Träningsvärk

Usch vilken träningsvärk jag har! Har haft det hela dagen och ändån envisades jag med att både powerwalka och rida. Kanske inte ens kommer att kunna gå imorgon? Ramlar ner för trappan...
Har köpt ett linne idag igen, köpte ju ett i måndags. Men detta var på rea, så kostade inte så mycket. Är ett svart spetslinne.
Nu ska jag sova, mina ben vill vila!

Puss & Natti

Nattblogga

Jag orkade inte rida idag. Sen regnade det också, kändes lite elakt att ta ut honom i regnet. Men imorgon blir det ridning. Men jag var ute och gick i regnet och sen tränade jag också.
Fastnade med mina brorsor vid köksbordet och spelade superomgång, eller vändtio som alla andra säger.
Nu sitter jag och glor på sex and the city, men ska ner och fixa en sak och sen sova.
Imorgon jobbar jag som vanligt på Veromoda, sen ska jag hinna rida,  powerwalka och helst träna med. Usch mycket att göra. Men får hoppas på att Moa inte jobbar imorgon så hon kan följa med ut och gå och förgylla min dag :)

dagens:
tunika - gt
jeans - cheap monday
sjal - h&m


Onsdag

Nu har halva veckan gått igen. Idag ska jag träna en massa hade jag tänkt. Det första jag ska göra när jag kommer hem är att äta något lätt och sen dra ut och powerwalka. Får se vart dte blir, ränneslätt kanske?
Sen när jag kommer hem ska jag dra till stallet och rida. Red ganska lagom hårt igår, så får bli lite lugnare idag. I helgen ska jag hoppa igen, wiieehuu! Ska bli kul och jag ska hoppa lite mer teknik då.
Sedan ska jag träna lite på kvällen med, och då somnar jag nog ganska snabbt. Hoppas jag iaf ^^
Pyss

Dagen försvann

Dagen har ju gått jättesnabbt. typsiskt när man är ledig. Iaf så har jag helt glömt bort att blogga. Tänkte nämligen blogga en hel del idag. Har hunnit med att göra ganska mycket idag..
Jag har tvättat två gånger
Jag har diskat
Jag har städat/dammsugit/bytt lakan i mitt rum
Jag har varit ute och powerwalkat i 35 min med mamma
Jag har ridit i 25 min (han gick super!)
Jag har tränat, och precis duschat

Duktiga jag :)

Nu ska jag sova. Natti på er v

Jag efter träningen, sliten, seg och ful. Dessutom trycker jag in handen rakt in i fettet. Men orka ta ny bild för en sån sak :b skäms inte.


Ledig idag

Tjoho! Jag vaknade typ nyss, så jag är väldigt seg. Solen är framme idag, men det går nog inte att sola i den, eller ja ni fattar, för det är mest bara soldis.
Nu ska jag sätta i en svart tvätt i tvättmaskinen.
Puss

Tröttis

Jag fick sluta vid fem idag, sp moa och jag stcak ut och gick i 50 minuter vid sex. Åkte hem och åt, och stack och hämtade Moa och vi åkte till stallet. red i typ 25 minuter, och han jättefin i slutet. Ville inte rida för hårt eftersom jag hoppade igår.
Imorgon är jag ledig och då ska jag ut och gå, rida, städa, tvätta och träna :)
Ska träna lite en stund nu sen sova. Är jättetrött för jag kunde inte somna igår.

Puss&Natti på er!

Jobba

Inget ledigt idag... Lotta ringde igår och frågade ifall jag kunde jobba idag för hon trodde det skulle vara mycket räkningar. Så jag är ledig imorgon istället :)
Ska ut och gå sen ikväll och sen rida om jag/hästen orkar. Vill träna med för jag hann inte det igår.

Ajaj...

Var och red pållen nyss. Hoppade idag och han var hur jevla pigg som helst. Så jag har väldigt ont i mina fingrar just nu, blåsor och sånt. Buhu och snyft! Han blir så stark när han är pigg.
Nu ska jag träna lite.

ser ni? det är bara en blåsa av alla

SOL

Äntligen är det sol. Känns lite konstigt eftersom att det snöade och haglade i förrgår.
Moa och jag var ute i en timma och gick. Det var skitvarmt. Hade nog lite mycket på mig. Sedan har jag solat samtidigt som jag läste en bok. Fick lite färg iaf, och sedan är jag ledig imorgon så kan sola då med. Vill ha lite färg nu innan somarn.
Nehe nu ska jag städa. Mitt rum ser lagom mysigt ut!

