Sleeptime

Puss&Natti

v / tina

Jag nu...

Sliten, mår illa, är dötrött, ont i magen. Bajssurt! Ska ner och ta något att äta sen försöka sova. Imorgon är jag ledig som vanligt. Kan antagligen inte göra så mycket imorgon om jag fortfarande har mensvärk.
Väntar bara på att robin ska ringa sen ska jag avsluta dagen :)


The new stuff :)

Love love love, linnet! Dödskallefjärilar v Det är så jag. Med dödskallar då!


Fuck sunday

så nu är det gjort. Slutade äta ppiller. Så att jag kunde få min mens. Har inte haft mens sen tredje veckan i september. Opps! Har ätit ppillerna hela tiden utan uppehålle eftersom jag hatar mens. Men i två veckor nu så har kroppen sagt ifrån lite, så tyckte att det var dags att ha det igen. Så nu mår jag inte sådär superbra! Men det går över.
Igår var binno och jag i vetlanda. Handlade ett linne och ett skärp på gina tricot, sen så fikade vi på donken. Hemma i Eksjö gick jag till veromoda innan det stängde. Fick två par spetstrosor av älsk. v TACK!
Det är nog det enda som hänt nu i helgen, har inte ridit pga av ryggen och att jag inte orkat, ska inte ljuga hehe. På tisdag ska jag till sjukhuset och kolla ryggen. Änligen! Hoppas jag får röntgentid med.

Nu ska jag fika lite, sen kanske jag tar kort på det jag köpte :)

PUSS

Sleep tight

Gonatt & Puss på er!

Imorgon;
Jobba,
förhoppningsvis sjukhuset,
släppa Mio i ridhuset
Leka med Binno och köpa Ben&Jerrys :)
Mysa!

Tröttis

Kom nyss hem från stallet. Mockade bara och fan vad det gjorde ont i ryggen. Gjorde ont att köra fram och tillbaka dit med! Hoppas verkligen att jag får tid på sjukhuset imorgon.
sitter och kollar på Grannfejden nu, ska äta lite snart med :)


Damp!

Jag blir galen snart. Jag kan inte träna, inte rida. Sen är det för mycket snö för att dra ut och powerwalka. Fuck! Har ju så ont i ryggen.. Men det ska som sagt kollas upp. Men jag ska testa att yoga lite snart. Hittade en video på youtube.
På lördag ska antagligen robin och jag dra till Vetlanda en sväng. Vill köpa bältet jag vill ha, sen ska jag antagligen köpa en tunika/tröja på veromoda.

Hej så länge :)

@ Lejonkulan

Tja töntar! Nu står jag och jobbar. Har ganska ont i ryggen men jag har masserat in hästliniment på det onda. Nu sitter det onda bland de sista kotorna innan svanken. Det är inte lika farligt som när det onda satt mitt på ryggen.  Fast däremot kan jag inte sitta skönt nu. Fan! Men ska ju förhoppningsvis till sjukan på fredag och röntga. Hoppas hoppas!
Jag är så shoppingsugen. Har hittat lite på gina tricot. Men som vanligt!! Jag jobbar på veromoda. Känns lite som jag dissar dem. Hittade nämligen e t-shirt, skjorta, bälte och en jacka. GE MIG VILL HA! FAN! Aja, får se hur dte blir med den saken.

Nehepp nu ska jag jobba lite/läsa. Skriver kanske mer ikväll sen. :)

Puss

<3

Puss&Natti på er :)


Tv-nörd

Nu är snart paradise hotel dubbelavsnitten klart, för idag då. Ska ner och tvätta av mig sminket nu och sen sova. Ska upp lite tidigare imorgon för jag ska både duscha och laga mat innan jobbet. JOBBIGT!

Ajaj

Robin kom och hämtade mig och körde hem mig för en timma sedan. Fick så sjukt ont i ryggen. Och har fortfarande. Kunde knappt gå upp för trappan. Så nu ska jag ligga och vila mig tills imorgon. På fredag ska pappa och jag dra till sjukan och röntga ryggen. Måste kolla så inget är helt galet, och hoppas på att det bara är sträckningar jag får.

