Gbg

I lördags var binno och jag i gbg ju. Jättemysigt på liseberg med svinkallt. Sen såg vi de kvarvarande idolerna på nordstan. Däremot blev det en dyr resa, för jag köpte knappt någonting. Hade det inte vart för liseberg så hade vi lika gärna kunnat åka till jönköping. Men det var mysigt att bara strosa runt på Nordstan med tycker jag. Jag köpte vantar, trosor, nagellack, en jacka, ett halsband. Äh kommer inte på något mer just nu.
Igår jobbade jag och idag med. Ska jobba imorgon med, sen är jag ledig torsdag och fredag. Sen jobba lördag igen.

Nehe sötisar, nu ska jag ner och hämta lite vatten, städa upp lite sen sova.

Fredag

Tja! Igår jobbade jag och direkt efter jobbet så fixade vi lite med julskyltningen. Fikade med glögg, och sen ät vi pizza och vinade. Mysigt! Bara det att... opps, jag har ju en pålle. Så det var bara att ringa pappa vid tio(som förövrigt nästan hade gått och lagt sig) och han hämtade mig efter en stund, och vi åkte och mockade bara. Men idag ska jag rida. Ska bara äta lite och städa sen åker jag.

Vill ni se mitt rum just nu? Ingen vacker syn för tillfället...


Jag mår konstigt!

Kanske håller på att bli sjuk! Noooo, ska ju till gbg på lördag, men va fan isf åker jag iaf.
Var i stallet innan och red lite. Körde lite lydnad först och då var han lös. Sen satte jag upp och red i en kvart. Då vart han jätteduktig. Han har nämligen avrt vädligt busig på sistone. Kul för han men jobbigt för mig.

Nehe nu ska jag duscha, äta något och sen ta någon ipren och sova.

Puss v

SNÖ!

Vem vill ut i detta? Syns inte på bilden med det snöade som fan. Usch! Men jag var tvungen att gå till Anders, så det var bara att klä in sig med halsduk, mössa och vantar. Brr..



Jag idag..

Tröttis är jag nu. Vart ledig idag egentligen, men fick gå på plåtning vid nio. Sen tänkte jag att jag skulle sova när jag kom hem. Men pappa och vart och fikade efter plåtningen och då blev jag för pigg för att sova. Så nu har jag bara suttit vid datorn och tvättat. Ska städa nu och sen tvätta lite till, sen äta. Just det, ska till Anders med vid tre. Det är ju typ snöstorm ute. Har vart et några dagar nu, snön bara yr åt alla håll. Men jag har vart duktig och gått vart jag än ska iaf, för jag vågar ju inte cykla nu.

Här vart dagens: (hade ju andra kläder på plåtningen)
Linnet har jag nog inte visat, tror jag inte. Dte är från gina och är nytt.
Byxor och munkjacka veromoda


Brunetten

Såhär ser jag ut i håret nu. Vet inte om jag diggar det riktigt.


Förlåt

uppdateringen igen ja.. fan vad jag suger på det. Inga nya bilder har jag inte heller.  Ni har ju inte ens sett min brunetthår..
Grejen är det att jag inte ens gjort knappt något i veckan, så jag har kunnat blogga jättemkt egentligen.

Detta händer förövrigt i veckan:
Tisdag: Jobba, ev leka med binno
Onsdag: Ledig
Torsdag: Jobba
Fredag: Ledig
Lördag: Gbg med binno :)
Söndag: ?


Går ju ut och går nästan varje dag och rider med. Så det är ju inte så att jag ligger i sängen hela dagen. (som jag gör nu!! haha ) Men idag har jag både ridit och vart ute och gått med Moa v i typ en timma. Vi har blivit så jevla duktiga med det!

Nu ska jag ta något att äta. Magen pratar med mig.

Top Model

Sitter och glor på youtube nu, på top model. Har missat två måndagar. Damn! Men vet inte om jag känner så mycket för den här säsongen, men kan inte sluta titta iaf. Förresten jag har färgat håret med till mörkbrunt. fast eftersom jag var typ blond innan så blev det itne så jättemörkt. Men jag är brunett iaf. Ska visa bilder sen. Har inga just nu men kan ta nya imorgon.
Nehe nu ska jag kolla klart, är typ en halvtimma kvar. Sen ska jag duscha och äta, sen sova såklart.

