090630 - Trött

Usch och fy, och godmorgon! Vaknade några gånger inatt för att katten skrek under mitt fönster. Jag orkade inte släppa in honom, klockan var ju säkert 3 eller 4. Inatt var det så varmt att fönstret var tvunget till att stå öppet och det såg ju simba. Annars skriker han inte, när fönstret är stängt. Cp på honom.

Iaf så börjar jag om en halvtimma typ. Jobbar en stund, rider en stund, sen hem och fixa dvs, städa, diska och tvätta. Sedan ska jag fixa mig själv och sen möta erika <3

Hej så länge!

090629 - Värsta kocken!

Fan vad jag är duktig. Har precis nyss lagat mat. Stekt bacon, stekt potatis och äggröra. Duktiga jag :) Okej, inte värsta menyn, men jag kan ju faktiskt inte laga mat. För jag tycker inte om det, därför har jag aldrig lärt mig. Men nu måste jag det när bara Eric och jag är hemma.
Red en stund innan när jag var i stallet med. Han var superlat, men det kanske inte är så konstigt med tanke på värmen. Men var tvungen att rida, för han måste röra på sig med sitt ben. Förresten är benet mycket bättre nu när han har sprungit lite. Skönt det iaf! Duschade honom efter med. Det tyckte han om!

Snart ska Eric och jag dra och handla. Ska storhandla nu så vi inte behövre köpa en massa mer saker i veckan. Det är ganska mycket saker på listan nu. Så vi handlar nog runt 700-800 spänn skulle jag tro. Det är mitt fel att det blir så mycket. Min jevla smal-mat jag måste köpa. Fy på mig. Men jag får väl ta dän lite saker från listan så får jag bättre samvete.

Imorgon ska jag jobba, rida, städa, möta upp Erika och sen bara vara med Erika :) <3

<3 / tina

090629 - Godmorgon!

Tjoho! Snart ska jag åka och jobba. Ska rida en stund också. Sen när jag kommer hem ska jag iväg och efter det städa, städa, städa och tvätta. Usch!

Nehe, nu ska jag nog göra mig i ordning och sticka lite tidigare, måste sluta tidigare idag. Blir nog bara några morötter och en banan som matlåda.

Hej så länge, skriver mer sedan! :)




090628 - Semestern

Jag har tagit ut tre veckor till att börja med som semester. Får se ifall det blir mer sedan. Jag har tagit vecka 28,29 och 31. Jag börjar jobba i slutet av vecka 29 egentligen för då börjar O-Ringen, dvs det kommer att bli fullt här i lilla eksjö. Så har lovat Lotta att jobba då. Iaf så har Robin och jag planerat att sticka till öland med husvagn. Har bråkat en hel del om det där, men nu har jag bestämt mig för att jag vill åka. Så förhoppningsvis åker vi i vecka 28 och stannar vecka 29. Hoppas att det finns några platser kvar bara!
Shit vad klockan blev mycket! Måste smörja in mig och sen sova direkt. Ska egentligen ut och gå på morgonen men får se hur varmt det är. Annars får det bli på kvällen. Jobba vid 10 med.

Natti på er! <3


090628 - Ny piercing!

Hellu! Jag fick för mig nu i veckan att jag behöver en ny navelpiering ( behöver vekligen det! hrrm! ). Man kan aldrig få för många, eller? Men iaf så har jag suttit och glott på över 519 stycken från bodyjewelry. Jag hittade tre stycken som jag är sugen på just nu, men ska bara köpa en av dom. Vet inte riktigt vilken än.

1.


2.


3.


Tror mest det står mellan 2 och 3. Vad tycker ni?