Puss

Tisdag

Nu står jag på lejonkulan. Hann inte skriva i morse som jag tänkte göra. Var tvungen att sova länge för min rygg håller på att kollapsa igen. Ajaj! Få se hur länge jag orkar stå här idag. Tur att det är en lugn dag så becca klarar sig själv isf.

Kanske ska börja städa lite snart!
Puss hej

Sleeptime

Nu ska jag sova. Ska bara bädda rent :) Mys! Var i stallet innan, men jag mockade bara. Har nog en sträckning på ryggen på G igen. Fan!

Imorgon;
Jobba
Ut och gå
Rida + Putsa alla sakerna
Tvätta

Puss&Natti

Yepp


Detta har jag på mig i vår. Vad har ni? :)




Äntligen klar.. Nästan

Så nu har jag; dammat, dammsugat och moppat. Nu har jag bara byta lakan kvar. Men det får vänta för jag sitter i sängen omringad av vått golv. Hmm.. Hoppas det torkar snabbt. Just det, var ute och powerwalkade med mamma innan. Gick runt ränneslätt i 35 minuter. Svinkallt var det! Det gick knappt att andas.

Ska dra till stallet runt halv åtta och rida. Måste putsa hans grejor också :) Hoppas det inte är för kallt för att rida bara :(

Måndag

Tja! Nu var det ett tag sen jag skrev sist. Men jag är ledig idag och Robin åkte typ nyss hem. Skulle gått ut och powerwalkat vid 12 men jag tror jag städar först. Så rummet blir helt klart idag istället för halvklart.

Damma, dammsuga, moppa är det som gäller NU!

Hörs sen :)
Puss

Powerwalking

Nu har jag kommit hem från powerwalkingen. Gick runt ränneslätt, tog typ 30 minuter. Gick jättesnabbt för jag hade ont i magen. Men det har försvunnit nu. Vi ska snart äta nu, ska äta hos momo. Brukar alltid bli god mat där nere.
Måste verkligen städa när jag ätit. Ser ut som fan här och jag vill byta lakan!


Good morning Lördag

Tja! Har nyss ätit frukost och ska snart dra ut och gå. Blev lite försenad med allt. Hade tänkt att äta vid halv elva så jag kunde dra ut vid elva. Men blev en halvtimma försenad. Så nu hinner säkert robin komma innan jag kommer hem. Aja, det gör nog inte så mycket. :b Han skulle komma vid tolv..

Hörs sen!

Gonatt på er

Nu ska jag sova. Ska bara ner och tvätta av mig sminket.
Puss&Natti




Back home

Så nu är jag hemma från stallet. Släppte honom i ridhuset. Galen var han, fast inte lika mycket som igår. Han visste att det fanns mat som väntade på honom inne. Kände att det brände i ryggen när jag mockade med. Aj, inte bra! Har ont av att bara sitta i sängen med. Jevla skyltdockor! Fast skyltningen blev väldigt het. Hehe.
Sitter och kollar på Animal planet, och djurpolisen nu. Ska kolla klart på det, sen börja städa lite. så slipper jag göra allt imorgon.
Imorgon ska jag förresten; Ut och gå, städa, robin kommer, rida och sen bara ta det lugnt.

Lite bilder från stallet :)




dagens..

tröja, halsduk - gt
tunika - Veromoda







Fredagkväll

Tja bitches! Nu sitter jag och glor på Lets dance. Tråkigt! Ska dra till stallet alldeles strax. Ska släppa tönten eftersom han hade så mycket överskottsenergi igår.
Jobbade idag som jag gjorde igår. Skyltade om i fönstret med. Och vad gjorde jag? Jo, lyfte dockorna utan att tänka på att jag inte får lyfta tungt med ryggen. Fan! Så nu känner jag att jag har en sträckning på gång igen. Snyft!
Måste vila den.
Jag måste verkligen klappa mig själv på axeln. Jag har gått till jobbet i två veckor nu! Det är 200 minuter extra promenader än innan. Sen går jag ju ut och powerwalkar efteråt när jag kommer hem med :)
Ne nu ska jag dra till tönten! Kan ta med kameran ut så kan ni få se hur tjock han är :b


Damp

Så nu har jag kommit hem från stallet, ätit kvällsmat, och snurrat in mig i en filt. I stallet så red jag pållen. Skrittade i en kvart och jobbade honom. Sen släppte jag honom. Det första han gjorde var så klart att rulla sig. Sen brukar han få damp efter det och busar runt. Men idag var han helt galan, han busade som fan och galopperade, stutsade och gjorde piruetter. Han hade nog en del överskottsenergi. Iaf, när han känner sig klar brukar han alltid komma till mig och det gjorde han. Men han höll på och skaka på huvudet hela tiden, så var typ livrädd att han skulle hoppa över mig. Plötsligt så bet han mig i jackan och hoppade iväg. Haha jevla cp häst! Så busig, helt sjukt!
Jag får nog göra samma sak imorgon, så han springer av sig lite.

