Tisdag

Snart är det nytt år, och jag har ett nyårslöfte som jag måste hålla!

Imorgon blir det iaf att fira nyår med mamma o pappa, och binno såklart. Mamma har bjudit hit sin bästa kompis och hennes kille. Blir värsta stora middagen. Ska hjälpa mamma att laga allt imorgon. Det blir mysigt :)

På torsdag börjar då mitt nyårslöfte. Usch! Men dom är ju till för att hålla och jag ska verkligen göra mitt bästa :)

Ne kanske hörs imorgon. Ska lägga in bilder på den nya koftan jag fick av Robin. <3

gonatt

Hej sega jag!

Hej hej!

Nu har jag inte skrivit här på länge.. Men nu är det dags igen. En sak som är lite negativ är att jag inte kommer ihåg vad jag gjort nu under tiden då jag inte uppdaterat.

Julafton var iaf som vanligt, väldigt rolig. Jag fick mest paket av alla i hela släkten. Wiiie! Jag blev jätte förvånad. Det brukar nämligen vara min lillebror som brukar få mest.

Jag har skirvit på bilddagboken vad jag fick, men jag glömde en sak. Fick en lampa av mamma o pappa med. Annars fick jag också:

Naomi bodylotion
Deo
Lampan, då
Badrock
Massa choklad
strumpor
1000 spänn
telefonkort
stavmixer
trisslotter
pannband
fleecepläd
halsband
skålar
tvål
intersport-set
trosor
pyjamas
linne

 Kul kul :)

På juldagen åt vi middag hos momo och sjöng singstar. :)
I fredags kom Binno <3 på morgonen och jag, binno, mamma o pappa åkte till vetlanda. Jag ville till ginatricot rean. Men jag hittade inte ett skit. :/ Blev besviken, det var närstan rea på allt. Men jag ville ju ha de svarta kläderna och det var inte så mycket svart på rea. :( Men jag hittade en stickad tröja på Veromoda, o Binno betalade. Snäll han är :) och bäst :)
Kanske kan lägga in en bild på den senare.

Sedan hela helgen så har jag då vart med Robin  :) Gjorde inte så jätte mycket. Var på stan med mina bröder igår. Men hittade inget. Väntar tills den stora rean är i stan, då allt är typ gratis :)Wiie längtar! För då ska jag shoppa.

Nästa vecka ska jag vara med Erika med :) <3 Ska bli jättekul, har saknat henne!

Nehe, nu ska jag göra lite kaffe och sen till stallet o mocka. Blir nog till att städa när jag kommer hem.

hej svejs

Mysig promenad

Hej!

Idag har jag varit både nyttig och onyttig. Jag åkte ut till stallet runt klockan ett. Moa och jag gick ut med hästarna :) Det var kul och jobbigt. Vi gick ut i nästan 50 minuter. Duktiga är vi. Moa sa att vi kunde ju göra det en gång i veckan i typ en timma, varje gång. Det tycker jag låter skitbra :) Både vi och hästarna får motion, eller mest vi. Vilket är väldigt bra!

När jag kom hem kollade jag på lite tv och drack te. Tittade på Top Model. Kul kul :)

Efter det så bakade jag julgodis. Gott! Åt ju ganska mycket med, det var det som var onyttigt idag. Gjorde riskola och marsipan med nougat på. MUMS!

Senare, eller snarare för några timmar sedan, tittade jag på du är vad du äter. Jag älskar det programmet! Det är bäst! Blir så jag jätte motiverad när jag ser det. Vill bli nyttig och äta nyttigt med mera. Men jag har bestämt mig för att efter jul, så ska jag verkligen börja träna ordentligt. Fast måste ta det lugnt i början så att mitt knä inte lägger av igen. :( Det är jobbigt. Men jag har gått ned lite i vikt. Det känns bra! ;)

Nehe, nu ska jag snart lägga mig. Måste gå upp tidigt imorgon med, så att jag somnar tidigt på kvällen. Måste upp vid typ halv åtta på lördag. Robin och jag ska till jönköping och shoppa, eller ja, köpa en massa julklappar och sådant. Kommer nog att kosta på mig runt 2000 kr. För jag ska köpa lite saker till mig själv också. Måste köpa julklapp till Mio med. :) Bebis måste ha ngt!

