Söndag - Helgen

Tjoho! Ska berätta lite vad som hänt då.

Fredag: Har inte så mycket minne av vad jag gjorde. Jobbade i affären mellan 9-18. Robin kom på kvällen och vi åkte till stallet och mockade. Hade bestämt mig för att verklikgen rida, men jag blir så lat på kvällen när jag jobbat. Måste jobba på det, att inte bli lat alltstå. Men det ska nog gå bra! Somnade ganska tidigt för jag skulle upp tidigt på morgonen.

Lördag: Vaknade runt klockan halv nio. Duschade, åt, klädde på mig och fixade mig. Klockan tio körde jag upp robin för att han skulle köra mig till stan. Jobbade mellan 10-14. Var faktiskt inte så jättemycket kunder. Men det kom några rusher emellanåt. Vid två kom Robin och hämtade mig, och vi åkte hem för att fira min födelsedag nummer 2. Emelie och Mårten hade redan kommit. De andra väntade vi på. Vid tre kom Marecellina, Lars, Magnus, Famo&Fafa. Mamma hade bakat en jättegod tårta, med maräng. Supergott! Älskar den tårtan. Jag fick pengar, blomma, linne/tunika och ett foto på mig och Bianca på dopet i en ram.
   Vid klockan halv sju åkte jag och Binno till stallet. Jag red och Robin tog lite kort på oss. Snällt! Fina kort blev det med, lägger upp ett nedanför sedan. Vi kom precis hem till Robinson, eller det hade pågått i fem minuter. Så vi glodde lite på tv, och sedan somnade jag pladask i min säng efter tio. Snäll jag är mot min pojke då. Men han hittade på andra saker med Eric istället.

Idag: Har för det mesta tagig det lugnt idag. Mamma väckte oss vid halv elva för frukosten var klar.  Efter frukosten stack Robin och jag till stan till Lotta. Hon hade extra öppet idag för elitloppet var ikväll. Vi köpte lotter i morsdag present till våra mammor och mjukglass, fast den fick vi gratis (a), sedan gick vi till Interflora och Robin köpte en blomma till sin mamma. Sen åkte vi ut med bilen  en sväng för jag skulle plocka blommor till Mamma. Hittade lite fina blommor mot Askeryd. Robin åkte hem efter när vi kom hem, och jag la mig och solade med mamma och pappa. Solade hela eftermiddagen.
  Klockan fem stack vi till Bruzaholm till Famo&Fafa. Fikade och åt tårta. Direkt när vi kom hem bytte jag om och åkte till stallet. Han var inte alls lika snäll idag som han var igår. Men men, får hoppas på att han är det imorgon. :) Nu har jag ätit och ska snart sova för jag är dötrött. Ska skriva klart detta, sen tror jag att jag däckar. Men jag skriver med imorgon!

Natti !
<3 / tina

Mio och jag <3


Outfit idag, nya linnet ;)

Torsdag - Dagen efter min dag

Tjoho ! Jag orkade inte skriva blogg igår. Men för övrigt var det en ganska bra dag. Kunde vart bättre men vad gör man?
Jobbade iaf inte så länge, så jag åkte hem tidigt och städade rummet och fixade lite. Vi fikade runt klockan sju och jag fick mina presenter. Visste ju nästan vad allt var eftersom jag köpte en del själv. Men jag fick iaf, två klänningar (dom jag valde själv), mascara, rakhyvlar, mörk choklad (drog),  pengar, mobilrefill och sen en Dvd. Hade ingen aning om att jag skulle få en dvd, men mamma och pappa hade väl tröttnat på att jag tog upp deras hela tiden. Så den blev jag glad för :) På lördag ska vi fira min födelsedag med lite annan släkt så mer presenter. Wiiie!
Idag har jag jobbat. Imorse trodde jag att det var onsdag, så jag hade tänkt att åka till stallet. Sen fan kom jag på att det var torsdag så det var att klä på sig snabbt. Jag började jobba vid nio och slutade vid sex. Så det blev en heldag plus lite till. Men det känns inte som att man jobbar nio timmar. Lotta har snackat lite med, så kanske kanske, ska jag börja jobba inom skoindustrin förhoppningsvis till sommaren. Yeaj! När jag slutade så orkade jag verkligen inte åka och rida, vädret var/är ju inte så kul heller, så jag tror inte Minocki blev ledsen att jag inte red. Men imorgon ska jag rida! Mamma och jag åkte iaf till stallet och mockade bara. Har nyss tränat också, tränade bara 24 minuters programet. Men det är också bra!
Ska nog äta något nu tror jag :)

Min outfit idag typ förresten.