Nehe om man kanske skulle sova då. Känner mig ganska trött.
Puss&Natti


Dagens kläder

tunika och stickad tröja - Veromoda
Leggings och halsduk - Gina tricot
klocka - ur&penn


Trött

Sorry att jag uppdaterat dåligt. Men robin var här igår. Vill inte blogga då. Men idag har jag jobbat, 10-12.30 på veromoda. Åt lunch på lejonkulan. Gick tillbaka till veromoda mellan 14-15 och sen till lejonkulan igen, till 18.
Var nyss ute och gick en halvtimma med, och nu måste jag sticka till stallet och rida. Jag kommer nog att somna gott inatt. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra :( Men jag hittar nog på något.

Dagens gärning

Var nyss på Lindex och köpte hårgrejen. Den kostade 29.95. Då frågade hon i kassan ifall jag ville skänka tio kronor till Haiti. Jag sa absolut ja och då la hon på tio kronor på hårgrejen. Så den kostade 39.95 då. Skulle aldirg kunna säga nej till en sådan sak.
DETTA VAR DÅ DAGENS GÄRNING :)

Onsdag Morgon

TJa står på Lejonkulan och glor nu. Tdningarna är sena så det finns inget att läsa. Men dom kommer nog snart. Jag är så duktig! Går ju hit varje dag nu. Det tar 20 minuter fram och tillbaka.
Just det. Var på Lindex en stund igår. Var ju rea men där hittade jag inget. Sen gick jag till smyckerna och hårgrejorna. Där hittade jag ett fint spänne, med typ nitar på. Kostade bará 30 spänn så ska sticka och köpa den snart. :)

Puss så länge

Skönt att sova

Nu ska jag snart sova. Ska bara ta lite kvällsmat, sen sussa. Min kropp är slut... Först gick jag fram och tillbaka till jobbet. Var ute och gick med Moa i 45 minuter. Sen direkt till stallet där jag red en kvart. Min kropp skriker efter sängen!

Imorgon:
Jobba, gå till och från jobbet
Ut och gå med Moa
Robin kommer
stallet, rida
städa klart och byta lakan

Puss&Natti


Tisdag

Tja alla!
Nu står jag och jobbar i Lejonkulan. Ska nog ta något att äta snart, är redan hungrig.
Såhär ser dagen ut idag:
Jobba 10-18
Ut och gå med Moa
Rida
Städa klart rummet + byta lakan

Ska läsa lite sofis mode nu. Skriver mer sen!
Puss

MAT!

Jag är så jevla hungrig. Måste ha mat! Sen ska jag sova. Men jag bloggar mer imorgon. Just det, var ju ute och red innan. Skrittade bara, men det gick bra. :)
Puss&Natti

WACKEN!

Haha, har ju helt glömt bort att berätta att vi ska till Wacken iår! Hur fan jag nu har kunnat glömma det? Men iaf så är det så Erika och jag ska dit v, och robin, danne, eric, pappa, stegen och spaak. Ska bli så jevla kul!

199 days left...


Stallet nästa

Har nästan städat klart nu, men får nog avsluta allting imorgon. Kom nämligen på en sak.. Men nu ska jag iaf till stallet och rida. Eller skritta bara.
Ska ta en banan och sen sticker jag, i en iskall bil :(


älsk v

Resultatet

Här är då mitt hår. Fick inte till en endaste bra bild. Fattar inte Robins kamera riktigt än. Jag har nysskommit hem från en Powerwalk med Moa. Vi gick i typ 45 minuter, sen gick jag hem från hemma, blir plus fem minuter. Så jag var la ute runt 50 då. Aja, shit the same. Nu ska jag fortsätta städa mitt rum.


