090831 - Duktig idag

Wiie idag har jag både tränat, ridit och varit ute och gått med mamma., Stolt! Yepp, det är jag! När jag slutade så åkte jag direkt hem och åt, sedan ut till stallet där jag red ut med Moa <3 på fältet.
Kom typ nyss hem från powerwalken med mamma, så jag är väldigt trött. Ska sova alldeles strax.. Så natti på er!

tränings-tina


tönt

090831 - Världens snyggaste..

...nagellack!! Det har jag hittat. Eller hittat och hittat, jag såg det i en tidning men jag har inte hittat det i verkligheten. Det är ett Nivea nagellack som heter Dark Violet. Det är i miniformat. Metallicfärg kan man säga att det är och att det lutar åt det mörklila/svarta hållet. Hittade ingen bild på google heller, så jag kan inte visa det. Men om jag hittar det någonstans så ska jag lägga upp en bild på det.
Står just nu i Lejonkulan med Beccis, och vi slutar om ungefär två timmar. Ska bara hem och äta, sedan blir det stallet direkt.

Dagens.. måndag

Hej! Nu ska jag alldeles strax sticka till Lejonkulan. Ska bara borsta tänderna först.
Hörs sen!


Tunika - Gina tricot
linne- gina tricot
leggins - gina tricot
strumpor - veromoda

Sleeeeep

Nu ska jag sova. Upp tidigt imorgon och duscha innan jobbet. Efter jobbet ska jag till stallet och rida, sen ut och gå och kanske städa min bil.
Natti på er!

Soon in september..

Usch! Det är snart höst. Det gillar vi inte. Har inte orkat skriva på ett tag för jag har haft så mycket att göra. Har jobbat en hel del, igår också en stund. Vi inventerade Lejonkulan. Fast jag tycker det var skönt jobba en stund. Jobbade mellan två till fem. Var i Nässjö med mamma och Robin innan jag jobbade med. Jag skulle hitta en nagellack ioch sen en bh. Kom inte hem med något som vanligt. Däremot har jag hittat en massa saker som jag vill ha från Gina tricot. Men det känns lite sådär att köpa kläder därifrån när man jobbar på Veromoda. Får se hur det blir med kläderna därifrån. Kanske köper något iaf.
Idag har jag haft en jättejobbig dag. En sådan jag-orkar-inte-leva-dag.. Just nu är det lite bättre för jag har vart i stallet med pappa och sedan åkte han före med bilen några hundra meter, och jag gick från stallet, till där han väntade. Var riktigt skönt att få komma ut i luften lite och gå. Nu ska jag ta något att äta sen sova, om jag kan, för robin och jag har sovit nästan hela eftermiddagen. Typ tolv till fyra.

älskar dig min <3


vi sommar 07

090826 - At lejonkulan

Jobba, jobba och jobba. Fast det är inte så mycket jobb just nu. Vi väntar på att tidningarna ska komma. Typ Se&hör kommer idag och lite mer skvallertidningar. Nice! Så det ska vi sitta och läsa sedan. Fast dom kommer inte förrän vid två. Så det är en stund tills dess.
Jag var nyss på konsum och köpte slingmedel och en fralla. Ska snart äta den tillsammans med sallad och lite färskost. Senare efter klockan fem ska jag till apoteket med. Måste köpa nya pp och jag tror att jag har ett uttag till, annars är det ganska illa. Då får det bli några dagar utan piller. Noo!

090825 - Jeans imon?

Gaah, blir galen! Vet inte vad jag ska ha på mig imorgon. Idag hade jag slapp-dag, mysbyxor och mitt nya linne. Hade en massa halsband också. Det var för varmt att ha tjocka intersportbrallor. Funderar på att kanske ha jeans imorgon, eftersom det inte skulle bli så jättefint. Aja, får se hur det blir med den saken.
Har nästan precis nyss kommit hem från stallet. red i typ tio minuter bara. Men det är ju alltid något, fast.. jag red inte med sadel. Red barbacka för jag var för lat att sadla honom.  Gick ju även ut med mamma. Gick vid sjöängen till campingen och sedan hem via prästängen-polishuset.
Nu ska jag sova, ska bara plocka undan lite på golvet. Hinner inte städa innan Binno <3 kommer imorgon.
Imorgon:
Jobba
Rida
Ut och gå
Binno <3

NATTI :)


090825 - Utgång

Nu sitter jag och väntar på mamma. Vi ska dra ut och gå. Ska bli skönt! Får skynda på henne lite nu, för jag måste ju till stallet och rida med. Move it move it!