Puss på er. Skriver mer imorgon :)

Ej aktiv

Nu har jag inte varit så aktiv här längre. Har inte haft mycket att göra direkt men har inte haft nån lust kan man säga. Men nu är jag igång igen. Imorgon ska jag jobba och förhoppningsvis ska det ha kommit lite nya kläder då. Om det kom någon leverans idag då jag inte jobbade. Hoppas hoppas! Väntar på en tunika och en stickad kofta som jag vill ha.
Idag har lekt med Moa i princip hela dagen. v Har vart ute och gått och vart i stallet och hoppat, som förövrigt gick jättebra.
Nu ropade mamma och sa att min tvätt var klar. Bäst att hänga upp den då. Skriver nog något mer ikväll sen.

Puss

Jag orkar ingenting..

Så känner jag just nu. Känns som om jag inte orkar göra något. Borde egentligen städa och dammsuga, för det ser förjevligt ut. Imogron hinner jag inte det för då ska jag jobba, sen jobba fredag med. Och lördag, men vem orkar städa på en lördag?
Ska lägga mig på spikmatten en stund sen ska jag börja städa iaf.

Var ute och gikc med Moa i morse med ju. Gick på ränneslätt och fan vad halt det var. Sen var vi ute och klippte våra hästar och löshoppade dom. Jätteduktiga!

Onsdag

Tjo alla! Igår hade jag skitont i magen på kvällen, känner lite idag med. Men kan iaf gå idag. Igår kunde jag knappt det utan låg i sängen bara. Ska ut och gå om en timma hade jag tänkt, försöker få tag i Moa och se ifall hon vill följa med ut. Men hon svarar inte! Argh.. Hehe nedå, det gör hon väl så småningom.

Ska lägga mig lite nu och snooza, bara en stund ;)

Tisdag

jaha, och vad gör jag. Jag sitter mest och glor. Men nu ska jag göra mig iordning och dra till stallet.

Puss hej

Tröttis

Beck börjar lida mot sitt slut. Och jag börjar bli trött. Ska ner och tvätta va mig sminket och sen lägga mig på spikmatten en stund. Somnade nästan på den sist och det kanske inte är så bra.
Men jag ska upp skapligt imorgon tänkte jag. Vill hinna ut och gå innan vi drar till jkpg.

Puss & Natti på er!




Beck -

Minocki gick superbra idag. Avslutade när det gick som bäst, så att jag inte pressar på för hårt.
Nu sitter jag och kollar på Beck - Gamen på fyran. Älskar beckfilmerna. Love love love! Verkligen!
Imorgon sticker Moa v och jag till Jönköping. Ska åka med som sällskap, haha. Men får se ifall man hittar något.


sol ute

Solen skiner som bara den här utanför. Så mysigt! Mamma och jag var ute och gick runt lilla sjön innan och luften var jättefrisk. Men nu ska jag börja städa och sen kommer fafa på middag.

Puss

Söndag

Godmorgon!
Har inte gjort så mycket hittills, bara ätit frukost i princip. Ska snart ut och gå med mamma. Blir nog bara lilla sjön, för hon har haft så ont i höften ett tag. Men jag kanske fortsätter en längre runda. Får se.
Sedan ska jag rida och städa idag med. Tycker alltid mitt rum ser förjevligt ut. Mitt golv syns typ aldrig. Det ska vara trägolv men oftast är det ett svart golv, eftersom jag typ bara har svarta kläder. Så det blir att plocka upp allt och dammsuga av det.

I veckan jobbar jag förresten:
Torsdag eftermiddag, fredag, lördag, och ev lite på onsdag.


Lördag.

Sitta hemma eller? Nja får se. Fick sån lust nu att inte sitta hemma och glo. Aja får se om jag sticker.
Igår lekte jag iaf med Moa v. Kollade på idol och lite. Sedan idag var Moa och jag ute och gick vid tolv. Sen hem för mig, duscha och äta, dra till Nässjö och kolla på min kusin som spelar Bandy GAIS. Dom vann såklart. Han spelar bara i allsvenskan nu innan spelade han i elitserien i VBK. Aja, fast nu satsar GAIS på elitserien.