Godnatt!


Usch!

Jag tror att jag håller på att bli sjuk eller något. Hade ont i magen innan idag. Men det är borta nu.. Berodde antagligen på att jag åt med så långa mellanrum, mellan måltiderna. Men nu har jag iaf ont i huvudet. Är typ yr och en massa :(

Robin har kommit nu. eller innan och han tog golfen för att åka och köpa mat till honom och choklad till mig :) Snällt! Mår alltid bättre av choklad. :)

Ne nu måste jag lägga mig ner..

Hörs imorgon! Hej hej

Tisdag

Idag har jag knappt gjort ett skit. Känner mig lite lat. Vaknade iaf i morse av att min säng skakade. Blev skiträdd och sprang ned till mamma o pappa. De sa att de trodde att det var jordbävning. Som sagt, det var det ju också! Har ju inte vart jordbävning här i sverige på skitlänge.

Efter det så åkte jag till stallet och löshoppade Mio. Gick jättebra! Ska hoppa vanligt på söndag eller på måndag tror jag :) Sedan blir det vila för honom över juldagarna. Det förtjänar han. Hade tänkt att vara med på maskeradhoppningen på Persö annandagen. Men det blir inte så, för jag hinner inte träna upp honom. Har inte hoppat på ett tag nu.

Jag har gjort en julkrans till Mio med. :) satt och pysslade med det i 2 timmar typ. Ska sätta upp den på boxdörren imorgon och ta kort med.

Efter det åkte jag ut med Carro till markestad. Vi hade insläpp idag. Det gick bra, bara några hästar som krånglade.

Nu sitter jag och typ kollar i taket. Har så jevla tråkigt. Väntar på att Binno ska ringa, ska se ifall han kommer imon. Och nu ringer han vänta... Wiie... Ska prata en stund och sen ska jag ner och äta.

ha det!

Röda måndag

Usch och fy för idag med. Ont i magen. Fast tabletterna jag fick av Linda hjälpte verkligen jätte mycket. Tack tack :)
Idag har jag typ lipat hela dagen. Mios vaccinationsintyg var helt borta, och jag vet att jag la det på trappan upp till oss, jag la det där i lördags. Sen nu när jag skulle hämta det så var det helt borta! Blev helt hysteriskt. Det går ju inte få ngt nytt sådant eftersom jag haft det i sex år och inte exakt vet vilka sprutor han har fått. Utan det, skulle jag inte veta vilka sprutor han ska få nästa år och alla år efter det. Sedan skulle jag inte kunna tävla utan det och det ska jag göra nästa år. Fan blev helt galen. Jag har letat hela dagen, från klockan elva till sex. Lipat har jag gjort hela tiden. Ingen kommer ihåg att de sett det eller något. Pappa däremot var den som städade hela huset på lördagen och städade trappan med. Men han sa att han inte varken sett det eller rört det. Men jag vet vilket minne min pappa har, dvs INGET!
   Så iaf har jag varit desperat hela dagen och mamma hjälpte med till och leta. Så iaf nu när pappa kom hem, så sa han att han inte hade en aning alls..
Jag var så desperat att jag gick och rotade i soptunnan ute, så jag tog in några rödar påsar, sprättade upp dom och letade. OCH VAD FAN HITTADE JAG!! Vaccinationsintyget var där, helt blött kletigt och en i de fulla röda påsarna. FAN! Jevla idot som har lagt det där. Och antagligen var det pappa som hade slängt det! Fan vad jag blev sur! Men nu är det hittat iaf och det var inte jag som förlagt det som alla skyllde på. Ni kan ta er i röven.

Så det är det enda jag gjort idag.

Nu har jag duschat och smörjt in mig. Ska snart äta något och sedan underhålla min katt som är helt lustig idag :/ Stackarn!

Skriver imorgon med. Ska skriva vad jag ska köpa och vad jag önskar mig!

Hej svejs

Hemska väntade dag

Idag har jag fått mensvärk. Alltid lika kul.. Missade stallpyntningen och att jag kunde följt med Linda till veterinären imorgon. Fan på mig! Men Linda  var så snäll och kom förbi med Panodil zap och voltaren T till mig. Ska testa det imorgon och se ifall det är bättre än ipren. Så om jag inte har mensvärk så kan jag följa med till veterinären iaf :) Hoppas!