090825 - Slutar snart

Wiie! Snart är klockan sex och då slutar jag. Vi ska snart börja förberdning av stängning. Bara vänta en liten stund till...
När jag kommer hem ska jag försöka fjäska för mamma att hon ska följa med ut och gå. Efter det ska jag åka till stallet och rida, hade tänkt att rida med sadel idag. Tröttnat på att rida barbacka nu. Städa och träna står på schemat sedan. Och till slut sova. Måste somna lite tidigare idag, för jag ska med mamma och ut och gå på morgonen imorgon, typ vid sju. Usch typ!

090825 - Give me!

Okej, efter att ha läst Sofis Mode nu, så har jag fastnat för en väska som jag vill ha! En Alexander Wang väska. Kostar bara 6999 kr. Men jag vill ha den! Give me! Däremot skulle jag aldrig köpa något så dyrt, inte ens om jag hade rätt så mycket pengar.



090825 - Morron töntar

Hellu! Nu är jag och jobbar i Lejonkuan med Beccis. Är ganska lugnt här än så länge, men jag hoppas på att det kommer lite mer folk snart. Blir så långtråkigt annars..
Innan jag kom hit så var jag på Hemköp och köpte en Ciabatta, nybakad. Ska lägga färskost, skinka och tomat på, eller i rättare sagt. Hittade receptet på "smala veckan" i Hemmets veckotidning. Om en halvtimma får jag äta den. Måste äta var tredje timma annars orkar jag inte dagen. Men man ska ju egentloigen äta var tredje eller var fjärde timma. Så det gör jag!
Nu ska jag läsa klart Sofis Mode. Skriver mer sedan, och kanske hittar något som står där i som jag kan skriva om.

090824 - Måste sova

Nu måste jag verkligen det. Men jag är inte trött, men om jag inte somnar nu snart så kommer jag att somna på Lejonkulan imorgon. Not good! Får la försöka göra detta nudå...
Natti töntar :)

090824 - uppdatering av dagen

Hej igen! Jag gick hem tidigare från jobbet idag för jag hade så ont i magen. Gick hem innan fyra. Men det ordnade sig, med magen senare. Runt klockan sju gick mamma och jag ut och gick. Riktigt skönt var det! skönt väder ute! När vi kom hem så ringde jag Erika :) Pratade en stund. Hon kanske ska komma till mig på torsdag. Hoppas! Ska försöka sluta tidigare då, så vi kan va, för hon skulle bort på fredag morgon och jag ska jobba på veromoda. Vill ju gärna träffa henne lite och inte bara sova, typ. Ni fattar! Slänger in kläderna idag, och ett gott recept.



jeansleggins - gina tricot, klänning - gina tricot, grönt linne - H&M



vispat stekt ägg på macka med mager färskost (17%). Sedan några melonskivor. Skitgott! :)

090824 - TRÅKIGT

Det är knappt något folk här. Snart så kommer förhoppningsvis nya tidningar som man kan läsa. För just nu har jag läst ut alla tidningar vi har. Haha nu kom dom bara för det. Så nu finns det lite nytt att läsa.
Lite tråkiga frågor bara i brist på annat:

DAGENS:
låt: ATG - låtar
dusch: i morse
frisyr: plattat och utsläppt
klädsel: Jeansleggins, grönt linne, svart klänning, långt halsband
händelse: blev försenad till jobbet
planer: ut och gå, rida och städa
vill ha: nya skor
drog: läkerol
roligaste: robin kom och hälsade på här i affären
måste: ut och gå
dricka: vatten
köp: kontantkort :b
mat: Pasta med tomatsås 


090824 - At work

Godmorgon! Är på jobbet just nu. Är jättelugnt här just nu, så jag sitter och läser cosmo imellanåt. Känner mig jättetrött idag. Vet inte hur jag ska orka dagen, plus att jag ska rida och ut och gå också.
Om en halvtimma ska jag nog ta en kaffe och lite mörk choklad. Det är bra att jag älskar mörk choklad så mycket, eftersom det är nyttigt, eller ja i rimliga portioner.

Saknar min Binno lite med <3


090823 - Nighty night

Nu ska jag sova. Har både tränat och gått ut och gått idag. Städade gjorde jag med en stund, men det är inte helt klart än. I stallet var jag bara och mockade och pappa hängde med ut.
Imorgon blir det jobb, ridning, powerwalk och ringa Erika <3.

Natti på er!
<3 / tina


Jag vill..

Jag vill ha mer sommar och sol! Ge mig!