Nu ska jag sova

Så vi hörs imorgon bloggen. Ska ju jobba imon med så dte blir ingen bloggning förrän jag kommer hem isf, sen ska jag rida med. Sen får vi se ifall nåt kul händer på kvällen ;)

PUSS v

mums!

Idag har jag ätit kladdkaka förresten. Hos Moa v. Efter stallet åkte vi hem till henne och åt frödinge kladdkaka och grädde. Så jevla gott! Har alltid velat smaka den, och nu har jag gjort det. Den var super :)


!

.de sista tårarna jag fäller för dig. aldrig mer.

- det var det värsta jag kunde höra, och jag fick höra det. det var så lågt av dig.




Dagens..

Dagens kläder i tisdags:

Linne (nytt) - Veromoda
Kjol - Gt



Duktig häst!

Har vart hemma en stund nu, men var ju i stallet innan. Hoppade och han var hur duktig som helst. Moa hoppade lite med och Plutt tyckte det var kul.. Kan man lugnt säga. Hoppade hjälphinder framför och ett räcke bakom som vi höjde.
Nu börjar hoppningen bli rikigt kul igen. Har alltid vart kul, men han har ju slängt av mig så många gånger nu. Men inte nu de senaste gångerna, så det ska bli kul och sätta igång det mer nu. En gång i veckan, kanske någon gymnastikhoppning med. Men ska köra mycket tekniska saker på honom. Koordination och sådant. Det ska bli kul!


Mio och jag för nåt år sedan

Ute med min älskling

Var nyss ute i över en timma med Moa v. Vi tog med hennes pappas schäfervalp quanto med. Så jevla söt, och galen. Han jagade alla löv som blåste iväg.
Nu ska jag städa upp lite i mitt rum och sen äta. Mamma har lagat potatismos. Har inte ätit det på länge, det är ju så gott. Sedan ska jag åka till stallet och försöka hoppa lite.

..

Har inte gjort slut för att du sa att du skulle ta livet av dig...
Gå och dö

Kaffe...

.. med vispgrädde? Blä, det var inte för gott. Mjölken var slut och pappa ska handla när han kommer hem från Bruzaholm. Så det fick bli grädde i kaffet istället. Det vill jag aldirg mer ha kan jag säga. Har en eftersmak av grädde i munnen nu..
Sen funkar inte min tv som den ska heller. Eller antennsladden rättare sagt. Det blåser ju så jevligt ute så det hackar hela tiden. Ganska irriterande.
Förövrigt så var jag och red innan. Skulle inte gjort det egentligen, men det blev en tur iaf, barbacka. Skrittade bara med. Men det var skönt så jag kunde tänka lite. Var ute och gick nyss med. I mörka kvarter typ. Lite scary men jag orkar inte bry mig. Händer det nåt så är väl det meningen isf?

Onsdag

Idag är jag så jäkla seg. Danne kom hem inatt och det blev ett jevla bråk här nere. Vid fyra blev det tyst. TACK! Fy fan säger jag bara.
Igår jobbade jag, sedan red jag och han blev riktigt svettig. Eller ja lite på halsen iaf. Då jobbade han på bra. Får se ifall jag rider idag. Har inte haft någon lust med något idag. Men jag tränade lite efter frukosten. Höll på att spy så mycket tog jag i. Det är ju iofs inte så bra kanske. Ska iaf göra något med pållen så kanske bara skrittar eller om jag longerar honom. Vi får se. Ska försöka komma ut och powerwalka sen ikväll med. Och hoppas på att regnet lägger sig. Annars brukar jag alltid skita i ifall det regnar och går ut ändån, men motivationen har inte vart med mig idag som sagt, Och sen blåser det ute med, som fan. Låter som om hela taket håller på att flyga bort. Lite läskigt...



Lilla pållen v


Måndag

Nu är det måndag igen. Shit vad tiden går snabbt. Känns som om julen kommer snart. Men det är bara bra :) Nu ska jag äta och sen åka ut och rida med min älskling, eller mina älsklingar. Moa och Mio v.
Var nyss ute och powerwalkade i 50 minuter med. Superskönt!
Ska träna lite ikväll med, mycket motion.
Puss

RSS 2.0