Pga att jag haft mensvärk idag så har det inte hänt så mycket. Famo o fafa kom förbi en stund här och fikade. Tittade även på hästhoppningen på 1:an vid fem med.  Sedan har jag kollat på Wallander med hela famlijen.

Jag vaknade vid kvart i ett idag förresten. Trodde att någon skulle väcka mig innan det. Men nehe.. Pappa kom upp kvart i ett som sagt och väckte mig. Imorgon hade jag tänkt att gå upp typ vid nio iaf.

Kanske skriver lite imorgon också! Ska kolla på Futurama nu och sedan städa eller något, för jag vet att jag inte kommer att somna inom många timmar, eftersom jag vaknade så sent idag.

Aja, Gonatt till alla!

Lördag

Har inte skrivit på ett tag har jag märkt. Är lite seg på att uppdatera och så. Men det har hänt lite saker sen sist. Lite hemlisar. Positiva sådana. Inte så många vet än. Men skriver mer om detta efter året är slut, så får ni veta.

I går kom Robin in tidigt, klockan fem. Gick på stan för att jag skulle köpa present till honom. Men han hittade inget direkt.  Så jag köpte julklapp till momo och till Ida (eller present till henne, i efterskott). Sedan åkte vi hem. Kollade på idol med alla andra. Kevin vann, han var ju bäst! Om Alice hade vunnit så hade jag blivit galen. Hehe eller typ..

Idag har jag ridit ut med Moa i snön. Minocki var helt cp. Han typ hoppar, stannar, och sprallar omkring. Inte kul när han gör det på vägen när det är halt. Blir skiträdd och förbannad när han gör det. Men iaf så red vi en sväng och jag fick en massa snö på mig :( Buhu!

Nu sitter jag och kollar på Futurama som vanligt. Kollar på samma säsong som jag sett både på tv 1999, och nu snart 10 år framåt, så har nog sett denna säsong sisådär 50 gånger nu. Men jag tröttnar aldrig. ;)  Ska snart städa upp i mitt rum lite och sen försöka sova. Blir nog inte så lätt, somnade vid halv sex innan och sov i typ en och en halv timma, så jag är inte trött nu.

Imorgon ska det vara stallpyntning i stallet. Vet inte ifall jag kan gå. Ska ha mensvärk då :( snyft! Kommer att ligga i sängen hela dagen typ. Får hoppas på att det blir en lindrigare värk denna månad.

Skriver kanske imorgon med. Hörs då

Hej :)

JAAAA!

Livet är underbart för mig just nu :) Och jag älskar det! Skulle bara meddela det <3



Tisdag

Orkar inte skriva så mycket idag. Har bråkat med mamma o lite.. Surt. :/ Men det har gått över nu.

Idag har jag iaf varit med Carro i markestad och ridit O'Melet. Vi red ut. Tog oss typ 25 minuter idag, IGEN att ta in hästen. Okej att han är unghäst, men det är så jobbigt! :/  Var ute i anhult med, men jag mockade bara. Orkade inte rida, men jag måste rida imorgon. Ska nog rida dressyr imorgon och hoppa på torsdag eller fredag :)

Nehe, nu ska jag ner i källaren och sy Mios täcken. Tre har gått sönder :/ Fan! Sen ska jag städa upp i rummet och sen sova.

Ska nog ut och gå på morgonen imon, sen åka till stallet innan 12.

Hörs imon :) Hej svejs

Släktmiddag

Idag har vi haft en liten släktmiddag här hemma. Har ingen vidare stor släkt (middag för släkten på mammas sida). Så idag var vi, ska räkna... Fjorton var vi, om jag räknade rätt. Styv kom en stund med, åt efterrätten och spelade lite rock band.
Vi har ätit konstant hela eftermiddagen och kvällen. Började vid fyra ngn gång tror jag. Entrérätt, sen förätter, efter det kom huvudrätten, sedan glögg, och sedan vid klockan tio, tror det var tio, så åt vi efterrätten. Mums! Men är jevligt mätt nu. Nässjöborna åkte hem vid halv tolv typ. Så jag, pappa, mamma, eric, momo, jennie, marino o frida satt o spelade plump tills nu. Spelade även nya geni som mamma köpt. Spelade då med emelie och marcellina med. Ganska kul, men jevligt svåra frågor.  Kul kväll, ska äta maten som blev över imorgon. Mums :)

Imorgon ska jag på julmarknaden. Får se fall jag köper något. Vill köpa marknadsgodis, men är inte så värst sugen på det nu. Kanske är det imorgon :)

Kollar på futurama nu :) Ska städa upp i mitt rum lite nu, sen ska jag kolla på sabrina. Sedan sova, hade tänkt att gå tidigt på marknaden.

gonatt

Digitalbox!

