Onsdag - Tjockis

Tja! Idag har jag jevligt mycket träningsvärt, ganska realistiskt också. Efter all träning igår.
Idag har jag jobbat mellan 10-14 typ. Red Mio med, men bara barbacka för att det var så jevla varmt. Red inte så noga. Skrittade, travade och galopperade lite, inget mer med det :b Moa var i stattel med :) wiie!

När jag kom hem satte jag mig lite i solen, som tyvärr inte existerade längre när jag kom ut. Tror att den har något emot mig. Snyft! Fastnade vid tv:n istället sen. Kollade på top model oc fikade med momo, mamma o danne. så jevla smart av momo att köpa ostakaka med grädde och sylt idag. Inte.. Hon köpte det bara för att hon vet att jag älskar det och sedan tänkte hon inte på att jag lagt av med att fika. Men usch, tyckte så synd om henne, så det var bara o sätta sig och gluffsa i sig. SKITGOTT! trodde jag skulle dö av njutning.. typ. Asgott var det iaf :)

Mamma och jag stack ut och gick efter. Så förhoppningsvis har jag gått av det nu. Gick i 45 minuter, eller powerwalkade som vi gör. Men jag tycker det låter så dumt på nåt sätt. Så ut och gå blir bra att skriva :)
   Nästan direkt när jag kom hem satte jag igång med hipHop abs. Passet på 24 minuter. Fast det passet är jevligt jobbigt! Usch. Men men, det är bra.

Nu sitter jag och kollar på Mumien. Har snott upp mamma o pappas digitalbox xD . FY! Hoppas inte den gåt sönder. Blir den tredje isf. Vore lite synd eftersom den nästan är nyinköpt!
Fan måste dra! Missar för mycket av filmen.

Skirver på morgonen imorgon med om jag hinner innan jobbet. JObbar i affären med mia :) tror jag.

Natti på er!
<3 / Tina

TIsdag - Klar

Yeaj! Nu är tisdagen avslutad och jag har varit jätteduktig idag :)

Var ju ute och gick innan. Gick hela 40 minuter hehe. Jaja, kanske inte så jättelänge. Men jag hittade ingen runda som jag orkade gå, som var längre. Sen är det så jevla tråkigt att gå själv också. Men förhoppningsvis ska Moa och jag ut imorgon <3 Saknar Moa ju! Var senast i lördags vi träffades, det var skitlängesen! :(
Just det, jag glömde ju skriva att jag har tidit idag med. Hela 50 minuter. Bra tina! :) Fick komplimang av Ylva också, att Mio såg fin ut. Men bakbenen är ju som sagt lite oengagerade. Men det kommer. Lotta sa det med idag när hon kom hem, att hon tycker Mio ser jättefin ut dressyren. Kul ju! :)

Jag har tränat HipHop Abs ikväll med. Provade för första gången på programmet som var 41 minute r och fy fan vad jobbigt det var. Men det var ett skitkul program. Ska nog försöka orka det imorgon också. (kanske)

Så idag har jag då tränat mycket:
Ridning 50 minuter
Powerwalking som det egentligen heter, det jag gör :b 40 minuter
HipHop Abs 41 minuter

Klapp på axeln på mig tycker jag ^^

Ne nu ska jag lägga mig och läsa lite tror jag.


Gonatt med er!

<3 / tina




Tisdag - Friskhet?

Tja! Tisdag idag då och jag mår mkt bättre. Men känner ändå att det är något som inte är rätt. Men orka tänka på det.
Kom typ hem från jobbet nyss, eller har vart hemma en timma. Fick plocka sten på ridbanan idag. Fick ganska ont i ryggen efter ett tag. Men blir nog att göra det imorgon med. Måste träna upp min rygg lite mer, så jag inte får så jobbiga problem igen.
Vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag. Kanske ska träna en stund ikväll om jag orkar. Men ut och gå ska jag iaf. Sitter i gå-kläder redan.
Haha, just det. Satt ute i solen och läste lite igår,när det inte snurrade. Brände sönder hela bröstet. BRA! jag gör det varje år, och aldrig lär jag mig. Fan!

Nehe dags att dra ut då och lysnna på vad som är i mp3. Tror det är sabaton mest :b Det får gå!  Ska köra ned en stalltvätt i tvättmaskinen med. :)

Skriver kanske mer sen!

<3 / tina

Måndag- Varför hatar man måndagar?