Nehe nu ska jag laga mat. Fullkornspasta och köttbullar. Usch :(

090623 - tröttis

Aaajj, jag har ont i mitt knä. Men det går nog över, får ha på mig stöd imorgon när jag jobbar. Just nu sitter jag och glor på Hell's Kitchen. Nice :) Hade tänkt att fixa lite mat och tvätta mig under pausen. Är jätte trött, så jag hade tänkt att sova direkt efter programmet.
Imorgon ska jag försöka gå runt sjön om inte knäet krånglar, sen jobba. Kan inte sätta igång Mio än eftersom vi behandlade honom idag. Sedan står det, tvätta, diska, träna, städa, Robin på programmet :) <3

Haha just det. Eric och jag åkte och lämnade 740:n på sandell's skrot idag. Växeln är inte så den ska.  Eric körde 740:n och jag åkte efter med Erics polo. När vi lämnat den så åkte vi tillsammans hem i polon då. När vi kom hem och körde in polon i garaget, kom Eric och svor lite. Han hade glömt plånboken i 740 hos sandell's. Ååååh, cp på honom. Vi garvade lite och eric var irriterad på sig själv. Det var bara att sätta sig i bilen och köra tillbaka. Det är ju några km. Ligger bortanför eksjöholm. Hur fan man kan glömma plånboken, när det var det enda han hade med sig, är ju lite underligt.  Men men.

Om exakt en vecka förresten, så sitter Erika <3 och jag babblar. För hon kommer hit då :) wiie!

Natti sen på er!
 
<3 / tina

090623 - Vädret

Vilket fint väder det är ute nu. Blåser lite vindar ibland, men det är skönt. Idag har Equiterapeutenvarit ute hos oss. Det var inte meningen att Mio skulle tas för jag har inte så jättemycket pengar, och det kostar 450 spänn för 45 minuter. Då sa Lotta att hon skulle betala :) Jag blev hur glad som helst, hon verkligen bäst! Sedan har hon fixat en annan sak, men det skriver jag inte än. Det är inte 100 % säkert än.
Jag har kört traktor idag, det är kul! Har hunnit solat lite idag med, och snart ska jag laga lite mat. Ska testa något nytt kanske, får se. Ska nog träna lite ikväll eller så kanske jag helt enkelt går en sväng igen.

Det ska bli fint väder hela veckan med. 20 +
:)



090623 - Morron

Godmorgon, eller ja. Typ, för mig är det förmiddag nu för jag har redan gjort en hel del. var ute och gick runt sjön för en stund sedan och nu har jag duschat, klätt på mig, och fixat lite. Börjar nu vid tio egentligen, men jag måste verkligen till banken, så ska messa Lotta om att jag kommer lite senare. Ska fixa min lunch nu och sedan sticker jag, för banken öppnar vid 10 och jag vill slippa all kö. :)

Skriver mer sedan !
Hej så länge!

090622 - Tjoho

Hellu. Nu är jag tillbaka till datorns värld. Kom hem från jobbet, för typ två timmar sen och varmt som satan var det. Mio har ett sår på benet och är svullen. Men idag var han lite bättre men jag gjorde inget med honom idag.
Solade en stund på balkongen nyss, sedan försvann solen och den är fortfarande borta :( Såå, jag får väl börja städa, diska och tvätta nu då. Kul! Men senare ska jag ut och gå och sedan träna. Framåt kvällen så måste eric och jag åka och handla.

Skriver senare. Ska ner och göra kaffe nu :)

just det, jag älskar robin jättemycket och han är bäst <3

<3 / tina


<3

<3
I miss you



090618 - SJUUUUUK!

Fan och usch! Jag är jättesjuk idag. Hatar det! Är helt täppt i näsan och nyser hela tiden. Och jag kan inte ta näsdroppar heller. För jag vill inte bli beroende av det igen i 1 1/2 år. Tänker inte bli beroende av det igen! Fan heller!
Iaf, så har jag inte kunnat jobba idag. Jag har nästan klättrat på väggarna här hemma. Finns inget att göra ju. Kan inte åka och rida, kan inte ut ch gå, kan inte träna. Va fan! Blir galen snart.
Jag skiter i hur jag mår imorgon, jag SKA jobba!  Sen blir det hem att laga mat och sedan ska jag laga något riktigt gott till efterrätt. Antingen ska jag laga Mocca Parfait eller Apelsinkladdkaka. Jag tror det blir kladdkakan, för mamma ska fira sin födelsedag på lördag och då blir det tårta. Så kladdkakan är inte lika mäktig, hehe tror jag. Aja, men kladdkakan är mycket enklare och tar kortare tid att göra ;)

Nehe nu ska jag kolla på Fresh Prince på datorn. Har alla sex säsongerna :)