090823 - sunday

Söndag igen, kändes som om det var söndag bara för några dagar sedan. Usch! Fast jobb är iofs kul. Nu i veckan ser jobben ut såhär preleminärt: Måndag-onsdag 9-18, torsdag-fredag Veromoda 10-12, Lejonkulan 12-18. Lördag inventering lejonkulan hela kvällen.
Idag ska jag städa, träna,ut och gå, stallet. Hoppas jag hinner med allt, för hittills har jag inte gjort något av sakerna.

Hörs sen!

090822-23 - sova

Nu har jag nyss kommit hem från Moa <3. Vi kollade på en Beck-dvd. Jättebra! Lekte en massa med Toulouse med. Så jevla söt, tror inte det finns någon sötare. Me love!
   Nu ska jag snart sova, ska bara kolla lite på Seinfeld först. Natti på er!
<3 / tina

090822 - Lördag

Det har gått två dagar sedan jag skrev sist. Jag har jobbat, och ridit typ bara. Lägger upp lite på bilder på mina kläder jag har haft i veckan och sen vad jag köpte i jönköping igår. Hittade knappt någonting som jag skulle ha. Alla bharna var för små eller för stora runt om. Skorna kunde jag inte ha, skulle alrdig klarat att stå nio timmar i dom. Fast dom var jevligt snygga. Väskan hittade jag inte heller. Men jag älskar att gå på A6 iaf, älskar att gå där med Binno. Ska åka igen senare, när det blir höst. Ska väl snart åka och rida, väntar på att moa ska messa. Sedan ikväll sticker jag till Moa, ska antagligen kolla på the green mile.

See ya later!

Sakerna jag köpte igår (plus dvd:n idag)


Linne - H&M
Trosor - H&M (fick dem av Binno)
Dove supreme velvet lotion -  H&M
Block - Gallerix
Dvd, Harry Potter Fenixorden - Lejonkulan

trosorna


bilen i jönköping, Binno <3


Och så jag...


...drack en cappucino från Donken :)


mitt nya hår


Kläder igår på jobbet:
Byxor - Cheap Monday
Linne (nytt) - Veromoda
Kofta - Veromoda
Sjal - H&M






090820 - Im back on track

Hej igen! Har tagit en liten paus från datorn typ. Har knappt suttit någonting. Men lite har det hänt sedan dess.. Just nu, sedan igår så pendlar jag mellan två jobb.. Lejonkulan då och sen har jag börjat på veromoda ;) Yeeej! Nice nice nice!
Idag var jag och klippte mig med. Nja, sådär blev det, men jag vänjer mig. Blev ganska tunt håret, för var tvungen att klippa så mycket på etaperna.
Ja vad jag jag mer berätta? Idag fick jag vara ledig från lejonkulan. Så jag var bara på veromoda och klippningen då.
Imorgon ska antagligen Robin och jag sticka till jönköping. Vill köpa skor, väska, lotion, bh och trosor. Men ska shoppa på rean på veromoda imorgon när jag slutat för dagen där. Handla lite efter jobbet typ.. Vi har sänkt en del saker till 50 kr. Ska se ifall jag hittar något. Tar kort på grejorna senare imorgon isf. Men jag kan lägga upp lite på bilder på sakerna jag kanske ska köpa imorgon i jönköping.





Bild på skor och väska kunde jag inte lägga upp. Men den här BH, trosor och lotion vill jag ha :)




090818 - Godmorgon

Tjoho! Hann inte skriva innan, är på jobbet nu nämligen. Lägger upp dagens kläder sedan. Inte så märkvärdigt..
Nu väntar jag på att tidningarna ska komma, för expressen har nämligen en GI/Hälsa bilaga idag som jag ska köpa. (om det står något kul i den, annars läser jag den bara)

Haha, Becca och jag gjorde nyss en sak. Vi har en klädlina där man sätter upp trisslotter. Nu har vi satt upp en skylt om att om man tar rätt lott så kan man få en tia på köpet. Vi har hängt två tialotter bakom två triss.. Hihi  sneaky ;)
Wiie, nu kom tidningarna. Ska läa GI/Hälsa nu.

Hörs sen :)

090817 - Sleeptime

Jahopp och så var denna dagen slut. Mamma och jag var ute och gick runt sjön innan och direkt efter åkte jag till stallet. Red en stund idag för han var inte irriterad av medicinen som tur var. Men däremot hade han tappat sin påse med tabletter som jag satte i manen. Etan hade tappat sin med. Så jag och Lotta gjorde om samma sak igen, fast den här gången lånade vi engångshandskar av kitty att fläta in i manen. Gick mycket bättre och förhoppningsvis sitter dom kvar den här gången.

Seinfeld en stund nu sedan blir det till att sova.
Natti :)

( gammal bild.. Mörk igen kanske? ;) )

090817- Dagens outfit.. Min jobbartröja

Så här ser min jobbartröja ut :)
Lite reklam och lite grejer :) Hade slitna jeans till.