STÄDA FRÅGETECKEN?

fan det går inte vända mina bilder längre :(

Powerwalka

Tja! Och godmorgon. Jag är helt död idag, var ute i stallet igårkväll med Moa och vi fulade oss. Tre stora älgar stod vid vägen. Ganska scary, för jag hatar älgar.
Iaf så ska Moa och jag ut och powerwalka snart. Har inte vart ute och gått sedan i torsdags. Fy på mig! Får bättre mig något radikalt om det ska hända nåt. Men nu kan jag gå ut på helgerna mer för jag har inget planerat nu på ett bra tag.
Hej så länge

Efter plåtningen

Jag efter plåtningen i tisdags. Har köpt svart/brun hårfärg nu som jag ska fixa imorgon kanske? Får se om jag/mamma hinner. Hatar min hårfärg just nu, vill inte vara brunett typ. Utan isf ska det var riktigt mörkt, fast ändå inte svart.



Och detta är taget i i måndags tror jag. haha ser likadan ut ju.


dagens outfit

några kläder i veckan.
Nya linnet (det vita)
båda linnerna är från gina tricot.



Modevisning igen

Tja tja! Idag har jag gått modevisning på stan. Jättekul, och vädret var fint med. Det blåste ganska mycket med ändån sol. Har tyvärr inga bilder från modevisningen. Men men. Igår var jag med i tidningen med, en annons med vårt nya märke på klädhuset. Sisters point heter det. (visade det idag på modevisningen med). Har fått plakat på annonsen som jag ska sätta upp i rummet. Det kan jag ta bild på någon gång.
Nu ska jag aldelles strax städa mitt rum. Sen gå ut och gå och rida.
Puss

Känner mig lurad!

Buhu! Robin och jag stack till solariet igår och jag skulle ju sola. Kostade 1,50kr min. Tänkte att jag skulle sola för 15 kr första gången. Så jag la i pengarna och då står det, "resterande att betala 15 kr". Jag bara: va fan! Tydligen då så kan man inte sola under tio eller något då? Fattar ingenting, man ska ju kunna sola i en minut om man vill det. Erika och jag solade ganska mycket på det stället innan balen. Och då var det jättebra, men sen så bytte dom ägare...
IAF, så solade jag nte, så jag är lika blek som innan. 

Ska strax tillbaka till veromoda och jobba. Har ätit här på lejonkulan.
Pussen

Jobba,

Det är bara en kvart kvar nu, sen är det slut för idag. Ska gå direkt hem och fixa nåt att äta, och efter drar jag till stallet. Sen kommer Binno ut till stallet, sen åker vi (jag) och solar. Ska gå modell på stan på lördag och jag är den enda som ser ut som ett lik. Det vill jag inte! :b
Igår var Moa och jag skitduktiga :) Becca skulle hoppträna på Persö, så Moa och jag gick dit och hem. Tog oss 35 minuter dit och hem tror jag att det gick på 25. Vi är så jevla bäst! Men nu jobbar hon hela veckan ut så det blir väl ingen powerwalk förrän nästa vecka. Jag ska nog dra ut och gå imorgon om jag hinner. Vill gärna ha hästen i första hand nu.
PUSS

Ingen lust

Sorry att jag inte skrivit så mycket. Men jag har inte haft någon lust alls. Var på famos begravning i fredags, så allt har varit ganska jobbigt nu. Så nu vet ni.
Jag är fortfarande sjuk, just nu hostar jag upp allt känns det som. Så kanske det är påväg att försvinna nu då. Måste börja ut och gå snart innan jag blir galen!

Vad ska man göra?

Jag har så sjukt ont i halsen. Jag vill inte! Tycker inte att det var så länge sedan jag var sjuk. Dessutom sitter jag och tittar på en film på tv4film, och då är det problem med texten! Kan det bli värre? Ingenting funkar för mig idag.
Jag ville verkligen ut och powerwalka idag, men kände att jag antagligen skulle bli mer sjuk då. Så jag stack och underhöll min pålle istället. Longerade honom en stund och han var jätteduktig. Lyssnade på alla kommandon.
Ska ner och fixa något lätt att äta nu, sen har jag en hel mörk choklad 86% som jag fick av Lotta innan. Hon har vart på båtmässa. Snäll hon är :)
Natti på er alla! Kanske bloggar oändligt mycket imorgon om jag är mer sjuk och måste vara hemma.

Puss&Natti

MIN HAAAALS!