NY Klänning från H&M, Jeansleggings från Gina Tricot, NYA Skor skopunkten



Natti bitches
<3 / tina

Tisdag - en skitdag...

Usch för denna dagen. Den började dåligt, under mitten av dagen var allt bra, och sen nu ikväll har allt bara vart skit! Jättekul dagen innan man fyller år. :( Visst att jag var helt galen när jag var tonåring och kanske ganska hemsk också. Men detta med Daniel är helt sjukt. Idag blev jag verkligen jätteledsen, bara för att jag brydde mig om honom, och sa vad som var rätt och fel, så mordhotade han mig, och sa att hans kompisar och han skulle döda mig.. Bara jag tänker på det så ryser jag.. Fan jag blev nästan helt förstörd. Så jag har nu sagt upp min syskonrelation med honom kan man säga. Ska behandla honom som luft som han vill att jag ska. Han får inte ens vara med och fira min födelsedag imorgon, och inte i helgen när släkten kommer heller! Kommer verkligen bli jättekul med födelsedag imorgon... inte.. Vill inte ens fylla år längre!

Ska dra mig till sängs nu tror jag..
Gonatt och hoppas att eran dag varit bra!

</3 / tina

Måndag - varmt

Hallå i värmen typ. Eller okej, kanske inte just nu, men innan idag. Har legat lite i solen idag, det var skönt. Fast jag tycker det är så långtråkigt att sola.

Men dagen började iaf med att jag stack till stallet runt klockan nio. Byggde upp fyra hinder på banan för jag skulle hoppa. Mio gick jättefint idag. Det var en sådan dag då man älskar honom oändligt mycket. Hoppade nog 105 idag tror jag.
Efter det så jobbade jag, har plockat ganska mycket sten idag och i värmen också. Trodde fan att jag skulle svimma. Det var inte kul inte... Men jag kom iaf hem klockan halv ett. Tror att klockan var halv ett. Då solade jag lite, åt mat, solade lite igen. Sedan gick jag in och bakade brysselkex. Och FAN, jag brände dom, första gången jag gjort brysselkex iofs, men var jag tvungen att bränna dom? Hmm.. Aja, det var tur att det blev två plåtar så jag inte gjorde om samma misstag igen.
  Kollade på top model och sedan umgicks jag lite med mamma och pappa för en gångs skull.
Vid sju satte jag igång med HipHop Abs total body burn. Fy vad jobbigt det var. Svettades som en gris,, eller ja typ. Höll på att spy efter med, tror jag.. Aja, vet ju inte skillnaden på saker och ting längre. Men svimma kändes som att jag skulle iaf,, kanske..  Hehe aja, sts. Men nu har jag duschat, beställt kläder från H&M pratat med Binno,  två gånger, med cirka 15 sekunder mellanrum.  När vi sa gonatt och la på dröjde det bara15 sekunder innan han ringde igen, och bara ville fråga vad vi skulle göra i helgen. <3 Sweet
Nu ska jag ner och tvätta av mig sminket, och sedan blir det sängen och sällskapsresan. :)

Natti på er!

<3 / tina


Söndag - Helgen

Tjoho! Nu har helgen snart tagit slut. Usch vad det svider! Vill att den ska fortsätta jättelänge till. Var och handlade i jönköping igår. Men hittade knappt någonting som jag skulle ha. Så det blir till att skicka efter från H&M istället.
Men det blev iaf:
Sandaletter
T-shirt
2 Klänningar
Flugskydd

Klänningarna ska jag få av Binno och momo när jag fyller år. Skorna jag köpte kan jag knappt få på mig, men de var snygga ;) Mode före praktiskt. Nedå, men fick dom för 150 kronor bara eftersom Robin köpte ett par. Så fick rabatt på dom då. Annars hade jag inte köpt dom, även att de är vrålsnygga..typ.

Idag ska jag städa, rida och träna. Sen sova länge hade jag tänkt. Fast kanske ska ut och gå innan jobbet imorgon. Får se :)

<3 / tina


Fredag - Dagen

Tjoho!

