Snyft

Jag har så ont i halsen! Men som sagt har jag bestämt mig att jobba imorgon. Blir bara sämre av att ligga här hemma. Usch..
Nehe nu ska jag ner och duscha sedan fixa mina naglar. För det hinner jag inte imorgon :b
Puss

Ett klädval i veckan. Lite töntbilder, blundar gör jag med.

Aj min hals

Har jevligt ont i halsen och förövrigt är mina föräldrar dom trögaste människor som finns. Tydligen pratar jag så vuxet och intelligent så att de inte förstår. Och dom ska kalla sig föräldrar? Ja man kan ju undra. Så blir det ett jevla liv här hemma för att de inte förstår. Mysig söndag verkligen! Jag orkar verkligen inte med dom. Får helt enkelt ge tystnad som bestraffning, någonting de verkligen hatar. Men det är jevligt effetivt. Speciellt nu när jag knappt kan prata för halsen.
Ska snart titta på teen mom, stallet, duscha, day efter tomorrow och sen sova.

Winner, Krista

Nu har jag kollat klart på Top Model. Kollar på youtube numera eftersom jag inte hinner titta på tv när det går. Krista vann cycle 14. Det var väl OK. Hon var ju duktig. Hade ingen favorit denna säsongen direkt. Det brukar jag alltid ha.

Here she is!



Godmorgon

Jag säger bara det att det var tur att jag inte gick till jobbet idag. Morgonen börjar med att jag nyser och hela min säng blir kladdig. Med andra ord... jag måste byta lakan idag. Jag börjar ju bli frisk men nu kommer ju all skit ut. Och jag känner att jag inte vill stå i kassan och slå in julklappar och helt plötsligt hänger det snor nerför näsan. Mysigt? Jag skulle inte tycka som kund att det skulle vara så mysigt. Så tänker jag. Måndag! Då kör vi igen!
Nu ska jag kolla på the city och sen top model.


Shopping

Lite shopping på sistone.. är inte allt. Men visar några grejor.



Kofta, Veromoda


Satinjacka, veromoda


Tröja, veromoda


Top o Linne, Veromoda


svarta jeans, veromoda


klänning med spets i kanten, veromoda


top och tunika, veromoda


trosor, Gina tricot

Suck

Tja! Mår lite bättre nu, men är inte helt frisk så det blir inget jobb imorgon. FAN! Älskar att jobba, hatar att vara sjuk. Där ryker ganska mycket pengar nu när jag är hemma både idag och imorgon. Men är man sjuk så kanske man ska ge kroppen tid att bli frisk med. Ska ju jobba på måndag, tisdag, torsdag och söndag nästa vecka.
Saknar robin som fan med. Han brukar ju vara här på fredagar, men han har ont i halsen och det har inte jag. Så jag vill inte bli smittad med det. Men jag hoppas han är bättre imorgon så han kan komma v
Moa v och jag julpyntade i stallet idag. Mitt ser förjävligt ut...
Kollar på en film på femman nu iaf. Se fall det är värt att se den. Än så länge är den helt OK.

Svaret är NEJ!

Jag klarade mig inte. Gick iväg som vanligt till jobbet idag (börjar en timma tidigare på fredagar). Jonas och jag städade hela affären och jag trodde jag skulle svimma hela tiden. Hatar att gå hem, men var fan tvungen. Mådde piss. Mår fortfarande lite konstigt. Men ska säga att jag ska jobba imorgon. Hoppas jag mår bättre!
Nu ska jag ta en ipren och vila vidare.
Pussen

Klarar jag mig?

Jag känner mig inte så jättesjuk längre. Kanske det inte bryter ut helt? Hoppas att jag klarar mig. Däremot fryser jag som in i.. Var i stallet innan och jag skrittade i typ en halvtimma. Sedan putsade jag alla mina saker så de ser nya ut.
Nu ska jag titta på grannfejden, sen klipåpa pappa, julpynta i mitt rum och duscha. Ska ju jobba imorgon, men vill sova lite längre, då duschar jag ikväll istället.


SJUK!

Idag är jag ledig. Och jag har blivit sjuk! Det känns ju lite sådär.. usch! Efter att man jobbat i åtta dagar och vart duktig så blir man sjuk. Det är ju så kul! Jag som hade tänkt att göra en massa saker idag. Baka, städa, diska, tvätta, ut och gå, rida med mera. Jag kan nog stryka ganska många saker. Städat har jag kunnat göra, så ska försöka ta fram dammsugaren och köra med den lite.

Under tiden kan ni kika på lite bilder från gbg på liseberg när Binno och jag var där :)


Ny vecka

Nu är det måndag igen. Om en vecka och några dagar så är det julafton redan. Sedan väntar en lång period med tråkig shit. Januari, februari, mars sedan börjar arpil bli lite roligare när snön börjar försvinna. Aja, men nu ska jag se fram emot julafton. Tyvärr har jag inte fått någon julkänsla än eftersom jag jobbat så mycket. Imorgon jobbar jag med sedan är jag ledig onsdag. Då har jag jobbat åtta dagar i rad och förtjänar lite ledigt.
Det har hänt så mycket som jag itne skrivit om i bloggen. Men kan ju lägga upp en bild på mitt hår som jag färgat igen för ett tag sen. Färgade det rött och det blev inte jätterött men rödbrunt typ. Älskar det! Bara det att det håller på at gå ur och då måste jag färga igen och då kommer det säkert inte bli samma färg...


Före och efter, fula och oseriösa bilder förövrigt men ville bara visa färgen. Syns dåligt med ser jag. Aja ni får helt enkelt träffa mig i verkligheten om ni vill se på riktigt ;)

Nehe nu ska jag lägga mig. Ska duscha innan jobbet imorgon med.
PUSS


Första inlägget på sex dagar...

tillägnar jag min älskling Erika som fyller 22 år idag :) v Älskar dig!


Och min andra älskling som fyllde år igår :) v


Jag jobbar...

... som en idiot så det är därför jag inte bloggar så mycket. Jobbade hela helgen under julmarknaden så nu är jag ganska sliten. Var ledig idag dock, det var skönt. Har vart i stallet, tvättat och städat lite. Imorgon börjar min LÅNGA vecka. Jag jobbar åtta dagar i rad. Men jag älskar och jobba så det ska bli kul! Sen är jag ledig i nån dag, och jobbar typ massa dagar igen. Love it! Sen kommer julafton. Då är jag ledig :) Wiiieeehuu!
Nehe nu ska jag ner och äta något och fjäska för mamma.

Pussen

RSS 2.0