Ska snart ut med mamma och gå. Sedan blir det stallet, ska massera pålle lite.
Hej så länge


090817 - Dagens tanke

Skillnad på porrköpare och porrköpare. Jag har märkt en sak när man jobbar här. Det finns två olika sorters typer som köper porr. Den ena är den människan som man tycker är äcklig. Gubbar som köper porr och kollar på tjejer som är 30 år yngre än dom själva. De ser oftast lite sliskiga ut och är allmänt snuskiga. De flesta är oftast av den typen, som man inte tycker om.
Den andra typen däremot träffade jag på idag. En helt vanlig person som varken skiljer sig från mängden eller ser sliskig ut. En och annan som behöver lite hjälp på traven bara. Jag tyckte inte alls han såg äcklig ut på något sätt. Däremot blev jag lite förvånad när jag såg vad som låg under aftonbladet. Men jag dömde inte honom! Så nu ska jag försöka att inte döma folk för sådant. MEN, kan jag ju säga. Att när en präst kommer in och köper porr¨. Där går gränsen! Lite iaf.. Det är sådant andra folk går och syndar sig inför honom, och då gör han samma synd själv (enligt kristen tro, inte enligt mig). Tycker det är lite för mycket! Men jag är en person som egentligen inte bryr mig om sådant, men en präst liksom. Tänk själva, inte myspys direkt!

090816 - Lite av varje

Nu har jag städat klart mitt rum. ÄNTLIGEN! Dammsugat och satt i nya lakan. Mys! Tog typ bara hela eftermiddagen/kvällen.

Pappa och jag var ute i stallet innan, och jag fixade lite med Mios medicin. Resultatet av håranalysen var ju att han hade lite nedsättning på njurarna (inte mycket), och att han hade en infektion som påverkade andningen. Jag har alltid vetat att han andas konstigt när jag rider. Eller typ flåsar för ingenting. Vi har kollat upp det med en veterinär för länge sedan och han sa att det var för Mio hade kort luftstrupe. Så det var inget farligt. Han lyssnade på hjärtat med och sa att det lät som det skulle. Men antagligen är det inte alls det! Utan en infektion som han haft i kroppen länge. På längre sikt kan det skada honom, men det är inte farligt nu, och jag kan rida samtidigt som vanligt. Men ändån. Att allt stämde bara genom att få lite hår av hästen. Dessutom visste han ingenting om Mio alls. Inte hans historia eller något. Bara namn och ålder fick han veta! Läskigt egentligen, eftersom njursaken stämmer med, för han stannar alltid när man rider och ställer sig i piss-ställning utan att pissa. Som om han har svårt att få ut det. Vi har hela tiden trott att det beror på att han vill slippa undan att jobba.. För han är så smart och gör mycket andra saker för att slippa undan. Men det kanske det antligen inte är då, utan att det är något med njurarna. I vilket fall så ger Lotta honom medicin nu varje dag. Tabletter och pulver. Sedan skulle jag sätta i 15 tabletter i en påse och sätta i hans man. Det gjorde jag och det ska tydligen vara energi och balans grej,,, typ nåt.. eh, ja just det.. nåt sånt typ. Vet inte om jag tror på det, men det ska vi allt se. Jag ska inte säga för mycket, för det kan alltid hända saker. Det kan funka.

Nehe nu finns inget mer att berätta. Ska jobba imorgon. Har inte mått så bra på sistone, så får se fall jag jobbar alla nio timmar. Slänger upp en bild på hur mitt rum blev efter städningen idag.

<3 / tina



090816 - Motgångar ...

Jag hatar motgångar och frestelser. Jag klarade inta av att få en belöning den här veckan. Jag klarade halva, sedan var det kört. Har varit jättetrött den här veckan så jag har inte orkat träna det jag skulle. Men imorgon är det en ny vecka och jag ska inte ställa så stora krav på mig själv. Det blir lite lättare träning den här veckan och jag lägger mer last på maten att äta mer nyttigare. Jag äter inte onyttigt egentligen. Men kan försöka att bättra det lite iaf. Det ska nog gå bra :)

I fredags fyllde pappa och eric år, så det firades med lite tårta. Fast jag fick äta själv när jag kom hem från jobbet. hurra hurra! hurra... typ, kul att äta själv.  Robin kom på kvällen och sedan dess har vi bara tagit det lugnt. Vi åkte en tripp till nässjö igår med. Jag skulle kolla på en väska jag hittade i en tidning, och trosor, lite anteckningsblock och lite. Men hittade ingenting som jag ville ha. Aja, det hittar jag någon annanstans :)

Nu ska jag städa mitt rum som jag aldrig hann städa klart sen sist. Har verkligen inte hunnit, men idag gör jag det.. Iaf en stund.