före                                                      efter

xGodmorgonx

Har typ nyss vaknat och nyss ätit upp frukosten. Nu ska jag städa upp lite sen ut och gå med Moa vid tolv. Det ska bli riktigt skönt. Har inte gått, eller powerwalkat sen i onsdags. Usch vad lat jag är. Nedå, men kunde ju inte det eftersom som ryggen var cp. Men nu känner jag knappt någonting. Wiieehu!
Måste städa lite nu.
Puss hej

Sovdags

Så nu har jag slingat håret. Gick fan nästan 10 veckor emellan. Så länge har jag aldrig gått. Men nu är det gjort iaf! Visar resultatet imorgon, för det är fortfarande blött.
Nu ska jag iaf snart sova. Gäspar lite.

Imorgon ska jag:
Städa, tvätta, ut och gå med Moa v, rida.

Puss&Natti

GUESS WHAT?

Hmm, undrar vad jag håller på att göra just nu? Något välbehövt för tillfället :)


Titta vad fint!

detta är en tigerkladdkaka som jag bakade idag. För första gången, och jag tycker att den blev hur snygg som helst. Dessutom var det den godaste kladdkakan jag smakat! Det höll mina bröder med om, så nu vet jag vad jag ska baka i framtiden. Kan lägga in receptet med.

Kolla vad snygg!



Tigerkladdkaka

2 ägg
125 gram smör eller margarin
3 dl socker
2 1/2 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
3 msk kakao


1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Rör ihop socker och ägg. Smält smöret och häll i blandningen. Vänta någon minut till smöret smält sockret.
3. Blanda i mjölet och vaniljsockret.
4. Dela upp smeten i två, och häll kakaon i ena smeten.
5. Smöra och bröa en form. Häll i smeterna om varandra. Dra en kniv runt i smeten för ett mer marmorerat resultat. Grädda i 20 minuter.

Helgen som gått

Jahopp så är denna helgen slut med. Det går för fort! Iaf så har det inte hänt så mycket under helgen. Lekt med robin, kollat på filmer och bara slappat.
Ska slinga håret ikväll med. Det är något jag längtar efter. Sedan ska jag baka en tigerkladdkaka snart med :)
Vet inte vad jag ska skriva mer. Jo just det, jag jobbade någon timma igår. Mamma hämtade mig för hon tyckte det var synd om Lotta, som stod helt själv med kö till dören hela tiden. Det var nämligen så att Shell hade fått strömavbrott. Så alla deras kunder kom till lejonkulan. Det var en del att göra. Kan man lugnt säga.
Hej så länge :)

8 veckor sen

Shit jag kanske måste slinga mitt hår snart? Är snart åtta veckor sedan. Jag brukar köra 6 veckor emellan. Men usch, nu känner jag att jag måste göra det annars går jag inte ut mer. Men mamma ska slinga det i helgen :) Snälla mamma.
Nu ska jag ner och ta nåt lätt att äta. Sen ska jag sova. Min rygg orkar inte vara vaken mer :(
Puss och Natti v


Leka sömmerska

Såhär ser mina leggings ut. ska nog sy dom kanske? Dom har sett ut så ett tag nu. Har testat nya, men dom veckar sig vid knäna. Tycker inte om det. Men dom håller nog ett tag till ;)


Lite bättre :)

Tjoho! Nu lite senare mår min rygg mycket bättre. Kan bero på att jag knaprat lite ipren. Så kan gå ch jobba imorgon :) Bara jag har med ipren så. Det gör ju fortfarande ont, det har ju knappast gått över. Men nu kan jag gå iaf. wiie!
Mamma ska göra pannkakor ikväll. Det var längesen. Lite onyttigt, men det händer inte så ofta att mamma lagar pannkakor. Så man får ju passa på när det väl händer. MUMS!

Invalid?

Fan. Jag ligger här hemma och kan knappt röra mg. Min rygg strejkade igår och jag har ingen aning om varför? Den bara la av. Känns som jag fått ryggskott eller något. Men jag ska försöka jobba imorgon iaf. Då har jag hela helgen att vila ryggen. Fan!! Det gör så ont att jag nästan vill lipa hela tiden. :(


Work work

Har precis kommit till lejonkulan, efter att ha GÅTT hit. Är typ helt svett. Jag går så jevla snabbt. Kan typ inte gå sakta. Det är väl antagligen för att jag powerwalkar så mycket.
Nu ska jag jobba lite sen ska jag till Anders, eller det är vid halv fyra.
Hej så länge :)

Dagens..