Finns inte så mycket att berätta idag. Men kan ju säga några saker jag har hittat på. :)
Jag jobbade mellan nio och halv fyra. Håkan Tell har varit inne mycket hos oss nu på sista tiden. Extra mycket faktiskt känns det som. Tycker han jämt kommer på fredagar och ibland torsdagar. Men jag fick iaf tre kronor i dricks av honom. Det var ju snällt av honom :)

När jag kom hem från jobbet, åt jag midddag med alla, emelie och mårten också. Har mest suttit och pratat. Men mamma och jag var på elgiganten och kollade ifall Guitar Hero Metallica fanns kvar. Men nehe, det kan man ju inte iofs chansa på att det skulle finnas kvar. Kollade på Sahlgards också men där hade det inte ens kommit in. Så vi åkte hem. Jag läste tidningen och såg en annons från Intersport på ett par skor jag ville ha. Så det blev till att åka iväg igen på stan med mamma. Men när jag kom till Intersport fanns inte skorna i min storlek naturligtvis! När jag hade storlek 39 så fanns det alridg kvar, men nu när jag har 40 finns inte det, men en massa 39:or. Va fan!
Vid klockan halv åtta stack jag till stallet och red. Red nog bara en halvtimma men orkade inte mer. Hade precis ätit innan så mådde lite illa också kan jag ju tilläga. Så det var inte bara det att jag var lat ;b När jag kom hem från stallet fick jag lite dåligt samvete att jag inte red längre, så jag tränade nyss HipHopabs i 25 minuter. Så nu känner jag mig lite bättre.

Jahopp, vad ska man hitta på nu då? Blir nog till att sova. Ska ju upp tidigt imorgon. Jönköping ju :) Måste åka tidigt eftersom jag vill till stan och det brukar vara fullt med bilar om man åker för sent. Så drar nog runt nio-tiden.

Detta ska jag kolla efter:
Present till Moa
Present till Mio, han fyller 13 imorgon ;) Wiie!
Shorts
Bikini
Wonderbaum
Shorts till mamma
Klänning/tunika
Skor
Rakhyvlar

Ska ner och göra lite mat, sen ska jag äta och sova :) Så natti!

<3 / tina


Torsdag - Ledig

Tjoho! Idag har jag vart ledig. Riktigt skönt! Bara det att robin, mamma och pappa är lediga imorgon med. Blir ju lite avundsjuk, men vad kan man göra? Eric ska jobba med, så det är inte bara jag som ska det. Men nog om det!

Igår kväll kom Robin :) Och vi åkte till cahns och hyrde två filmer. Yesman och Mumien 3. Båda var jättebra! Fast Yesman var nog lite bättre, men det är bara för att jag älskar Jim Carrey såklart. Hehe fast jag kan ju tillägga då att mumien kollade vi bara 1 timma på ungefär för sedan var vi så trötta så att vi somnade. Vi kollade klart på den idag :)
Emelie och Mårten är här, och har vart det sedan i morse. Vi renoverar balkongen. Det behövdes verkligen, så nu ska den bli fin. Jag slipper att hjälpa till xD Eric hjälper till, men jag behövde inte sa pappa för jag ska måla så mycket i sommar. Skillnaden är då att jag får betalt och inte Eric. Fast det beror väl egentligen på att Eric tjänar mer än jag på hans jobb.

Binno och jag var ute och powerwalkade lite med Emelie och Bianca innan med, så några kalorier har väl förhoppningsvis försvunnit ;) Ska åka och rida snart och sedan blir det lite hiphopabs. fan jag är så inställd på att det är söndag idag. Så imorgon när jag jobbat ska det bli extra skönt att sluta då man vet att helgen väntar med bland annat hoppning och shopping i jönköping. Yeaj!
Nehe, nu ska jag tydligen diska för att "mamma sa det". Har la inget val då? Hon tyckte att jag "åtminstonde" kunde göra det när jag inte hjälpte till med balkongen. Så visst visst.

