2 töntbilder på mig

Det tog hundra år att fixa in två bilder bara. Suck. Aja här är dom. Nu ska jag gå och äta. Lax och potatis.


Tja!

Jo då jag lever men min dator gör fortfarande inte det. :( Jag har fortfarande inte hittat någon xp skiva. Så jag får nöja mig med att sitta vid imacen när jag är ledig. Som jag är idag. Jobbade i tisdags och igår. Så idag och imorgon är jag ledig. På lördag jobbar jag. Jag tänkte att jag kanske skulle hämta kamerna och se ifall datorn går med på att lägga in några bilder. Vi får se :) Skriver snart igen.
Puss

MIN DATOR ÄR SÖNDER!

Jag kan inte blogga någonting för min dator har damp. Det är 38 virus på den. BRA MARTINA! Men vi ska ominstallra den, bara det att min bror ska göra det åt mig. Och än har det inte hänt någonting. Men jag sitter och väntar snällt. Sitter på mammas imac nu och den är jevligt jobbig.
Förövrigt sitter ag och väntar på att Moa ska komma hem från gymmet( den seriösa gymmaren numera) fuck her... Ne skojja bara. Love love! Men jag vill med på gym, fast jag känner att tiden inte räcker till när jag jobbar. Vill inte gå innan jobbet och vill inte gå efter stallet. Snyft.. Aja. Får helt enkelt träna hemma på orbitrek :) haha.
Puss

RSS 2.0