Kläder:
Allt från gina tricot


Is på ögonfransarna

Nu har jag vart ute och gått med Moa i 35 minuter. Det var GANSKA kallt ute. Hade is på ögonfransarna och i håret. Sen åkte vi till stallet och mockade. Kunde inte rida idag när det var så kallt, så jag följde med Moa ut istället. Vi var på willys med och köpte honung. Det fattades till det jag skulle bakat igår. Men jag hinner nog baka det imorgon.
Usch jag fryser fortfarande.. :/ Ska ner och tvätta av mig nu sen kolla på paradise hotel. Ska la sova efter det.

Imorgon ser dagen antagligen ut såhär:
-Jobba
-Gå till Anders
-Ut och gå med Moa v
-Baka
-Ev rida om det inte är för kallt



MAT

nu ska jag äta min efterlängtade lasagne. GOTT! Sen slutar jag vid sex, ska gå hem och sen vid sju ut och powerwalka med Moa v. Ska bli nice :)
Hej så länge

Tisdag morgon

Tjoho! Och godmorgon typ. Står och jobbar i Lejonbulan nu. Jag gick hit, fan vad jag är duktig! Ska gå hem med. Aja nu ska jag jobba lite, eller städa. Det är städdag idag.
Puss

Im going to sleep

Natti, vi hörs imorgon :)
robin, love love v

Stallet

Så nu har jag kommit hem från stallet. Skrittade barbacka i 10 minuter. Äntligen ska jag sätta igång honom. Iår ska bli ett tävlingsår för oss. Han är ju trots allt 14 iår. Usch han börjar bli gammal. Men det finns ett antal år kvar till tävlingar iaf. Det är ju skönt. Till mars ska vi vara i tävlingsform och tävla. Det har jag i mina tankar iaf..
Ska duscha och äta lite kvällsmat nu. Just det, blev inte riktigt klar med rummet, så får dammsuga resten imorgon.




Nya tröjan

Den är svart. Blev bara så konstigt med blixten. Från Veromoda :)


TRÖTT

Fan nu är jag verkligen trött. Har nyss vart ute med mamma och gått svavgång i 40 minuter. Blä! Tror det räcker med träning idag, ska ju rida ikväll med. Nu ska läga lite mat. Blir nog svampomelett. Gott! Sen ska jag städa, har inte kommit så långt med det än. Så jobbigt när en extra säng står mitt på golvet.



städa kanske?



Svett?

Är helt död. Powerwalkade i 40 minuter med för mycket kläder. Blev fan helt blöt. Men nu är det gjort iaf.  Fast det var lite tråkigt att gå själv. Så ringer mamma när jag nästan är hemma och säger att hon ska åka och handla och att hon tyckte det var synd att jag hann gå innan hon kom hem. För hon skulle ut och gå efter hon handlat. Suck.. Jaha, och nu har jag lovat att jag ska med henne ut med. Aja, men det får gå.
Just det, jag ska baka idag med. Typ nyttiga bars. Det ska bli kul :)


Ledig

Har nyss ätit frukost. Och sitter och glor på top model. Ska nog börja städa upp lite snart och sen runt halv ett ska jag ut och gå. Ska bli jätteskönt! Sen är det inte så kallt ute nu.
Jag skriver mer senare :)
PUSS

Sova snart

Tja! Har nyss kollat klart på "Robin och min film". Click. Älskar den filmen :) Från den filmen har vi fått uttrycket forever and ever babe. Brukade alltid skriva så till varandra.
Nu ska jag iaf snart sova. Mår typ skitilla för jag åt choklad innan. FY! Men jag får skylla mig själv. Imorgon är jag ledig, och då ska jag städa ut och gå och förhoppningsvis rida.
Puss&Natti

Söndag

Min dag börjar typ nu.. Robin och jag har typ legat i sängen fram till en timma sen då han åkte hem. Vi brukar annars åka ut och åka lite bil eller ut och gå på söndagar men han kan ju varken köra eller gå nu med sitt knä. så det får vänta helt enkelt.
Ska städa mitt rum strax, och typ dammsuga och allt det där. Älskar ju nystädat rum :)
Nu ska vi äta. ÄNTLIGEN! Är superhungrig!
Puss