Hej så länge :)

<3 / tina

090813 - Toulouse (stava)

Jaja! jag är sämst på att stava. Iaf när jag var i stallet och skulle precis rida, så fick jag ett mess av Moa. Hon ville att jag skulle hälsa på hennes nya Misseunge. Och det är klart att jag ville. Så jag red i bara 8 minuter och mockade och skyndade iväg till Moa. Fan det var den sötaste kisseunge jag någonsin sett. Helt jevla underbar. Cremefärgad och långhårig. Hur mysig som helst och helt galen måste jag ju tillägga. Fan han sprang runt i hela rummet och hoppade och ramlade. typ helt crazy. Men världens sötaste!

Nu är jag iaf hemma och ska strax sova för jag är dötrött. Imorgon jobbar jag sista dagen. Robin kommer imorgon kväll och då ska vi bara mysa!

Natti töntar

<3/ tina

090813 - Du är vad du äter

Är ett av mina älsklingsprogram. Det är kul att se hur folk lyckas med något de bestämt sig för att göra. Jag vill också ju!
Dessutom går det på tv just nu :)  Så min ridning får bli framflyttad en timma. Det blir till att åka och rida efter klockan nio. Tränade lite nyss nu i 20 minuter. Skönt var det fast ganska jobbigt. Känner att jag kanske börjar bi lite sjuk för jag har ont i halsen. Vill inte ju! :( Nehe nu ska jag titta på Du är vad du äter.


anna skipper, från "du är vad du äter"


090813 - Träna

Nu har jag varit hemma en stund, men jag slutade iaf vid sex. Nu ska jag träna träna träna. Eller okej, jag måste träna 20 minuter och sedan rida för att förtjäna en sak på söndag. Dessvärre missade jag en massa igår, så får egentligen se hur det blir med belöningen. Men då får det bli nästa vecka istället. Kan ju inte klara varje vecka.

Hörs sen!

090813 - Direkt från Lejonkulan

Hej och hå! Igår skrev jag ingenting efter för att jag mådde skitdåligt. Men idag är det lite bättre. Robion sov över igår och vi var ute och åkte lite med bilen igenom skogen. En jättesmal traktorsväg. Visste inte vart vi skulle komma ut, men efter en stund så kom vi ut vid eksjö golfbana. När vi kom hem så spelade robin lite rockband med eric och sedan somnade vi.
Idag har jag haft sovmorgon också. Kunde komma vid tolv om jag ville men jag kom innan elva för jag kunde inte sova längre, så yuckte att jag lika gärna kunde komma hit då. Igår förresten så klippte jag av lite av Mios man. För Lotta känner en som man lämnar in en bit av manen till och sedan analyserar han hästen. Typ om den har några problem som man kan göra något åt. Ge något preparat och så. Minocki kan ha njurproblem eftersom han har lite ont i ryggen, så det ska vi kolla. Ska bli jättespännande och se. Men det får jag inte reda på förrän imorgon. då får ni veta det också om det är något fel som man kan åtgärda.

Nehe nu ska jag jobba lite till och just det, outfiten idag är jobbarkläder, och de grå byxorna jag hade igår. Kan visa den någon dag, skälva jobbartröjan. Det är en svart Piké t-shirt, med lite reklam på ;)

Hej så länge!

090812 - Dagens

Tjoho! Nu har jag bråttom igen, måste fixa en sallad att ha med mig till Lunch. Kan ju inte äta mackor varje dag, även om jag vill det.

dagens kläder idag:
Allt från H&M


090811 - Sova snart

jag känner mig faktiskt ganska trött idag. Så det blir att sova lite tidigare idag. Mitt rum blev aldrig klart, städade mest bara undan på golvet. Med andra ord blir det ingen bild på resultatet ;) Men imorgon kanske jag hinner städa klart det. Hoppas jag iaf, för jag vill sova i nya lakan och med Robin <3 (han kommer imorgon).
  Idag har jag inte hunnit med att träna så mycket dessvärre. Jag var och red innan bara, annars inget. Så imorgon måste jag gå ut och gå.

Lite Seinfeld nu och sen natti natt!

GODNATT PÅ ER!

090811 - Städa städa

När man jobbar nio timmar varje vardag, så kan rummet lätt bli lite stökigt. Iaf när man har en häst att sköta varje dag, plus att man vill röra på sig.

