Jag fattar inte?

"jag ställer alltid upp" "det är bara att ringa om du mår dåligt, så kommer jag"

Jo men visst. Om jag ringer och säger att jag mår dåligt. Du är 200 m ifrån mig, har semester, ska strax åka hem. Det enda du säger är: "Jag ringer vid tio"

Jag vet inte var jag har dig.. Är all tid värt det då?
Jag behöver dig inte hela tiden, även om jag kanske vill. Men när jag väl som mest behöver dig så finns du inte där.

Något som snabbt kan förhindras skiter du i.

Brun?

Tjoho! Haft mycket att göra så skrev inget igår. Men idag har jag vart ledig så binno och jag var på stan och stack till campingen och drack en kaffedrink. Hur gott som helst är den! Sedan har jag tvättat, städat, tvättat igen.... Och nu ska jag dra till stallet. Fast det blir ingen ridning. Det regnar som fan här. Usch!
Såhär brun är jag iaf förresten:



Håll utkik!

Kom typ nyss hem från Moa :)  Har vart ute och gått med Xenne och sen letat efter hennes mammas katt, zorba. Hon har vart borta några dagar. Så om ni ser henne hör av er! Långhårig, rödspräcklig och lite vit under hakan. Hon har halsband med Moas nummer i.

Var och red innan med, skrittade bara. Och shit vad fin han har blivit i hullet. Kommer gå snabbt att få honom i form nu.

Nehe, om man ska göra lite nytta nu kanske. Duscha, äta och sova.

Puss&Natti

I'm home

Så nu är jag hemma. Rean är nästan helt klar så nu är det bara att komma imorgon! Har massa 70% och 50% rea!
Kom hem med ett linne bara, än så länge.
Har precis lagt i en tvätt med, så nu ska jag laga lite sallad och stekt ägg. Sedan blir det till att hänga tvätten och sticka till stallet och rida :) Fick min lön igår med, tjoho!

v / tina

gamla bilder just nu bara, de nya kmr på onsdag

Hemma på lunch

Tja! Nu sitter jag hemma på lunch, men ska dra tillbaka till klädhuset alldeles strax. Vi pluttar våran rea idag, så det är inte öppet för kunder idag. Är ganska trött i fingrarna efter allt pluttande, så hoppas att fingrarna är med på att rida ikväll :)
Nehe nu ska jag smälta maten lite och dra tillbaka till jobbet.
Efter jobbet ska jag:
tvätta
rida
ut ch gå
vika tvätt
städa


v / tina

Äntligen

Så nu har jag äntligen fått undan lite saker. Tvättat en del, städat upp lite, vart hos hästen och handlat. Mio blev jätteglad när jag kom, gnäggade och sprang till mig i hagen. Buffade på mig jättemycket. :)
Nu ska jag dra och duscha och äta lite. Sen blir det att sova, jobbar ju imorgon.

v / tina


oj vad blek jag var där. Ni ska se mig nu ;)

HEJ!

HEJ ALLA ÄLSKLINGAR!

Nu har jag kommit hem från en två veckors semester i kroatien och Italien. Tyvärr kommer inga bilder än för alla kort är på robins kamera. Men ska lägga in dom när han kommer nästa gång. Vi har haft det hur varmt som helst. Minst 30 grader varje dag, och flera dagar har det varit nästan 40, fast då dog vi nästan. Blev lite för mycket då när man låg på stranden. Höll på att svimma.. Men nu ska vi inte klaga :) Däremot är jag vädligt besviken på vädret i sverige. Ville ju komma hem till lite sol iaf.

Vi kom hem igår kväll och det första vi gjorde var att sticka till cahns och hyra en skräckis, som förövrigt sög...
Vi vaknade vid ett idag, jag och robin. Så nu har jag hur mycket som helst att göra. Tvättade lite innan, sedan stack binno och jag till campingen och köpte en kaffedrink, jättegod! Så nu måste jag verkligen sätta fart. Måste åka och handla, tvätta en massa, städa upp, planera veckan med mat. Bläää, kan ju inte laga mat, så det får nog bli en massa sallader. Sen ska jag till min pålle med, hoppas han känner igen mig. Sist jag var borta var han skittjurig när jag kom hem.

Nehe nu måste jag tvätta lite igen.

PUSS PÅ ER!

Ooopps

Igår slingade jag håret. Det blev ljust och rött. Hatade det först! Men jag är ingen person som orkar hänga upp mig på sånt. Så nu tycker jag om det jätte mycket :) Ska ta kort imorgon. Då är jag ledig förresten. Så mamma, pappa och jag ska dra till Vetlanda. SHOPPA! v Är nog bäst jag går och lägger mig snart för vi drar ganska tidigt så vi inte missar för mycket av solen. Ska mest köpa saker til kroatien för fler kläder behöver jag inte...



Brännblåsa

Buhuu! Jag har fått en brännblåsa på magen. Måste fått den igår. Ser helt cp ut... Har mensvärk idag med, men mest ont i magen. Men jag hatar att bara ligga och inte göra något. Ska se ifall jag kan städa upp här lite.
Måste börja packa till kroatien med snart. Drar ju på lördag och imorgon, torsdag och fredag jobbar jag. Så jag hinner inte packa direkt på torsdag eller fredag.

Nehe måste göra något nu!

Tjo!

Tjoho! Har inte skrivit här på väldigt länge. Sorry!
Men förra veckan jobbade jag första sommarjobbarveckan på veromoda. Jobbar nu i veckan med, men bara tre dagar. Vi åker till kroatien på lördag :) Wiiie! Ska bli så jäkla skönt. Ska vara där i två veckor, sen direkt när jag kommer hem så ska jag jobba.
Var hos tandläkaren i onsdags. KUL!!! Lagade två hål och 1700 spänn fattigare. Usch!
Lekte med Erika igår och idag. mys! v Saknat henne så mycket, men vi drar till wacken sen vecka 31! GAAAAH!

Har handlat mycket kläder och saker med som jag inte visat upp här. Men orka, tar lite varje dag och visar istället.
Nu ska jag städa mitt rum, även att jag mår cp illa för jag ska ha mens imorgon....

Puss v

RSS 2.0