<3 / tina

090617 - Sjukling och gott nytt mellanmål

Tja! Idag är jag sjuk! Gud vad kul... Är jätteförkyld! Känner mig verkligen hängig. Robin kommer hit sen, och jag har inte sagt att jag är sjuk, för jag vill att han ska komma. Dessutom tror jag att han smittade mig sist förra veckan, för då hade jag ont i huvudet. Usch!
Idag har jag iaf vart och jobbat, ridit, vart hos Anders, vart med pappa & danne på soptippen. Köpt slingmedel och jag skulle gått ut och gått och tränat, men det r nog inte så bra om jag är sjuk. Så jag får vila idag. Känns inte bra, för jag vill träna. fan! Har ju motiveringen och allt nu och så blir man sjuk. Det är så typiskt!

Jag åt nyss ett nytt mellanmål jag har lärt mig. Ur "Hemmets veckotidning" som momo har.

Dela och kärna ur ett päron. Riv 10 gram mörk choklad (70%) över. Ställ in i mikron i 2 minuter. Servera med 1/2 dl vaniljyoghurt.

Jag delade lite melon och blandade in yoghurten med. Jättegott! TESTA!

jag saknar moa med. men hon skulle jobba hela veckan :( <3 bajs på henne! Får hälsa på henne på Netto nån dag då :)

Nehe, nu ska jag kolla på tv, sen kolla ifall mamma kan slinga håret på mig :)

<3 / tina




090616 - Hell's kitchen

Jag älskar Hell's Kitchen. Har kollat på alla säsongerna. Jag fastnar väldigt lätt för sånna serier. Top Model, Project Runway, Hell's Kitchen etc... Det har redan varit ett avsnitt, och nu är det ett till. Wiie!
Var ute med hundarna innan. Gick runt sjön, det var skönt. När vi kom hem så tränade jag lite Hiphop abs. Det var jobbigt och jag blev helt död typ. Usch! Ska ner och göra lite kvällsmat nu hade jag tänkt. Blir te och knäckebröd.

Haha just det. Alla som känner min katt Simba VET att han är väldigt lat. Idag låg han utanför våra grannars uppfart. Helt avslappnad låg han, med benen åt sidorna. Jag stod på balkongen och pappa nedanför. Plötsligt hörde jag att två skator kraxade som in i.. Så pappa och jag kollade mot Simba. Först såg vi en skata på grannarnas hustak och en skata 30 cm ifrån Simba! Den hoppad runt honom, och Simba bara följde skatan med huvudet, men han låg kvar med kroppen. Sen plötslig bet skatan till i hans svans! Det enda Simba gjorde varattdra tillbaka svansen och tittade på skatan typ: "va fan håller du på med" ´. Sedan bet den en gång till, Simba gjorde samma sak, utan att röra sig. Sedan flög skatan iväg. Fan vad lat min katt är, han ligger bara kvar istället för att försvara sig.

 Imorgon: Jobba, rida, Anders, ut o gå, träna, städa, Robin <3

Natti sen <3 / tina


090616 - Nightwish

Tja! Orkade inte skriva igår. Men jag åkte och jobbade i bara en halvtimma. Fick sån mensvärk så var tvungen att åka hem. Men idag känner jag ingenting. Så jag jobbade mellan 10-13. Red lite med, bara skrittade för att han var lite varm i bakbenet. Ådrorna syntes, såg lite läskigt ut. Men Pilla sa att det kunde bero på att det är så varmt ute och att han inte druckit ordentligt. Så ska se imorgon hur han ser ut. Men det blir nog bara att skritta då med. Fasen då! Jag som hade kommit igång med hoppningen och allt. Men men, det finns tid till det senare i sommar.
Har inte gjort så mycket mer sen jag kom hem. Väntar på att pappa ska bli klar med 740:n så vi kan gå ut med hundarna runt sjön. När vi vart ute med dem ska jag träna lite Hiphop abs och sen städa tror jag.

Fick en liten nick om att jag skulle kolla igenom mina gamla skivor. Hittade mina love- Nightwish skivor. Yeay :) Så sitter och lyssnar på "Once" - skivan nu. Haha, skillad jag är som fortfarande kan texterna. "Ghost love score" <3 Nu vet jag att jag fortfarande ryser av den...