Mitt resultat har sett ut så här i närmare två veckor snart:



så nu ska jag städa. Kanske lägger upp en bild på resultatet sedan (om resultatet blir godkänt :b )



090811 - Dagens..

...outfit! Ska dra om några minuter. Måste bara borsta tänderna. Får nog ta bilen idag, för det regnar ute, buhu!
Skriver mer när jag kommer hem, kanske från Lejonkulan med.



Jeansleggins - Gina tricot
Linne - Gina tricot
T-shirt - H&M
Kofta - H&M


090810 - Natti

Nu har jag vart i stallet och ridit. Började trava lite idag efter en veckas skrittning. Nu börjar det arta sig! Rummet hann jag naturligtvis inte att städa, men så är det alltid! Det första jag ska göra när jag kommer hem imorgon, är att städa! Det har jag bestämt! Rida och träna får komma sent på kvällen.
   Nu ska jag iaf titta lite på Seinfeld (såklart) och sova efter.

Natti bitches
<3/ tina

090810 - Dagen fortsätter

Jag kom hem från jobbet för en halvtimma sedan och nu ska jag dra ut och gå med mamma :) När jag kommer hem hade tänkt åka och rida. Senare ikväll blir det antagligen städning på schemat om klockan inte blir för mycket.

Ne nu ska jag ut då
hej så länge :)


090810 - I affären

Tjoho! Nu står jag i Lejonkulan. Det har hänt en jätterolig sak, men det kan jag inte berätta förrän det har hänt, och det blir nästa vecka. på onsdag ;)
   Usch jag har jättemycket träningsvärk efter att jag tränade igår. Har ont i sidan av ryggen. Tyck synd dom mig! Ja? vad kan jag mer skriva? Händer inte så mycket här just nu.. En lugn dag är det idag skulle jag tro.
   Lotta och jag står och diskuterar om sadlar nu. Jag funderar på att köpa en ny dressyrsadel, så jag tror att min inte är så jättebra för Mio. Så det ska jag titta över lite.
Snart ska vi äta lunch, eller ja för oss blir det som en andra frukost. Blir frallor från Princess, mumsigt! Idag blir det GI-frallor som vi aldrig smakat innan. Så det ska bli intressant.

Jobba vidare nu! Skriver senare nör jag slutat.

Puss hejs

090810 - Dagens outfit

Tjoho! Nu ska jag alldeles strax åka till jobbet. Ska ta sällskap med mamma, för vi båda cyklar. Har jättebråttom nu, mne jag slänger in en dagens outfit här.



Svart linne - Gina tricot
Vitt linne (gammalt) - JC
Leggins - Veremoda
Skor - Ellos
Halsband - H&M

090809 - En ny bh

Wiiie! Nu har jag förtjänat en ny bh. Sista dagen idag på veckan och jag tränade allt jag skulle träna, så nu får jag köpa en bh som jag vill ha på H&M. En t-shirt bh är det. Ska strax skriva ett nytt träningsschema för veckan.
Måste träna bort fikat och tårtan som vi åt på kalaset idag. usch! Men gott var det ;)
Förutom kalaset så har jag ju då tränat och ridit. Sedan har det mest varit lugnt. Nu ska jag titta lite på seinfeld, skriva lite och sedan sova. Skriver imorgon bitti om jag inte har bråttom.

Natti töntar

<3 / tina

(en fin bild på mig och Mio för några veckor sedan, som binno tog på oss)


090809 - Belöning varje söndag

Jag har kommit på en sak, som jag har börjat med. Eller jag började med det i måndags. Jag har bestämt mig för att börja rida och träna lite mer. Har börjat flera gånger med efter ett tag har det skitit sig. Så jag har kommit på att belöna mig med något varje söndag om jag klarar av mina mål hela veckan. Målen handlar då om att träna och rida. Tex i måndags skulle jag rida och gå ut och gå, i tisdags var det att göra 50 situps och lite benövningar. Ja, ni fattar vinken. Så nu är dte sista dagen på den här veckan, så om jag klarar av att göra det jag ska idag med så ska jag belöna mig med en BH från H&M.
Jag tror verkligen att detta kommer att funka. Hoppas jag iaf! Den här veckan är bara en början.

Nehe nu ska jag dra ner och hjälpa mamma med tårtan. Ska ju ha kalas för Eric och pappa idag :)
Hej så länge!

090808 - Kusinen på besök

Tjoho. Nu blir det är sådär lagom långt inlägg om fredag och idag.