Nu på måndag, kan det finnas en möjlighet till att jag får en ny boxer. Längtar som in i.. Moa ska nämligen till Ullared :) Wiiie, och hon ska kolla på en boxer åt mig. Vill haaa! Sitter och kollar på Erics tv för det mesta nu. Men bara på eftermiddagen, så på kvällen har jag inget att titta på. Fan!

Idag har jag gjort lite saker. Gick upp ganska sent idag med, däremot. Usch på mig! Men jag åkte till stalelt runt 12 iaf. :) Red dressyr med Moa, efter lite övertalning fårn min sida. Gjorde en kompromiss. Idag dressyr och imon skogen :b
Jag kom hem runt tre, kollade på project runway och top model, sedan satt jag lite vid datorn. Gick ned till momo och läste se&hör och expressen. Gick upp pratade med mamma o pappa. Gick till mitt rum och satte på sagan om ringen. :) Tvåan. Ska kolla klart på den ikväll.
Vid sju körde pappa mig till Persö, där söta och tålmodiga Moa stod och väntade på mig. Jag är sen som vanligt.. Men pappas fel den här gången..  Moa och jag skulle iaf titta på hoppträningen.  Vi snacakde igenom hela träningen och sa våra negativa och lite positiva åsikter till varandra. :b Som om vi skulle veta bättre än tränaren. Haha! Aja, runt kvart över åtta körde Moa hem mig. :) Och jag sprang till momo, satte på trean och vi kollade klart på "du är vad du äter" som är ett av mina favoritprogram. Wiiie! och nu sitter jag här och har gjort det en stund.

Ska stänga av datorn, göra iordning lite kvällsmat och lägga mig och kolla på sagan om ringen nu!

Gonatt på er

Onsdag

Idag har jag inte gjort ett piss. Hade egentligen kunnat följa med till Jönköping med mamma och momo. Men jag sket i det. De skulle vara borta hela dagen. De åkte vid tio i morse och har inte kommit hem än.. Ska åka med Binno den 20:e till Jönköping istället. Köpa julklappar och något att ha på mig på julafton.

Vaknade vid 11 nån gång tror jag. Fan, får inte vakna så sent. Kommer inte ens ihåg vad jag gjort idag. Jag var i stallet, mockade bara. Sedan har jag tvättat, diskat och fixat lite nere i källaren. Glott på project runway och Top model har jag också gjort.

Imorgon hoppas jag på att göra lite fler saker. Ska rida Mio och antagligen O'Melet med. :) Funderar på att åka o kolla på träningen på Persö också. Ska kolla fall Moa vill följa med om hon inte ska till Ullared. :b

Kollar på sagan om ringen nu, ettan. Ska snart duscha och sen köpa mörk choklad. Binno kommer in runt halv åtta och sen är det bonde söker fru, som jag måste se :)


Hörs!

Jag saknar dig!

Idag åkte jag till stallet runt halv elva. Vi släppte ihop alla valacker idag. Gick finfint. Mio och Plutt känner varandra redan, så det var inga problem. Mio försvarade Pumba med, mot Bayazzo..
Moa och jag mockade och sedan tog vi in Mio o Plutt. Moa ville rida ut, så det blev så. Det regnade inget när vi först red. Sedan började det spöregna när vi kommit nästan halva rundan. FUCK! Vi bestämde oss för att vända. Var helt dyngsura när vi kom hem. Roligt värre :( Inte... Bajs på Moa ! ;)

När jag kom hem satte jag mig vid Tv:n en stund. Project Runway och Top Model. Diskade och tvättade lite. Vid åtta gick jag ut med pappa. Vi gick ut i ungefär 45 minuter. Vi är duktiga :) Tränade lite efter sen när vi kom hem. Lite styrka o så. Fy fan vad jobbigt och jag kommer att ha träningsvärk imorgon.
Nu sitter jag och kollar på Jönssonligan på Mallorca och äter kvällsmat. Macka och fil med kiwi :) Gott!