Just det städade ju igår. Här kommer för- och efter bild. Tina kan faktiskt! :)

<3 / tina


   

Tisdag - Typiskt

Tja!  Ännu en dag på veckan har gått!
Idag skulle jag egentligen ha gått upp vid åtta och gått runt sjön. Men fan vad lat jag var på morgonen så jag somnade om istället. LAT! Iaf så åkte jag och jobbade vid tio, jobbade till typ ett, eftersom jag var klar i stallet. Var så peppad på att rida idag med, men fan glömde bort att kiropraktorn var i stallet igår, så Mio skulle vila idag. Så det blir till att rida imorgon istället. Ska rida mer med hoppsadeln nu iaf.

Har börjat städa idag med. Det mesta egentligen, ska bara dammsuga och byta lakan imorgon.
Nyss vart och gått med mamma. Vi var ute i 45 minuter och gick hur snabbt som helst. Jätteskönt var det! Ska kanske träna lite hiphopabs nu om jag hinner ;) Måste nog börja nu då om jag ska hinna!

Just det imorgon kommer Binno, för vi är lediga på torsdag ju :) Då ska vi mysa <3

Ha det!

Pöss <3 / tina

Måndag - kiropraktor

Tja!
Och så var det måndag igen då. Mensvärk. :( Usch! Jobbade idag mellan 10-14. Hade ute en kiropraktor till pållarna idag, och hon tog Mio också. Hon tyckte han såg fin och symmetrisk ut. Alltid kul att höra. Det enda som var, va hans rygg på ett område och sedan var han stel på ett ställe i rumpmusklerna. Men det går att massera bort. Så imorgon innan jag rider ska jag låna ett back-on-track täcke, eller som en stor padd, och lägga på mios rygg en timma innan jag rider. Sedan blir det till att massera rumpan då :) hehe!

När jag kom hem så åt jag, ringde binno <3 Sedan somnade jag i sängen framför tv:n. Skulle egentligen städat idag ju. Men jag orkade inte med mensvärken och allt. Fast ska försöka plocka undan lite innan jag somnar :)

Nehe, ska dra till sängen nu. 2 1/2 män ju!

Skriver mer imorgon!

<3 / tina


Söndag - Aj!

Tjoho!

Har inte hänt så jättemycket i veckan som jag kan berätta om. Men igår så tävlade jag dressyr på persö, klubbtävling. Startade först i LB:2. Första gången jag tävlar det. Klassen skulle starta exakt vid nio. Så jag red fram så jag var precis klar vid fem i nio. Hade tänkt att gå in i ridhuset och starta, men nehe. Då rider resterande ekipage fram i ridhuset. Va fan!  Så klassen blev fördröjd till klockan kvart över cirka. Vilket betydde att jag blev tvungen till att skritta mio i tjugo minuter. BRA! inte, för då trodde han att vi var klara och han var inte på hugget och plus att han var jättetrött. Saå i protokollet stod det bara, loj, seg dålig bjudning. Klart som fan att det var det när jag var tvungen att vänta 15 minuter extra för att starta. SKITDÅLIGT tycker jag! Fan! Men enligt mig gick Mio super iaf, även då att han var slut. Han var följsam och vägarna blev jättefina. Min pålle är bäst! :)

Robin kom igår efter tävlingen. Slappade bara, både idag och igår. Nice :) Vi ska dra till jönköping i helgen. Ska köpa bikini och lite andra saker. <3

Nehe nu ska jag dra till sängen. Mår skitilla och har ont i magen och ryggen. mensvärk. skitkul...

Natti!

<3 / tina

Tisdag - städa städa

Tja! Har inte skrivit på nästan en vecka IGEN. Men grejen just nu är att jag jobbar så mycket plus att jag försöker kombinera träning och en massa andra saker samtidigt. Så jag orkar helt enkelt inte att trycka på en massa knappar då.
I lördags var jag på dop. Och jag var fadder, eller gudmor. Samma sak. Det var min kusins barn som döptes.
I söndags var vi hos famo o fafa. Famo fyllde 72 år.
Robin var här hela helgen också :)

Idag har jag inte gjort så mycket än. Åkte ut och red innan jobbet. Hoppade. Gick superbra, Lotta hjälpte mig med sista språnget också. Det blev såklart det bästa språnget med ;) Jobbade sedan mellan 10.30-14. Här hemma har jag bara slappat änså länge. Men ska snart börja städa, och dammsuga. Ska byta lakan också. Mys! Förhoppningsvis orkar jag träna också, eller gå ut och gå.