Igår då (fredag) så jobbade jag med Lotta. Jobbade mellan 9.30 till 13.30 cirka. Fick sluta tidigare för att det var knappt något folk och att jag skulle till Movänta med Robin. Så runt halv tre tiden så satte jag iväg mot movänta. Vi badade och solade i typ två timmar skulle jag tro, sedan bar det hem för min del och robin åkte hem och packade, för att han skulle komma in lite senare till mig. På kvällen så myste vi bara och åkte till stallet och mockade. Just det, min lilla kusin kom ju med, från göteborg. Vi ska vara barnvakt åt henne till imorgon med.

Idag började morgonen med att binno stack till hult, vid halv nio tror jag. Jag somnade om och sov till halv tolv. Det var väldigt skönt! Ska sova länge imorgon med.  Vid klockan två åkte jag, mamma och Olivia till movänta (igen!). Men det var kul, men jag badade ingenting. Så blev bara sol och lite fotdopp för min del. Vi stannade i två timmar och när vi kom hem blev jag lat och la mig här uppe och kollade lite på seinfeld. Men hjälpte mamma med att fixa tårta med emellanåt.
Vi grillade på kvällen, och efter maten vid kvart i nio gick mamma och jag ut med Olivia i sulkyn. Vi gick i snabbt tempo i typ 20 minuter. Direkt efter åkte jag till stallet och red. Fick tända lamporna på banan för det blev för mörkt.. Så Mio gnäggade lite i oroligthet, eller fjanthet, så med andra ord så var han inte så koncentrerad även att vi bara skrittade.
   OCH nu sitter jag här och glor. Pratade nyss med Moa på msn. Hon har skaffat sig en jättesöt misse. Ska hälsa på den nån gång snart hoppas jag. :)
  Just det, på tal om missar. Simba börjar tröttna på att bara ligga inne nu. Tror att det var i onsdags, när jag kom hem för att bara titta till kissen på kvällen innan jag stack till Nickce. Gick upp för trappan och letade efter kissen i hela huset. Men hittade honom inte. Så jag tänkte att han kanske hade krypit in någonstans i ilskhet, för att han inte får gå ut. Men fan! Jag hittade inte honom någonstans. Så gick ner och frågade momo om hon hade sett honom. Då sa hon att när hon hade kommit hem från hemköp så stod ytterdörren öppen, plus våran dörr till trappan. Då hade danne inte stängt ytterdörren hur jevla idiotisk är man om man glömmer det! Fan vad jag skrek och grät. Katten hade ju hoppat över våran barngrind och sprungit ut då! Med tratt på huvudet och ett insytt rör i halsen! Hade han råkat i bråk hade han vart död nu eller att det kommit in en massa bakterier i såret! Jevla idiot till brorsa! Jag hade lätt kunnat gå under utan min katt. Då ropade momo till mig att hon såg kissen utanför under en bil. Så jag sprang ut och drogut honom i nackskinnet för att han inte skulle sticka. (ville inte det egentligen, men var tvungen) då hade han varit ute i mer än en timma! Fan! Jevla idiot säger jag bara! stackars min kisse :'( Men nu är han i tryggt förvar hemma. Och imorgon ska i ta bort stygnen och röret. Men han får vara inne några dagar till så att hålen läker ihop.
Iaf så har han tröttnat mycket på sin tratt och att han inte får gå ut då. så när jag skulle på toa så såg jag honom ligga jättelustigt med huvudet. Typ som om han var trött på livet. Hehe, tog en bild på honom. Lägger upp den här nere :)

Nehe, nu ska jag städa och titta på Seinfeld. Hörs imorgon :)

<3 / Tina



min kusin olivia <3


090806 - Torsdag (i lejonkulan med Becca)

Tjoho! Nu står jag i affären och jobbar med Becca. Det är jättelugnt här just nu, eller iofs har det varit det hela dagen egentligen. Jag har inte skrivit på ett tag för jag har inte haft någon lust. Har bråkat lite hit och lite dit. Usch! 

En sak som är rolig då är att jag pratade med hanna i mobil i en timma igår. :) Så våran telefonräkning kommer nog inte se så rolig ut. Men vi hade så mycket att prata om. Saknar henne som fan men förhoppningsvis ska vi sesi slutet av månaden. Wiiie! <3

Inatt skulle jag ha sovit över hos Nickce, men det ändrades i sista sekund av en viss person som inte tålde att jag skulle göra detta. Så det är den personen jag har bråkat med, undrar vem denna personen kan vara?
Men tänker man inte på vad man säger, får man skylla sig själv. Och tydligen (känns det enligt mig) att man bara är viktig när det gäller verkliga krissituationer. Men det passar att komma när man bestämt med någon annan som verkligen bryr sig! FAN! Blir så lack på detta...