Good morning

Eller ja typ. Vaknade iofs för två timmar sedan. Nu sitter robin och jag och slappar framför tv:n. Let's dance repriseb är nu. Det är bra för jag missade typ halva programet eftersom jag stack till stallet.
Ska kolla klart på programmet nu sen ska jag ut och gå runt sjön. Själv :( Men det får gå. Annars händer ingenting idag eftersom robin inte kan göra något.
Hörs sen :)
PUSS

Inget på tv

Hellu! Robin och jag sitter och glor på tv, finns inte en endaste film att titta på. Tråkigt! Vi zappar mellan kanalerna hela tiden. Just nu är det seinfeld.. Vi har suttit och käkat en massa grönsaker med dipp och mörk choklad. Mycket godare med godis och vanlig marabou choklad. Men vi har bestämt oss för att äta lite bättre. Eller JAG har bestämt det. Haha. Han måste iaf äta nyttigt när han är med mig. Hemma får han äta vad han vill.
Nu ska jag ner och tvätta av mig sminket och sen sova :)
Puss&Natti

-20 grader!

Gaah! Det är ju svinkallt ute! Fick skjuts av mamma i morse bara för att hon tyckte dte var för kallt att gå. Men hur ska jag komma hem då? Klockan sex ikväll är det säkert 30. Brr! Aja jag får helt enkelt bara gå, eller ringa och fjäska.
Nu står jag i vilket fall på lejonkulan och har jobbat på veromoda mellan 10-12.30 som vanligt. Nästa vecka ska jag nog utöka till att jobba efter lunch med. Uuusch jag fryser så om mina armar. Den nya stickade koftan jag köpte på veromoda igår är kortärmad. Måste ha nån bas under.
Ne jobba nu. Skriver mer sedan :)

Linnet från JC


Jobb, jobb

Idag har jag jobbat. Var veromoda rea idag men jag köpte bara en stickad tröja. Vill ha så mycket av de nya kläderna som kommit in, så ville inte slösa mina pengar på reasakerna. Vi pluttade röda lappar på hur många kläder som helst. Mina fingrar var helt döda efter. Även att jag bara jobbade två timmar. Sedan precis innan vi öppnade rean, la jag undan lite kläder som jag skulle testa senare och antagligen köpa. Vilket jag gjorde, fast köpte bara en av sakerna som sagt.
Resten av tiden jobbade jag på Lejonkulan. Vi köpte semlor idag. GOTT! Men mycket mäktigt. Fick sluta lite tidigare med för jag skulle till apoteket. Där köpte jag ppiller, dagcreme och ansiktsvatten. 200 spänn! FUCK! Aja, pengarna ska ju gå till något.
Sitter och kollar på biggest loser nu och varvar lite med tidningen kropp&hälsa från aftonbladet.
Hej så länge :)

LEDIG

Tjo! Idag har jag fått vara ledig. Är ju en röd dag egentligen, men vi hade öppet mellan 10-14. Becca ringde i morse och sa att jag inte behövde jobba. Så robin och jag har bara slöat och vart på JC-rean. Eric följde också med. Jag hittade inget speciellt. Brukar inte handla på JC längre. Men det blev ett linne iaf. Ska ta kort på det sen eller imorgon.
Nu ska vi kolla på du är vad du äter. :)

Shoppingen


en bh, två sjalar


klocka :) Sen köpte jag en eyeliner och sminkborste med.

Trettondagsafton

Tjoho! Har typ nyss kommit hem från jobbet. Jobbade mellan halv elva och fyra. Erika sov ju över här inatt :) v Vi var i jönköping igår och shoppade lite. Men jag shoppade inga kläder. JAG VILL HA! Men kan ju spara dom pengarna till veromoda rean. Hittar nog en del där skulle jag tro. Iaf så åkte Erika hem i morse och körde mig till Lejonbulan.
Ikväll kommer Binno och vi ska bara ta det lugnt. Mysa framför tv:n typ.
Imorgon jobbar jag några timmar. 10-14 har vi öppet..

