag och jobbar. Hoppas jag inte mår sämre då. Men det är veromoda imorgon och jag vill inte missa mina tider där. Det blir till att knapra tabletter helt enkelt. Ska rida och powerwalka om jag mår bättre imorgon med. Blir helt cp om jag inte får röra på mig. Detta är jag van vid en helt vanlig dag:

x 8.15-8.30 hoppar ur sängen, duschar ev, äter, fixar mig, lagar mat
x 10-18 jobbar
x 19-19.45, 20 powerwalkar
x 20.15 åker till stallet och rider minst en halvtimma
x 22.00 Duschar och äter, fixar allting annat
x 01.00 somnar förhoppningsvis


Fan är det konstigt att jag är så stressad?

Solen har ju vart framme mycket idag. Även att jag varit sjuk så fick jag en liten dos av solsken in i mitt fönster.
Nehe, nu ska jag sätta lite fart :)
Puss och gonatt på er!

Stranden på Öland i somras. SOOOOL! Gud vad skönt!



SNYFT!

Jag mår verkligen inte bra nu alltså. Huvudet bara dunkar, jobbigt värre. Men ska snart ut och gå runt kvarteret eller något, så jag piggnar till.
Peace out

Jag nu

Ser lagom pigg ut. Jobbigt att jag hann sätta in linserna och sminka mig innan jag kände mig sjuk.


Bilder

Lite bilder på håret och bilder från igår:




Bitterljuvt

Idag vaknade jag som vanligt. Kände igår att huvudet värkte lite men tänkte inte mer på det. Sedan i morse kände jag likadant. Men jag fixade iordning mig och lagade lunch. Sen när jag skulle sätta på mig jeansen så kom det en svallning i kroppen och jag började svettas. Sen kände jag att jag hade feber! FAN! Eric har vart sjuk så det är inte så konsigt att jag med skulle bli det. Usch sitter och nyser och blä..
Men idag så funkade internet! Tjoho! Det är bra. Men nu ska jag vila en stund.
Ni vet väl att jag är brunett nu mera. Firar en vecka som brunett idag. Det börjar redan gå ur eftersom jag var så blond innan. Ser lite ask/brun/blont ut. Tonade med ljusbrun så att håret inte skulle bli grönt.
Lägger in lite nya bilder alldeles strax.

Puss


Vårat internet funkar inte!

Fan! Har saknat en dator sen i fredags nu. Tror det var i fredags iaf. Vårat internet har pajat och vi vet inte vad det är för fel på det :(
Så nu står jag på Lejonkulan och skriver. Men jag saknar min dator :(

Onsdag kväll

Tjoho! Sitter på msn och snackar med Erika nu. v Idag har jag bara tagit det lugnt. Ingen ridning, ingen träning eller powerwalk. Måste ju vila någon dag i veckan. För imorgon blir det både powerwalk och ridning.
Hade tänkt att dra ner och äta något nu och sen städa upp lite. Kan nog inte somna än för jag är inte ett dugg trött. Bara det att jag har ont i halsen. Usch! Vill verkligen inte bli sjuk! :(

Halva arbetsveckan

Så nu har halva arbetsveckan gått. Så snart är det helge igen :) Wiie! Då ska robin och jag sticka till valbacken och glo på mamma och pappa som ska lära sig åka slalom. Fan vad det ska bli kul!
Snart kommre Lotta och ska byta av Becca. Sen slutar jag vid fem idag :)

Puss hej

Natti

Nu ska jag sova. Såg att jag inte bloggat något sen i morse. Fy på mig. Men jag var helt körd när jag kom hem från jobbet. Mina ögon gick typ in kors och jag fattar inte varför, för jag var pigg i morse och resten av dagen. Somnade nästan stående. Men jag gick och la mig en stund, sen satte jag på mig ridkläder och åkte till stallet. Red en halvtimma och han var lite segare idag. Han kom igång på slutet men då var jag så trött. Typiskt!
När jag kom hem satte jag igång och tränade. Så jag kommer nog inte ens ner för trappan imorgon skulle jag tro.

Nehepp nu ska jag sova. Måste, men vill inte för jag är inte trött nu. Men jag får helt enkelt tvinga mig..

Puss&Natti

God morgon tisdag

Tjoho! Står och jobbar nu. På Lejonkulan. Sitter och läser Sofis mode för det är ganska lugnt. Men det blir nog mer folk vid tolvtiden skulle jag tro. Brukar iaf bli det.
Jobbar till sex och när jag kommer hem ska jag ut och gå, sen rida.
Hej så länge :)

Wiiie!

Resultatet av min köväntan blev ett bra svar. Mina pengar sitter på kontot imorgon :)
Sen har jag vart ute och powerwalkat i snöstorm. Det var lagom mysigt. Usch! Sen kom älskling hit vid halv två. Åkte ut med bilen och sen la vi oss i sängen och myste. v
Och nyss har jag kommit hem från stallet. Red i 25 minuter och han var duktig som vanligt.


Jag hatar telefonköer

Som sagt sitter jag i telefonkö nu. Hatar verkligen det! Började på nummer 195 och nu har jag 54. Tjoho! Orkar snart inte sitta kvar längre. Men måste veta vart mina pengar är någonstans?
Uppdatering kommer om detta senare :b

FAN!!!!

Godmorgon töntar

Tja alla! Nu har jag nästan preics vaknat. Skulle sovit till tio men tvingades upp vid kvart över nio. satte sig en skata på min brandstege utanför mitt fönster. Den satt och skrek och höll på och skrapa näbben mot stegen. Trodde jag skulle bli galen, men orkade inte gå och skrämma iväg den. Så när jag gick upp så stack den. Suck..
Aja ska ner och äta lite frukost nu och kolla fall mina pengar har kommit. De skulle kommit i fredags :( Fan! Hoppas inget är fel bara.
Hej så länge v


RSS 2.0