Aja över till något annat innan jag blir galen. Vid sex så slutar jag och då hade jag tänkt att gå ut och gå, träna och sedan åka och rida. Blir nog till att skritta idag igen tror jag.. Ida från Änkarp ringde innan och frågade om jag skulle vara med och träna nu i höst, och det har jag ju tänkt att vara med på men det tar ju ett tag till innan jag kan vara med eftersom han har varit skadad innan.

Nehe, nu ska jag jobba lite igen, typ, om det kommer några kunder ;b

090804 - Tisdag

Tjoho! Just nu sitter jag och tittar på Seinfeld... igen.  Är inne på säsong tre nu. Idag har jag iaf jobbat med Becca. Jobbade till typ halv fem, men jag fick gå hem tidigare ifall jag ville, men tyckte inte Becca skulle va själv, är så tråkigt. Så jag stannade.
   Robin kommer hit snart och då ska jag tvinga med honom ut på en powerwalk, och sedan ska jag äntligen börja rida ikväll. Fingret är bra nu förutom att det gör ont när man tar på såret, men annars är det inga problem att böja det nu. Det ska bli kul att sätta igång igen. Har ju köpt två nya schabrak till tönten. Ett dressyr-ljusblått och ett allround-vitt med svart-guldiga band. Nice!

Nu ska jag titta klart på det här avsnittet och sen ska jag städa upp lite. Hörs senare :)
Just det, kissen mår bättre idag!

<3 / tina


090803 - Seinfeld <3

Nu ska jag strax sova, ska ju jobba imorgon. Sitter och kollar på Seinfeld nu. Det är ju bäst! Eric har köpt nästan alla säsongerna och jag har börjat titta från början. Just nu är jag inne på avsnitt 8, så jag har ju inte kommit så långt än så länge. Men jag hittar knappt inte någon tid till det, även att bara ett avsnitt är en halvtimma långt.
   Nehe, om man ska göra sig iordning för natten då kanske. Ska upp innan åtta imorgon. Efter jobbet ska jag rida och sedan kommer Binno <3 på kvällen.

Natti töntar :)


090803 - Farbror Doktor med kissen

IGEN!! Nu är det nog! Han har skadat sig igen, så han besökte farbror doktor i Nässjö igen. Och troligtvis var det genom slagsmål igen som han skadade sig. Simba har varit hos Jens fyra gånger iår. Först vaccination, hål i bröstet, kattbett och nu ett stort sår i halsen. Idag blev han drogad och rakad, fick ett plaströr i halsen fastsydd med två stygn. Min kisse! Han spydde på vägen också i sin nya bur, i sömnen! Usch! Stackarn. Nu är han fortfarande lite groggy men kan gå ganska okej. Men nu känner han att han har ont plus ett stor plasttrumpet runt halsen. Han jamar jättemycket och jag blir så ledsen när jag hör det. Låter så hemskt. Men han ska ta lite sprutor nu i 10 dagar och på söndag ska vi ta bort stygnen. Så han kommer att bli bättre.
   Nu ska jag dricka lite kaffe och tvätta håret. Ska jobba imorgon, för idag nämligen har jag legat hemma med en massa mensvärk! Usch!

Hej så länge!


Lillen. Här sover han egentligen, men ögonen var öppna hela tiden när han sov.





090802 - Svampplockning och fika

Tjoho! Nu har jag varit hemma en liten stund och bara slappat. Var ute och letade efter svamp, jag, momo, mamma, Ninna och Emelie och Bianca. Tror att vi hittade 15 kantareller bara. Men det är ju alltid något! När vi kom hem så firade vi Danne lite som fyller 15 idag. Vi ska fira honom med släkten nästa söndag tror jag.
   Jag har varit illamående hela dagen, för jag ska ha mens imorgon. Inte kul! Måste ringa till Lotta och säga att jag antagligen inte kan jobba imorgon, får verkligen jättemycket mensvärk jämt.

Nu ska jag plocka lite i rummet och efter det drar jag till stallet och mockar.

(lite bilder från svampplockingen)




090802 - Tillbaka i tiden...

När man gick i sexan skulle man bara ha stringtrosor till hela högstadiet, sedan började JC att sälja vanliga trosor med coola tryck. Då hade man de trosorna, sedan var det björn borg, frank dandy med mera. Nu har jag kommit på att jag ska börja med stringen igen, så varje gång jag shoppar nu så köper jag ett par string. När robin och jag var i vetlanda och jönköping sist så köpte jag två par spetsstring. Ett par från Gina Tricot och ett par från H&M. (bilden nedan)

Just det filmen hit and run var inte så bra... Kollade på den igår på dagen istället.

Men jag skriver mer sedan, ska plocka svamp med familjen och kusin och moster. :) Hej svejs


RSS 2.0