<3 / tina


090614 - Sorry

Hellu. Jaja, glömt att skriva fast jag lovat att jag ska göra det mer. Och nu kommer jag knappt ihåg vad jag gjort under dagarna som gått. Så därför jag tar jag bara och sammanfattar helgen.

Fredag: Jobbade i affären mellan 9-15. Fick sluta tidigare bara för att vi inte hade så mycket folk. Jag hade tänkt att rida, fast det blev inte så. Bajs på mig. Han stod i  onsdags, torsdags och nu i fredags då. Inte bra! Robin kom på kvällen :) Åkte ut till stallet och longerade iaf. Så egentligen så stod han ju inte då. När vi kom hem så myste vi bara och kollade på tv Tror jag...

Lördag: Vaknade av att hundarna skällde, vid klockan 10. Ville sova längre men så blev det inte. Vi gjorde inte så mycket under dagen. Men på kvällen så åkte vi till stallet och jag red. Bra tina! Och mio var jättebusig, bara för att jag inte hade något spö. Men han gick ganska bra iaf. Sedan åkte vi till Hemköp och köpte lite gott! Sen mysa och sova!

Söndag (idag): Vi vaknade runt halv elva tiden. Frukosten var klar.. Sedan gcik vi upp och myste, åkte och köpte glass, Robin åkte hem, jag åt och duschade och fixade mig för jag skulle in till Ida en sväng. Bara det att jag fick mensvärk idag. Lite ont i magen men mest illamående, så det blev itne så jättelänge jag var där inne. Men jag fick iaf träffa henne innan hon sticker till Öland. För cirka två timmar sedan åkte jag med mamma och pappa, ut och åkte lite i bilen, dvs söndagsåkning. Vi åkte till stallet och mockade åt Mio med. Så idag fick han stå och antagligen imorgon också eftersom jag ska ha mensvärk. Men jag kanske longerar honom imorgon om jag orkar.
   Nu ska ner och äta något, sedan städa upp lite och sova. Är jättetrött redan!

Just det. I fredags kom Erika <3 och hälsade på mig i affären, en liten överaskning typ :) Jag blev jätteglad. Vi gick lite på stan och till systemet. Men vi ska ses snart igen :)

Men jag skriver imorgon också :)


<3 / tina


090610 - Suck på vädret

Jaha, nu har man kommit hem från promenaden med hundarna. Inte så jättekul väder att gå ut och gå i heller. Men nu är det gjort iaf. Har druckit en kopp kaffe nyss med. Gott! Men nu måste jag städa och det vill jag verkligen inte!! Fast rummet går knappt att gå in i, så det är la bäst att städa då.. Jag vet när det är dags att städa, det är när man inte ser golvet längre och det gör jag inte nu :b

FAST först Top Model nu ;) på 3:an. KOLLA!

Hej svejs <3


090610 - Trötta onsdag

Hej! Har nästan nyss vaknat och jag börjar jobba vid tio. Har inte gjort någon mat att ta med heller. Men jag orkar helt enkelt inte. Jag har haft så ont i ryggen nu i flera dagar att jag inte vet vad jag ska göra.
Jahopp, idag vet jag inte om det händer så mycket. Ska jobba nu då, sedan vet jag inte ifall jag orkar rida. Får se! Sedan ska Danne och jag ut med hundarna runt sjön. Träna ska jag göra med och Robin kommer sen ikväll. Så ser in dag ut! Gaaah  fan också. Måste städa hela mitt rum med. Hmm, inte kul. Aja men det får gå!
Just nu saknar jag HANNA som in i helvete. Det gör jag jämt när jag har vart hos Lena och tränat. :( Hanna! <3

Ne nu måste jag klä på mig och sticka. Ska ju till Q8 och lämna in paketet med.