Jag har hur ont som helst i halsen. Snyft! det gör ont när jag pratar och när jag sväljer... Hoppas jag är bättre imorgon. Det är ganska jobbigt att stå och snacka med kunderna när varje ord gör ont.
Ska läsa lite nu :)

Sjuk!

What to do? What to do? Usch! Jag har blivit sjuk IGEN! Fan! Har så ont i halsen och kan knappt svälja. Jag har druckit te och tagit tablett men det har inte hjälpt. Får helt enkelt ta och duscha och lägga mig och sova. Förhoppningsvis kanske jag kan sova bort det? falska förhoppningar.. antagligen.

mitt nya hår, ska vara mörkbrunt. Blev lite svårt att få det så, för mitt hår hade nästan blivit lite blont på vissa ställen.




Tjoho!

Hellu alla!  Jag har redan hunnit göra en hel del idag.
Vaknade runt halv tio och åt frukost. Gick ut och gick med Moa och xenne vid halv tolv. Vi var ute i 55 minuter. Wiie! Sen har jag tvättat tre tvättar, diskat, solat lite. Städat lite i mitt rum, ska dammsuga också. Ska ut och rida runt fem också.
Nu vid tre börjar tyra banks show. Hinner aldrig se det eftersom jag slutar vid sex.


Dagens outfit

i torsdags


Welcome to the closet

Nya klänningen från Veromoda 199,95:-


SEGA JAG!

Fan! Jag orkar ibland bara inte sätta på datorn helt enkelt. Som nu i veckan och helgen. Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjort. Har typ vart ute och gått med Moa mycket. Sen var robin, mamma och jag i vetlanda igår. Kom hem med ett linne och en sjal. Wiie! Kan lägga in lite kort sen på klänningen jag handlade på veromoda, som jag fortfarande inte visat er.
Ska kolla på Wallander vid nio nu.
Jag har tonat håret mörkbrunt med :) Men det får jag ta kort på imorgon.

Amen tja!

Hehe, är lite seg som vanligt på att uppdatera. Men idag har jag jobbat tio till tre typ. Fick sluta tidigare för Lotta. Snäll hon är! Så Moa och jag stack till Brännemon efter fem och gick femkilometarn. Gött som fan! Mysigt svettiga och så efter. Ska antagligen gå den imorgon med. Hoppas :) Vi måste ju ha som mål att gå en mil innan somarn. Eller ja typ... Man kan ju alltid drömma.
Efter gåendet stack vi till stallet och red. Red på banan! Äntligen! Tjoho! Var lite tugnt men ändå helt godkänt. Hoppade lite gjorde vi med. Men bara litelite. Dte gick bra!
Nehe om man kanske ska göra lite nytta? Ska läsa Topphälsa samtidigt som jag varvar med att städa rummet.

Pussen

Fullt upp

Nu är jag helt slut. När jag kom hem från jobbet snackade jag lite med mamma och pappa. Innan sju stack jag ut och powerwalkade i en halvtimma. Direkt hem, åt lite, kollade lite på tv. Åkte till stallet och red i 20 minuter. Sen klippte jag honom lite med. Kom hem vid tio. Nu vill jag bara slappa, kolla på tv, krypa ner i sängen och till slut sova.
Imorgon kommer dagen se likadan ut. Ska ut till brännemon med Moa :) Det ska bli nice. Att man äntligen kan gå där nu, och det fortfarande är ljust vid sjutiden. Gött!

Men gud jag börjar känna mig ganska stressad. Men jag vill ju göra så mycket!

Natti på er!



På Lejonkulan

Tja alla!
Står och jobbar lite nu, och slutar om typ två och en halv timma. Då ska jag gå ut och powerwalka en stund. Har ett nytt schema som jag började med igår.
Becca och jag håller på att sortera ett pussel som hon köpte idag. Jättesnyggt var det :)
Hörs sen!

Seg eftermiddag

Usch jag är verkligen hur seg som helst. Trött som in i. Men var ute och gick med Moa och xenne innan iaf. Så motion har jag fått. Så nu kan jag ligga i sängen och glo på tv. Vi var ute i 45 min ungefär. Skönt att komma ut :)
Sitter och väntar på att vi ska fika, och sen efter det sticker jag till stallet. Top Model börjar ju vid åtta så måste ha hunnit rida innan dess.
Puss

Måndag morgon

Så nu är det måndag igen. Bara 4 dagar kvar till nästa helg sen. Wiie! Om en timma ska jag dra ut och gå med Moa. Ska bli superskönt, för jag har inte vart ute sen i torsdags tror jag, eller var det fredag? Fredag var det nog.
Måste städa upp i mitt rum med. Får nog börja med det en stund nu innan jag drar.