NU ska jag kolla på du är vad du äter och dricka kaffe :)

VAKEN

Vaknade för typ en halvtimma sedan och har nyss duschat och smörjt in mig. Ska föna håret nu och fixa mig lite. Kanske skriver mer sen. Måste skynda mig med håret nu. Om jag inte fönar det inom en viss tid blir det förstört typ.. :b

Puss

Natti natt

Har nyss suttit och pratat med Binno i 20 minuter. Och nu är jag redo att sova.. Är ganska trött så jag hoppas jag somnar snabbt. Imorgon kommer ju Erika och vi ska shoppa :) Tjoho!
Natti på er alla! Skriver nog sent imorgon om jag inte hinner skriva på morgonen.
v / tina

Kött fy fan!

Har vart och ridit nu och jag fryser som fan. Svinkallt ju! Skrittade i tio minuter ungefär och det fick räcka för idag. Imorgon blir det nog ingen ridning eftersom Erika och jag ska till Jönköping och sen på kvällen vill jag bara ta det lugnt.

Har ni sett denna? Det måste ni ha. När floor filler gick på 3:an. Med Sean banan! Moa visade den för mig för ett tag sen. Min lillebror satt och råglodde på den videon för några år sedan. Så jevla kul är den.


Motion

Har vart ute och gått en halvtimma nu. Eller ja, för typ en timma sen. Det var riktigt kallt men solen värmde lite så det var skönt. Känns bra att jag kommer igång med träningen nu ordentligt efter jul. Bra bra! Duktig Tina :)
Vi ska egentligen till famo o fafa sen, men jag vet inte ifall jag vill följa med. Vill verkligen börja rida idag, efter att han vilat så länge. Aja vi får se hur det blir.
Puss :)

Godmorgon

Tja alla! Vaknade för en timma sen typ. Åt frukost hela familjen vid halv tolv så jag antar att middagen blir lite senare. Sitter och glor på simpsons och smälter maten. Ska ut och gå sen :) Messade Moa nyss och frågade om hon ville följa med. Fast hon kände sig lite sjuk, så får se.
Sen ska jag ju rida idag med ;)


Älskling

Här är Binnos ajaj-ben. :/ Stackarn. Älsklingen!


Och en ful fet-bild på mig som han tog.


Datanörd?

Sitter vid datorn och glor. Finns inte så mycket att titta på. Håller på att studera lite GI. Vet ganska mycket om det iaf fast behöver lite mer recept. Tycker maten är god.
Fan vad tråkigt det är att vara själv en lördag. Fast jag har nästan städat klart nu. Bara dammsuga hälften av rummet och byta till nya lakan kvar.
Imorgon SKA!! jag:
Ut och gå
Rida
Städa klart rummet
Sova tidigt

Ska bädda nu och ta nåt att äta. Sen ska jag sova med :)
Puss & Natti



Planen gick i kras

Fan! Har varken städat klart, ridit eller gått ut och gått. Känner mig så jevla lat i sådana situationer. När saker och ting inte går som man tänkt sig. Men imorgon är en ny dag för att ta igen denna dagen.
fast jag ska iaf städa klart här. Har plockat undan en hel del än så länge, nu är det bara att dammsuga, damma och moppa kvar. Sen så :) Och såklart nya lakan med. Så mysigt! Det enda som saknas är Binno då. :( En lördagkväll utan honom suger. Aja jag får hitta på något. Måste ut och mocka till hästen med, men det får bli senare ikväll.

Puss

Nytt år

Nu är det nytt år, eller det var det ju igår med iofs.
Robin har iaf åkt hem och jag sitter här ganska sunken. usch! Typ skitigt hår och torr i huden. Måste duscha och smörja in mig. Men innan det måste jag göra en hel del saker. Hade nämligen tänkt att börja gå ut och gå igen. Har nästan blivit frisk nu. Sedan ska jag rida lite idag med. Skritta lite bara.
Just det, måste städa, dammsuga, moppa och byta lakan med. Erika kommer på måndag v . Är ledig på måndagar, jätteskönt. Men eftersom jag vart sjuk nu, så hade jag tänkt att inte vara ledig nästa måndag så jag kan jobba igen typ. Får dåligt samvete annars.
Nehe kanske ska börja städa lite då :)

Puss v / tina


:)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Puss v

RSS 2.0