<3 / tina

090609 - Kläder

Tjo! Hann inte skriva innan träningen, fick lite bråttom och blev lite stressad. Men träningen gick superbra och Mio var jättepigg, och jag kunde knappt kontrollera honom. Iofs kanske det inte är så jättebra. Men det var kul att känna att han älskade det iaf. Han älskar fortfarande att hoppa :)
   Innan vi skulle åka och hämta Mio så åkte vi till Q8 och jag hämtade mina saker från H&M. Så nu när jag kom hem testade jag allt, och jag blev jättebesviken. Men så är det ibland. Min kofta var för stor och mitt linne för litet. Koftan var M, och linnet S. Så linnet kunde jag skicka tillbaka eftersom det fanns i M också, men koftan var slut i S. Så jag får helt enkelt ta den här i M, för jag vill så jättegärna ha den. Den är inte jätte förstor men jag vill ha allt lite tajtare. Mamma tyckte att den passade jättebra! Men men...  Allt det andra, dvs, bikinin, scarfen och örhängerna var bra :)

Lägger upp bilder på bikinin här, det var det enda jag orkade ta kort på. Har inget smink heller så ser lite sliten ut. :b


<3 / tina

79:50 :-  / delen



090609 - Ansiktsmasker

Skulle ju skrivit igår igen senare på kvällen men jag glömde totalt bort det. NU har jag nyss kommit hem från jobbet. Red inte idag med tanke på att jag ska åka och träna för Lena ikväll. Jag ska skriva lite om några ansiktsmasker man kan göra hemma, och vad man behöver. Sedan ska jag dra ut och gå runt lilla sjön.

ANSIKTSMASKER (ur: Cosmo)

x Mjuk och rengörande mask
Ekologisk honung - Smörj in ansiktet med ekologisk honung, vänta i 20 minuter och skölj sedan bort.

x Mild skrubb
Mandel och olja - Finhacka mandel och blanda i din favoritolja, exempel olivolja. Skrubba ansiktet lätt, och inte med för grova produkter. Skölj.

x Antioxidantboost
Hallon, havre och yoghurt - För att rensa huden på gifter, mosa några färksa hallon, lite finhackad havre och 1dl yoghurt med en mixerstav. Smörj in ansiktet, vänta några minuter och skölj av.

x Färskt ansiktsvatten
Persilja och vatten - Gör ett ansiktsvatten av persilja och vatten. Persilja är renande och effektivt mot till ex pormaskar. Koka upp 5 dl vatten, stoppa ned en knippe persilja och ta kastrullen från spisen. Låt det dra minst 10 minuter, och sila bort persiljan. Låt det svalna i kylen, doppa en bomullstuss i vattnet och stryk det över ansiktet. Vattnet håller i ett par dagar om det står i kylen.

Nehe nu måste jag fan dra ut annars blir det aldrig av. :) Men skriver sen innan jag åker och tränar!

<3 / tina

090608 - Ont i magen

Idag har jag haft jätteont i magen.. Usch! Sådan där riktig knip som gör så jevla ont! Men magvärken kom inte förrän jag kom hem från jobbet som tur var. Skulle inte varit så skönt att ha ont i magen när man jobbar.
Idag har jag hittills: Jobbat, ridit, varit med mamma på stan, sovit, ut och gått med hundarna, och nu sitter jag här. Vi kom alldeles nyss hem med hundarna. Vi gick runt sjön och det tog ungefär en halvtimma. Just nu sitter jag och väntar på att Momma´s Boys ska börja, och under tiden det är hade jag tänkt att rensa ur min garderob lite. Ska ju få nya kläder nu i veckan förhoppningsvis om H&M inte ljuger.. Fast just nu vet jag inte vad jag kan skriva mer. Men jag skriver nog mer ikväll, har lite roliga ansiktsmasker man kan göra :)




090607 - Sova

Nu är detta det sista jag skriver för idag. Kom hem från stallet för 1 1/2 timma sedan ungefär. Han var jätteduktig!  Så det var skönt. Hade inte orkat bråka med honom. När jag kom hem duschade jag och ringde binno. Sedan har jag bara smörjt in mig, städat lite och kollat på top model. Nu ska jag sätta på en film som jag ska somna till, eller jag ska nog läsa en stund först.
   Börjar vid tio imorgon, och jag har tänkt att sova och inte åka ut och rida innan jag jobbar. På tisdag ska jag nog kanske gå innan jag börjar jobba. Ska försöka iaf :)

Natti töntar! <3 / tina

robin och jag firar FEM år imorgon, men det var ju tydligen inte så viktigt. Så jag skiter i att fira det! Känns så meningslöst och inte kul när bara den ena parten kommer ihåg det. Jag hade tänkt att vi åtminstonde kunde kanske fika eller något men nu känner jag inte alls för det. synd...