Imorgon kommer Robin :) Ska köpa Lindt choklad då. Och hoppas på att det är gott. Men det är det nog ;)

Nehepp, städa nu då. Medans tyra banks show och top model är på tv :)

<3 / tina

Torsdag - Hemma

Jahopp! Gjorde ju ingenting som jag skulle göra när jag kom hem. Det enda jag gjorde var att åka till stallet och rida och sen när jag kom hem klippte jag pappa. Fan! Jag som skulle träna och allt. Fast iofs, jag kom hem från stallet efter nio, så kanske inte så konstigt att jag inte hann träna då. Tyvärr hinner jag nog inte det imorgon heller. Slutar vid sex, sen hem och klä om och sticka till stallet. När jag kommer hem så är jag nog så trött att jag inte orkar att träna... Sen kommer Binno med ju, då vill jag bara mysa <3

Ska nog sova snart. Äta lite bara.

Natti !

<3 / tina

(sakerna jag köpte i gbg ;) )


Torsdag - i affären

Tja!
Nu står jag i affären och det är knappt något folk alls idag. Så Lotta och jag sitter mest i kontoret och glor. Hehe, ne men vi läser lite tidningar. Fast just nu så står jag vid datorn då... döh. Skitsurt väder ute med, regnar och blåser som in i. skulle gå och hämta lite mackor innan på Lennarts. Lånade ett paraply av Lotta och jag höll på att blåsa bort. :(  Jag skulle gått till banken också och sätta in mina pengar på mitt sparkonto, kollade in på banken och såg cirka 20 personer. Fan! Där orkade ju inte jag att sitta. Så ska se nu snart innan det stänger hur mycket folk det är. Vill ju ha in mina pengar. Känns lite sådär att sitta med 4000 spänn hemma. Aja, annars sätter jag in pengarna imorgon.

Igår iaf så kom binno :) Saknade honom jättemkt även att vi var tillsammans 24/7 i tre dagar. Saknar honom nu också. :( Har nog blivit lite beroende av honom igen <3 Men det är bra tycker jag!

Jag slutar om 4 timmar ungefär. När jag kommer hem ska jag till stallet och sedan hade jag tänkt att gå ut och gå. Men vem vill ut i detta väder då? Usch hata vädret! Blir nog lite hiphop abs ikväll med.

Skulle ju lägga in bilderna på sakerna jag köpte och lite. Men det blir när jag kommer hem.
Nu kommer en kund så måste dra. Hehe det gick snabbt. En söt tjej som alltid köper Marlboro Light. Tycker om henne! Alltid så trevlig :)
Ne nu ska jag dra och läsa något.  Tara tror jag det blir!
Ha det! Och jag skriver mer sedan!

<3 / Tina

Opps längesen kanske?

Det har hänt så mycket sen jag skrev sist att jag knappt kommer ihåg allt.

Men jag har jobbat bland annat.  Sedan har jag och robin vart i göteborg ju! Åkte i fredags och kom hem i söndags. Coolt att bo på hotell och frukosten var hur god som helst. Har varit riktigt onyttig den här helgen, men va fan. Dte händer ju inte varje helg. Tyvärr då, nu kommer den negativa punkten. Jag köpte aldirg några batterier till kameran så det blev ju inga kort. :/ synd! Men jag har tänkt att åka tillbaka och göra samma sak igen. Med Robin då, så den gången ska jag ta med nya batterier. :) Vi hade iaf jättekul. Och vi är bäst!

Vad har hänt mer då?
Jag har slingat håret och är ganska blond nu. Ganska mycket också. Sedan har jag en bred svart slinga med. Snodde lite av robins färg när jag färgade håret på honom i torsdags. Det har jag nog några kort på. Men lägger in dom senare. Har bilder på sakerna jag köpte i gbg med.
Jag har börjat gå mycket igen också. Går i brännemon nu. 5km. Skitjobbigt! Gick med mamma o pappa för ett tag sen, eller om det var förr veckan. Ne förra helgen var det kom jag på nu. För det var på tordagen och sedan på söndagen också. Aja, STS.. Iaf så var Moa och jag ute och gick där iförrgår och igår. Men idag jobbar hon så det blir inte av idag. Sedan regnar det som satan också. Så det blir lite hiphop abs för mig. Ska nog sätta igång nu.

Men jag lägger nog in lite bilder sen!
ha det
<3/ tina

RSS 2.0