Imorgon tror jag att Mio ska stå.  Sen ska jag ut och gå en sväng om det inte regnar och på kvällen kommer Robin :) <3 Saknar honom lite. :)




Usch hemska dagar! saknar dig jätte mycket... Vår långa tid tillsammans, tror närmare på att vi hade en relation på 3 år. Fan fan säger jag. Just nu kan jag inte leva utan dig! Dagarna blir jättelånga och rastlösa. Nu när man haft dig så länge, blev jag beroende av dig och allt du kunde visa för mig och allt jag lärde mig av dig. Kom tillbaka! :'( Tyvärr vet jag nu att jag måste släppa taget om dig och skaffa en ny... Det känns förfärligt. Men det är sant! Du har visat att du inte orkar mer, så därför bestämde du dig att inte vilja va med mig mer. Fan ta dig!

Fan att du lämnade mig, din jevla boxerjevel!!!!!!  :'(  Och jag har inte råd att köpa ny nu! Bajs! Missar alla mina program pga dig. Eller jo, kan ju kolla på dom på 4 andra boxrar med ORKA!! Vill ligga i min säng o kolla på tv. DAMN YOU!

Oj då!

Förbannade mig som aldrig askriver regelbundet. Nu måste jag sammanfatta allt igen.

I fredags gjorde jag inget speciellt vad jag vet. Red ut med Moa tror jag att jag gjorde :) Sedan fixade jag iordning Mios saker. Putsa och lite. Sedan kom Robin på kvällen, som tillbringar kvällen som vanligt med min bror :( Snyft!

På lördagen var det dags för klubbhoppning på Persö :) Vilket gick jättebra. Fick en Clearround rosett :) Wiie! Duktiga häst. Har inte tävlat på typ 9 månader. Så det var kul :) Moa kom ut och tittade och var med mig :) <3 Moa är en snel hest.
När pappa, jag o binno kom hem från tävlingen var vi skittrötta. Jag o Binno somnade i min säng en stund, sen var det mat. Fixade oss, och vi klockan 4 drog vi alla (pappa, eric, binno, danne o jag ) till rimi o köpte godis till resan, Sedan bar det av till Linköping o se SABATON!! Waaaah! Åkte först till Spaak, åkte därefter med han o hans kompis i taxi till Linköping konsert o kongress. Mötte upp Erika <3 och Emil och vi alla gick in :) Två förband, var ganska bra. Sedan kom sabaton! Wiiie, skitbra konsert. Andra ggn vi ser dom iår ju. Lika bra spelning som sist!!
Kom hem runt klockan 2-3 på natten. Somnade nästan direkt efter vi kom hem.

Igår körde Robin mig till stallet och jag red ut med Moisch. Plutt o Mio var helt galna :b Cp hästar! Och vi skrittade bara ut med. Mio hoppade över några grenar, som var på 20-30 cm. Men han hoppade stillastående 1 meter över dom. cp häst...  Senare kom Robin o hämtade mig. Myste lite, jag gick ned o bakade pepparkakor med mamma o danne, och han gick in till eric. :p Bajsbarn!

Idag har jag inte gjort så mycket. Ställde klockan på halv nio. Gick upp tio över tolv. Bajs på mig. Åkte till stallet efter att mamma lagade mat. Red dressyr och det gick jättebra! Lotta sa att hon tyckte det såg jättebra ut när jag red. Det var kul att höra :) Pratade även med henne om lite fler saker, som jag fick positiv respons på :) Så idag är jag skitglad ;)

När jag kom hem från stallet kollade jag lite på pirates (eftersom min boxer fortfarande inte funkar). Sedan gick pappa och jag ut och gick vid åtta. Gick ut i 50 min. Så jag är död nu. :( Har nyss duschat och min kvällsmat väntar på hyllan över mig. Så det är la dags att äta den nu. Gott!

Imorgon ska vi släppa ihop hästarna. Mio o Pumba tillsammans med Bayazzo och Plutt. Hoppas det går bra! Efter det ska Moa och jag rida ut :)

Gonatt och hejdå.

RSS 2.0