090607 - Dagen

Tjoho! Nu har snart hela dagen gått. Idag har det itne hänt så värst mycket. Vaknade ganska tidigt och var dötrött. Men kunde inte somna om så jag läste lite istället. Kom nyss hem från Jönköping också. Vi har varit där och firat min kusin och moster. De har fyllt år, plus att min andra kusin tog sin examen nu i veckan.
Tanken var att jag skulle ut och rida när jag kom hem, men usch jag somnade i bilen så jag är helt död i kroppen. Jag ska nämligen hoppträna på tisdag så jag måste rida idag. Annars hade jag kunna låta det vara, men nu verkligen måste jag det. Känns inte alls så frestande kan jag säga. Men så är det. Jag måste! Ska äta lite först och sedan åker jag då. När jag kommer hem hade jag tänkt att städa mitt rum, och kanske träna en stund om jag orkar.
Kanske skriver lite mer ikväll. Pratar med Erika just nu i tele :) <3

Älsk har namnsdag idag :) Robin <3

090607 - Tips

Tänkte lägga in sådana bra/onödiga tips. Kanske är någon som tar åt sig dem.

TIPS  (ur: cosmo)

1.Skratta! Faktum är att några minuters skrattande äkta eller framtvingat, ökar lungkapaciteten och lösgör spänningar och stress. Skrattyoga kan du utföra själv genom att helt enkelt stå rakt upp och ner och skratta. Det finns kurser och skrattklubbar runt om i Sverige. Googla på din stad och skrattyoga så kommer närmaste ställe upp.

2. För en snabb energiladdning, lägg dig på rygg med benen sträckta rakt upp i luften eller mot en vägg. Blodet rusar snabbt till ditt huvud och ger hjärnan en riktig syrekick som får dig att vakna till.

3. Om dina ögon blir trötta efter en lång dag vid datorn testa att göra den här övningen vra tredje timma: Titta bort ifrån skärmen och rulla långsamt ögonen upp och ner. Upprepa tre gånger och rulla sedan åt sidorna.

4. Att rymma från stadens trafikbuller en stund kan minska risken för hjärtinfarkt, menar forskarna. En stunds vandring i skogen öker dessutom ditt korttidsminne med hela 20 %.

5. Plantera en blomma! Forskning visar att vi blir friskare av att syssla med växter. Men du behöver inte ta jobb som trädgårdsarbetare, en pelagonlåda på balkongen, eller några färska kryddor i köksfönstret gör stor skillnad.

6. Friska upp din andedräkt genom att tugga i dig ett äpple, en morot eller en bit gurka. Precis som en tandborste skrapar de här sträva livsmedlen bort illaluktande bakterier från tungan och tänderna.

7. Huden är kroppens största organ och behöver tas hand om ordentligt. När du torrborstar huden hjälper du lymfsystemet att rensa ut gifter som samlats i lymfkötlarna. Torrborstar gör du bäst med en skrubb- eller peelingvante som finns att köpa på exempel H&M och Åhlens.

8. Låt din väska växla mellan höger och vänster arm eller axel varje dag. Annars kan de lätt bli överansträngda.

9. Du kan hångla bort höstsnuvans nysningar och rinnande ögon. En halvtimmes kyssande lugnar immunsystemet och gör det mindre känsligt för allergiutlösande pollen i luften.

10. Tvinga bort dina sjukbakterier genom att skölja ned medicinen med en kopp grönt te. Forskning från universitetet i Alexandria i Egypten visar att flavoider i drycken tredubblar antibiotikans effekt och gör dig frisk och kry snabbare.


                 

090606 - Dålig uppdatering

Sorry, har inte orkat skriva nåt. Känns som jag har haft fullt upp de senaste dagarna. Ska se nu vad jag gjort. Måste tänka efter...

Torsdag: Jobbade mellan 9-18. Moa kom lite innan sex till affären och sedan kollade vi lite på balen. Kollade nog lite mer än en timma. Men det var så jevla kallt. Sedan åkte vi till stallet och mockade. Så det blev ingen ridning för mig. Senare fixade jag lite saker ute. Var ute med hundarna senare, tror jag. Jo men det var jag nog.