Helgen som gått

Eller ja kan man ju säga iaf. Det är ju egentligen helg imorgon med.
I fredags kom ju robin och vi bytte påskägg. Mums! Min lilla kusin, morbror marino och hans fru Jennie kom igår också.
Igår så stack mamma, jennie, jag och binno till stan. Skulle köpa present till min kusin magnus som fyller 26. Jag handlade min klänning med, ska visa imorgon. Senare åkte vi till min moster i Nässjö och firade honom. Runt fem åkte vi hem och tog med oss magnus in till eksjö. Spelade lite tvspel och kollade på film, eller jag kollade typ 20 min, sen tyckte jag att den sög.
Idag har vi ätit påskmiddag hos momo. Alla, dvs, mamma, pappa, eric, jag, danne. Momo. Min moster Marcellina, Lars (man), Kusinerna emelie och magnus + emelies kille och deras bianca, som jag är gudmor till. Marino, Jennie och Olivia. Nu har jag nog inte glömt någon. Jo binno, fast han åkte hem innan maten. Har spelat en massa xbox med eric, magnus och binno med. Och typ nyss kom jag hem från stallet. Hoppade lite, fast bara ett hinder på typ 50 cm på sockerbitar. Jag har ju inte hoppat med honom sedan i höstas, så jag ska komma igång lite lugnt nu. Han var lite seg, men han kom igång de sista gångerna jag hoppade. Hans kondition är inte riktigt som den ska...

Nu sitter jag och glor på Godzilla. Ingen hemma bara eric och jag. Mamma, pappa, marino och jennie är på hotellet, och momo sitter väl nere med olivia skulle jag tro. 25 årsgräns på hotellet idag, det är ju surt. Fan. Det är ju några år kvar tills dess.

Ska kolla klart på filmen nu som slutar vid halv ett.. Efter det måste jag duscha,vare sig om jag orkar eller inte..




Både sol och ljust ute

kan det bli bättre?
Sitter och väntar på Binno nu. Vi ska byta påskägg, är så godissugen just nu!
Moa och jag var ju ute innan. Gick i typ en timma :) Vi är så duktiga! Ska försöka komma ut imorgon med. Men ska dra på stan och sen kalas i nässjö smed, men måste trycka in en powerwalk med. Det är så jevla skönt, rent ut sagt, att gå ut och powerwalka. Sen att man går med Moa med gör det typ tio gånger roligare. Love her v

NU FÅR HAN TA ATT KOMMA! I WANT CANDY DAMN IT!



GLAD PÅSK PÅ ER!

Ut med Moa snart

God morgon töntar! Vaknade typ för en timma sedan. Ska ut och gå med Moa vid halv tolv. Wiie! Ska bli skönt att komma ut lite. Har vart så duktig att komma ut nu i veckan, sen igår blev det bara ridning. Men idag blir det allt! Powerwalka, rida och träna.
Nehe ska nog göra mig iordning lite nu :)

Sovtime

Nu ska jag sova. Var ju och red innan och han var jätteduktig! Riktigt fin i galoppen.
Har nyss duschat och sitter och glor på Star Wars. Är ju uppvuxen med dom filmerna enda sedan jag var några år bara. Älskar filmerna fortfarande. Men SNART då, ska jag sova.

Nattinatti
v

KÖP

Här är en av kläderna jag hängt undan. En tunika/klänning, jätteskönt material. Finns i flera färger, denna, lite mintgrön, lila, röd. Jag ska nog ha denna eller den mintgröna. Men jag visar sen när jag köper den :)
199,95:- till kund.


Lat..

Usch jag orkade inte gå ut och gå. Men ska nog träna lite ikväll istället. Nu drar jag iaf till stallet och rider min tönt.
Hej så länge :)


Dagens

Hann inte blogga i morse. Men har jobbat lite fram och tillbaka idag. Veromoda 10-13, Lejonkulan 13-14, Veromoda 14-16, Lejonkulan 16-16.45, Veromoda 16.45-17.45, Lejonkulan sista kvarten. Puuh! Var tillochmed jobbigt att skriva det. Sitter iaf och funderar på ifall jag ska dra ut och gå en sväng, eller om jag ska skita i det. Ska rida ikväll med.

Dagens:
Överdelar veromoda
Nederdelar gina tricot




RSS 2.0