Därför att jag vaknade med ont i huvudet plus att jag var yr. Kändes lagom skoj. Så jag kände att jag inte kunde jobba idag. Jag ringde Lotta nyss och sa det. Det var lugnt. Men jag blir alltid sur på mig själv när jag inte kan jobba. Fast sist jag var sjuk så jobbade jag, med feber och allt. Det var ju inte så smart, då jag höll på att svimma två gånger. Men jag vill jobba igen min sjuka. Så torsdag och fredag ska jag jobba heldag, båda dagarna. Det roliga är att jag ringde Robin innan, som jag brukar göra (om jag hinner) innan jag jobbar. Han var hemma från jobbet med ont i huvudet med. Så antagligen har vi fått samma grej av nåt slag. Det suger!
Det blir att ligga och kolla på tv hela dagen. Kanske sätta sig i solen, mådde bättre efter det sist. Men allt kommer ju att snurra. Blir nog sängen iaf. Ska ligga på Erics rum och kolla om det är nåt på canal+

Nehe nu ska jag göra mig en kopp te med honung i, så halsen inte börjar tönta sig.
Ha det bra! Nu tänkte jag bli frisk :)


Söndag- veckan gått

Tjo! Nu ska jag skriva några rader igen.
Tror det var i onsdags jag skrev sist. Torsdag och fredag jobbade jag. Jobbade långdag i fredags, vilket jag bestämde själv att jag ville. Så jobbade mellan 9-18. När jag vart hemma en stund så kom äntligen Hanna :) Har saknat henne enormt mycket. Nu kan jag må jevligt bra ett tag till. Älskar dig så jevla mycket! Du är min <3
Vi åkte till stallet senare, vi kom hem efter elva. Så det fick bli en sen ritt för Mio. Sen myste vi och kollade på tv. Tydligen så pratade jag i sömnen. Eller rättare sagt svarade på hennes frågor fast jag sov. Hehe lustigt!
I lördags på förmiddagen åkte vi och hämtade Moa och vi stack till Persö för att kolla på apriltävlingarna. Men blev tråk efter ett tag, ingen man kände som tävlade ju. Hanna åkte hem runt klockan två.
Robin kom vid 3 tiden typ tror jag. Kommer knappt ihåg vad vi gjorde igår. Men jag kommer ihåg att vi skulle till stallet för att jag skulle hoppat, men jag blev lat och vi åkte bara och mockade. Fy på mig!
Idag har vi däremot hoppat. binno hjälpte till och det gick ganska bra. Bara det att Mio var så jevla pigg och bockade efter hinderna, så jag fick ganska ont i ryggen. Men han var jätteduktig iaf :)
Sedan har jag bara slappat idag. Har städat lite, hade tänkt att dammsuga och byta lakan. Men nu är klockan lite för mycket för det. Så det blir till att göra imorgon istället. Ska duscha nu istället, sen ringer väl robin. Se vad han har hittat på idag :b

Mindre än 2 veckor kvar nu till Gbg ! :D

Hej så länge :)

Fan, ska man bli svart igen eller?


Onsdag- många veckor senare

Jaja! Jag vet. Fan vad jag är seg. Jag glömmer ibland bort att jag har en blogg. Kan radda upp lite vad jag gjort sen jag skrev sist.

Jag har lekt väldigt mycket med Moa mitt mys <3
Minocki har jag ridit en del dressyr på och han är jättefin nu. Tycker till och med Lotta. Så det är kul. Ska starta dressyrklubb med honom snart. Har även hoppat två gånger, en gång för Lotta och sedan en gång med Moa. Gick jättebra båda gångerna. Ska hoppa nu på fredag tror jag.
Jag har lekt med Binno. Inte så jättemycket, men lite. Vi har mest tagit det lugnt. Eller okej, jag kommer inte ihåg om vi gjort något speciellt. :b
Nu i påsk så lekte jag med Erika också :) <3 Saknat henne ju.
Just det. Jag har varit sjuk också. Feber och en massa skit. Då jobbade jag, det var inte så jevla smart för jag håll på att svimma. USch, det var lite scary!
Katten har vi vart hos veterinären med. Jevla cpkatt. Vi trodde att han hade brutit bakbenet, eftersom han inte stödde eller satte ned det. Plus att han gick runt och skrek och hade skitont. Så vi ringde till Djursjukhuset i jönköping. De tyckte vi skulle åka in, men då kom vi på att Kissen hatar att åka bil, så han skriker så att han tillslut svettas och flämtar. Så det var att välja på att vänta till dagen efter och åka till Nässjö till veterinären där, eller att åka ditrekt med åka på en risk att hans lungor inte skulle klara av resan. kan ju nämna också att han andades orytmiskt eftersom att han hade skitont. Vi bestämde oss för att vänta en dag och jag vakade över honom den natten. Klockan tre dagen efter bar dte iväg till Nässjö. Det visade sig att det var ett kattbett han hade fått, fast väldigt nära senan. Så hade katten bitit hårdare hade hela senan kunna åkt av. Stackars min kisse. :/ Så han har iaf fått sprutor nu i en vecka. Och i söndags fick han äntligen gå ut. Han var överlycklig, han haltade lite fortfarande, men inte alls lika mkt som innan. Nu är han nästan helt återställd, han springer och lever som vanligt :) Dumma katt.
Iller!! Haha, just det. Jag har träffat Moas brorsas iller Tet. Så jevla cool, vill också ha en iller. Skitbäst var han, kan nog lägga in någon bild imon på bdb. Ett måste att kolla på! ;)

Jaha, det var nog det jag hade att berätta. Snart åker Binno och jag till Götet och det ska bli bäst. <3

ne men seriöst, nu måste jag duscha och fixa lite. Börjar vid nio imorgon, sedan blir det ut med Moa, efter det stallet och sedan träna om jag orkar!

ha det!
/ <3 Tina

RSS 2.0