Fredag: Jobbade mellan 9-18. Åkte hem direkt efter. Senare åkte pappa och jag ut med transporten. Jag körde eftersom jag behöver träna på att köra med transporten så jag kan åka och tävla själv sedan. Antar att jag och binno ska ut med pållen i sommar när mamma och pappa är kroatien.  Vi åkte till stallet och mockade och sedan åkte vi till ränneslätt och jag tränade på att backa. Fy fan vad svårt det är! Måste ju tänka tvärt om och fel håll. Men med lite mer träning ska det nog gå. När vi kom hem gick vi ut med hundarna. Vi kom hem efter tio nån gång. Det var ganska skönt att vara ute lite senare! Chillade bara sen vi kom hem.

Lördag (idag): Vaknade efter klockan elva. Var så jevla trött, så somnade om när mobilen alarmade. Åt frukost och kollade lite på tv. Sedan kollade jag på när eric spelade Banjo Tooie. Eller hur fan det nu stavas! Men jag älskar att kolla på det iaf, eftersom vi både spelade Banjo Kazooie när vi var mindre på Nintendo 64. Vi klockan halv tre kom jag ut till stallet och jag och moisch red ut :) Mys! Var faktiskt bra väder, kom bara några droppar på oss.
   När jag kom hem från stallet så hade mamma gjort något gott i ugnen. Bananer, jordgubbar och riven choklad över, och sedan in i ugnen då. Vi åt vaniljglass till och det var jättegott! Senare var pappa och jag ute med hundarna också.
Har suttit nere hos mamma och pappa och kollat på lite tv med och sedan gick jag upp hit. Har kollat på filmed Paradiset medan jag suttit här vid datorn. Den är faktiskt väldigt bra!

Imorgon: Rida, åka till jönköping, träna.

Gonatt med er!
<3 / tina


090603 - Motion

Nu har dagen gått och natten är snart här. Jag är dessvärre inte trött just nu, för jag somnade på dagen när jag kom hem från jobbet. Just det, jag hoppade ju idag. Det gick jättebra! Han var superduktig, och nästa vecka ska jag åka och träna för Lena. Det ska bli kul! Sen jobbade jag en stund och åkte sedan hem. Kollade lite på tv + att jag städade. Sedan somna jag som sagt. Sov i typ två timmar. Ångrar det nu.. Men vad kan man göra? Vaknade vid halv fyra och gick ned till momo och drack kaffe och kollade på top model. Efter det gick jag upp till mig och kollade på sex and the city. Städade klart mitt rum och dammsugade. Tränade hip hop abs när jag hade städat klart. Sedan hann jag knappt göra någonting innan pappa och jag var tvugna att gå ut med taxarna. Så idag har jag med andra ord motionerat en hel den, Ridning, träna, ut och gå. Vad duktig jag är :)

Egenltigen skulle jag suttit inne på Erics rum och kollat på en film just nu. Vi började kolla när den började då, vid klockan tio. jag kollade i typ 30 minuter och sedan gäspade jag så mycket att jag kände att jag inte orkade kolla klart på den. Och nu sitter jag här helt klarvaken, så jag hade ju kunnat titta klart på den. Aja, så är det! Men nu ska jag bara ned och hämta vatten sedan ska jag sova.
Imorgon : Jobba, kolla på balen med Moa <3,  mocka, träna, SOVA!

Natti <3/ tina

090603 - Hemska natt..

Precis en sådan natt har det varit. Först höll jag på att somna efter halv tolv. När jag plötsligt hör något skrikande under mitt fönster... simba. Trodde jag skulle bli galen, och först tänkte jag inte släppa in honom. Men då kom jag och tänka på grannarna. De kan väl också få sova lite, så jag pallrade mig nedtvå trappor och tog in honom.
Efter några retsamma minuter somnade jag äntligen.
Okej, nästa problem börjar vid klockan halv sex typ. Hör ett jevla skällande, från tre taxar. Vi har nämligen lovat att vi ska sköta lasse larssons hundar när de är bort på semester i tre veckor till. Vi tillsammans med Vickis & Fredrik har hand om dom. Det är ett jevla jobb kan jag säga. För att dem ska kunna få vara ute på morgonen måste pappa släppa ut dom innan han sticker till jobbet och det är runt halv sex-sex tror jag. Gaah! Dem slutar aldrig skälla heller. Fan! Får sova med öronproppar inatt. Ett problem till nu på morgonen är mamma och Danne. Han rum är precis under mitt och när de bråkar kan man inte ungå att vakna. De skriker och man blir förbannad. Jag somnade aldrig utan låg och snoozade bara.
Hemska natt!!!

