Här är jag!



INTERNET!

Gaaaah! Nu har jag äntligen internet på min dator. Har trådlöst just nu så det är gött!
Förövrigt så fyllde jag år i fredags wiiieehhuuu! :) GRATTIS TILL MIG! Fick massa fina presenter och Erika v kom från norrköping och grattade mig.
Inatt har jag antagligen legat konstigt. Vaknade med armen över huvudet. Och nu har jag nackspärr och fy fan vad det gör ont. Jag kan inte ens vrida huvudet och det gör ont  hela tiden. Kan inte göra någonting utan att det bränner som fan. Usch! Ska jobba imorgon med, får se hur det går. Men det går nog bra. :)

Nästa helg åker robin och jag till Gbg. Ska ligga på scandic europa som vi brukar göra. Ska bli jevligt gött. Ska shoppa en massa!
 Just det kan kolla om jag kan lägga in lite bilder på hur jag ser ut nu för er som itne vet det. Inte så stor skillnad med iaf. Men det får bli senare.


Puss hej på er!


WIIIHUU!

Nu är min bärbara dator äntligan fixad. Bara att jag inte har någon nätverkssladd, va fan! Får helt enkelt gå och köpa en, vilket låter jevligt jobbigt. Men men. Förövrigt har jag inte mkt att berätta. Är ledig idag, men imorgon jobbar. Gött!

Tävling!

Tjoho! Idag tävlade jag ju på persö. Han var jätteduktig och vi gick runt och fick rosett. Duktig pålle! Nu är den avklarad, så nu bär det iväg på lokala tävlingar i sommar. Wiieehu! Saknar det som fan, åka och tävla. Var så kul, speciellt när Hanna v och jag tävlade tillsammans. Mys!
Jahopp nu är det eurovision om två timmar. Och då sitter vi bänkade framför tv:n allihopa. HEJA ERIC :)

Shit!

Jag har redan hittat hit igen bara efter en dag. Gött! Är ledig idag igen, så Moa och jag har hoppat våra pållar. Det gick super idag. hoppade bana. Ska ju tävla nästa helg. Gaaah! Haha, nedå. Det är bara klubbhoppning på persö och bara 70 cm. Men det ska bli skitkul. Har tänkt att börja tävla igen nu efter några år. Bara det att jag får tävla bland hästar istället för ponnysar. Men ska nog bra. Måste ju testa iaf. Det blir ju ganska mycket svårare. Men men.
Nehe nu ska jag fixa lite med mina kläder och sen äta, ut och gå. OCH SLAPPA! Binno kommer ikväll, och imorgon är vi båda lediga. Eller jag börjar vid 4. Så vi ska sova länge o tönta oss lite.
Ha det gött tills nästa gång!
Puss

(gammal bild)


Det här med blogg är inte min grej.

Fan vad jag suger på att blogga. Men jag mår bra och jobbar på. Har fått schema nu äntlogen, vilket betyder att jag kommer att vara kvar på klädhuset/veromoda i höst med. Gött som fan. Då kanske man kan flytta ut då ;)
Åh herregud nu när jag tittar tillbaka på mina blogginlägg. Tina shoppar. Eh, just det. Jag har en helt ny garderob sedan jag visade det sista jag köpte. Tycker jag shoppar varje dag (nästan). Okej lite till överdrift men inte långt ifrån. Speciellt nu när det är vår och allt, eller var vår. Nu har det ju snöat i två dagar. Det känns ju lite sådär.
Nu ska jag dra upp och städa mitt rum lite och rensa lite.
Hörs snart igen. Pusss på er!

RSS 2.0