Sista jobbardagen

Idag är det sista jobbardagen med Becca. Men det blir nog fler dagar nån gång hoppas jag :)
Och snart är dagen slut..

När jag kommer hem ska jag äta och sen dra ut och gå med Moa v. Wiie! Sen ska jag rida med, måste galoppera av honom ordentligt.

Skriver mer senare om jag hinner. Ska lägga mig tidigt för jag ska på möte vid halv nio på morgonen på veromoda.
Pussen

Tisdag

Idag höll jag på att svimma på Lejonkulan. :( Var jätteyr och mådde illa. Så pappa var tvungen att hämta mig. Kom hem och sov några timmar och åt dextrosol. Då mådde jag bättre och pappa körde mig till Veromoda som jag jobbade på mellan 14-18.
När jag slutade åkte jag till stallet, red och hoppade några kryss och han var helt cp. Måste komma ut och rida mer i skogen. När jag var klar i stallet åkte jag förbi Netto och hämtade Moa v, och vi stack och solade lite. Nu börjar jar jag få lite färg iaf. Gött!
Erika v ringde innan med. Vi ska leka om några veckor :) wiie!

Förresten kom mitt linne idag som jag beställde igår :) Ska ha det imorgon när jag jobbar. Kanske slår till med en dagens outfit imorgon då.

Nu ska jag ner och fixa lite sen sova. Skriver nog mer imorgon. Ska duscha på morgonen, jobba, fika med Becca,ut och gå med Moa, rida, eventuellt träna.

Puss&Natti

Motivation?

Jag bara undrar hur fan man kan få motivation till att börja träna mer när regnet öser ner? Blir galen! som tur var hann jag sticka ut och powerwalka innan det började regna.
Nu ska jag äta lite sen åka till stallet och rida.
Veromoda ringde innan och kollade ifall jag kunde komma på torsdag klockan halv nio, på morgonen. Ska gå igenom lite om sommaren och alla sommarjobbare. Sedan börjar jag jobba klockan tio. Får nog bli två frukostar den dagen.
Sedan ringde dom igen efter några timmar och frågade ifall jag kunde hoppa in extra imorgon. Och jag tackar alltid JA. Älskar att jobba :) Bara det att jag jobbar på Lejonkulan då, men det blir inga problem.

Nehepp, om man ska ta lite Special K nu och sen sticka ut i regnet till pållen.


Meningslös jakt

Nu har jag varit på jakt efter ett linne från gina tricot som jag provade i gbg men aldrig köpte. Fan på mig! Iaf så ringde jag till Vetlanda innan och frågade ifall de hade det. Men de hade aldrig fått hem det, sen ringde jag till jönköping och där var det slut. Så det blev till att sätta på datorn och skicka efter det istället. Frakten blir ju en påkostnad förstås,  men det får jag ta.
Robin och jag ska dra till jönköping på lördag om han har blivit frisk tills dess. Han blev sjuk på sweden rock.
Iaf ska jag kolla efter shorts och lite klänningar till kroatien. Känns lite sådär, eftersom jag ska jobba så mycket på veromoda i sommar, ska ju helst ha kläder därifrån. Jobbigt det där... 

Nu ska jag städa mitt rum och sen dra ut och gå :)

Bussy

Tjabba!
Detta har jag gjort:
jobbat,
powerwalkat,
lekt med Moa v,
suttit med på nässjö taxi och lärt mig att sitta i växeln,
ridit.

Det är nog det jag kommer ihåg att jag har gjort.

Imorgon ska förhoppningsvis pappa och jag sticka till vetlanda och jag ska handla ett linne. Måste bara ringa till dom och se så att det finns kvar. Hoppas hoppas, annars får jag skicka efter det istället.


Snart blir jag blond igen :) Eller lite iaf, ska lägga i slingor innan vi sticker på semestern



Mycket att göra

Oj. Har helt glömt bort att skriva här. Men har haft en del att göra. Jag har bara tre dagar kvar här på lejonkulan att jobba. Snyft! Usch jag har ju vart här i mer än ett år. Sen har jag bara fyra dagar kvar på Veromoda. Men där ska jag jobba i sommar med, så dte blir ju inte riktigt sista dagarna så.

I morse så var jag ute och gick, skitjobbigt att gå innan frukost. Men ska dra ut och gå kväll med efter jag slutat, sen blir det ridning ÄVEN om det regnar. No mercy...
Robin har åkt till Sweden Rock idag. Igår firade vi 6år. Mysigt! Jag fick sex rosor i tre olika färger. Vi köpte fika på princess och åkte till klinten och fikade.  v v v  MYSMYSMYS!

Ska jobba lite nu,skriver nog mer ikväll sen :)

Jobba med Mia

Tjoho! Nu står jag på lejonkulan med Mia. Lotta är på student, så jag fick hoppa in och jobba här idag. JObbade på Veromoda i tisdags.

Jag ska jobba imorgon med men på veromoda så jag får lite money :) Tjoho!
Ska alldeles strax sticka till konsum och köpa lit mat.
Puss

RSS 2.0