Aja, nu är jag iaf vaken och har ätit. Ska dra till stallet nu för jag ska ju hoppa. Wiieehu! :)

Skriver senare.

<3 / tina


090602 - Vädret suger

Tja!
Dagen har bestått av:
Red det första jag gjorde när jag kom till stallet. Han var faktiskt väldigt fin idag. Sedan jobbade jag. Körde traktor med. Skitkul var det. Men Moa kallade mig en bonne! Elakt ju! ... :( När jag kom hem från stallet satte jag igång och städa mitt rum lite. Sedan började det regna och åska som fan. Blev lite smårädd och det var bara jag och momo hemma. Och momo var ju nere, så jag tog med kissen ner till henne. Ville fan inte sitta ensam här uppe, och sedan ville jag inte lämna kissen själv uppe heller. Mitt i allt oväder kom Ida in en sväng. Vi skulle egentligen gått ut och gått, men vi fick typ ingen lust när vi tittade ut genom fönstret. Inte så konstigt kanske? Vi satt inne och snackade istället och drack kaffe. Och hon är jevligt brun också. Hon har tillbringat de senaste månaderna i Australien. Så jag är egenltigen inte så vit som jag ser ut på kortet. Jag är lite brun faktiskt. Så det så!
   När Ida gick hem så satte jag mig vid tv:n. Tittade på Top Model (självklart) och sedan sex and the city.
För några timmar sedan var mamma och jag ute och gick. Duggade lite så vi blev lite blöta, men det var skönt att komma ut iaf.

Just nu sitter jag och glor på Hell's Kitchen. Nice verkligen :)

Imorgon: Rida (ska hoppa), jobba, ut och gå, städa, träna, sova.

Natti med er!
<3/ tina

090601 - Den lilla incidenten...

Skrev ju innan att jag skulle berätta en sak som hände i stallet idag. När jag hade ridit klart så skulle jag spola av honom. Innan jag kom fram till sadelkammaren så såg jag att en av kissungarna höll på att leka med något på marken. Trodde att det var en mus han lekte med, men så såg jag att han ryggade undan hela tiden. Så när jag kom fram till sadelkammaren så såg jag att det låg en orm en meter ifrån mina fötter och mios hovar. Såg däremot inte vad det var för en orm för den var liten. Cirka 30-40 cm. Kisseungen fick sig ett bett på nosen såg jag, men jag hoppas att det inte var någon fara eftersom de har så bra läkkött. Jag ropade på Stefan och sa att det låg en orm där ja var. Och han sa att jag skulle flytta på mig direkt. Sedan tog han en spade och slog på den typ en tio gånger. Men fan den ringlade fortfarande, med huvudet halvt av. Så stefan tänkte hugga av det med den vassa sidan av spaden. Men nehe, ormen gav sig inte. Så till slut slog Stefan stenhårt mot huvudet så typ hjärnan flöt ut på sidorna. Jättemysigt! Haha, usch ja!  Det var en huggorm kan jag ju säga och bebisarna har mest gift, så det var tur att kissen lekte med den annars hade jag inte sett den och då kunde jag eller Mio blivit bitna. Usch jevla cporm!

Sitter och tittar på Project Runway som jag älskar! Verkligen älskar! Ska ner och göra en kopp te, och sedan sova!

Natti <3 / tina

090601 - Momma's Boys

Gud vad det är varmt ute idag! Smälter ju nästan bort. Ändå har jag hunnit med en del saker i värmen. Jobbat, gått ut med grannens taxar, och sedan har jag solat såklart. Men jag tycker inte att det händer så mycket med färgen, tyvärr. Ska skriva ett till inlägg sedan. En liten sak som hände i stallet idag.
Men nu ska jag ner och titta på "Momma´s Boys" som går på trean nu vid åtta. Skitkul program!

<3 / tina


RSS 2.0